KÄYTTÖEHDOT

BMW Group kiittää, että olet tullut tutustumaan näihin Internet-sivuihin ja että osoitat kiinnostusta BMW-merkkiä kohtaan. Maahantuoja varaa oikeuden muutoksiin.

 

Tekijänoikeudet

 

© Copyright BMW Group Suomi, Vantaa, Suomi. Kaikki oikeudet pidätetään. Tekstit, kuvat, grafiikat, äänet, animaatiot ja videot sekä niiden sijoittelu BMW Groupin Internet-sivuille ovat tekijänoikeussuojan ja muiden suojauslakien alaisia. Näiden Internet-sivujen sisältöä ei saa kopioida, levittää tai muuttaa kaupallisiin tarkoituksiin, eikä niitä saa toimittaa kolmansien osapuolien saataville. Huomautamme, että osa näillä Internet-sivuilla olevista kuvista kuuluu kolmansien osapuolien tekijänoikeussuojan piiriin.

 

Tuotemerkit


Mikäli muuta ei ole mainittu, kaikki tällä Internet-sivulla esiintyvät tuotemerkit on suojattu tuotemerkkioikeuden suhteen BMW:n hyväksi. Tämä koskee ennen kaikkea merkkejä, mallien nimiä, logoja ja tunnuksia.

 

Käyttöoikeudet


BMW Group haluaa esittäytyä Sinulle innovatiivisen ja informatiivisen Internet-sivuston välityksellä. Sivuston sisältämä henkinen omaisuus kuten patentit, merkit ja tekijänoikeudet on suojattu. Näiden Internet-sivujen kautta ei luovuteta lisenssiä BMW Groupiin kuuluvien yritysten tai kolmansien osapuolten henkisen omaisuuden käyttöön.

 

Tietosuoja

 

Palvelujamme käytettäessä sinua saatetaan pyytää jättämään henkilötietojasi. Lue lisää henkilötietojen käyttämisestä osoitteessa www.bmw.fi/dataprivacy

 

Huomautuksia tietoihin

 

Polttoainekulutus (l/100 km) ja CO2-päästöt (g/km) ovat keskiarvoja. Hakasulkeissa [ ] olevat arvot koskevat automaattivaihteistolla varusteltuja malleja. Autovero määräytyy kunkin automallin CO2- arvon mukaisesti. Automaattivaihteiston, rengas- ja vannevaihtoehtojen sekä tiettyjen lisävarusteiden valitseminen saattaa muuttaa autoveron määrää.


Sivuilla mainitut hinnat ovat Oy BMW Suomi Ab:n ilmoittamia suositusvähittäismyyntihintoja (svh.) sisältäen arvonlisäveron. Hintoihin lisätään jälleenmyyjäkohtaiset toimituskulut. Tarkasta lopullinen hinta aina BMW-jälleenmyyjältäsi. Maahantuoja varaa oikeuden hintamuutoksiin.

 

Lisätietoja uusien henkilöautojen virallisista kulutus- ja CO2-päästötasoista löydät kaikista jälleenmyyjäliikkeistä saatavasta Uuden auton kulutustiedot ja CO2-päästöarvot -vihkosta tai Liikenteen turvallisuusviraston (TraFi) sivuilta http://autovertaamo.trafi.fi.

 

Kaikki moottorit täyttävät pakokaasun päästönormin EU6. Polttonesteen kulutuslukemat perustuvat EU-testiajosykliin (93/116/EY). Tässä kulutusmittauksessa ajettava matka sisältää noin kolmanneksen kaupunkiajoa ja kaksi kolmannesta maantieajoa. Kulutusajossa mitataan lisäksi CO2-päästö. Kulutuslukemat on määritetty vakiovarusteiselle autolle. Tehdaslisävarusteet ja lisävarusteet (kuten leveämmät renkaat) voivat vaikuttaa kulutukseen ja suorituskykyyn merkittävästi.

 

Nämä tiedot koskevat saksalaista malliversiota. Kuvissa esiintyvissä malleissa on osin myös tehdasasennettuja lisävarusteita, jotka eivät kuulu vakiovarusteisen auton toimituslaajuuteen. Eri maissa voi olla kansalliseen lainsäädäntöön perustuvia poikkeamia tässä kuvatuista malliversioista ja varusteista. Pyydä lisätietoja BMW-jälleenmyyjältäsi. Oikeudet rakenteiden ja varusteiden muutoksiin sekä virheisiin pidätetään. Maakohtaisia varusteita ei tässä voida ottaa huomioon.

 

Omapaino EU, kg: Ilmoitettu arvo koskee autoa, jossa on tankki 90 % täynnä ja kuormana 68 kg (kuljettaja) sekä 7 kg matkatavaroita. Omapaino koskee vakiovarusteista autoa. Lisävarusteet nostavat auton omapainoa.

 

Nimellisteho: BMW suosittaa lyijytöntä 95-oktaanista bensiiniä. Lyijyttömät yli 91-oktaaniset polttonestelaadut sekä sellaiset polttonesteet, joiden etanoliosuus on enintään 10 prosenttia, ovat sallittuja. Teho- ja kulutustiedot on saatu käyttämällä 98-oktaanista polttonestettä.

 

Yhteystiedot

 

Oy BMW Suomi Ab
Äyritie 8 c
01510  Vantaa, Suomi
Y-tunnus: 0988005-9
Kotipaikka: Helsinki
Puh: 020 734 5920 (Kotimaanpuhelun hinta kiinteän verkon ja matkapuhelinverkon liittymistä 8,35 snt/puh + 16,69 snt/min. Jonotusaika on maksullinen.)

Lue lisää

Ihmisoikeuksien ja niihin liittyvien ympäristönormien kunnioittaminen BMW Groupissa.

BMW Group ottaa yhteiskuntavastuun ihmisoikeuksien ja niihin liittyvien ympäristönormien kunnioittamisesta. Tämä koskee sekä omaa liiketoimintaamme että globaaleja toimitusketjujamme. Selkeillä vastuilla ja monenlaisilla toimenpiteillä edistämme näiden perusoikeuksien noudattamista.

Lue lisää lähestymistavastamme ja prosesseistamme Saksan Supply Chain Due Diligence Act (LkSg) täytäntöönpanemiseksi seuraavasta julkilausumasta tai seuraavasta linkistä: www.bmwgroup.com/humanrights.
 

 

Tiedonantajat: Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää raportoinnista löytyy Tiedonantajien Menettelysäännöistäja Tiedonantajien yksityisyysilmoituksesta.

Lue lisää

ILMOITA RIKKOMUKSESTA TAI VÄÄRINKÄYTÖKSESTÄ

Kaikki työntekijät ja ulkopuoliset osapuolet voivat tehdä ilmoituksen rikkomuksista BMW Groupin ilmoituskanavaan (SpeakUP Line) tai BMW Groupin nimeämälle ulkoiselle yhteyshenkilölle (”asianvalvoja”).

 

SpeakUP Line

  • BMW Groupin ilmoituskanava on ilmainen ja saatavilla vuorokauden ympäri 34 kielellä.
  • Jos annat tietoja ja teet ilmoituksen puhelimitse, viestisi tallennetaan ja muutetaan sitten tekstimuotoon.
  • BMW Groupin ilmoituskanava salaa kaikki henkilötiedot siten, että ilmoitustasi käsittelevät ja sen parissa työskentelevät henkilöt eivät saa selville henkilöllisyyttäsi.

 

SPEAKUP LINE

 

 

Asianvalvoja:

  • Asianvalvoja on puolueeton ulkopuolinen henkilö, jota koskee asianajajan vaitiolovelvollisuus. Kaikki yhteydenpito asianvalvojan kanssa on ilmaista ilmoittajalle.
  • Ilmoittaja voi ottaa yhteyttä asianvalvojaan vuorokauden ympäri sähköpostilla tai faksilla.
  • Asianvalvojaan voi ottaa yhteyttä myös puhelimitse kello 8.00–17.00 Keski-Euroopan aikaa.

 

Yhteystiedot:

Dr. Sibylle von Coelln HEUKING · VON COELLN

Rechtsanwälte PartG mbB

Prinz-Georg-Str. 104

40479 Düsseldorf

 

Puhelin: +49 211 44 03 57 70

Faksi: +49 211 44 03 57 77

 

Sähköposti: BMW-Ombudsperson@hvc-strafrecht.de

 

Postitse:

 

Voit toimittaa ilmoituksen myös postin tai sisäisen postin kautta BMW Groupin sisäisen tutkinnan Compliance Audits -osastolle seuraavaan osoitteeseen:

 

BMW Group Compliance Audits

Internal Investigations

80788 München

tai sähköpostilla osoitteeseen notifications@bmwgroup.com.

 

 

Katso lisätietoja Tiedonantajien Menettelysäännöistäja ja Tiedonantajien yksityisyysilmoituksesta.

Lue lisää