SHOP THE LOOK

TÄYSIN UUSI

i5

BMW M

BMW i5 M60 xDRIVE. TÄYSSÄHKÖINEN.


BMW i5 M60 xDrive: Sähkönkulutus, yhdistetty, WLTP, kWh/100 km: 20,5–18,4; toimintasäde sähköllä, WLTP, km: 456–510

TÄYSIN UUSI BMW i5 M60.
100 % SÄHKÖINEN, 100 % URHEILULLINEN.

Täysin uusi BMW i5 M60 sopii sinulle, jolle ihan kiva ei riitä. Se on täydellinen työauto ja jatkaa BMW 5 -sarjan legendaarista tarinaa sähköisesti. Saat ensiluokkaista teknologiaa ja ylivoimaista suorituskykyä. Se on ylellisen mukava uskomatonta ajomukavuutta unohtamatta. Käy lähimmän valtuutetun jälleenmyyjäsi luona ja koe tilava, turvallinen ja monipuolinen auto.

TEKNISET TIEDOT

MALLIT.

Mallit

M-mallit

BMW M
BMW i5 M60 xDrive

Teho

442 kW (601 hv)

0–100 km/h

3,8 s

Toimintasäde sähköllä

510 km

Alkaen

104 500 eur

BMW i5 M60 xDrive: Sähkönkulutus, yhdistetty, WLTP, kWh/100 km: 20,5–18,4; toimintasäde sähköllä, WLTP, km: 456–510

RAKENNA OMA AUTOSI

BMW i5 M60 xDRIVE SEDAN.

  InfoI content placeholder

  (1) Ulkoväri Fire Red metallic saatavilla arviolta 11/23 alkaen

  UUSI

  BMW i5 M60 – 100 % SÄHKÖINEN, 100 % URHEILULLINEN.

  Täysin uuden BMW i5:n rinnalle lanseerataan odotettu M Performance -malli. Tehokkaammalla pikalatauksella ja vakiovarusteisella nelivedolla BMW i5 M60 tarjoaa puhdasta ajamisen iloa jokaisessa kaarteessa.

  SUORITUSKYKY

  M-AUTOILLE OMINAINEN AJETTAVUUS.

  0:00
  0:00 /  0:00

  Tehokkaat moottorit ja urheilullinen ajodynamiikka: uusi BMW i5 M60 xDrive tarjoaa BMW M -autoille tyypillistä suorituskykyä – täyssähköisesti.

  MUOTOILU

  ULKONÄÖLTÄÄN M.

  M-TUNTUMA.

  TOIMINTASÄDE JA LATAAMINEN

  TÄYSIN SÄHKÖINEN.

  0:00
  0:00 /  0:00

  Lataa helposti. Milloin ja missä tahansa. Se onnistuu uuteen BMW i5 M60 xDriveen saatavien BMW Charging -ratkaisujen avulla.

  HUOLETTOMASTI PERILLE: AJAMINEN JA LATAAMINEN BMW i5:LLÄ.

  Lisää tietoa

  Esimerkkireitti

  Näytä muita esimerkkireittejä
   Pysähdyksiä

   Tarvittavat latauspysähdykset

   Tämä on reittisi varrella tarvittavien lataustaukojen todennäköinen määrä. 

   Laskelmassa on huomioitu vain todellisuudessa olemassa olevat latauspisteet (tila: 25.4.2023), jotka ovat mahdollisimman lähellä reittiäsi, ja oletuksena on, että ajoon lähdettäessä akun varaustila on 100 %.

   Latauspysähdyspaikoiksi on valittu ensisijaisesti High Power -latausasemia (esimerkiksi IONITY-verkostosta), koska niillä voit ladata autoasi sen maksimilatausteholla.

   Jäljellä oleva akun lataustaso

   Ilmoitettu luku on akun jäljellä oleva lataustaso saapuessa kohteeseen matkan jälkeen, kun akun varaustaso on 100 % matkan alussa.

   h

   Kokonaislatausaika

   Näin kauan lataaminen kestää todennäköisesti kokonaisuudessaan reittisi varrella. Laskelmassa on huomioitu vain todellisuudessa olemassa olevat latauspisteet (tila: 25.4.2023), jotka ovat mahdollisimman lähellä reittiäsi, ja oletuksena on, että ajoon lähdettäessä akun varaustila on 100 %. 

   Latauspysähdyspaikoiksi on valittu ensisijaisesti High Power -latausasemia (esimerkiksi IONITY-verkostosta), koska niillä voit ladata autoasi sen maksimilatausteholla.

   h

   Kokonaismatka-aika lataaminen mukaan lukien

   Ilmoitettu matka-aika on arvioidun ajoajan ja latausajan summa, mikäli reitilläsi tarvitaan lataustaukoja.

   Oletuksena on, että käytät nopeinta reittiä, jolla ei ole liikennettä haittaavia esteitä tai muita viivästyksiä.

   Latausteho riippuu akun varaustilasta, ympäristön lämpötilasta, yksilöllisestä ajoprofiilista ja ylimääräisten virtaa kuluttavien laitteiden käytöstä sekä valitusta ajoneuvosta itsestään. Latausajat on laskettu olettaen, että ympäristön lämpötila on 23 °C ajon jälkeen, ja ne voivat vaihdella käyttötottumusten mukaan. Näytetyt arvot ovat esimerkkiarvoja valitun mallin peruskokoonpanolle. Arvot voivat poiketa ajoneuvon muiden varusteversioiden tapauksessa.

   My BMW -sovelluksella voit pitää aina silmällä toimintasädettä ja varaustilaa. Lisäksi voit suunnitella helposti latauksen suhteen optimoituja reittejä ja lähettää ne ajoneuvoon. Lataa sovellus nyt ja tutustu siihen demotilassa.

   Lisää tietoa

   Latausaika

   Julkinen lataaminen

   Suurteholatausasema

   Voit nyt ladata ajoneuvosi erittäin nopeasti suurteholatausasemalla (esim. IONITY-verkostossa). Näillä asemilla saatava tasavirta (DC) tarjoaa huomattavasti suuremmat latauskapasiteetit kuin esimerkiksi kotitalouspistorasian vaihtovirta (AC). Siksi tällaiset suurteholatausasemat sopivat erityisen hyvin lataukseen matkoilla.

   Pikalatausasema

   Jos sinun on toimittava nopeasti kaupungissa tai matkoilla, pikalatausasema on juuri oikea valinta. Tämä johtuu siitä, että näillä asemilla saatava tasavirta (DC) tarjoaa huomattavasti suuremmat latauskapasiteetit kuin esimerkiksi kotitalouspistorasian vaihtovirta (AC). Siksi tällaiset pikalatausasemat sopivat erityisen hyvin lataukseen matkoilla.

   Näet näytöstä vähimmäisajan, joka tarvitaan lataamiseen 10 prosentista 80 prosenttiin 50 kW:n teholla. Tällä alueella lataus on nopeinta ja säästää myös akkua.

   Näet kartasta kaikki BMW Charging -verkoston pikalatausasemat. (Voimassa 22. maaliskuuta 2023 lähtien)

   AC-latausasema

   Julkisia vaihtovirtalatausasemia (AC) löytyy lähes kaikkialta. Ne sopivat mainiosti pidempiaikaiseen tavalliseen lataukseen – kuten yöllä tai töissä ollessasi. Näet näytöstä vähimmäisajan, joka tarvitaan lataamiseen nollasta sataan prosenttiin 22 kW:n maksimiteholla. Latausteho riippuu ajoneuvon varusteluvaihtoehdoista.

   Löydät kartasta kaikki BMW Charging -verkoston vaihtovirtalatausasemat. (Voimassa 22. maaliskuuta 2023 lähtien)

   Lataaminen kotona

   Wallbox / Flexible Fast Charger

   Voit ladata ajoneuvosi kotona Wallboxilla tai Flexible Fast Chargerilla.

   Niissä molemmissa käytetään vaihtovirtaa (AC). Ajoneuvosta, erikoisvarusteista ja markkina-alueesta riippuen Wallbox tarjoaa 22 kW:n maksimilataustehon ja Flexible Fast Charger enintään 11 kW.

   Näet näytöstä vähimmäisajan, joka tarvitaan lataamiseen nollasta sataan prosenttiin 11 kW:n maksimiteholla.

   Kotipistorasia

   Lataa ajoneuvosi kätevästi milloin tahansa kotisi pistorasiasta. Tämä käyttää vaihtovirtaa (AC). Näet näytöstä vähimmäisajan, joka tarvitaan lataamiseen nollasta sataan prosenttiin 1,8 kW:n maksimiteholla. BMW Wallboxilla lataat autosi kotona nopeasti, turvallisesti ja kätevästi milloin haluat.

   Latauskapasiteetti riippuu lataustasosta, ympäristön lämpötilasta, yksilöllisestä ajoprofiilista ja lisälaitteiden käytöstä sekä todellisesta valitusta ajoneuvosta. Latausajat koskevat 23 °C:n ympäristön lämpötiloja edellisen matkan jälkeen ja voivat vaihdella käyttöominaisuuksien mukaan.

   Käytä My BMW -sovellusta löytääksesi latausasemia ja suunnitellaksesi, tarkistaaksesi sekä hallitaksesi lataustoimintoja – niin kotona kuin matkustaessa. Koe toimintojen täysi kirjo my BMW -sovelluksen demo-tilassa.

    

   LATAUSVAIHTOEHDOT.

   Teknologiat

   ÄLYKKÄÄSTI.

   RAHOITUS JA LEASING

   BMW FINANCIAL SERVICES.

   Olipa tarpeesi osamaksu tai leasing, löydämme sinulle sopivan ratkaisun.

   NEUVONTA JA HUOLTOPALVELUT

   BMW i5 M60 xDRIVEN PROACTIVE CARE.

   YLEISIÄ KYSYMYKSIÄ BMW i5 M60 xDRIVESTA.