Sertifioidut BMW Premium Selection vaihtoautot.

AJAMISEN ILO EI VANHENE.

Sertifioidut BMW Premium Selection vaihtoautot.

Ajamisen ilo ei vanhene. Sertifioidut BMW Premium Selection vaihtoautot.

VALIKOIDUT VAIHTOAUTOT

Koska olemme varmoja BMW Premium Selection -autojen korkeasta laadusta, tarjoamme jokaiseen autoon mm. 24 kk / 40 000 km takuun. Kaikki BMW Premium Selection -autot on tarkastettu 360° tarkastusohjelman mukaisesti, valtuutettujen BMW-mekaanikkojen toimesta. Löydät BMW Premium Selection -autot ainoastaan valtuutetuilta BMW-jälleenmyyjiltä. Saatavilla on lisäksi laaja valikoima omistamiseen liittyviä palveluja.

Lue lisää

BMW Premium Selection -ohjelmaan kuuluu monia etuja, joista tässä muutamia:

 
 • 24 kuukauden BMW Premium Selection -takuu
 • Autot on tarkastettu 360° tarkastusohjelman mukaisesti
 • BMW Liikkuvuuspalvelu
 • Vaihto-oikeus
 • Dokumentoitu ajoneuvo- sekä huoltohistoria 
Lue lisää

BMW PREMIUM SELECTION - ASIAKASEDUT

 24 kuukauden vaihtoautotakuu

24 kuukauden takuu

Meille on tärkeää, että voit ostaa auton turvallisin mielin, joten kaikille BMW Premium Selection -autoille tarjotaan 24 kuukauden tai 40 000 kilometrin takuu – sen mukaan, kumpi täyttyy ensin.

Lue lisää
 360° tarkastusohjelma

360° tarkastusohjelma

BMW-mekaanikot tarkastavat jokaisen sentin BMW Premium Selection -autoista. Jokainen osa turvatyynystä sytytystulppiin on tarkastettu 360° tarkastusohjelman mukaisesti. Tämän standardisoidun tarkastuksen ansiosta voimme varmuudella luovuttaa jokaisen BMW Premium Selection -auton erinomaisessa kunnossa. Saat myös autoosi laajan valikoiman palveluita, kuten BMW Liikkuvuuspalvelun sekä pitkän takuun.

Lue lisää
BMW Liikkuvuuspalvelu

BMW Liikkuvuuspalvelu

BMW Premium Selection -auto vakuuttaa laadullaan ja rauhoittaa luotettavuudellaan. Jos jokin kuitenkin menee vikaan ja jäät tien päälle, olemme apunasi. BMW Liikkuvuuspalvelu on kehitetty erityisesti sinua ja BMW-autoasi varten, jotta apu on aina lähelläsi – kattava liikkuvuuspalvelu on voimassa kaikkialla Euroopassa.

Lue lisää
Viikon vaihto-oikeus

Vaihto-oikeus

Siinä epätodennäköisessa tilanteessa, ettet olisikaan tyytyväinen BMW Premium Selection -autoosi, voit vaihtaa sen 14 vuorokauden kuluessa toiseen vähintään saman hintaiseen vaihtoautoon. Edellyttäen, että autolla on ajettu enintään 1000 kilometriä luovutushetkestä.

Lue lisää
Laaja valikoima autoja

Dokumentoitu ajoneuvo- sekä huoltohistoria

Jokaisella BMW Premium Selection -autolla on oma tarinansa – eikä kukaan tunne sitä tarinaa paremmin kuin paikallinen BMW-jälleenmyyjäsi. Saat kaikki ajoneuvosi tärkeät tiedot iästä ajokilometreihin. Lisäksi kaikki tehdyt tarkastukset, huollot ja tekniset muutokset on täydellisesti dokumentoitu. Näin voit olla varma, että BMW Premium Selection -autosi on aina huollettu valtuutetussa huoltopisteessä.

Lue lisää

PALVELUT BMW-VAIHTOAUTOLLESI.

BMW Osamaksu

BMW Osamaksu

BMW Osamaksu on BMW:llesi räätälöity rahoitusratkaisu. Voit valita sinulle sopivan maksuajan ja halutessasi voit valita myös BMW Vakuutuksen, joka laskutetaan kätevästi kuukausieriesi yhteydessä. BMW Osamaksun saat valtuutetun BMW Jälleenmyyjäsi kautta. Kysy lisää myyjältäsi. Tuotteen rahoittaa Nordea Rahoitus Suomi Oy.

Etsi jälleenmyyiä
BMW Huolenpitosopimus.

BMW Huolenpitosopimus.

Haluamme sinun nauttivan ajamisen ilosta ilman ylimääräistä huolta auton ylläpidosta. BMW Huolenpitosopimus on jokaiseen käytettyyn BMW-malliin saatava sopimus, joka kattaa autosi huoltoon liittyvät ylläpitokustannukset määrittelemäsi tason mukaisesti. BMW Huolenpitosopimus on saatavana niin yksityis- kuin yrityskäytön autoon ja se antaa ainutlaatuista varmuutta jopa 10 vuodeksi!

Etsi jälleenmyyiä
BMW Vakuutus

BMW Vakuutus

Alusta loppuun BMW:lle räätälöity BMW Vakuutus on ainutlaatuinen vakuutuskokonaisuus. Saat markkinoiden kattavimman turvan autollesi, sekä lisäksi merkittävästi lisäturvaa itsellesi ja kaikille autossasi mukana oleville matkustajille. BMW Vakuutuksen saat helposti valtuutetulta jälleenmyyjältä. 

Lue lisää
Myy käytetty BMW:si.

Myy käytetty BMW:si.

Myy käytetty BMW:si valtuutetulle BMW-jälleenmyyjälle, joka tuntee BMW:si parhaiten. Täyttämällä yhteydenottolomakkeemme, saat hinta-arvion autostasi nopeasti ja vaivattomasti. Teemme autollesi ilmaisen arvion ja varmistamme, että sinuun ollaan yhteydessä 24 tunnin sisällä.

VARASTOSSA OLEVAT UUDET JA KÄYTETYT AUTOT.

YLEISIMMÄT KYSYMYKSET JA VASTAUKSET BMW PREMIUM SELECTIONISTA

 • Mitkä autot ovat mukana BMW Premium Selectionissa?
 • Mitä BMW Premium Selection sisältää?
 • Mitä vaihtoautotakuu kattaa?
 • Milloin takuun voimassaolo alkaa?
 • Miten toimin, jos autossa menee jokin rikki?
 • Entä jos joudun autollani onnettomuuteen?
 • Miten vaihto-oikeus toimii?
 • Mistä löydän BMW Premium Selection -autoja?
 • Mitkä ovat BMW-vaihtoauton kuukausikustannukset?
 • Mitkä ovat BMW-vaihtoauton vakuutuksen kuukausikustannukset?
 • Miksi minun kannattaa valita BMW:n huoltosopimus?