BMW VAKUUTUS

BMW VAKUUTUS.

Paras vakuutus sinulle ja BMW-autollesi.

Haluamme tarjota sinulle ja BMW-autollesi parhaan vakuutuksen. Voit valita laajemman Täyskaskon tai suppeamman Osakaskon, joita voit täydentää haluamillasi lisäturvilla. Lisäksi voit valita osamaksun yhteydessä rahoituskaskon.  

Saat BMW Vakuutuksen BMW-myyjältäsi ja puhelimitse 010 19 19 81 (pvm/mpm). 

Lue lisää
BMW VAKUUTUS.Paras vakuutus sinulle ja BMW-autollesi.

Miksi suosittelemme sinulle BMW Vakuutusta?

 • Maksuton startti kaikkiin BMW &MINI Jälleenmyyjiltä hankittuihin uusiin ja käytettyihin BMW & MINI henkilöautoihin.
 • Vahingon sattuessa autosi korjataan valtuutetussa BMW-toimipisteessä, osaavissa käsissä ja alkuperäisin varaosin. Näin autosi jälleenmyyntiarvo säilyy parhaiten ja autosi pysyy turvallisena myös jatkossa.
 • Bonuksesi säilyvät monissa vahingoissa, joihin et voi itse vaikuttaa.
 • Pääset mukaan If Etuohjelmaan jo yhdellä vakuutuksella, jossa edut kasvaa asiakkuuden mukaan. Mahdollisuus jopa 15% alennukseen vakuutuksistasi.
 • BMW Vakuutus kuuluu If:in myöntämiin vakuutuksiin, joten saat käyttöösi Omat sivut. Siellä hoidat vakuutus-, rekisteröinti- ja korvausasiat helposti ja turvallisesti vuorokauden ympäri.
 • Saat nopeaa ja sujuvaa korvauspalvelua. Käsittelemme yli 80 % ajoneuvovahingoista alle vuorokaudessa. Parhaimmillaan saat korvauspäätöksen muutamassa sekunnissa.
Lue lisää
BMW Försäkring

Maksuton startti

Kaikkiin BMW jälleenmyyjiltä hankittuihin uusiin ja käytettyihin BMW autoihin.

BMW Försäkring

Vahingon sattuessa autosi korjataan valtuutetussa BMW-toimipisteessä osaavissa käsissä alkuperäisin varaosin.

BMW Försäkring

Voit valita useista eri tuotevaihtoehdoista kuten täyskasko, osakasko ja rahoituskasko.

BMW VAKUUTUKSEN MAKSUTON STARTTI – ENSIMMÄINEN KUUKAUSI VELOITUKSETTA.

 • Maksuton startti on sinulle valmiiksi paketoitu vakuutuskokonaisuus, joka sisältää lakisääteisen liikennevakuutuksen ja yleisimpiä vahinkoja kattavan Täyskaskon, jota on täydennetty kahdella lisäturvalla, korkeammalla lunastuskorvauksella ja lasiturvalla.
 • BMW tarjoaa sinulle kuukauden maksuttoman vakuutuskauden, kun vakuutat autosi BMW Vakuutuksella. Edun saa kaikkiin BMW- ja MINI Jälleenmyyjiltä myytyihin autoihin, uusiin ja käytettyihin.
 • BMW Vakuutuspalvelu on sinuun yhteydessä maksuttoman startin aikana ja kartoittaa, että vakuutusturvasi on toiveidesi mukainen ja sisältää kaikki sinulle kuuluvat edut. Saat samalla tarjouksen kattavasta BMW-vakuutusturvasta maksuttoman kauden jälkeen. Mikäli päätät jatkaa, sinun ei tarvitse tehdä mitään – BMW-vakuutusturvasi jatkuu kuten ennenkin.
 • Varmistathan, että yhteystietosi ovat oikein, sillä mikäli sinua ei tavoiteta maksuttoman startin aikana, jatkuu vakuutus normaalisti kuukauden jälkeen.
Lue lisää

VALITSE SINULLE SOPIVIN KASKO.

Tarjoamme kaksi selkeää ja yksinkertaista kaskovaihtoehtoa – laajemman Täyskaskon ja suppeamman Osakaskon, joita voit täydentää lisäturvilla. Niiden ansiosta säästyt bonusmenetyksiltä tavallisimmissa vahingoissa, joihin et itse pysty vaikuttamaan. Saat kaskovakuutukseesi Suomen korkeimman lähtöbonuksen, 80 %. Myös liikennevakuutuksessa bonuskertymämme on niin nopea, että voit aloittelevana kuskinakin saavuttaa saman 80 % bonuksen jo viidessä vuodessa.

Täyskasko

- Törmäysturva
- Pysäköintiturva
- Luonnonilmiöturva
- Henkilöturva
- Lemmikkiturva
- Hinaus- ja matkakulut
- Eläinkolariturva
- Ilkivalta-, varkaus- ja paloturva
- Vastuuturva ulkomaille
- Oikeusturva
- Rahoitusturva

 

Valinnaiset lisäturvat:

- Lasiturva
- Korkeampi lunastuskorvaus
- Sijaisautopalvelu

 

Osakasko

- Henkilöturva
- Lemmikkiturva
- Hinaus- ja matkakulut
- Varkausturva
- Eläinkolariturva
- Ilkivalta-, varkaus- ja paloturva
- Vastuuturva ulkomaille
- Oikeusturva

 

Valittavissa oleva lisäturva:

-Lasiturva

Lue lisää
BMW Låneskydd

RAHOITUSKASKO – SAAT LIIKENNEVAKUUTUKSEN, KASKON JA RAHOITUKSEN SAMAAN PAKETTIIN.

 • Saatavilla osamaksun ja yksityisleasingin yhteydessä.
 • BMW Rahoituskasko sisältää pakollisen liikennevakuutuksen ja valitun turvalaajuuden mukaisen kaskovakuutuksen.
 • Vakuutuksella on kiinteä vuosimaksu koko rahoituskauden ajan, eivätkä bonukset tai liikennekäytöstä poisto vaikuta vakuuttamisen kustannuksiin.
 • BMW Rahoituskasko laskutetaan BMW Rahoituksen laskun yhteydessä kuukausierissä.

 

 

Lisätietoa BMW Vakuutuksesta:

Saat BMW Vakuutuksen BMW-myyjältäsi ja puhelimitse 010 19 19 81 (pvm/mpm).

Lue lisää

SATTUIKO VAHINKO? TEE NÄIN

Voit joko:

Autovahingoissa ole yhteydessä 24h hinaukseen ja tiepalveluun.

Lue lisää

BMW VAKUUTUS.

Uuden BMW-autosi vakuutukseksi voit valita BMW Vakuutuksen. Se on markkinoiden kattavin vakuutuskokonaisuus ja tarjolla vain BMW:n omistajille. Se antaa myös merkittävää lisäturvaa kuljettajalle ja kaikille autossa mukana oleville, jopa omalle lemmikille.

 

Tarjoamme kaksi selkeää ja yksinkertaista kaskovaihtoehtoa – laajemman Täyskaskon ja suppeamman Osakaskon, joita voit täydentää lisäturvilla. Niiden ansiosta säästyt bonusmenetyksiltä tavallisimmissa vahingoissa, joihin et itse pysty vaikuttamaan. Saat kaskovakuutukseesi Suomen korkeimman lähtöbonuksen, 80 %. Myös liikennevakuutuksessa bonuskertymämme on niin nopea, että voit aloittelevana kuskinakin saavuttaa saman 80 % bonuksen jo viidessä vuodessa.

Monta hyvää syytä, miksi vakuuttaa BMW juuri BMW Vakuutuksella:

 • saat kattavaa turvaa kilpailukykyiseen hintaan
 • autosi korjataan aina valtuutetussa BMW-toimipisteessä, alkuperäisin varaosin
 • bonuksesi säilyvät monissa vahingoissa, joihin et voi itse vaikuttaa
 • saat BMW Vakuutuksen asiakkaana Ifin asiakasedut, koska BMW Vakuutus kuuluu Ifin myöntämiin vakuutuksiin
 • saat asiakkaanamme käyttöösi kätevän nettipalvelun – Omat sivut – jossa hoidat vakuutus-, rekisteröinti- ja korvausasiat helposti ja turvallisesti, 24/7
 • saat nopeaa ja sujuvaa korvauspalvelua. Käsittelemme yli 80 % ajoneuvovahingoista alle vuorokaudessa.
 • Täyskasko
 • Osakasko

BMW VAKUUTUKSEN MAKSUTON STARTTI.

Vakuutus

1 kk autovakuutus maksutta yksityisasiakkaille.

Maksuton startti on sinulle valmiiksi paketoitu vakuutuskokonaisuus, joka sisältää lakisääteisen liikennevakuutuksen ja yleisimpiä vahinkoja kattavan Täyskaskon, jota on täydennetty kahdella lisäturvalla, korkeammalla lunastuskorvauksella ja lasiturvalla.

 

BMW tarjoaa sinulle kuukauden maksuttoman vakuutuskauden kun vakuutat autosi BMW Vakuutuksella. Edun saa kaikkiin BMW- ja MINI Jälleenmyyjiltä myytyihin autoihin, uusiin ja käytettyihin.

 

BMW Vakuutus on sinuun yhteydessä 14 vuorokauden sisällä uuden BMW-autosi luovutuksesta ja huolehtii, että vakuutusturvasi on toiveidesi mukainen ja sisältää kaikki sinulle kuuluvat edut. Saat samalla tarjouksen kattavasta BMW-vakuutusturvasta maksuttoman kauden jälkeen. Mikäli päätät jatkaa, sinun ei tarvitse tehdä mitään – BMW-vakuutusturvasi jatkuu kuten ennenkin*.

* Varmistathan, että yhteystietosi ovat oikein, sillä mikäli sinua ei tavoiteta maksuttoman startin aikana, jatkuu vakuutus normaalisti kuukauden jälkeen.
 

BMW Vakuutus autoosi.

BMW Vakuutuksen saat helposti valtuutetulta jälleenmyyjältä. Kun autollasi on BMW Vakuutus, sinua palvelee aina oma vakuutustiimi. Voimmekin luvata, että autoasi koskevat korvausasiat hoituvat tavallista nopeammin ja korvauspäätöksen saat yksinkertaisissa tapauksissa heti. Vakuutuksen henkilöturvaan sisältyvät korvaukset maksetaan nopeasti kertakorvauksina.

Lue lisää

Lisätietoja BMW Vakuutuksesta.

010 19 19 81 (pvm/mpm)
Palvelemme sinua maanantaista perjantaihin
vakuutusasioissa klo 8–20 ja
korvausasioissa klo 8–18.

Lue lisää

Vahingon sattuessa.

 • Ota yhteys lähimpään BMW-toimipisteeseen ja varaa aika korjausta varten. Voit tehdä vahinkoilmoituksen netissä.
 • Jos olet ajanut kolarin jonkun toisen kanssa, täytä vahinkoilmoitukseen myös toisen osapuolen tiedot. Mikäli sinulla on kysyttävää, ole yhteydessä BMW Vahinkopalveluun 010 19 19 81.
 • Jos ajoneuvosi on kohdannut ilkivaltaa tai se on varastettu, tee rikosilmoitus. Täytä vahinkoilmoitus ja ilmoita rikosilmoituksen numero. 
 • Tuulilasivahingon yhteydessä ota yhteyttä lähimpään merkkikorjaamoon ja sovi aika tuulilasin korjaukselle. Sinun ei tarvitse tehdä vahinkoilmoitusta.
 • Matkan keskeytyessä liikennevahingon tai teknisen vian johdosta soita numeroon 010 19 19 81. Autamme ympäri vuorokauden vuoden kaikkina päivinä.
 • Mikäli vahinkosi tapahtui ulkomailla, saat apua SOS-Internationalin kautta suomeksi ympäri vuorokauden, puh. +358 10 515 8777
Lue lisää

Vakuutuksen myöntää: If Vahinkovakuutus Oyj, Suomen sivuliike, Y-tunnus 1602149-8. If Skadeförsäkring AB (publ), 10680 Tukholma, Ruotsi, Org. nr. 516401-8102. Vakuutuksenmyöntäjä vastaa tämän sivun sisällöstä.

Lue lisää