BMW-huolto jarruista

JARRUT – VASTAUKSET 41 YLEISEEN KYSYMYKSEEN

JARRUT – VASTAUKSET 41 YLEISEEN KYSYMYKSEEN

JARRUOPAS BMW-AUTOLLA AJAVILLE JA MUILLEKIN.

Jarrut ovat ehdottoman tärkeät turvallisen ajon kannalta. Jos koet ongelmia autosi jarrujen kanssa, muista aina korjata vika. Haluatko tietää lisää vikojen oireista, mistä ne johtuvat ja miten ne voidaan korjata? Tällä sivulla vastaamme yleisiin jarruja ja jarrulevyjä koskeviin kysymyksiin. Valitse seuraavista aiheista:

Lue lisää

Miksi jarrujen varoitusvalo palaa?

Jarruille on kaksi erilaista varoitusvaloa. Jarrujen varoitusvalo on punainen ja varoittaa jarrunesteen puuttumisesta tai muusta jarrujärjestelmän viasta. Jos punainen valo palaa, ota yhteyttä huoltopisteeseen. Silloin kyseessä on äkillinen vika, joka on korjattava. Kulumisen varoitusvalo, joka on usein keltainen, varoittaa kuluneista jarrupaloista. Myös keltaisen valon palaessa sinun on otettava yhteys huoltopisteeseen. Jos jarrupalat ovat kuluneet, ne on vaihdettava. 

Lue lisää

ABS-jarruni ovat epäkunnossa. Mikä niissä voi olla vikana?

ABS-jarrut voivat olla epäkunnossa monista eri syistä. ABS-anturi voi olla viallinen tai ABS-yksikkö tai ABS-kehä rikki. Selityksenä voi olla myös kaapelivika tai vika ohjusyksikössä. Jos ABS-jarrusi ovat epäkunnossa, sinun on otettava välittömästi yhteys huoltopisteeseen auton vianmääritystä varten ja selvittääksesi, miksi ABS-jarrut ovat epäkunnossa.

Lue lisää

Mitä ABS-jarrujen vianetsintä tarkoittaa?

Vianetsintä tarkoittaa sitä, että vikamuisti luetaan korjaamotietokoneella ja ABS-järjestelmän komponentit tarkastetaan jarruvian löytämiseksi. Vianetsintä tehdään huoltopisteessä.

Lue lisää

Mitä jarrujen turvallisuustarkastus tarkoittaa?

Jarrujen turvallisuustarkastuksessa tarkastetaan jarrupalojen kuluminen, jarrulevyjen laatu sekä jarrunesteen taso ja laatu. Jarrujen turvallisuustarkastus on osa normaalia huoltoa valtuutetulla BMW Jälleenmyyjällä.

Lue lisää

Mitä sienimäiset jarrut tarkoittavat?

Jarrut ovat sienimäiset, kun painat jarrupoljinta etkä tunne selvää vastusta. Sinun pitäisi tuntea selkeä vastus, jos jarrut toimivat oikein. Sienimäiset jarrut voivat johtua kahdesta syystä. Jarrupalat saattavat takertua tai ne ovat ruostuneet kiinni, eivätkä painaudu kunnolla jarrulevyjä vasten. Syynä voi olla myös ilman pääsy jarrujärjestelmään vuodon vuoksi, mikä voi aiheuttaa jarrunesteen vuotamista. Vuodon sattuessa palaa yleensä punainen varoitusvalo. Jos sinulla on sienimäiset jarrut, käy valtuutetulla BMW Jälleenmyyjällä.

Lue lisää

Voiko sienimäiset jarrut korjata vai pitääkö ne vaihtaa?

Jos vika johtuu ruosteesta tai liasta, jarrupalojen puhdistaminen saattaa riittää. Jos kyseessä on vuoto, se on korjattava. Syystä riippumatta sinun on käytävä valtuutetulla BMW Jälleenmyyjällä.

Lue lisää

Mistä tiedän, ovatko jarrulevyt vääntyneet?

Jos huomaat jarrupolkimen sykkivän jarrutettaessa, se voi olla merkki vääntyneistä jarrulevyistä. Tällöin sinun on käytävä huoltopisteessä selvittämässä, pitääkö jarrulevyt vaihtaa. Jos jarrulevyt ovat vääntyneet, autossa saattaa myös tuntua tärinää jarrutettaessa. Huomaa, että tässä ei ole kyse auton tärinästä ajon aikana ilman jarrutusta. Se viittaa pikemminkin renkaiden epätasapainoon.

Lue lisää

Mitä tarkoitetaan uraisilla jarrulevyillä?

Uraiset jarrulevyt tarkoittavat tilannetta, jossa normaalisti sileäpintaisissa jarrulevyissä näkyy uria. Tämä johtuu lian kertymisestä jarrulevyihin. Uraiset jarrulevyt eivät ole kiireellinen ongelma eivätkä vaadi huoltopisteessä käyntiä, kunhan jarrulevy on kiiltävä. Jos jarrulevy on kuitenkin mattapintainen, ota yhteyttä valtuutettuun BMW Jälleenmyyjään.

Lue lisää

Millainen riski on ajaa huonoilla jarrulevyillä?

Huonot jarrulevyt ovat joko ruosteisia, vääntyneitä tai kuluneita. Ruosteiset tai vääntyneet jarrulevyt ilmenevät jarrupolkimen sykkimisenä ja tärinöinä ohjauspyörässä. Ruosteisten ja vääntyneiden jarrulevyjen vaarana on huono jarrutusteho. Jos jarrulevyt ovat ruosteiset tai vääntyneet, kannattaa turvallisuuden vuoksi ottaa yhteyttä huoltopisteeseen. Jarrulevyt voivat myös olla kuluneet. Jos jarrulevyt ovat huonokuntoiset, ne on ehkä vaihdettava. Vain huoltopiste voi määrittää, onko jarrulevyt vaihdettava.

Lue lisää

Mikä on epätasaisten jarrulevyjen riski?

Jarrulevyt eivät voi olla epätasaiset, mutta ne voivat vääntyneet. Yleinen oire on, että jarrupoljin sykkii jarrutettaessa. Jarrut voivat toimia epätasaisesti. Tämä tarkoittaa, että oikean ja vasemman puolen jarrut ottavat kiinni eri tavalla. Jos esimerkiksi toisen puolen jarru takertelee, jarrut ottavat kiinni epätasaisesti ja auto puoltaa siihen suuntaan, jossa jarru toimii paremmin. Epätasaisten jarrujen riskinä on, että et saa tarpeeksi jarrutusvoimaa ja voit ajautua pois tieltä jarruttaessasi. 

Lue lisää

Miksi jarrulevyt kuluvat epätasaisesti?

Jarrulevyt saattavat kulua epätasaisesti takertelevan jarrusatulan tai jarrupalan vuoksi. Jos jarrulevyt ovat kuluneet epätasaisesti, se tarkoittaa todennäköisesti sitä, että oikean ja vasemman puolen jarrut ottavat kiinni epätasaisesti. Silloin sinun on otettava yhteyttä huoltopisteeseen. Jos jarrutus tapahtuu mielestäsi epätasaisesti tai huomaat ruostetta jarrulevyissä, saattaa olla aika vaihtaa ne. Ota yhteyttä valtuutettuun BMW Jälleenmyyjään saadaksesi apua tämän selvittämiseksi.

Lue lisää

Miksi jarrut jäätyvät kiinni?

Hieman vanhemmissa manuaalisella käsijarrulla varustetuissa autoissa (seisontajarru) jarruihin voi päästä kosteutta, joka jäätyy takajarrukenkien väliin. Näin voi käydä, jos seisontajarru on ollut päällä pitkään kylmässä.

Normaalit käyttöjarrutkin voivat jäätyä. Hyvin toimivassa jarrussa on oltava 1 mm ilmaa jarrupalan ja jarrulevyn välissä. Jos jarrut takertelevat, jarrupalat saattavat olla levyä vasten ja siten jäätyä kylmällä säällä.

ABS-jarruihin pätee sama kuin tavallisiin käyttöjarruihin. ABS-jarrut eivät ole erityinen jarrujärjestelmä, vaan normaalin jarrujärjestelmän apujärjestelmä. Jos jarrut takertuvat ja jäätyvät, myös ABS-järjestelmällä varustetut jarrut takertuvat ja jäätyvät.

Lue lisää

Miten sulatan kiinnijäätyneet jarrut?

Voit kokeilla ajamalla pari kertaa lyhyen matkan eteen- ja taaksepäin ja katsoa, ​​vapautuvatko jarrut. Jos tämä ei auta, sinun on soitettava hinausauto, joka vie sinut valtuutetulle BMW Jälleenmyyjälle. Älä yritä sulattaa jäätyneitä jarruja kaatamalla niihin kuumaa vettä. Tilanne voi pahentua, jos vesi jäätyy.

Lue lisää

Miten vältän jarrujen jäätymisen?

Manuaalisen käsijarrun osalta voit välttää kiinnijäätymisen, kun et vedä jarrua päälle kylmällä säällä. Vaarana on, että kosteus jäätyy.

Jos taas on kyse käyttöjarrujen takertumisesta, et voi tehdä mitään erityistä jarrujen kiinnijäätymisen estämiseksi. Silloin sinun tulee käydä valtuutetulla BMW Jälleenmyyjällä korjaamassa takertelevat jarrut.

Lue lisää

Mikä ABS-jarru on?

ABS on apujärjestelmä normaalissa jarrujärjestelmässä. Niiden tehtävänä on estää jarrujen lukkiutuminen voimakkaassa jarrutuksessa liukkaalla tiellä. Näin voit kuljettajana säilyttää auton ohjattavuuden ja pitää sen hallinnassa. Kun ABS-toiminto aktivoituu, jarrupolkimessa tuntuu tärinää.

Lue lisää

Mitä jarrujen, jarrulevyjen ja jarrupalojen sisäänajaminen tarkoittaa?

Jarrujen sisäänajaminen tarkoittaa vastavaihdettujen jarrulevyjen ja jarrupalojen mukauttamista jarrujen ennenaikaisen kulumisen minimoimiseksi. Kun sisäänajat jarrut, jarrupalat saavat kovemman pinnan eivätkä jarrulevyt ole vaarassa lämmetä epätasaisesti ja tulla epätasapainoisiksi (vinoiksi). Kun olet vaihtanut jarrulevyt tai jarrupalat, aja varovasti ja vältä voimakkaita jarrutuksia ensimmäisten 200 km:n ajan.

Lue lisää

Mitä jarrulevyjen sorvaaminen tarkoittaa?

Jarrulevyjen sorvaaminen tarkoittaa pienen osan poistamista jarrulevyjen materiaalista. Vääntyneitä jarrulevyjä on mahdollista sorvata. Ruosteisia ja kuluneita jarrulevyjä ei kuitenkaan voi sorvata, koska silloin materiaalia jää liian vähän ja jarrulevyistä tulee liian ohuet. Ota yhteyttä huoltopisteeseen autosi jarrulevyjen kunnon selvittämiseksi.

Jarrulevyjen sorvaustarve voi johtua kahdesta asiasta. Se voi liittyä ajotyyliin – ajat liikaa jalka jarrulla, jolloin jarrulevyt kuumenevat. Tai sinulla on takertelevat jarrut, jotka voivat saada jarrut kuumenemaan ja sitten jarrulevyn heittämään/vääntymään.

Lue lisää

Milloin jarrulevyjä on sorvattava?

Kun jarrupoljin sykkii jarrutettaessa, saattaa olla aika vaihtaa jarrulevyt. Sorvaaminen ei ole nykyään kovin yleistä. Tämä johtuu siitä, että se vie aikaa eikä ole siksi kustannustehokasta. Monilla huoltokorjaamoilla ei myöskään ole oikeita laitteita jarrulevyjen sorvaamiseen. Ota yhteyttä huoltopisteeseen, jos epäilet, että jarrulevyissä on ongelmaa.

Lue lisää

Kauanko jarrulevyt kestävät?

Jarrulevyjen käyttöikään vaikuttavat monet tekijät. Ajonopeus, tienpinnan kovuus, auton paino jne. Jos sinulla on nykyaikainen sähköauto ja käytät moottorijarrutusta jarrujen sijaan, on olemassa suuri riski, että jarrulevyt ruostuvat eivätkä siten kestä yhtä pitkään. 

Lue lisää

Miten puhdistan auton jarrulevyt?

Hyvä tapa puhdistaa jarrulevyt on huuhdella ne puhtaaksi painepesurilla tai vesiletkulla samalla, kun peset auton. Pesu ei kuitenkaan ole helppoa, jos renkaissasi on täysin peittävät vanteet. Puhdistuksen jälkeen on hyvä jarruttaa varovasti jäännöskosteuden poistamiseksi jarruista.

Lue lisää

Onko normaalia, että jarrulevy on kuuma tai hehkuva?

Jarrulevyt voivat kuumentua, jos ajat aktiivisesti, ts. urheilullisesti/suurella nopeudella ja jarrutat paljon kaarteissa ja alamäissä. Jarrulevyt voivat lämmetä jonkin verran normaaliajossakin, mutta ne eivät kuumene hehkuviksi. BMW:n jarrupalat ja jarrulevyt kestävät 800 asteen lämpötiloja.

Lue lisää

Mitä tuuletetut jarrulevyt tarkoittavat?

Nykyaikaisissa autoissa on vakiona tuuletetut jarrulevyt. Tämä tarkoittaa, että jarrulevy on jaettu kahteen osaan, joiden välissä on ilmarako. Näin jarrut jäähtyvät paremmin, mikä vähentää jarrujen lämpenemisen tai ylikuumenemisen riskiä.

Lue lisää

Miksi jarrut vinkuvat ajon aikana?

Useimmiten tämä johtuu jarrupalan ja jarrulevyn väliin kertyneestä pölystä ja liasta. Syynä voi olla myös jarrukilven taakse kertynyt sora. Jos ajat paljon hiekkateillä, kasvaa todennäköisyys, että jarrut alkavat vinkua. Vinkuvat jarrut eivät yleensä ole vaarallinen vika, joka pitää korjata, sillä se ei vaikuta jarrujen toimintaan ja turvallisuuteen. Jos keltainen jarrujen kulumisvalo syttyy, kyseessä on kuitenkin akuutti vika, joka on korjattava valtuutetulla BMW Jälleenmyyjällä.

Lue lisää

Mitä voin tehdä jarruille, jotka vinkuvat alhaisissa nopeuksissa?

Jos jarrut vinkuvat alhaisella nopeudella, jarrut on luultavasti puhdistettava. Tätä et voi tehdä itse, vaan sinun täytyy käydä valtuutetulla BMW Jälleenmyyjällä. Vinkuvat jarrut eivät yleensä ole vaarallinen vika, joka pitää korjata, sillä se ei vaikuta jarrujen toimintaan ja turvallisuuteen. Jos keltainen jarrujen kulumisvalo syttyy, kyseessä on kuitenkin akuutti vika, joka on korjattava BMW Jälleenmyyjällä.

Lue lisää

Onko yleistä, että uudet jarrut vinkuvat?

Ei, uusien jarrujen vinkuminen ei ole yleistä. Nykyaikaisten autojen jarrut voivat kuitenkin vinkua enemmän kuin vanhojen autojen. Tämä johtuu siitä, että jarrujen materiaali on ympäristöystävällistä. Jarrupalat ovat kovemmat, minkä vuoksi ne saattavat vinkua hieman enemmän.

Lue lisää

Onko jarrujen kirskuminen/vinkuminen vaarallista?

Jos jarrut alkavat yhtäkkiä kirskua, se johtuu yleensä siitä, että jarruissa on pieni kivi. Yritä silloin peruuttaa muutama metri, jolloin kivi yleensä irtoaa. Jarrujen äkillinen kirskunta ei yleensä ole vaarallisia. Jos ongelma ei kuitenkaan ratkea peruuttamalla, käy valtuutetulla BMW Jälleenmyyjällä.

Lue lisää

Voinko korjata laahaavat jarrut itse?

Laahaavia jarruja ei ole suositeltavaa korjata itse. Koska jarrut ovat ratkaisevan tärkeät auton turvallisuudelle, ota yhteyttä valtuutettuun BMW Jälleenmyyjään laahaavien jarrujen korjaamiseksi.

Lue lisää

Miksi jarrut painuvat ja raapivat jarrulevyä vasten?

Laahaavat jarrut johtuvat liasta, suolasta tai ruosteesta jarrupalojen liukupinnoilla, jolloin jarrut tarttuvat kiinni. Jarrulevyyn voi tulla lievää pintaruostetta, kun se on seissyt jonkin aikaa, esim. yön yli tai pitkäaikaispysäköinnissä. Se voi aiheuttaa ääntä jarrulevyistä jarrutettaessa. Pintaruosteen ja melun pitäisi hävitä lyhyen ajon jälkeen, mutta jos melu ei hetken ajon jälkeen lakkaa, kyseessä voi olla suurempi vika. Silloin sinun on otettava yhteys valtuutettuun BMW Jälleenmyyjään vian selvittämiseksi.

Lue lisää

Pitääkö uusien jarrujen laahata vaihdon jälkeen?

Ei, uudet jarrut eivät saa laahata. Jos näin kuitenkin on, syynä saattaa olla, että jarruja ei ole vaihdettu oikein. Jos uudet jarrut laahaavat, ota yhteys valtuutettuun BMW Jälleenmyyjään.

Lue lisää

Onko laahaavista ja raapivista jarruista aiheutuva melu vaarallista?

Riippuu siitä, kuinka vakava melua aiheuttava vika on. Jos melu johtuu kuluneista jarrupaloista, se on vakavampaa ja vaikuttaa jarrutustehoon/turvallisuuteen. Tässä tapauksessa jarrupalat on vaihdettava huoltopisteessä. Jos melu johtuu vähäisestä pintaruosteesta, se ei ole vakavaa ja melun pitäisi hävitä lyhyen ajon jälkeen. Jos jarrujen varoitusvalo ei syty, kyseessä ei todennäköisesti ole vakava vika.

 

Edellä kuvatut kaksi skenaariota ovat voimassa riippumatta siitä, kuuluuko ääni taka- vai etujarruista. 

Lue lisää

Mitä tarkoittaa, jos jarrut pitävät ääntä jarrutettaessa?

Jos jarruista kuuluu ääntä ajon aikana, se voi johtua huonoista jarrupaloista. Jos ääni voimistuu jarrutettaessa, jarrupalat ovat mitä todennäköisimmin lopussa. Se vaikuttaa jarrutustehoon ja siten turvallisuuteen ajon aikana. Jos huomaat, että jarrut pitävät ääntä jarrutettaessa, ota yhteyttä valtuutettuun BMW Jälleenmyyjään.

Lue lisää

Mitä jarrujen ilmaaminen tarkoittaa?

Jarrujärjestelmään voi päästä ilmaan vuodon vuoksi. Silloin ilma on päästettävä pois jarrujärjestelmästä – jarrut on ”ilmattava” – ja jarrunestettä on lisättävä, jotta jarrujärjestelmä toimii jälleen optimaalisesti. Sama koskee ABS-jarruja. 

Lue lisää

Mistä tiedän, että jarrut on ilmattava?

”Sienimäiset” jarrut ovat merkki siitä, että jarrujärjestelmään on päässyt ilmaa. Huomaat sen sienimäisistä jarruista, kun jarrupoljin painuu syvemmälle kuin sen pitäisi, kun painat jarrupoljinta. Lisäksi jarrutusteho voi tuntua normaalia heikommalta. Silloin sinun on todennäköisesti ilmattava jarrut. Jarrujen ilmaamista et voi tehdä itse. Ota yhteys valtuutettuun BMW Jälleenmyyjään, jos havaitset ongelmia, jotka voivat johtua jarrujärjestelmään päässeestä ilmasta.

Lue lisää

Mitä jarrujen ilmaaminen alipainepumpulla tarkoittaa?

Jarrut voidaan ilmata kahdella eri tavalla. Yksi tapa on imeä ilma jarrujärjestelmästä alipainepumpulla. Toinen vaihtoehto on työntää ilma ulos painepumpulla (paineilma).

Lue lisää

Kuinka usein jarrulevyt pitää vaihtaa?

Jarrulevyillä ei ole kiinteää huoltoväliä. Yleensä huoltopiste päättää jarrulevyjen vaihtamisesta, kun tuot auton määräaikaishuoltoon. Jarrulevyihin on meistetty pienin sallittu paksuus millimetreinä, ns. jarrulevyjen kulumisraja. Kulumisraja tarkistetaan huollon yhteydessä valtuutetussa huoltopisteessä, esimerkiksi BMW Jälleenmyyjällä.

Lue lisää

Kauanko jarrulevyjen vaihto kestää?

Jarrulevyjen vaihtoon kuluva aika vaihtelee suuresti eri automalleilla. Jarrulevyjen vaihdon yhteydessä on myös irrotettava – ja mahdollisesti vaihdettava – jarrusatulat ja jarrupalat, mikä vaikuttaa myös huoltopisteen käyttämään aikaan ja kustannuksiin.

Lue lisää

Vaihdetaanko jarrulevyt ja jarrupalat samaan aikaan?

Myös jarrupalat vaihdetaan jarrulevyjen vaihdon yhteydessä. Jarrupalat muotoutuvat jarrulevyjen mukaan ja siksi ne molemmat vaihdetaan samalla kertaa. Jos sen sijaan vaihdetaan jarrupalat, ei jarrulevyjä tarvitse aina vaihtaa. Uusi jarrupala muotoutuu uuden jarrulevyn mukaan.

Lue lisää

Mitkä jarrulevyt minulla pitäisi olla?

Tieto käytettävistä jarrulevyistä löytyy autosi varaosaluettelosta. Varaosaluettelon löydät jälleenmyyjiltä ja huoltopisteistä. Koska jarrut ovat autosi tärkein osa, on suositeltavaa ottaa yhteys valtuutettuun BMW Jälleenmyyjään. Näin varmistat, että saat juuri sinun autollesi oikeat jarruosat.

Lue lisää

Onko jarruja hyvä voidella?

Jarrut voidellaan, etteivät ne takertele. Jarrut voidellaan kuitenkin vain huoltopisteessä jarrupalojen vaihdon yhteydessä, eikä sitä kannata tehdä itse. Silloin sinun ei myöskään tarvitse seurata, tarvitsevatko jarrut voitelua. Huoltopiste tekee sen jarrupalojen vaihdon yhteydessä.

Lue lisää

Pitääkö perävaunun jarrut voidella?

Perävaunun ja auton jarrujärjestelmät eroavat toisistaan suuresti. Jos sinulla on kysyttävää perävaunun jarrujen voitelusta, ota yhteyttä perävaunuihin erikoistuneeseen huoltopisteeseen.

Lue lisää

Paljonko jarrulevyt maksavat?

Jarrulevyjen hinta vaihtelee sen mukaan, mikä automalli ja mitkä jarrut sinulla on. Yleisesti on voimassa, että isommassa autossa on isommat jarrut. Ja isommat jarrut ovat yleensä kalliimpia. Jarrulevyjen vaihtoon lisätään myös huoltopisteen työkustannukset. Muista myös, että jarrulevyt vaihdetaan akselikohtaisesti. Siksi sinun on vaihdettava kaksi osaa samanaikaisesti: oikea ja vasen puoli samalla kertaa joko etu- tai taka-akselilla. Lisäksi on yleistä, että jarrupalat vaihdetaan jarrulevyjen vaihdon yhteydessä. Silloin jarrupalojen vaihdosta aiheutuu lisäkustannuksia.

Lue lisää
BMW Service Inclusive

BMW Huolenpitosopimus.

Anna palaa ja keskity yksinomaan siihen, mikä on tärkeää – ajamisen iloon. BMW Huolenpitosopimuksen avulla se on mahdollista. Maksat yhden kertamaksun ja saat sen jälkeen kaikki pakettiin sisältyvät huolto- ja korjaustyöt ilman lisäkustannuksia valitsemasi sopimuskauden ajan. BMW autosi on tällöin aina parhaissa käsissä kaikissa osallistuvissa BMW Jälleenmyyjien toimipisteissä ympäri maailman.

Lue lisää
BMW Service 5+

BMW Huolto 5+.

Olette matkanneet yhdessä BMW autosi kanssa lukemattomia kilometrejä ja kokeneet niin monia seikkailuja, että tunnet autosi läpikotaisin. Tarvitset siis huoltokumppanin, joka tuntee BMW autosi ja sen tarpeet aivan yhtä hyvin. Tämä järjestyy BMW Huolto 5+: se tarjoaa huollon yli neljän vuoden ikäisille BMW malleille.

Lue lisää
Alkuperäiset BMW varaosat

Alkuperäiset BMW varaosat.

BMW-autosi huippusuorituskyvyn edellytyksenä on auton kaikkien osien yhteistoiminta. Valitse siksi aina Alkuperäiset BMW varaosat: kunkin BMW mallin täydellinen toiminta voidaan taata vain, kun auton kaikki osat pelaavat saumattomasti yhteen. Olipa sitten kyse Alkuperäisistä uusista BMW varaosista tai Alkuperäisistä kunnostetuista BMW varaosista.

Lue lisää