BMW Liikkuvuuspalvelu.

BMW LIIKKUVUUSPALVELU.

Ystäväsi tiellä.

BMW Liikkuvuuspalvelu.Ystäväsi tiellä.

BMW LIIKKUVUUSPALVELU.

BMW Liikkuvuuspalvelu on aina valmiina auttamaan – huoltamalla autoa valtuutetussa BMW Service toimipisteessä palvelu on voimassa jopa kymmenen vuotta auton käyttöönottopäivästä. Pätevä tekninen tuki ja ammattitaitoinen apu on taattu. Tavoitat meidät kaikkina vuorokauden aikoina vuoden jokaisena päivänä. Autamme puhelimitse tai paikan päällä. BMW Liikkuvuuspalvelun puhelinnumerosta tavoitat aina pätevän henkilön, joka pystyy usein auttamaan jo puhelimessa. Jos tämä ei jostain syystä onnistuisi, voit luottaa kattavaan lisäpalveluvalikoimaamme, joka takaa liikkuvuutesi. 

 

Teknisen häiriön sattuessa käytettävissäsi on kattava tuki hinauspalvelusta hotellimajoitukseen ja edelleen sijaisauton käyttöön kaikkialla Euroopassa. BMW Liikkuvuuspalvelu on voimassa kolme vuotta 1.1.2020 alkaen käyttöönotetuissa autoissa. Ennen 1.1.2020 käyttöönotetuissa autoissa BMW Liikkuvuuspalvelu on voimassa viisi vuotta käyttöönottopäivästä. Palvelun kestosta riippumatta voit jatkaa BMW Liikkuvuuspalvelun voimassaoloaikaa jopa kymmeneen vuoteen saakka - se tapahtuu automaattisesti niin kauan kuin auton huolto-ohjelman mukaiset huollot tehdään valtuutetussa BMW Service -toimipisteessä Suomessa. Jos autoasi ei ole huollettu suomalaisessa valtuutetussa BMW-huollossa ja suoritat auton seuraavan huolto-ohjelman mukaisen huollon valtuutetussa BMW Service toimipisteessä, niin autollesi astuu voimaan Liikkuvuuspalvelu auton seuraavaan huoltoon asti.

 

Tavoitat meidät auton iDrive valikosta, My BMW- tai BMW Connected sovelluksesta tai numerosta +358 800 154 000

Lue lisää
 • Apu tekniseen vikaan tapahtumapaikalla
 • Apu rengasrikon sattuessa / pienissä ongelmissa
 • Hinauspalvelu lähimpään BMW-huoltopisteeseen
 • Apu onnettomuustilanteessa
 • Taksikuljetus
 • Hotellimajoitus
 • Sijaisauto matkan jatkamiseen
 • Saumatonta liikkuvuutta

KULUKORVAUKSET.

Perussääntö on, että vain sellaisia kuluja korvataan ja vain siinä laajuudessa, kuin on mainittu Liikkuvuuspalvelun ehdoissa. Tavallisesti vastaamme kaikista BMW Liikkuvuuspalvelu -palveluiden kustannuksista suoraan. Mikäli Sinun on poikkeuksellisesti maksettava etukäteen, korvaamme kustannukset Sinulle viipymättä. Tätä varten tarvitsemme alkuperäiset kuitit käytetyistä palveluista (esimerkiksi hinausyhtiöltä) sekä kopion korjauskuitista.Palveluehtojen mukaisesti vain sellaiset kustannukset korvataan, joiden laajuuden ja keston BMW Liikkuvuuspalvelun palvelukeskus on hyväksynyt.

 

Kustannukset, jotka eivät kuulu kulukorvauksen piiriin:

 • kustannukset, jotka olisivat tulleet maksettaviksi myös normaalitilanteessa, esimerkiksi tietullit ja polttoainekulut
 • hotellin laskuttamat ylimääräiset kulut, esimerkiksi ateriointi / minibaarin käyttö
 • kaikki kustannukset tai menetykset, jotka ovat joko suoraan tai epäsuorasti seurausta auton teknisestä viasta, kuten tulonmenetykset, peruutusmaksut, tapahtumien peruutuskustannukset (lipun raukeaminen)
 • korjauskustannukset ja varaosien ynnä apu- ja käyttöaineiden käytöstä koituvat kustannukset

 

Teknisen vian määritelmä: teknisellä vialla tarkoitetaan sellaista autossa esiintyvää vikaa, joka estää matkan jatkamisen.

 

BMW Liikkuvuuspalvelua ei voida soveltaa seuraaviin tapauksiin

 • Auton normaali huolto, tekninen kampanja tai takaisinkutsu tuotevirheen takia
 • Vaurio, joka on syntynyt tahallisesti tai huolimattomuuden johdosta
 • Vaurio, joka on syntynyt kun autoa on käytetty kilpailunomaisissa olosuhteissa tai harjoittelussa
 • Jos auton rakennetta on muutettu tavalla jota valmistaja ei ole hyväksynyt 

 

Oikeudellinen huomautus: suosittelemme teettämään kaikki auton huoltotyöt BMW-merkkikorjaamolla. Et ole oikeutettu käyttämään BMW Liikkuvuuspalveluita, mikäli määräystenmukaisia katsastus- ja huoltovälejä ei ole noudatettu siten, kuin BMW huolto- ja laatustandardit edellyttävät ja / tai jos katsastuksen, huolto- tai muut korjaustyöt on suorittanut epäpätevä henkilö virheellisesti.

BMW:n renkaat ja vanteet

BMW:N RENKAAT JA VANTEET.

BMW Service alkuperäiset BMW-lisävarusteet

ALKUPERÄI-SET BMW LISÄ-VARUSTEET

BMW Service My BMW -sovellus

UUSI MY BMW -SOVELLUS.