YHDISTETYT VOIMAT.

Kaikki BMW Plug-in Hybrid -mallit.

BMW iPerformance

YHDISTETYT VOIMAT.

Kaikki BMW Plug-in Hybrid -mallit.


 

YHDISTETYT VOIMAT.Kaikki BMW Plug-in Hybrid -mallit.


 

BMW 2-SARJAN iPERFORMANCE ACTIVE TOURER.

Yhdistämällä BMW eDrive -tekniikan ja BMW TwinPower Turbo -moottorin BMW 225xe iPerformance Active Tourer tarjoaa sekä sähköisen ajoelämyksen että rajoittamattoman liikkuvuuden. Näiden kahden voimansiirtojärjestelmän älykäs yhteistyö tarjoaa asiakkaan käyttöön sähkötoimisen xDrive-nelivetojärjestelmän. Järjestelmää ohjataan automaattisesti, ja se tarjoaa jokaisessa ajotilanteessa parhaan mahdollisen pidon ja ketteräliikkeisyyden sekä optimoidut kulutus- ja CO2-arvot.


BMW 225xe iPerformance Active Tourerin polttonesteen kulutus ja CO2-päästö (3):
Polttonesteen kulutus EU-yhdistetty l/100 km: 2,7–2,3
CO2-päästö yhdistetty g/km: 61–52
Sähkönkulutus yhdistetty kWh/100 km: 14,2–13,4

BMW 3-SARJAN iPERFORMANCE.

BMW 330e iPerformance -mallissa sähkömoottorin ja BMW TwinPower Turbo -moottorin yhdistelmä liittää yhteen kahden maailman parhaat palat. Vaikuttava ajodynamiikka, huippuluokan tehokkuus ja ympäristöystävällisyys, joka merkitsee paikallisesti päästötöntä ajoa – ainutlaatuinen konsepti sovitettuna täydellisesti BMW 3-sarjan laatuihin.


Mallin BMW 330e iPerformance polttonesteen kulutus ja CO2-päästö (3):
Polttonesteen kulutus EU-yhdistetty l/100 km: 2,1–1,9
CO2-päästö yhdistetty g/km: 49–44
Sähkönkulutus yhdistetty kWh/100 km: 11,9–11,0

BMW 5-SARJAN IPERFORMANCE.

Sähköistävän epäsovinnainen: BMW 530e iPerformancessa sähkömoottori ja nelisylinterinen TwinPower Turbo -bensiinimoottori muodostavat yhdessä erittäin tehokkaan plug-in-hybridi-voimansiirtokonseptin: BMW eDrive. Näin tämä auto mahdollistaa puhtaasti sähköisen, paikallisesti päästöttömän ajamisen lyhyillä matkoilla ja dynaamisella suorituskyvyllä ja selviää myös pitkistä matkoista ‒ yhdessä nelisylinterisen bensiinimoottorin kanssa.

BMW 7-SARJAN iPERFORMANCE.

Ylimmän autoluokan BMW Sedan, jolla on pienen auton kulutusarvot. BMW 7-sarja, jossa on eDrive, on ylellisin ratkaisu tulevaisuuden liikkuvuuteen kestävän kehityksen mukaisesti. Sähkö- ja polttomoottori toimivat täydellisessä yhteistyössä – älykkään energianhallinnan tukemana. Tulos: ihastuttava dynamiikka ja uraa uurtava tehokkuus.

 

Polttonesteen kulutus ja CO2-päästö: BMW 7-sarjan iPerformance -mallit (1)
Polttonesteen kulutus EU-yhdistetty l/100 km: 2,5–2,0
CO2-päästö yhdistetty g/km: 56–45
Sähkönkulutus yhdistetty kWh/100 km: 13,9–12,5

BMW X5 iPERFORMANCE.

Voimakas BMW TwinPower Turbo -moottori ja erittäin tehokas sähkömoottori saavat BMW X5 xDrive40e iPerformance-mallin liikkumaan, BMW xDrive -neliveto huolehtii parhaasta mahdollisesta pidosta ja erinomaisesta ketteräliikkeisyydestä. Näin tämä auton yhdistää puhtaasti sähköisen, paikallisesti päästöttömän ajamisen lyhyillä matkoilla ja dynaamiset suoritusarvot sekä optimaalisen pidon.


Mallin BMW X5 xDrive40e iPerformance polttonesteen kulutus ja CO2-päästö (1):
Polttonesteen kulutus EU-yhdistetty l/100 km: 3,4–3,3
CO2-päästö yhdistetty g/km: 78–77
Sähkönkulutus yhdistetty kWh/100 km: 15,4–15,3

BMW i -MALLIT.

Born Electric: BMW i on kokonaisvaltainen konsepti kestävämmän kehityksen mukaisen ja tulevaisuutta henkivän liikkumisen toteuttamiseksi. Täysin sähköisellä BMW i3 -mallilla, joka on joka suhteessa kestävän kehityksen periaatteiden mukaan suunniteltu päästötön auto kaupunkiajoon, ja BMW i8 -malleilla, jotka kielivät urheiluautojen tulevaisuudesta, BMW i vakuuttaa dynamiikan, ajonautinnon ja kestävän kehityksen suhteen.

 • Ilman hakasulkeita ilmoitetut arvot koskevat perusmallia, jossa on vakiovarusteinen vaihteisto ja hakasulkeissa ilmoitetut arvot mallia, jossa on lisävarusteinen vaihteisto.

  (1) Koskee autoja valmistuspäivään 15.4.2018 saakka. Automallien saatavuuden voit tarkastaa ottamalla yhteyden BMW-jälleenmyyjäliikkeeseen.

  Esitetyt polttoaineen kulutusta ja hiilidioksidipäästöjä koskevat luvut on määritetty tyyppihyväksynnän ajankohtana voimassa olleen Euroopan parlamentin ja neuvoston asetuksen (EY) N:o 715/2007 mukaisesti. Luvut viittaavat ajoneuvoon, joka on peruskokoonpanon mukainen Saksassa, ja esitetty vaihteluväli ottaa huomioon valittujen pyörien ja renkaiden koot. Kuvissa esiintyvissä malleissa on osin myös tehdasasennettuja lisävarusteita, jotka eivät kuulu vakiovarusteisen auton toimituslaajuuteen. Eri maissa voi olla kansalliseen lainsäädäntöön perustuvia poikkeamia tässä kuvatuista malliversioista ja varusteista. Pyydä lisätietoja BMW-jälleenmyyjältäsi. Oikeudet rakenteiden ja varusteiden muutoksiin sekä virheisiin pidätetään. Maakohtaisia varusteita ei tässä voida ottaa huomioon.

  Tiedot, joiden kohdalla on merkintä (2), ovat ennakkotietoarvoja.

  Tunnuksella (3) merkittyjen ajoneuvojen arvot perustuvat jo uuteen WLTP-asetukseen, ja ne muunnetaan takaisin NEDC-arvoiksi ajoneuvojen vertailun varmistamiseksi. Näiden ajoneuvojen osalta hiilidioksidiarvot voivat ajoneuvoon liittyvien verojen tai muiden (ainakin muun muassa) hiilidioksidipäästöihin perustuvien maksujen osalta poiketa tässä esitetyistä arvoista kansallisen lainsäädännön mukaan. Lisätietoa päästöistä ja WLTP-asetuksesta löydät sivulta www.bmw.fi/wltp.

  Lisätietoja uusien henkilöautojen virallisista polttonesteen kulutus- ja CO2-päästötasoista löydät Liikenteen turvallisuusviraston (TraFi) sivuilta autovertaamo.trafi.fi.