BMW M PERFORMANCE OSAT.

BMW M Performance tuotteilla voit korostaa BMW-autosi ulkonäköä ja yksilöllisyyttä. Laaja valikoima lisävarusteita antaa uuden ilmeen ja lisää ajomukavuutta.

Lue lisää

THE M2, jossa BMW M Performance osat.

BMW M Performance osat, BMW M2 Coupé G87, video

Uusi BMW M2 Coupé(1) on vastustamaton voimanpesä, jota on henkeäsalpaavan dynamiikan ja temperamenttisen ketteryyden ansiosta yksinkertaisesti hauska ajaa. Eksklusiiviset BMW M Performance osat täydentävät BMW M2 Coupéa optimaalisesti ja terävöittävät entisestään sen urheilullisuutta ja ajamisen iloa.

Lue lisää
BMW M Performance osat, kolmen neljäsosan näkymä edestä

TUTUSTU M PERFORMANCE OSIIN.

BMW M Performance osat tuovat vetävää moottoriurheilufiilistä tien päälle: Ainutlaatuisilla lisävarusteosilla voit tehdä BMW-ajoneuvostasi yksilöllisen. Niiden laatu on huippukorkea, teho optimaalinen, design voimakas ja urheilullinen sekä turvallisuus ja käyttöikä parhaita mahdollisia.

THE M3 Competition Touring, jossa BMW M Performance osat.

BMW M Performance osat, BMW M3 Touring G81, video

Ensimmäisessä M xDrivella varustetussa BMW M3 Competition Touringissa yhdistyvät BMW M3:n huikea suorituskyky ja Touringin joustavuus ja toimivuus. Lukuisat moottoriurheilusta johdetut teknologiat tarjoavat loistavaa suorituskykyä ja dynamiikkaa. Viimeisen silauksen antavat eksklusiiviset, räätälöidyt BMW M Performance osat. 

Lue lisää

Tutustu THE 3:een.

BMW 3-sarjan Sedan G20, BMW M Performance osat, ulkopuolen design
BMW 3-sarjan Touring G21, BMW M Performance osat, ulkopuolen design

BMW 3-sarjan Sedan ja BMW 3-sarjan Touring ovat tuskin päässeet kadulle, kun on jo selvää, että urheilullisen muotoilun lisäksi niillä on myös erinomainen ajodynamiikka ja arkikäytettävyys. Räätälöidyt BMW M Performance osat korostavat näiden autojen urheilullista DNA:ta ja optimoivat niiden aerodynaamiset ominaisuudet.

THE 3, jossa BMW M Performance osat.

Tyylikästä moottoriurheilutunnelmaa.

M Performance takadiffuusori, BMW M Performance osat, lähikuva

M Performance takadiffuusori Carbon.

100-prosenttisesti korkeaa teknologiaa. 100-prosenttisesti moottoriurheiluluonnetta. 100-prosenttista innostusta. M Performance takadiffuusori on valmistettu hiilikuidusta huolellisesti käsityönä. Se tekee ajoneuvosta entistäkin modernimman näköisen ja vahvistaa ajoneuvon sporttista ilmettä vaikuttavalla tavalla.

Lue lisää
M Performance takasiipi, BMW M Performance osat, lähikuva

M Performance takasiipi Carbon.

Vastavirtaan: Ilman läpivirtauksella varustettu M Performance takaspoileri on valmistettu sataprosenttisesti korkealaatuisesta hiilikuidusta, ja se tuo auton perään aitoa moottoriurheilutunnelmaa. Optimoidun aerodynamiikan avulla se parantaa tuntuvasti urheilullista ajettavuutta. Dynaamisuutta yksilöllisimmässä muodossaan.

Lue lisää
M Performance kattospoileri, BMW M Performance osat, lähikuva

M Performance kattospoileri, musta korkeakiiltoinen.

Muotoilua, joka tehoaa: Polyuretaanista valmistettu, korkeakiiltoisen musta M Performance kattospoileri tuo ylvään sporttisen korostuksen ajoneuvon takaosaan. Samalla se myötävaikuttaa aerodynamiikan optimointiin. Spoileri on räätälöity täydellisesti auton muotoiluun, ja se voidaan maalata halutessa auton väriseksi.

Lue lisää
19'' M Performance kevytmetallivanne 898 M, BMW M Performance osat, lähikuva

19" M Performance kevytmetallivanne Y-spoke 898 M Frozen Gunmetal Grey, talvirengaspaketti.

Urheilullinen 19'' M Performance kevytmetallivanne Y-spoke 898 M on väriltään Frozen Gunmetal Grey, ja siinä on M Performance -tekstilogo. Talvirengaspaketti, jossa on rengaspainevalvonta ja hätäkulkuominaisuudet, edessä vannekoko 8J x 19 ja rengaskoko 225/40 R19 93H XL RSC ja takana vannekoko 8,5J x 19 ja rengaskoko 255/35 R19 96H XL RSC.

Lue lisää
19'' M kevytmetallivanne 791 M, BMW M Performance osat, lähikuva

19'' M kevytmetallivanne Double-spoke 791 M Bicolor (Jet Black, kiiltosorvattu), kesärengaspaketti.

Korkealaatuinen BMW kevytmetallivanne Double-spoke 791 M on väriltään Bicolor Jet Black, kiiltosorvattu. Kesärengaspaketti, jossa on rengaspainevalvonta ja hätäkulkuominaisuudet, edessä vannekoko 8J x 19 ja rengaskoko 225/40 R19 93Y XL ja takana vannekoko 8,5J x 19 ja rengaskoko 255/35 R19 96Y XL.

Lue lisää
20'' taottu M Performance vanne 795 M, BMW M Performance osat, lähikuva

20" taottu M Performance vanne Y-spoke 795 M Bicolor (Ferric Grey matta, kiiltojyrsitty), kesärengaspaketti.

Korkealaatuiset, taotut 20'' M Performance vanteet Y-spoke 795 M ovat väriltään Bicolor Ferric Grey matta, kiiltojyrsitty. Vanteissa on värillinen M-logo ja jyrsitty M Performance -tekstilogo. Kesärengaspaketti, jossa on rengaspainevalvonta ja hätäkulkuominaisuudet, edessä vannekoko 8J x 20 ja rengaskoko 225/35 R20 90Y XL RSC ja takana vannekoko 8,5J x 20 ja rengaskoko 255/30 R20 92Y XL RSC.

Lue lisää
18'' M Performance kevytmetallivanne 796 M, BMW M Performance osat, lähikuva

18'' M Performance kevytmetallivanne Double-spoke 796 M Jet Black matta, talvirengaspaketti.

Korkealaatuinen 18'' M Performance kevytmetallivanne Double-spoke 796 M sopii käytettäväksi lumiketjujen kanssa ja on väriltään Jet Black matta. Siinä on värillinen M-logo. Talvirengaspaketti, jossa on rengaspainevalvonta ja hätäkulkuominaisuudet, vannekoko 7,5J x 18 ja rengaskoko 225/45 R18 95H XL.

Lue lisää
M Performance selkänojan takakuori, BMW M Performance osat, lähikuva

M Performance selkänojan takakuori.

M Performance selkänojan takakuori tuo istuimiin korkealaatuista moottoriurheiluilmettä. Hiilikuituiset pääntukipaneelit on viimeistelty polyuretaanimaalilla ja kiillotettu korkeakiiltoisiksi. Selkänojan takapuolen muut pinnat ovat tyylikästä alcantaraa. Integroitu M Performance -alumiinimerkki. 

Lue lisää

BMW M Performance osat muille malleille.

Moottoriurheilusta arkeen.

BMW X7 G07, BMW M Performance osat, ulkopuolen design

THE X7.

BMW X7 hurmaa voiman, luksustason mukavuuden ja ilmaisuvoimaisen muotokielen yhdistelmällä. Kun auto varustetaan lisäksi laadukkailla, osin käsityönä valmistetuilla BMW M Performance osilla, lopputuloksena on yksilöllinen Sports Activity Vehicle, jolla on erityisen ilmeikäs luonne. 

M Performance peilinkuori Carbon, BMW M Performance osat, lähikuva

M Performance peilinkuori Carbon.

Valmistettu taidokkaasti käsityönä hiilikuidusta: omaleimaiset M Performance peilinkuoret alleviivaavat auton hightech-luonnetta. Niiden dynaaminen muotoilu tekee ulkomuodosta erityisen arvokkaan näköisen ja korostaa yksilöllisyyttä ja sporttisuutta.

Tuotteeseen
M Performance pakoputkenpäät, mattamusta, BMW M Performance osat, lähikuva

M Performance pakoputkenpäät, mattamusta.

Omaleimainen korostus: laadukkaasta mattamustasta ja kromatusta ruostumattomasta teräksestä valmistetut M Performance pakoputkenpäät tekevät ajoneuvon perästä entistä urheilullisemman näköisen. 

Tuotteeseen
M Performance jäähdyttimen säleikkö, musta, BMW M Performance osat, lähikuva

M Performance jäähdyttimen säleikkö, musta.

Vahva luonne: M jäähdyttimen koristesäleikkö koostuu koristerivoista ja niiden kehyksestä, jotka ovat korkeakiiltoisen mustat. Sen ansiosta keula säteilee entistä vahvemmin voimaa ja päättäväisyyttä. Yksilöllinen ilme, joka näyttää selvät suuntaviivat. 

Tuotteeseen
22'' M kevytmetallivanne V-spoke 755 M Jet Black matta, BMW M Performance osat, lähikuva

22'' M kevytmetallivanne V-spoke 755 M Jet Black matta, talvirengaspaketti.

Urheilullinen 22'' M kevytmetallivanne V-spoke 755 M on väriltään Jet Black matta ja antaa autolle erityisen eksklusiivisen ilmeen. Talvirengaspaketti, jossa on rengaspainevalvonta, edessä vannekoko 9,5J x 22 ja rengaskoko 275/40 R22 107V XL ja takana vannekoko 10,5J x 22 ja rengaskoko 315/35 R22 111V XL.

21'' M kevytmetallivanne Douple-spoke 754 M Bicolor, BMW M Performance osat, lähikuva

21" M kevytmetallivanne Double-spoke 754 M Bicolor (Orbit Grey, kiiltosorvattu), talvirengaspaketti.

Korkealaatuinen 21" M kevytmetallivanne Double-spoke 754 M on väriltään Bicolor Orbit Grey, kiiltosorvattu, ja tuo ulkonäöllään autoon erityisen sporttisen säväyksen. Talvirengaspaketti, jossa on rengaspainevalvonta ja hätäkulkuominaisuudet, vannekoko 9,5J x 21 ja rengaskoko 285/45 R21 113V XL RSC.

Tuotteeseen
M Performance ohjauspyörä, BMW M Performance osat, lähikuva

M Performance ohjauspyörä.

Kouriin tuntuvat argumentit: Koska M Performance ohjauspyörän kiinnipitoalueet on verhoiltu alcantaralla, ohjauspyörä tuntuu miellyttävältä ja luistamattomalta – ja ohjaustuntuma on suorempi. Ohjauspyörän voimakkaat muodot ja punaisella nahkalla tehty keskikohtamerkintä voimistavat yksilöllistä moottoriurheiluilmettä.

Tuotteeseen
BMW 7-sarjan Sedan G70, BMW M Performance osat, ulkopuolen design

THE 7.

Puhdas tyylikkyys ja moniaistillinen viihde yhdistyvät uudessa BMW 7-sarjan Sedanissa(2) luoden yhdessä uskomattoman premium-ajokokemuksen. Jos autoon haluaa lisäksi säväyksen moottoriurheilua, BMW M Performance osilla sen voi toteuttaa yksilöllisellä tavalla. 

21'' M aerodynamiikkavanne 909 M, värinä Bicolor, BMW M Performance osat, lähikuva

21'' M aerodynamiikkavanne 909 M, värinä Bicolor, talvirengaspaketti.

Korkealaatuinen 21'' M aerodynamiikkavanne 909 M on väriltään Bicolor (Jet Black, kiiltosorvattu). Ylellisellä ulkonäöllään se antaa autolle erityisen eksklusiivisen säväyksen. Talvirengaspaketti, jossa on rengaspainevalvonta, edessä vannekoko 9J x 21 ja rengaskoko 255/40 R21 102H XL ja takana vannekoko 10,5J x 21 ja rengaskoko 285/35 R21 105H XL.

20'' M Performance kevytmetallivanteet Y-spoke 911 M Jet Black matta, BMW M Performance osat, lähikuva

20" M Performance kevytmetallivanteet Y-spoke 911 M Jet Black matta, kesärengaspaketti.

Korkealaatuiset 20'' M Performance kevytmetallivanteet Y-spoke 911 M ovat väriltään Jet Black matta. Kesärengaspaketti, jossa on rengaspainevalvonta, edessä vannekoko 9J x 20 ja rengaskoko 255/45 R20 105Y XL ja takana vannekoko 10,5J x 20 ja rengaskoko 285/40 R20 108Y XL. 

Tuotteeseen
BMW M8 Gran Coupé F93, BMW M Performance osat, ulkopuolen design

THE M8.

BMW M8 Gran Coupéssa M-geenit yhdistyvät äärimmäiseen ylellisyyteen. Avantgardistinen muotoilu puhuu omaa muotokieltään tässä neliovisessa luksusurheiluautossa. Uniikkia lisäilmettä autoon saa räätälöidyillä M Performance osilla, jotka on valmistettu hiilikuidusta ja muista korkealuokkaisista materiaaleista.

M Air Breather Carbon, BMW M Performance osat, lähikuva

M Air Breather Carbon.

Urheilullinen ja yksilöllinen ilme autoon. M Air Breather on valmistettu korkealaatuisesta hiilikuidusta. Se on tyylikäs visuaalinen yksityiskohta auton kylkeen.

Tuotteeseen
M Performance etuspoilerilippa Carbon, BMW M Performance osat, lähikuva

M Performance etuspoilerilippa Carbon.

Voimakkaan näyttävä: M etuspoilerilippa on valmistettu kokonaan hiilikuidusta, ja se korostaa auton maskuliinista puolta erittäin eksklusiivisella tavalla. Yksilöllinen moottoriurheiluilme vaativaan makuun. 

Tuotteeseen
M Performance jäähdyttimen säleikkö Carbon, BMW M Performance osat, lähikuva

M Performance jäähdyttimen säleikkö Carbon.

Vahvista autosi ilmettä: Jäähdyttimen M Performance -säleikön kehys on valmistettu korkealaatuisesta hiilikuidusta huolellisesti käsityönä, ja säleikön koristerivat ovat vahvaa muovia. Tämä keulan visuaalinen yksityiskohta antaa autolle erityisen tyylikkään, yksilöllisen ja urheilullisen ilmeen. M8-logolla.

Tuotteeseen
M takaspoileri Carbon, BMW M Performance osat, lähikuva

M takaspoileri Carbon

Vahva ilme: M takaspoileri Carbon vahvistaa auton laadukasta, urheilullista vaikutelmaa. Korkean teknologian hiilikuitumateriaalin ansiosta takaspoileri on erittäin kevyt, mutta samalla hyvin vakaa. Takaspoileri on valmistettu huolellisesti käsityönä ja sovitettu täydellisesti auton muotoiluun ja muihin M Carbon -hiilikuitukomponentteihin.

Tuotteeseen
M peilinkuori Carbon, BMW M Performance osat, lähikuva

M peilinkuori, Carbon.

Viimeinen hightech-silaus. M peilinkuori on kokonaan hiilikuitua ja valmistetaan huolellisesti käsityönä. Sen dynaaminen, urheilullisen hienostunut muotoilu viestittää ensi silmäyksellä: yksilöllisyydellä on etuajo-oikeus!

Tuotteeseen
20'' taottu M Performance vanne Y-spoke 863 M Ferric Grey matta, BMW M Performance osat, lähikuva

20" taottu M Performance vanne Y-spoke 863 M Ferric Grey matta, kesärengaspaketti.

Laadukkaat 20" taotut M Performance vanteet Y-spoke 863 M ovat väriltään Ferric Grey matta, ja niissä on värillinen M-logo. Ne antavat autolle erityisen urheilullisen ilmeen. RDC-kesärengaspaketti, edessä vanteet 9,5J x 20 ja renkaat 275/35 ZR20 (102Y) XL ja takana vanteet 10,5J x 20 ja renkaat 285/35 ZR20 (104Y) XL.

Tuotteeseen