BMW VAKUUTUS.

Uuden BMW-autosi vakuutukseksi voit valita BMW Vakuutuksen. Se on markkinoiden kattavin vakuutuskokonaisuus ja tarjolla vain BMW:n omistajille. Se antaa myös merkittävää lisäturvaa kuljettajalle ja kaikille autossa mukana oleville, jopa omalle lemmikille.

 

Tarjoamme kaksi selkeää ja yksinkertaista kaskovaihtoehtoa – laajemman Täyskaskon ja suppeamman Osakaskon, joita voit täydentää lisäturvilla. Niiden ansiosta säästyt bonusmenetyksiltä tavallisimmissa vahingoissa, joihin et itse pysty vaikuttamaan. Saat kaskovakuutukseesi Suomen korkeimman lähtöbonuksen, 80 %. Myös liikennevakuutuksessa bonuskertymämme on niin nopea, että voit aloittelevana kuskinakin saavuttaa saman 80 % bonuksen jo viidessä vuodessa.

Monta hyvää syytä, miksi vakuuttaa BMW juuri BMW Vakuutuksella:

 • saat kattavaa turvaa kilpailukykyiseen hintaan
 • autosi korjataan aina valtuutetussa BMW-toimipisteessä, alkuperäisin varaosin
 • bonuksesi säilyvät monissa vahingoissa, joihin et voi itse vaikuttaa
 • saat BMW Vakuutuksen asiakkaana Ifin asiakasedut, koska BMW Vakuutus kuuluu Ifin myöntämiin vakuutuksiin
 • saat asiakkaanamme käyttöösi kätevän nettipalvelun – Omat sivut – jossa hoidat vakuutus-, rekisteröinti- ja korvausasiat helposti ja turvallisesti, 24/7
 • saat nopeaa ja sujuvaa korvauspalvelua. Käsittelemme yli 80 % ajoneuvovahingoista alle vuorokaudessa.
 • Täyskasko
 • Osakasko

BMW VAKUUTUKSEN MAKSUTON STARTTI.

Vakuutus

1 kk autovakuutus maksutta yksityisasiakkaille.

Maksuton startti on sinulle valmiiksi paketoitu vakuutuskokonaisuus, joka sisältää lakisääteisen liikennevakuutuksen ja yleisimpiä vahinkoja kattavan Täyskaskon, jota on täydennetty kahdella lisäturvalla, korkeammalla lunastuskorvauksella ja lasiturvalla.

 

BMW tarjoaa sinulle kuukauden maksuttoman vakuutuskauden kun vakuutat autosi BMW Vakuutuksella. Edun saa uusiin ja enintään 6 kk käytössä olleisiin yksityiskäyttöön myytyihin BMW-autoihin. Tarjous ei koske BMW 7-sarjaa, BMW 8-sarjaa tai BMW i8- tai BMW M -malleja.

 

BMW Vakuutus on sinuun yhteydessä 14 vuorokauden sisällä uuden BMW-autosi luovutuksesta ja huolehtii, että vakuutusturvasi on toiveidesi mukainen ja sisältää kaikki sinulle kuuluvat edut. Saat samalla tarjouksen kattavasta BMW-vakuutusturvasta maksuttoman kauden jälkeen. Mikäli päätät jatkaa, sinun ei tarvitse tehdä mitään – BMW-vakuutusturvasi jatkuu kuten ennenkin*.

* Varmistathan, että yhteystietosi ovat oikein, sillä mikäli sinua ei tavoiteta maksuttoman startin aikana, jatkuu vakuutus normaalisti kuukauden jälkeen.
 

BMW Vakuutus autoosi.

BMW Vakuutuksen saat helposti valtuutetulta jälleenmyyjältä. Kun autollasi on BMW Vakuutus, sinua palvelee aina oma vakuutustiimi. Voimmekin luvata, että autoasi koskevat korvausasiat hoituvat tavallista nopeammin ja korvauspäätöksen saat yksinkertaisissa tapauksissa heti. Vakuutuksen henkilöturvaan sisältyvät korvaukset maksetaan nopeasti kertakorvauksina.

Lue lisää

Lisätietoja BMW Vakuutuksesta.

010 19 19 81 (pvm/mpm)
Palvelemme sinua maanantaista perjantaihin
vakuutusasioissa klo 8–20 ja
korvausasioissa klo 8–18.

Lue lisää

Vahingon sattuessa.

 • Ota yhteys lähimpään BMW-toimipisteeseen ja varaa aika korjausta varten. Voit tehdä vahinkoilmoituksen netissä.
 • Jos olet ajanut kolarin jonkun toisen kanssa, täytä vahinkoilmoitukseen myös toisen osapuolen tiedot. Mikäli sinulla on kysyttävää, ole yhteydessä BMW Vahinkopalveluun 010 19 19 81.
 • Jos ajoneuvosi on kohdannut ilkivaltaa tai se on varastettu, tee rikosilmoitus. Täytä vahinkoilmoitus ja ilmoita rikosilmoituksen numero. 
 • Tuulilasivahingon yhteydessä ota yhteyttä lähimpään merkkikorjaamoon ja sovi aika tuulilasin korjaukselle. Sinun ei tarvitse tehdä vahinkoilmoitusta.
 • Matkan keskeytyessä liikennevahingon tai teknisen vian johdosta soita numeroon 010 19 19 81. Autamme ympäri vuorokauden vuoden kaikkina päivinä.
 • Mikäli vahinkosi tapahtui ulkomailla, saat apua SOS-Internationalin kautta suomeksi ympäri vuorokauden, puh. +358 10 515 8777
Lue lisää

Vakuutuksen myöntää: If Vahinkovakuutus Oyj, Suomen sivuliike, Y-tunnus 1602149-8. If Skadeförsäkring AB (publ), 10680 Tukholma, Ruotsi, Org. nr. 516401-8102. Vakuutuksenmyöntäjä vastaa tämän sivun sisällöstä.

Lue lisää