0:00
0:00 /  0:00

SHOP THE LOOK

SÄHKÖAUTOJEN TOIMINTASÄDE.

MUKAVAA ARKIAJOA.

BMW iX3: sähköinen kulutus, yhdistetty, WLTP, kWh/100 km[1]: 18,0–17,6; toimintasäde sähköllä, WLTP, km[2]: 461–471

Pitkälle. Pidemmälle. Sähköinen toimintasäde. Se ratkaisee, miten arkeen sopiva ja joustava sähköauto on. Innovatiivisten teknologioiden ansiosta BMW:n sähköautoissa on suuret akkukapasiteetit. Ne eivät siis ole ainoastaan kestäviä vaan myös erittäin suorituskykyisiä. Esimerkiksi BMW i7 eDrive50 ja i7 xDrive60 sekä BMW iX xDrive50 tarjoavat yli 600 kilometrin täyssähköisen toimintasäteen WLTP-syklillä mitattuna. BMW:n sähköautot voi ladata Euroopan suurimpiin kuuluvassa latausverkostossa, joka kasvaa jatkuvasti. Niissä on myös fiksuja teknologioita, jotka optimoivat toimintasädettä vielä entisestään. Pitkillä ajomatkoilla latauksen suhteen optimoidut reitit hoitavat automaattisesti latausten suunnittelun.

TOIMINTASÄDE

SÄHKÖAUTOJEN TOIMINTASÄTEET VERTAILUSSA.

Lisää tietoa

Esimerkkireitti

Näytä muita esimerkkireittejä
  Pysähdyksiä
  h
  h

  Latausteho riippuu akun varaustilasta, ympäristön lämpötilasta, yksilöllisestä ajoprofiilista ja ylimääräisten virtaa kuluttavien laitteiden käytöstä sekä valitusta ajoneuvosta itsestään. Latausajat on laskettu olettaen, että ympäristön lämpötila on 23 °C ajon jälkeen, ja ne voivat vaihdella käyttötottumusten mukaan. Näytetyt arvot ovat esimerkkiarvoja valitun mallin peruskokoonpanolle. Arvot voivat poiketa ajoneuvon muiden varusteversioiden tapauksessa.

  My BMW -sovelluksella voit pitää aina silmällä toimintasädettä ja varaustilaa. Lisäksi voit suunnitella helposti latauksen suhteen optimoituja reittejä ja lähettää ne ajoneuvoon. Lataa sovellus nyt ja tutustu siihen demotilassa.

  HUOLETTOMASTI PERILLE.

  My BMW, reittisuunnittelija

  TUKENASI ON REITTISUUNNITTELIJA.

  My BMW -sovellus hoitaa puolestasi latauspysähdysten ja reittien suunnittelun pitkiä matkoja varten. Syötät kohteen, minkä jälkeen lataukset optimoiva reittisuunnittelija määrittää parhaan reitin. Se ilmoittaa myös ajallisesti optimoidut latauspysähdykset reitin varrella. Näin tiedät aina, miten paljon aikaa sinun tulee varata pitkää ajomatkaa varten, ja voit lähteä matkaan huoletta ja stressittömästi. Demoversion avulla voit myös ilman omaa BMW-autoa kurkistaa My BMW -sovelluksen toimintoihin. Lataa vain sovellus, kirjaudu sisään ja kokeile.

  Toimintasäde Range circle

  TOIMINTASÄDE AINA NÄKYVILLÄ.

  Näet yhdellä vilkaisulla, miten pitkälle vielä pääset: autosi nykyisen sijainnin ympärillä oleva sininen ympyrä näyttää senhetkisen toimintasäteen kartalla. Tämä auttaa sinua arvioimaan helposti ja vaivattomasti, miten pitkälle voit vielä ajaa ilman latauspysähdystä.

  Sähköauton toimintasäde, vinkkejä

  NÄIN LISÄÄT TOIMINTASÄDETTÄ. VINKKEJÄ SÄHKÖAUTOILLE.

  Voit tehdä monia toimia saavuttaaksesi sähköautollasi sen suurimman toimintasäteen. Aja tällöin ennakoivasti erityisesti moottoriteillä. Pitkillä ajomatkoilla kannattaa ajaa nopeusrajoituksen salliessa nopeudella 120–150 km/h. Vältä voimakkaita jarrutuksia. Nosta sen sijaan jalka pois kaasupolkimelta tai paina jarrupoljinta kohtuullisella voimalla. Viilennä tai lämmitä sähköautoasi latauksen aikana. Ja käytä BMW Efficient Mode -tilaa.

  Toimintasäde

  MAKSIMAALINEN TOIMINTASÄDE MINIMAALISELLA KULUTUKSELLA.


  Näin pääset optimaalisesti eteenpäin. Efficient Mode antaa sinulle ohjeita, miten ajat taloudellisemmin. Näytöltä näet, miten taloudellista ajosi on. Kun ajotapasi on taloudellinen, tehonäytön tausta on sininen. Ajotavan ollessa epätaloudellinen tausta on harmaa. Jos toimintasäde huolestuttaa, voit aktivoida MAX RANGE -tilan ja lisätä jäljellä olevaa toimintasädettä muilla taloudellisuustoimenpiteillä jopa 20 prosenttia.[1] Karkea arvio senhetkisestä toimintasäteestä näkyy myös My BMW -sovelluksessa kartalla värillisenä ympyränä. 

  [1] Saavutettavissa oleva lisätoimintasäde riippuu ajotyylistä ja ympäristöolosuhteista.

  TIETOA SÄHKÖISESTÄ LIIKKUVUUDESTA.

  USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET.

  LISÄTIETOJA.

  BMW:n sähköautot, koeajo

  KOEAJA TOIVEIDESI BMW-MALLI.

  Haluatko kokea itse, miltä toiveidesi sähköauto tuntuu ajaa? Sovi koeajo haluamallesi päivälle kätevästi verkossa. Paikallinen BMW-jälleenmyyjäsi ottaa sinuun yhteyttä ja antaa lisätietoja.

  BMW:n sähköautot, neuvonta, valtuutettu BMW Jälleenmyyjä

  HALUATKO HENKILÖKOHTAISTA NEUVONTAA?

  Jos sinulla on kysyttävää tai haluat saada tarjouksen, ole yhteydessä lähistölläsi olevaan BMW-jälleenmyyjään. Pätevät BMW-työntekijämme neuvovat sinua mielellään puhelimitse tai suoraan paikan päällä.

  BMW:n sähköautot, BMW:n asiakaspalvelu

  BMW:N ASIAKASPALVELU.

  BMW:n asiakaspalvelu on tukenasi kaikkiin BMW:hen liittyvissä asioissa, jotta yksikään kysymys ei jää vaille vastausta. Asiakaspalvelu palvelee mielellään niin BMW-autojen omistajia kuin myös uuden BMW-auton hankintaa suunnittelevia. 

  Kulutus ja CO2-päästöt.

  BMW iX3: sähköinen kulutus, yhdistetty, WLTP, kWh/100 km[1]: 18,0–17,6; toimintasäde sähköllä, WLTP, km[2]: 461–471

  [1] Polttoaineenkulutukseen, hiilidioksidipäästöihin, sähkönkulutukseen ja sähköiseen toimintasäteeseen liittyvät viralliset tiedot on määritetty määrätyn mittausmenetelmän mukaisesti, ja ne vastaavat asetuksen (EY) 715/2007 kulloinkin voimassa olevaa versiota. WLTP-tiedoissa on otettu vaihteluvälien yhteydessä huomioon kaikki lisävarusteet (tässä tapauksessa Saksan markkinoilla saatavilla olevat lisävarusteet). 1.1.2021 jälkeen tyyppihyväksytyille autoille viralliset tiedot ilmoitetaan vain WLTP:n mukaisesti. Lisäksi EU-asetuksen 2022/195 nojalla COC-todistuksissa ei ilmoiteta NEDC-arvoja 1.1.2023 lähtien. NEDC- ja WLTP-mittausmenetelmiin liittyviä lisätietoja löytyy osoitteesta www.bmw.de/wltp.

  Lisätietoja uusien henkilöautojen virallisista polttonesteen kulutus- ja CO2-päästötasoista löydät kaikista jälleenmyyjäliikkeistä saatavasta Uuden auton polttonesteen kulutustiedot, CO2-päästöarvot ja sähkönkulutus -vihkosta tai Liikenteen turvallisuusviraston (TraFi) sivuilta https://www.trafi.fi.

  [2] Toimintasäteeseen vaikuttavat eri tekijät, erityisesti henkilökohtainen ajotyyli, ajoradan ominaisuudet, ulkolämpötila, lämmitys/ilmastointi ja esilämmitys.