BMW Vision Neue Klasse Family

NEUE KLASSE

MATKALLA UUTEEN AIKAKAUTEEN.

KOE HUOMISEN LIIKKUVUUS JO TÄNÄÄN.

Liikkuvuutta monilla tasoilla. Katso video ja tutustu uuden Neue Klasse -luokan molempiin pioneereihin. BMW Vision Neue Klasse X ja BMW Vision Neue Klasse odottavat vain sitä, että ne pääsevät liikuttamaan ja inspiroimaan sinua.

0:00
0:00 /  0:00

USKALTAUDU TULEVAISUUTEEN MOBIILISTI. AJAMISEN ILOSTA.

Neue Klassen myötä ajattelemme liikkuvuutta uudella tavalla: sähköisesti, digitaalisesti ja kiertotalouden kannalta. Ja asetamme ihmisen kaiken keskipisteeksi. Miten haluamme ajaa tulevaisuuteen? Mitä toivomme seuraavan sukupolven ajoneuvoilta? Tuloksena on ympäristö, jonka innovatiiviset teknologiat rikastuttavat ajamista. Siksi kysymmekin, mitä tulevaisuus meiltä odottaa. Tutustu tarkemmin Neue Klassen muotoiluun ja teknologioihin sekä täyssähköisiin ja tehokkaisiin voimansiirtoratkaisuihin.

Muotoilu BMW Vision Neue Klasse Family

UUDEN AIKAKAUDEN MUOTOILUA.

Edistyksellistä ja silti ajatonta. Selkeää ja silti tyylikästä. Pelkistetty olennaiseen – ja kuitenkin tyypillinen BMW. Neue Klassen muotoilu osoittaa, miltä tulevaisuuden liikkuvuus voi näyttää. Selkeät linjat kohtaavat mittavat ulkopinnat. Sisätilat kutsuvat mukavalla tilan tunteellaan ja digitaalisilla teknologioillaan.

BMW iDrive BMW Vision Neue Klasse Family

YHTÄ DIGITAALINEN KUIN TUNNEPITOINENKIN.

Virtuaalinen ja reaalimaailma sulautuvat toisiinsa sisätiloissa uuden BMW iDrive -käyttöjärjestelmän ansiosta. Digitaaliset ominaisuudet luovat aivan uuden kokemusmaailman. Kuljettajaystävällinen, yksilöllinen ja sinua varten räätälöity – aivan toiveidesi mukaan.

BMW eDrive BMW Vision Neue Klasse Family

TÄYSSÄHKÖINEN, PULLOLLAAN MUKAVUUTTA JA AJAMISEN ILOA.

Tulevaisuus on sähköinen. Ja paljon entistä mukavampi. 30 prosenttia pidemmän toimintasäteen, 30 prosenttia nopeamman latauksen ja 25 prosenttia suuremman tehon ansiosta. Kuudennen sukupolven BMW eDrive -voimansiirron ansiosta matkustat huoletta ja tulevaisuuteen luottaen.

VISION NEUE KLASSE.

INNOVATIIVINEN. JO VALMISTUSVAIHEESSA.

Neue Klassen myötä kirjoitetaan myös uutta lukua autotuotannon historiaan. BMW Groupin tehdas Unkarin Debrecenissä suunniteltiin ja rakennettiin iFACTORY-periaatteella. Siitä tulee Neue Klassen tuotannon alkaessa vuonna 2025 maailman ensimmäinen autotehdas, joka toimii kokonaan fossiilittomalla energialla.

TUTUSTU JO TÄNÄÄN SÄHKÖISIIN BMW-MALLEIHIMME.