SHOP THE LOOK

Täysin uusi

i5

BMW i

ENSIMMÄINEN BMW i5. TÄYSIN SÄHKÖINEN.

BMW i5: Sähköinen kulutus, yhdistetty WLTP, kWh/100 km: 18,9–16,3;  toimintasäde sähköllä, WLTP, km: 498–570

TÄYSIN UUSI BMW i5 SEDAN
– AJAMISEN ILOA ILMAN KOMPROMISSEJA NIIN YKSITYIS- KUIN TYÖAJOSSAKIN. NYT MYÖS NELIVETONA.

Ainutlaatuinen mukavuus ja muista erottuva, tyylikäs ulkoasu, joka huokuu BMW-henkeä. Rakastettu klassikko on nyt tarjolla myös täyssähköisenä ja soveltuu kaikkiin elämäsi tarpeisiin – nelivetoinen BMW i5 xDrive40. Täysin uusi BMW i5 Sedan sopii sinulle, jolle ihan kiva ei riitä. Se on täydellinen työauto ja jatkaa BMW 5 -sarjan legendaarista tarinaa sähköisesti. Saat ensiluokkaista teknologiaa ja ylivoimaista suorituskykyä. Se on ylellisen mukava uskomatonta ajomukavuutta unohtamatta. Käy lähimmän valtuutetun jälleenmyyjäsi luona ja koe tilava, turvallinen ja monipuolinen auto.

TEKNISET TIEDOT

MALLIT.

Mallit

M-mallit

BMW M
BMW i5 eDrive40

Teho

250 kW (340 hv) [1]

0–100 km/h

6 s

Toimintasäde sähköllä

570 km

Alkaen

75 430 eur

BMW i5: Sähköinen kulutus, yhdistetty WLTP, kWh/100 km: 18,9–16,3;  toimintasäde sähköllä, WLTP, km: 498–570

[1]  Väliaikainen ylitys <10 sekuntia ilmoitetusta nimellisarvosta.

KONFIGUROI

UUSI BMW i5 SEDAN -AUTOSI.

  InfoI content placeholder

  [1] Ulkoväri Fire Red metallic saatavilla arviolta 11/23 alkaen

  UUSI

  BMW i5 SEDAN – 100 % SÄHKÖISEN AJAMISEN ILOA.

  Tervehdi historian ensimmäistä täyssähköistä BMW 5-sarjan Sedania. Vaikuttavalla suorituskyvyllä, edistyneellä tekniikalla ja maagisella ajomukavuudella pitkilläkin matkoilla tämä on sähköauto sinulle, joka et tyydy tavanomaiseen. 

  TOIMINTASÄDE JA LATAAMINEN

  SÄHKÖAJO UUDELLA BMW i5:LLÄ.

  HUOLETTA KOHTEESEEN: AJAMINEN JA LATAAMINEN BMW i5:LLÄ.

  Lisää tietoa

  Esimerkkireitti

  Näytä muita esimerkkireittejä
   Pysähdyksiä

   Tarvittavat latauspysähdykset

   Tämä on ennakoitu lataustaukojen määrä, jotka tarvitset reitilläsi. 

    

   Huomioon on otettu vain todella olemassa olevat latauspisteet (tilanne: 25.4.2023) mahdollisimman suoraa reittiä, kun akun varaustila on lähtiessä ollut 100 %.

    

   Latauspysähdyksiä ennakoitaessa suositaan High Power -latausasemia (esim. IONITY-verkosto), koska voit ladata niissä autoasi sen maksimilatausteholla.

   Jäljellä oleva akun varaustila

   Näyttää akun jäljellä olevan varaustilan matkan jälkeen perillä oltaessa olettaen, että akun varaustila on ollut liikkeelle lähdettäessä 100 %.

   h

   Latausten kokonaiskesto

   Näin kauan kestää lataaminen reitilläsi kokonaisuudessaan. Huomioon on otettu vain todella olemassa olevat latauspisteet (tilanne: 25.4.2023) mahdollisimman suoraa reittiä ja kun akun varaustila on lähtiessä ollut 100 %. 
   Latauspysähdyksiä ennakoitaessa suositaan High Power -latausasemia (esim. IONITY-verkosto), koska voit ladata niissä autoasi sen maksimilatausteholla.

   h

   Kokonaismatka-aika lataaminen mukaan lukien

   Ilmoitettu matka-aika on arvioidun ajoajan ja latausajan summa, jos tarvitset matkalla lataustaukoja. 

    

   Oletuksena on, että ajat nopeinta reittiä ilman liikennehäiriöitä tai muita viivästyksiä.

   The charging capacity depends on the charge level, ambient temperature, individual driving profile and use of auxiliary devices as well as the actual vehicle selected. The charging times apply to ambient temperatures of 23 °C following a prior journey and may deviate according to usage characteristics. The values displayed are examples for the basic configuration of the model selected. The values may vary if the same vehicle has different equipment options.
    

   With the My BMW app, you stay on top of your range and charging status at any time and from anywhere. Easily plan charge-optimized routes and sent them to your vehicle. Download the app now and experience it in demo mode.

   Lisää tietoa

   Latausaika

   Julkinen lataaminen

   High Power -latausasema

   Lataat ajoneuvosi erityisen nopeasti High Power -latausasemalla (esim. IONITY-verkoston laitteesta). Näillä latausasemilla käytettävä tasavirta (DC) tarjoaa huomattavasti paremman lataustehon kuin vaihtovirta (AC), jota saa muun muassa tavallisesta pistorasiasta. Siksi High Power -latausasemat sopivat erityisen hyvin auton lataamiseen matkoilla.

    

   Näet näytöllä myös vähimmäisajan, joka kuluu akun lataukseen 10 prosentista 80 prosenttiin ajoneuvon suurimmalla latausteholla. Lataus tapahtuu tällä alueella nopeimmin ja suojaa myös akkua. 

    

   Näet kaikki BMW Charging -verkoston High Power -latausasemat kartasta yhdellä silmäyksellä. (Tilanne: 22.3.2023)

   Pikalatausasema

   Jos tarvitset kaupungissa tai matkoilla joskus todella nopeaa latausta, sinun kannattaa käyttää pikalatausasemaa. Näillä latausasemilla käytettävä tasavirta (DC) tarjoaa nimittäin paremman lataustehon kuin vaihtovirta (AC), jota saa muun muassa tavallisesta pistorasiasta. Siksi pikalatausasemat sopivat erityisen hyvin auton lataamiseen matkoilla. 

    

   Näet näytöllä myös vähimmäisajan, joka kuluu akun lataukseen 10 prosentista 80 prosenttiin enintään 50 kW:n latausteholla. Lataus tapahtuu tällä alueella nopeimmin ja suojaa myös akkua. 

    

   Näet kaikki BMW Charging -verkoston pikalatausasemat kartasta yhdellä silmäyksellä. (Tilanne: 22.3.2023)

   AC-latausasema

   Julkisia vaihtovirralla (AC) toimivia latausasemia löytyy lähes kaikkialta. Ne sopivat erityisesti säännölliseen lataukseen, joka kestää pidempään – esimerkiksi yön yli tai työpäivän ajan. Näet näytöllä myös vähimmäisajan, joka kuluu akun lataukseen 0 prosentista 100 prosenttiin enintään 22 kW:n latausteholla. Tämä latausteho riippuu auton varustelusta.

    

   Näet kartalta yhdellä silmäyksellä kaikki BMW Charging -verkoston latausasemat, joilla käytetään vaihtovirtaa. (Tilanne: 22.3.2023)

   Lataaminen kotona

   Wallbox / Flexible Fast Charger

   Kotona lataaminen sujuu mukavasti Wallboxilla tai Flexible Fast Chargerilla. 

    

   Kumpikin käyttää vaihtovirtaa (AC). Wallboxilla voit ladata ajoneuvosta, lisävarusteista ja markkina-alueesta riippuen enintään 22 kW:n teholla, Flexible Fast Chargerilla enintään 11 kW:n teholla.

    

   Näet näytöllä myös vähimmäisajan, joka kuluu akun lataukseen 0 prosentista 100 prosenttiin 11 kW:n latausteholla.

   Tavallinen pistorasia

   Voit koska tahansa ladata autoasi kotona mukavasti pistorasiasta. Tähän käytetään vaihtovirtaa (AC). Näet näytöllä myös vähimmäisajan, joka kuluu akun lataukseen 0 prosentista 100 prosenttiin 2,3 kW:n latausteholla. Voit ladata autosi kotona BMW Wallboxilla koska tahansa nopeasti, varmasti ja mukavasti.

   Latauskapasiteetti riippuu lataustasosta, ympäristön lämpötilasta, yksilöllisestä ajoprofiilista ja lisälaitteiden käytöstä sekä todellisesta valitusta ajoneuvosta. Latausajat koskevat 23 °C:n ympäristön lämpötiloja edellisen matkan jälkeen ja voivat vaihdella käyttöominaisuuksien mukaan.

   Käytä My BMW -sovellusta löytääksesi latausasemia ja suunnitellaksesi, tarkistaaksesi sekä hallitaksesi lataustoimintoja – niin kotona kuin matkustaessa. Koe toimintojen täysi kirjo my BMW -sovelluksen demo-tilassa.

    

   HUOLETTA PERILLE: BMW i5 SEDANILLA AJAMINEN JA SEN LATAAMINEN.

   Lisää tietoa

   Esimerkkireitti

   Näytä muita esimerkkireittejä
    Pysähdyksiä

    Tarvittavat latauspysähdykset

    Tämä on reittisi varrella tarvittavien lataustaukojen todennäköinen määrä. 

    Laskelmassa on huomioitu vain todellisuudessa olemassa olevat latauspisteet (tila: 25.4.2023), jotka ovat mahdollisimman lähellä reittiäsi, ja oletuksena on, että ajoon lähdettäessä akun varaustila on 100 %.

    Latauspysähdyspaikoiksi on valittu ensisijaisesti High Power -latausasemia (esimerkiksi IONITY-verkostosta), koska niillä voit ladata autoasi sen maksimilatausteholla.

    Jäljellä oleva akun lataustaso

    Ilmoitettu luku on akun jäljellä oleva lataustaso saapuessa kohteeseen matkan jälkeen, kun akun varaustaso on 100 % matkan alussa.

    h

    Kokonaislatausaika

    Näin kauan lataaminen kestää todennäköisesti kokonaisuudessaan reittisi varrella. Laskelmassa on huomioitu vain todellisuudessa olemassa olevat latauspisteet (tila: 25.4.2023), jotka ovat mahdollisimman lähellä reittiäsi, ja oletuksena on, että ajoon lähdettäessä akun varaustila on 100 %. 

    Latauspysähdyspaikoiksi on valittu ensisijaisesti High Power -latausasemia (esimerkiksi IONITY-verkostosta), koska niillä voit ladata autoasi sen maksimilatausteholla.

    h

    Kokonaismatka-aika lataaminen mukaan lukien

    Ilmoitettu matka-aika on arvioidun ajoajan ja latausajan summa, mikäli reitilläsi tarvitaan lataustaukoja.

    Oletuksena on, että käytät nopeinta reittiä, jolla ei ole liikennettä haittaavia esteitä tai muita viivästyksiä.

    Latausteho riippuu akun varaustilasta, ympäristön lämpötilasta, yksilöllisestä ajoprofiilista ja ylimääräisten virtaa kuluttavien laitteiden käytöstä sekä valitusta ajoneuvosta itsestään. Latausajat on laskettu olettaen, että ympäristön lämpötila on 23 °C ajon jälkeen, ja ne voivat vaihdella käyttötottumusten mukaan. Näytetyt arvot ovat esimerkkiarvoja valitun mallin peruskokoonpanolle. Arvot voivat poiketa ajoneuvon muiden varusteversioiden tapauksessa.

    My BMW -sovelluksella voit pitää aina silmällä toimintasädettä ja varaustilaa. Lisäksi voit suunnitella helposti latauksen suhteen optimoituja reittejä ja lähettää ne ajoneuvoon. Lataa sovellus nyt ja tutustu siihen demotilassa.

    Lisää tietoa

    Latausaika

    Julkinen lataaminen

    Suurteholatausasema

    Voit nyt ladata ajoneuvosi erittäin nopeasti suurteholatausasemalla (esim. IONITY-verkostossa). Näillä asemilla saatava tasavirta (DC) tarjoaa huomattavasti suuremmat latauskapasiteetit kuin esimerkiksi kotitalouspistorasian vaihtovirta (AC). Siksi tällaiset suurteholatausasemat sopivat erityisen hyvin lataukseen matkoilla.

    Pikalatausasema

    Jos sinun on toimittava nopeasti kaupungissa tai matkoilla, pikalatausasema on juuri oikea valinta. Tämä johtuu siitä, että näillä asemilla saatava tasavirta (DC) tarjoaa huomattavasti suuremmat latauskapasiteetit kuin esimerkiksi kotitalouspistorasian vaihtovirta (AC). Siksi tällaiset pikalatausasemat sopivat erityisen hyvin lataukseen matkoilla.

    Näet näytöstä vähimmäisajan, joka tarvitaan lataamiseen 10 prosentista 80 prosenttiin 50 kW:n teholla. Tällä alueella lataus on nopeinta ja säästää myös akkua.

    Näet kartasta kaikki BMW Charging -verkoston pikalatausasemat. (Voimassa 22. maaliskuuta 2023 lähtien)

    AC-latausasema

    Julkisia vaihtovirtalatausasemia (AC) löytyy lähes kaikkialta. Ne sopivat mainiosti pidempiaikaiseen tavalliseen lataukseen – kuten yöllä tai töissä ollessasi. Näet näytöstä vähimmäisajan, joka tarvitaan lataamiseen nollasta sataan prosenttiin 22 kW:n maksimiteholla. Latausteho riippuu ajoneuvon varusteluvaihtoehdoista.

    Löydät kartasta kaikki BMW Charging -verkoston vaihtovirtalatausasemat. (Voimassa 22. maaliskuuta 2023 lähtien)

    Lataaminen kotona

    Wallbox / Flexible Fast Charger

    Voit ladata ajoneuvosi kotona Wallboxilla tai Flexible Fast Chargerilla.

    Niissä molemmissa käytetään vaihtovirtaa (AC). Ajoneuvosta, erikoisvarusteista ja markkina-alueesta riippuen Wallbox tarjoaa 22 kW:n maksimilataustehon ja Flexible Fast Charger enintään 11 kW.

    Näet näytöstä vähimmäisajan, joka tarvitaan lataamiseen nollasta sataan prosenttiin 11 kW:n maksimiteholla.

    Kotipistorasia

    Lataa ajoneuvosi kätevästi milloin tahansa kotisi pistorasiasta. Tämä käyttää vaihtovirtaa (AC). Näet näytöstä vähimmäisajan, joka tarvitaan lataamiseen nollasta sataan prosenttiin 1,8 kW:n maksimiteholla. BMW Wallboxilla lataat autosi kotona nopeasti, turvallisesti ja kätevästi milloin haluat.

    Latauskapasiteetti riippuu lataustasosta, ympäristön lämpötilasta, yksilöllisestä ajoprofiilista ja lisälaitteiden käytöstä sekä todellisesta valitusta ajoneuvosta. Latausajat koskevat 23 °C:n ympäristön lämpötiloja edellisen matkan jälkeen ja voivat vaihdella käyttöominaisuuksien mukaan.
     

    Käytä My BMW -sovellusta löytääksesi latausasemia ja suunnitellaksesi, tarkistaaksesi sekä hallitaksesi lataustoimintoja – niin kotona kuin matkustaessa. Koe toimintojen täysi kirjo my BMW -sovelluksen demo-tilassa.

    LATAUSVAIHTOEHDOT.

    Muotoilu

    ULKOPUOLEN VARUSTUKSEN KOHOKOHDAT.

    SISÄTILOJEN DESIGN.

    SISÄTILOJEN KOHOKOHDAT.

    Teknologiat

    AVUSTINJÄRJESTELMÄT & CONNECTIVITY.

    Aina oikealla kaistalla ja hyvän välimatkan päässä.

    Driving Assistant Professional pitää auton 210 km/h:n nopeuteen asti turvallisesti kaistalla ja hyvän välimatkan päässä edellä ajavista. Siitä on hyötyä erityisesti Pysähtelevässä liikenteessä. BMW-autosi jarruttaa tarvittaessa pysähdyksiin asti ja lähtee jälleen automaattisesti liikkeelle.

    BMW-autosi pysäköi puolestasi.

    Anna auton hoitaa pysäköinti puolestasi. Parking Assistant pysäköi BMW-autosi ja ajaa sen pois pysäköintiruudusta automaattisesti. Sinä teet jopa 200 metrin mittaisen pysäköintisuorituksen kerran ja tallennat sen auton muistiin.

    Näet myös muuta kuin suoraan edessäsi olevan näkymän.

    BMW Live Cockpit Professional heijastaa tärkeät tiedot näkökenttääsi ilman että sinun tarvitsee irrottaa katsettasi tiestä. Augmented View lisää reaaliaikaisesti edessäsi näkyvään tiehen graafisia, navigointia helpottavia vinkkejä.

    Enemmän kuin pelkkä avain.

    Käytä BMW Digital Key Plussan avulla älypuhelintasi ajoneuvon avaimena ja jaa se digitaalisesti jopa viidelle henkilölle. Se avaa ovien lukituksen ja sytyttää valoja automaattisesti, kun lähestyt BMW-autoasi. Sisätilojen asetukset määrittyvät henkilökohtaisen profiilisi mukaisesti.

    RAHOITUS JA LEASING

    BMW FINANCIAL SERVICE.

    Olipa tarpeesi osamaksu tai leasing, löydämme sinulle sopivan ratkaisun.

    Neuvonta ja huoltopalvelut

    PROACTIVE CARE UUDESSA BMW i5:SSÄ.

    Huolto – juuri silloin kun sitä tarvitset.

    Aina askeleen edellä. Määräaikaishuolto tai renkaiden kuluminen: otamme sinuun ajoissa yhteyttä. Voit sopia huoltoajan suoraan My BMW -sovellukseen saamasi ilmoituksen jälkeen. Rentoa ajoa,

    USEIN KYSYTTYJÄ KYSYMYKSIÄ UUDESTA BMW i5:STÄ.