BMW M Performance Parts BMW i4.

JUURI NYT: EDULLISIA M PERFORMANCE PAKETTEJA BMW i4 MALLIIN.

BMW M Performance Parts BMW i5.

JUURI NYT: EDULLINEN M PERFORMANCE PAKETTI BMW I5 MALLIIN.

JUURI NYT: EDULLISIA M PERFORMANCE PAKETTEJA BMW i4 MALLIIN.

JUURI NYT: EDULLINEN M PERFORMANCE PAKETTI BMW I5 MALLIIN.

BMW M PERFORMANCE OSAT.

BMW M Performance tuotteilla voit korostaa BMW-autosi ulkonäköä ja yksilöllisyyttä. Laaja valikoima lisävarusteita antaa uuden ilmeen ja lisää ajomukavuutta.

Lue lisää

THE i5, jossa BMW M Performance osat.

BMW i5 G60 2023 BMW M Performance osat ulkopuolen design

Ensimmäinen BMW i5 asettaa mittapuita. Business sedanin elegantti mukavuus yhdistettynä sähkökäytön vahvasti spurttaavaan suorituskykyyn. Eksklusiiviset BMW M Performance osat, kuten kevyestä hiilikuidusta valmistetut komponentit, sisäpuolelta tuuletetut jarrut tai BMW M -logolliset lattiamatot, nostavat uuden BMW i5 mallin uheilullisen luonteen uudelle tasolle.

Lue lisää

LUONNE: SÄHKÖINEN. ULKONÄKÖ: DYNAAMINEN.

BMW M Performance osat 2023 BMW i5 G60 M Performance etuspoilerilippa Carbon keskellä

M Performance etuspoilerilippa Carbon keskellä.

Tee vahva kannanotto: keulan keskiosassa oleva, hiilikuidusta valmistettu M Performance etuspoilerilippa korostaa auton maskuliinista olemusta erityisen eksklusiivisella tavalla. Yksilöllinen moottoriurheiluilme vaativaan makuun.

Lue lisää
BMW M Performance osat 2023 BMW i5 G60 M Performance takadiffuusori

M Performance takadiffuusori.

100 -prosenttisesti korkeaa teknologiaa. 100-prosenttisesti moottoriurheiluluonnetta. 100-prosenttista innostusta. Aramidista valmistettu M Performance takadiffuusori tekee autosta entistäkin modernimman näköisen – ja vahvistaa auton sporttista ilmettä vaikuttavalla tavalla. Takaluukun kosketukseton avaus pysyy käytettävissä.

Lue lisää
BMW M Performance osat 2023 BMW i5 G60 M Performance sivuhelmajatke Carbon vasen

M Performance sivuhelmajatke Carbon vasen.

Dynaaminen eleganssi kohtaa yksilöllisen urheilullisuuden. Hiilikuidusta valmistettu M Performance sivuhelmajatke vahvistaa näyttävästi auton urheilullista ulkonäköä. Se on myös kevyt, mittavakaa ja istuvuudeltaan täydellinen.

Lue lisää
 M Performance -kynnyslistat Carbon.

M Performance -kynnyslistat Carbon.

Erityisen tyylikäs sisääntulo on taattu: laadukkaasta hiilikuidusta valmistetut M Performance -kynnyslistat ovat sporttinen ja yksilöllinen katseenvangitsija auton ovien ollessa auki. Ne sopivat täydellisesti auton muotoihin ja ilmeeseen. Kynnyslistoissa M Performance -teksti.

Lue lisää
BMW M Performance osat 2023 BMW i5 G60 21" M Performance kevytmetallivanne Cross-spoke 943 M Bicolor 21" M Performance kevytmetallivanne Cross-spoke 943 M

21" M Performance kevytmetallivanne Cross-spoke 943 M.

Korkealaatuiset 21" M Performance kevytmetallivanteet Cross-spoke 943 M Bicolor Jet Black, kiiltosorvattu. Niissä on M Performance -tekstilogo. Kesärengaspaketti, jossa rengaspainevalvonta. Edessä vannekoko 8,5J x 21 ja rengaskoko HL 255/35 R21 101Y XL ja takana vannekoko 9,5 J x 21 ja rengaskoko HL 285/30 R21 103Y XL.

Lue lisää
BMW M Performance osat 2023 BMW i5 G60 M Performance lattiamatotn

M Performance lattiamatot.

Laadukas ulkonäkö, erinomainen pito: M Performance lattiamatot antavat autolle myös sen jalkatilassa yksilöllisen ja urheilullisen ilmeen. Lattiamatoissa on kirjottu M Performance -tekstilogo. Nahkannäköinen reunus, jossa on kontrastiväreillä tehty koristesauma, ja M-värien mukainen sisään ommeltu nauha täydentävät arvokkaan ilmeen.

Lue lisää
BMW M Performance osat, kolmen neljäsosan näkymä edestä

TUTUSTU M PERFORMANCE OSIIN.

BMW M Performance osat tuovat vetävää moottoriurheilufiilistä tien päälle: Ainutlaatuisilla lisävarusteosilla voit tehdä BMW-ajoneuvostasi yksilöllisen. Niiden laatu on huippukorkea, teho optimaalinen, design voimakas ja urheilullinen sekä turvallisuus ja käyttöikä parhaita mahdollisia.
BMW i4.

M-PERFORMANCE PAKETIT BMW i4 MALLIIN.

On helppo ymmärtää, miksi hiilikuitu on ensisijainen valinta, kun halutaan luoda aitoa moottoriurheilutunnelmaa. Olemme siksi koonneet kolme erilaista pakettia, joiden jokainen yksityiskohta huokuu moottoriurheiluhenkeä: M Performance Basic Package, M Performance Interior Upgrade, M Performance Carbon Exterior.

Tutustu nyt
BMW i5.

M-PERFORMANCE PAKETIT BMW i5 MALLIIN.

Dynaamista moottoriurheilun tunnelmaa jokaisessa yksityiskohdassa – Varustele BMW i5 autosi ulkoasu etupuskurin lipalla , takapuskurilla , takaspoilerilla, sivuhelmoilla , kynnyslistoilla ja taustapeileillä.

Tutustu nyt

THE M2, jossa BMW M Performance osat.

BMW M Performance osat, BMW M2 Coupé G87, video

Kohokohtana on suoraan moottoriurheilusta peräisin oleva keskilukkovanne, joka tuo poikkeuksellisella ja sporttisella designillaan kilpa-autofiilistä tien päälle.

Lue lisää

THE M3 Competition Touring, jossa BMW M Performance osat.

BMW M Performance osat, BMW M3 Touring G81, video

Ensimmäisessä M xDrivella varustetussa BMW M3 Competition Touringissa yhdistyvät BMW M3:n huikea suorituskyky ja Touringin joustavuus ja toimivuus. Lukuisat moottoriurheilusta johdetut teknologiat tarjoavat loistavaa suorituskykyä ja dynamiikkaa. Viimeisen silauksen antavat eksklusiiviset, räätälöidyt BMW M Performance osat. 

Lue lisää

BMW M Performance osat muille malleille.

Moottoriurheilusta arkeen.

BMW X7 G07, BMW M Performance osat, ulkopuolen design

THE X7.

BMW X7 hurmaa voiman, luksustason mukavuuden ja ilmaisuvoimaisen muotokielen yhdistelmällä. Kun auto varustetaan lisäksi laadukkailla, osin käsityönä valmistetuilla BMW M Performance osilla, lopputuloksena on yksilöllinen Sports Activity Vehicle, jolla on erityisen ilmeikäs luonne. 

M Performance peilinkuori Carbon, BMW M Performance osat, lähikuva

M Performance peilinkuori Carbon.

Valmistettu taidokkaasti käsityönä hiilikuidusta: omaleimaiset M Performance peilinkuoret alleviivaavat auton hightech-luonnetta. Niiden dynaaminen muotoilu tekee ulkomuodosta erityisen arvokkaan näköisen ja korostaa yksilöllisyyttä ja sporttisuutta.

Tuotteeseen
M Performance pakoputkenpäät, mattamusta, BMW M Performance osat, lähikuva

M Performance pakoputkenpäät, mattamusta.

Omaleimainen korostus: laadukkaasta mattamustasta ja kromatusta ruostumattomasta teräksestä valmistetut M Performance pakoputkenpäät tekevät ajoneuvon perästä entistä urheilullisemman näköisen. 

Tuotteeseen
M Performance jäähdyttimen säleikkö, musta, BMW M Performance osat, lähikuva

M Performance jäähdyttimen säleikkö, musta.

Vahva luonne: M jäähdyttimen koristesäleikkö koostuu koristerivoista ja niiden kehyksestä, jotka ovat korkeakiiltoisen mustat. Sen ansiosta keula säteilee entistä vahvemmin voimaa ja päättäväisyyttä. Yksilöllinen ilme, joka näyttää selvät suuntaviivat. 

Tuotteeseen
22'' M kevytmetallivanne V-spoke 755 M Jet Black matta, BMW M Performance osat, lähikuva

22'' M kevytmetallivanne V-spoke 755 M.

Urheilullinen 22'' M kevytmetallivanne V-spoke 755 M Jet Black matta ja antaa autolle erityisen eksklusiivisen ilmeen. Talvirengaspaketti, jossa on rengaspainevalvonta, edessä vannekoko 9,5J x 22 ja rengaskoko 275/40 R22 107V XL ja takana vannekoko 10,5J x 22 ja rengaskoko 315/35 R22 111V XL.

21'' M kevytmetallivanne Douple-spoke 754 M Bicolor, BMW M Performance osat, lähikuva

21" M kevytmetallivanne Double-spoke 754 M.

Korkealaatuinen 21" M kevytmetallivanne Double-spoke 754 M Bicolor Orbit Grey, kiiltosorvattu ja tuo ulkonäöllään autoon erityisen sporttisen säväyksen. Talvirengaspaketti, jossa on rengaspainevalvonta ja hätäkulkuominaisuudet, vannekoko 9,5J x 21 ja rengaskoko 285/45 R21 113V XL RSC.

Tuotteeseen
M Performance ohjauspyörä, BMW M Performance osat, lähikuva

M Performance ohjauspyörä.

Kouriin tuntuvat argumentit: Koska M Performance ohjauspyörän kiinnipitoalueet on verhoiltu alcantaralla, ohjauspyörä tuntuu miellyttävältä ja luistamattomalta – ja ohjaustuntuma on suorempi. Ohjauspyörän voimakkaat muodot ja punaisella nahkalla tehty keskikohtamerkintä voimistavat yksilöllistä moottoriurheiluilmettä.

Tuotteeseen
BMW M8 Gran Coupé F93, BMW M Performance osat, ulkopuolen design

THE M8.

BMW M8 Gran Coupéssa M-geenit yhdistyvät äärimmäiseen ylellisyyteen. Avantgardistinen muotoilu puhuu omaa muotokieltään tässä neliovisessa luksusurheiluautossa. Uniikkia lisäilmettä autoon saa räätälöidyillä M Performance osilla, jotka on valmistettu hiilikuidusta ja muista korkealuokkaisista materiaaleista.

M Air Breather Carbon, BMW M Performance osat, lähikuva

M Air Breather Carbon.

Urheilullinen ja yksilöllinen ilme autoon. M Air Breather on valmistettu korkealaatuisesta hiilikuidusta. Se on tyylikäs visuaalinen yksityiskohta auton kylkeen.

Tuotteeseen
M Performance etuspoilerilippa Carbon, BMW M Performance osat, lähikuva

M Performance etuspoilerilippa Carbon.

Voimakkaan näyttävä: M etuspoilerilippa on valmistettu kokonaan hiilikuidusta, ja se korostaa auton maskuliinista puolta erittäin eksklusiivisella tavalla. Yksilöllinen moottoriurheiluilme vaativaan makuun. 

Tuotteeseen
M Performance jäähdyttimen säleikkö Carbon, BMW M Performance osat, lähikuva

M Performance jäähdyttimen säleikkö Carbon.

Vahvista autosi ilmettä: Jäähdyttimen M Performance -säleikön kehys on valmistettu korkealaatuisesta hiilikuidusta huolellisesti käsityönä, ja säleikön koristerivat ovat vahvaa muovia. Tämä keulan visuaalinen yksityiskohta antaa autolle erityisen tyylikkään, yksilöllisen ja urheilullisen ilmeen. M8-logolla.

Tuotteeseen
M takaspoileri Carbon, BMW M Performance osat, lähikuva

M takaspoileri Carbon.

Vahva ilme: M takaspoileri Carbon vahvistaa auton laadukasta, urheilullista vaikutelmaa. Korkean teknologian hiilikuitumateriaalin ansiosta takaspoileri on erittäin kevyt, mutta samalla hyvin vakaa. Takaspoileri on valmistettu huolellisesti käsityönä ja sovitettu täydellisesti auton muotoiluun ja muihin M Carbon -hiilikuitukomponentteihin.

Tuotteeseen
M peilinkuori Carbon, BMW M Performance osat, lähikuva

M peilinkuori, Carbon.

Viimeinen hightech-silaus. M peilinkuori on kokonaan hiilikuitua ja valmistetaan huolellisesti käsityönä. Sen dynaaminen, urheilullisen hienostunut muotoilu viestittää ensi silmäyksellä: yksilöllisyydellä on etuajo-oikeus!

Tuotteeseen
20'' taottu M Performance vanne Y-spoke 863 M Ferric Grey matta, BMW M Performance osat, lähikuva

20" taottu M Performance vanne Y-spoke 863 M.

Laadukkaat 20" taotut M Performance vanteet Y-spoke 863 M Ferric Grey matta, ja niissä on värillinen M-logo. Ne antavat autolle erityisen urheilullisen ilmeen. RDC-kesärengaspaketti, edessä vanteet 9,5J x 20 ja renkaat 275/35 ZR20 (102Y) XL ja takana vanteet 10,5J x 20 ja renkaat 285/35 ZR20 (104Y) XL.

Tuotteeseen