Mies istuu BMW-autossa ja käynnistää BMW Remote Software Upgraden

PIDÄ BMW-AUTOSI AINA AJAN TASALLA.

Remote Software Upgrade – BMW-auton ohjelmiston päivitys.

Pidä BMW-autosi sen ostamisen jälkeen aina ajan tasalla päivittämällä sen ohjelmisto säännöllisesti. Voit ladata päivitykset helposti My BMW -sovelluksen kautta tai autoon integroidun SIM-kortin avulla ja sen jälkeen asentaa ne.

Lue lisää
PIDÄ BMW-AUTOSI AINA AJAN TASALLA.Remote Software Upgrade – BMW-auton ohjelmiston päivitys.
Remote Software Upgraden edut selitettynä videolla

REMOTE SOFTWARE UPGRADE JA SEN EDUT.

Päivitä auton ohjelmisto turvallisesti ja mukavasti ”over the air”.

Remote Software Upgrade huolehtii siitä, että BMW-autossasi on aina viimeisin ohjelmistoversio. On turvallista ja hyvä tietää, että autosi on aina ajan tasalla ja että siinä on käytössä uusin ohjelmisto. Remote Software Upgrade mahdollistaa tämän mukavasti ja vaivattomasti. Se pitää autosi ohjelmiston ajan tasalla. Voit ladata päivitykset helposti My BMW -sovelluksen kautta tai suoraan autoon ja sen jälkeen asentaa ne. Näin säästät aikaa ja saat samalla veloituksetta valikoituja toimintopäivityksiä tai uusia toimintoja. Voit katsoa ohjelmistoon tehdyt muutokset auton monitoiminäytöltä tai My BMW -sovelluksesta.

Lue lisää

REMOTE SOFTWARE UPGRADE 21-03:N KOHOKOHDAT.

Remote Software Upgrade 21-03, BMW 4-sarjan Cabrio liikkeellä tiellä, kolmen neljäsosan sivunäkymä

Käytössäsi ovat heti seuraavat toiminnot ja toimintoparannukset:

  • BMW Maps: perinteinen osoitteen syöttökenttä palaa käyttöön!
  • Kaistalla pysymisen varoitusjärjestelmä: voit tallentaa nyt omat asetuksesi.

Laatuparannukset:

  • laatuparannus: musiikkikappaleiden vaihtamiseen liittyvät ongelmat ratkaistu Android 11:n yhteydessä
  • laatuparannus: iX3:n (G08 BEV) ohjainlaitteiden ohjelmointi

NÄIN TOIMII REMOTE SOFTWARE UPGRADE.

Remote Software Upgraden toiminnot

Lue, miten päivität BMW-autosi ohjelmiston Remote Software Upgraden avulla

Heti kun BMW-autoosi on saatavilla uusi ohjelmisto, siitä ilmoitetaan sinulle push-ilmoituksella My BMW -sovelluksen kautta – edellyttäen että My BMW on asennettuna älypuhelimeesi ja yhdistettynä autoon – tai autosi monitoiminäytöllä. Voit avata päivityksen joko sovelluksessa tai BMW-autossasi ja katsoa, mitkä sisällöt on päivitetty ja mitä toimintoja on lisätty. Remote Software Upgraden avulla uusi ohjelmisto voidaan ladata kahdella tavalla: joko My BMW -sovelluksen kautta tai automaattisesti ajon aikana suoraan autoosi. Latauksen päättymisen jälkeen sinua pyydetään vahvistamaan uuden ohjelmiston asennus ja käynnistämään se. Asennus kestää noin 20 minuuttia, eikä autolla voi sen aikana ajaa. Päivityksen jälkeen saat ennen seuraavaa ajoa ilmoituksen asennuksen suorittamisesta. Voit tällöin halutessasi hakea ja tarkastella uudelleen päivityksen sisältöjä.

REMOTE SOFTWARE UPGRADEN KÄYTÖN EDELLYTYKSET.

Se, tukeeko autosi Remote Software Upgradea, riippuu autoosi asennetusta laitteistosta. Käytön edellytyksenä on navigointijärjestelmä Live Cockpit, Live Cockpit Plus tai Live Cockpit Professional. Seuraavat mallit ovat tällä hetkellä varustettu Remote Software Upgradella: 1-sarja, 2-sarjan Grand Coupé, 3-sarja, 3-sarjan hybridi, 3-sarjan Touring, 4-sarjan Coupé, 5-sarja, 5-sarjan Touring, M5, 6-sarjan GT, 7-sarja, 8-sarjan Cabrio, 8-sarjan Coupé, 8-sarjan (M) Gran Coupé, M8, X5 (M), X6 (M), X7, Z4 ja iX3.

Voit myös tarkistaa autostasi seuraavasti, tukeeko se Remote Software Upgradea. Valitse auton valikosta:
 

  • ”Oma ajoneuvo”
  • ”Asetukset”
  • ”Yleiset asetukset”
  • ”Remote Software Upgrade”

Jos kohtaa ”Remote Software Upgrade” ei näy, auto ei tue Remote Software Upgradea.

Remote Software Upgrade asennetaan autoon tehtaalla. Sitä ei voi ostaa autoon jälkikäteen laitteistorajoitusten takia. Jos autosi ei tue Remote Software Upgradea, voit asennuttaa uusimman ohjelmiston autoosi milloin tahansa jälleenmyyjällä.

 

Käyttöedellytykset voivat vaihdella maittain sekä auton mallin, varustelun ja tilan mukaan.

Lue lisää

Näin yhdistät uudet älypuhelimet vanhempiin BMW-malleihin.

Haluatko yhdistää uuden älypuhelimesi vanhempaan BMW-autoon? Älypuhelimien, musiikkisoittimien ja tablettitietokoneiden järjestelmät kehittyvät jatkuvasti. Jotta voisit käyttää mobiilipäätelaitteitasi autossasi koska tahansa, päivitä BMW-autosi ohjelmisto uusimpaan versioon. Lataa uuden älypuhelimen ajuriohjelmisto USB-tikulle ja siirrä se BMW-autoosi.

Lue lisää

HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELY.

Bayerische Motoren Werke Aktiengesellschaft (Petuelring 130. 80809 München, ”BMW AG”) käsittelee henkilötietojasi vain kyselyyn vastaamista ja tarkoitukseen liittyvää palvelua varten. Tarvittaessa BMW AG välittää antamasi tiedot paikallisille BMW-myyntiliikkeille. Lisätietoja BMW AG:n suorittamasta henkilötietojen käsittelystä löydät tietosuojaperiaatteista (https://www.bmw.com/de/footer/legal-disclaimer.html).

Lue lisää

BMW CONNECTED DRIVE: LISÄTIETOJA JA LINKKEJÄ.

BMW ConnectedDrive Store, mies älypuhelimen kanssa sohvalla

BMW CONNECTED DRIVE STORE.

Käy BMW ConnectedDrive -verkkokaupassa ja tilaa BMW-autoosi uusia digitaalisia palveluja, joita voit käyttää heti seuraavalla ajomatkalla.
BMW Driver’s Guide -sovellus, digitaalinen käyttöohje älypuhelimessa

BMW DRIVER’S GUIDE.

BMW Driver’s Guide on digitaalinen käyttöohje, joka on saatavilla joillekin BMW-malleille. Se sisältää tiedot autosta ja sen varusteista, kuvahaun ja selventäviä animaatioita.
Nainen käyttää BMW ConnectedDriven My BMW -sovellusta äypuhelimella valkoisen BMW X5 -auton edessä

My BMW -SOVELLUS.

Ennen ajoa, ajon aikana ja ajon jälkeen: My BMW -sovellus helpottaa jokapäiväistä liikkumistasi monilla fiksuilla toiminnoilla.
BMW ConnectedDrive, digitaaliset palvelut, yleiskatsaus, nainen älypuhelimen kanssa BMW-auton edessä

TAKAISIN YLEISKATSAUKSEEN.

Haluatko tutustua muihin BMW ConnectedDriven palveluihin ja tuotteisiin? Tästä pääset takaisin yleiskatsaukseen.
BMW ConnectedDrive -asiakaspalvelu

BMW:N ASIAKASPALVELU.

Onko sinulla kysyttävää tai tarvitsetko lisätietoja BMW ConnectedDriven palveluista ja tuotteista? Ota yhteys BMW:n asiakaspalveluun.
BMW ConnectedDrive, FAQ, vastaukset usein esitettyihin kysymyksiin, nainen älypuhelimen kanssa ikkunan luona

FAQ.

FAQ-osiostamme löydät vastaukset usein esitettyihin kysymyksiin, jotka koskevat BMW ConnectedDriven palveluja ja -tuotteita.