AJAMISEN ILO EI VANHENE.

Sertifioidut BMW Premium Selection -vaihtoautot.

AJAMISEN ILO EI VANHENE.

Sertifioidut BMW Premium Selection -vaihtoautot.

Käytetty BMW kuin uusi. BMW Premium Selection -vaihtoauto-ohjelman jokainen auto täyttää määritetyt premium-standardit.

AJAMISEN ILO EI VANHENE.Sertifioidut BMW Premium Selection -vaihtoautot.

Käytetty BMW kuin uusi. BMW Premium Selection -vaihtoauto-ohjelman jokainen auto täyttää määritetyt premium-standardit.

Read more

VAIHTOAUTOHAKU.

Löydä uudenveroinen käytetty BMW Premium Selection -vaihtoautosi kattavasta valikoimasta vaihtoautohaulla. BMW Premium Selection -vaihtoautot löydät lähes jokaisen BMW-jälleenmyyjän luota Suomessa.

MYÖS MEILLÄ ON OMAT LAATUSTANDARDIT. KORKEAMMAT VAIN KUIN MUIDEN.

Meille laatu ei ole ainoastaan lupaus, vaan toimintaperiaate. Koska olemme varmoja BMW Premium Selection -autojen korkeasta laadusta, tarjoamme jokaiseen autoon muun muassa 24 kk / 40 000 km takuun.

BMW Premium Selection

ASIAKASEDUT JOKA NÄKÖKULMASTA.

BMW:n asiantuntijat tarkastavat jokaisen sentin BMW Premium Selection -autoista. Jokainen osa turvatyynystä sytytystulppiin on tarkastettu 360° tarkastusohjelman mukaisesti. Tämän standardisoidun tarkastuksen ansiosta voimme varmuudella luovuttaa jokaisen BMW Premium Selection -auton erinomaisessa kunnossa. Saat myös autoosi laajan valikoiman palveluita, kuten BMW Liikkuvuuspalvelun ja pitkän takuun.

Dokumentoitu ajoneuvo- ja huoltohistoria.

Jokaisella BMW Premium Selection -autolla on oma tarinansa – eikä kukaan tunne sitä tarinaa paremmin kuin paikallinen BMW-jälleenmyyjäsi. Saat kaikki ajoneuvosi tärkeät tiedot iästä ajokilometreihin. Lisäksi kaikki tehdyt tarkastukset, huollot ja tekniset muutokset on täydellisesti dokumentoitu. Näin voit olla varma, että BMW Premium Selection -autosi on aina huollettu valtuutetussa huoltopisteessä.

 • BMW Liikkuvuuspalvelu

  BMW Premium Selection -auto vakuuttaa laadullaan ja rauhoittaa luotettavuudellaan. Jos jokin kuitenkin menee vikaan ja jäät tien päälle, BMW-autojen vianmääritykseen ja korjaamiseen erikoistuneet mekaanikkomme antavat asiantuntevaa apuaan ympäri vuorokauden, vuoden jokaisena päivänä. Ongelmatilanteessa voit soittaa BMW Liikkuvuuspalvelun numeroomme (+358 800 154 000) ja päivystäjämme pystyvät usein jo puhelimessa auttamaan sinua jatkamaan matkaasi. Jos ongelmasi ei ratkea puhelimessa, BMW Liikkuvuuspalvelumme muiden palvelumuotojen avulla taataan ettei matkasi katkea.

 • Vaihto-oikeus

  Laatu on lupauksemme ja olemme varmoja BMW Premiun Selection -autojen laadusta. Siinä epätodennäköisessa tilanteessa, ettet olisikaan tyytyväinen BMW Premium Selection -autoosi, voit vaihtaa sen 14 vuorokauden kuluessa toiseen vähintään saman hintaiseen vaihtoautoon.

 • BMW Vakuutus

  Alusta loppuun BMW:lle räätälöity BMW Vakuutus on ainutlaatuinen vakuutuskokonaisuus. Saat markkinoiden kattavimman turvan autollesi. Saat lisäksi merkittävästi lisää turvaa itsellesi ja kaikille autossasi mukana oleville matkustajille. BMW Vakuutuksen saat helposti valtuutetulta jällenmyyjältä.

 • Koeajo

  Haluamasi BMW Premium Selection -vaihtoauto on aina valmiina koeajoon.

 • BMW Osamaksu

  BMW Osamaksu on BMW:llesi räätälöity rahoitusratkaisu. Voit valita sinulle sopivan maksuajan ja halutessasi voit valita myös BMW Vakuutuksen joka laskutetaan kätevästi kuukausieriesi yhteydessä. BMW Osamaksun saat valtuutetun BMW Jälleenmyyjäsi kautta. Kysy lisää myyjältäsi. Tuotteen rahoittaa Nordea Rahoitus Suomi Oy.