AJAMISEN ILO EI VANHENE.

Sertifioidut BMW Premium Selection -vaihtoautot.

Käytetty BMW kuin uusi. BMW Premium Selection -vaihtoauto-ohjelman jokainen auto täyttää määritetyt premium-standardit.

AJAMISEN ILO EI VANHENE.Sertifioidut BMW Premium Selection -vaihtoautot.

Käytetty BMW kuin uusi. BMW Premium Selection -vaihtoauto-ohjelman jokainen auto täyttää määritetyt premium-standardit.

Lue lisää

VAIHTOAUTOHAKU.

Löydä uudenveroinen käytetty BMW Premium Selection -vaihtoautosi kattavasta valikoimasta vaihtoautohaulla. BMW Premium Selection -vaihtoautot löydät lähes jokaisen BMW-jälleenmyyjän luota Suomessa.

MYÖS MEILLÄ ON OMAT LAATUSTANDARDIT. KORKEAMMAT VAIN KUIN MUIDEN.

Meille laatu ei ole ainoastaan lupaus, vaan toimintaperiaate. Koska olemme varmoja BMW Premium Selection -autojen korkeasta laadusta, tarjoamme jokaiseen autoon muun muassa 24 kk / 40 000 km takuun.

BMW Premium Selection

ASIAKASEDUT JOKA NÄKÖKULMASTA.

BMW:n asiantuntijat tarkastavat jokaisen sentin BMW Premium Selection -autoista. Jokainen osa turvatyynystä sytytystulppiin on tarkastettu 360° tarkastusohjelman mukaisesti. Tämän standardisoidun tarkastuksen ansiosta voimme varmuudella luovuttaa jokaisen BMW Premium Selection -auton erinomaisessa kunnossa. Saat myös autoosi laajan valikoiman palveluita, kuten BMW Liikkuvuuspalvelun ja pitkän takuun.

Dokumentoitu ajoneuvo- ja huoltohistoria.

Jokaisella BMW Premium Selection -autolla on oma tarinansa – eikä kukaan tunne sitä tarinaa paremmin kuin paikallinen BMW-jälleenmyyjäsi. Saat kaikki ajoneuvosi tärkeät tiedot iästä ajokilometreihin. Lisäksi kaikki tehdyt tarkastukset, huollot ja tekniset muutokset on täydellisesti dokumentoitu. Näin voit olla varma, että BMW Premium Selection -autosi on aina huollettu valtuutetussa huoltopisteessä.

  • BMW Huolenpitosopimus
  • BMW Liikkuvuuspalvelu
  • Vaihto-oikeus
  • BMW Vakuutus
  • Koeajo
  • BMW Osamaksu
BMW Vakuutus

VALITSE BMW VAKUUTUKSEN MAKSUTON STARTTI.

1 kk autovakuutus maksutta yksityisasiakkaille. Maksuton startti on sinulle valmiiksi paketoitu vakuutuskokonaisuus. Se sisältää lakisääteisen liikennevakuutuksen ja yleisimpiä vahinkoja kattavan Täyskaskon, jota on täydennetty kahdella lisäturvalla: korkeammalla lunastuskorvauksella ja lasiturvalla.