BMW-takuut

BMW-TAKUUT.

"Olen varustautunut kaikkeen.
myös odottamattomaan."

Kun sinulla on uusi BMW, saat nauttia aivan erityisen luotettavasta autosta, joka täyttää tiukimmatkin laatuvaatimukset. Jos BMW-autossasi kuitenkin sattuisi olemaan jotain huomautettavaa, olet uuden BMW-auton takuun ansiosta turvassa yllättäviltä korjauskustannuksilta – kaikkialla maailmassa ja ilman vastaväitteitä.

Lue lisää
BMW-takuut."Olen varustautunut kaikkeen.<br>myös odottamattomaan."
  • Uuden BMW-auton takuu
BMW-takuuajan pidennys.

"VOISIN TOTTUA TÄHÄN TUNTEESEEN."

Suunnitelmasi odottamattoman varalle. BMW Turva.

"VOISIN TOTTUA TÄHÄN TUNTEESEEN."

Suunnitelmasi odottamattoman varalle. BMW Turva.

PIDENNÄ MIELENRAUHAASI.

Sinä laadit suunnitelmat. Me huolehdimme siitä, että voit toteuttaa ne ilman huolen häivää: Uuden BMW:n takuu tarjoaa 24 kuukauden suojan odottamattomilta korjauskustannuksilta. Myös sen jälkeen voit olla täysin rauhassa.

 

BMW Turvalla saat autollesi turvaa vielä kahden vuoden takuuajan jälkeenkin. Jos korjaustöitä on tehtävä sopimuksen sovittuna kestoaikana tai ennen sovitun kilometrirajan saavuttamista, on niiden kustannukset katettu. BMW Turvaan sisältyvät uuden BMW-auton takuun päättymisen jälkeen mahdollisesti ilmenevien häiriöiden korjaus uuden BMW-auton takuuehtojen sisällön mukaisesti.

 

BMW Turva -paketin voit hankkia BMW-toimipisteeltäsi.

 

Lue lisää

BMW PREMIUM SELECTION -VAIHTOAUTOTAKUU.

"Paras investointini? Mielenrauha."

Auto, johon voit luottaa: ostaessasi BMW Premium Selection -vaihtoautoon saat automaattisesti 24 kuukauden tai 40 000 km takuun kaikille mekaanisille ja elektronisille rakenneosille. Näin voit olla varma, ettei vaihdokistasi löydy mitään – muuta kuin ajamisen iloa.

Lisätietoa BMW Premium Selection -vaihtoautotakuusta saat BMW-jälleenmyyältäsi.

BMW RENGASTURVA.

"Haluan suojella sitä, mikä minulle on tärkeää."

Ostaessasi tähtimerkinnällä varustettuja alkuperäisiä BMW:n rengaspaketteja tai muita BMW Group Northern Europen toimittamia renkaita tai rengaspaketteja valtuutetusta BMW-toimipisteestäsi, saat maksuttoman BMW Rengasturvan kaupan päälle. Se on voimassa 36 kuukautta ostopäivästä lukien ja tarjoaa Sinulle optimaalisen turvan ja kustannuskorvauksen jopa sataan prosenttiin saakka.