Alkuperäiset BMW varaosat 2023 jarrulevyt testipenkki

ALKUPERÄISET BMW VARAOSAT.

JOTTA BMW-AUTOSI ON JATKOSSAKIN ALKUPERÄINEN BMW.

Haluatko vain parasta BMW-autollesi? Valitse Alkuperäiset BMW varaosat. Ne on kehitetty, valmistettu ja huolellisesti testattu BMW-autoasi varten. Tämä ei ainoastaan lisää autosi turvallisuutta, luotettavuutta ja pitkäikäisyyttä vaan myös nostaa sen jälleenmyyntiarvoa.

SINUN ETUSI

5 SYYTÄ VALITA ALKUPERÄISET BMW VARAOSAT.

Testattu BMW-laatu

Houkutteleva hinta-laatusuhde

Arvon säilyminen pitkään

Ensiluokkainen BMW-tuntemus

Jopa 24 kuukauden takuu

ALKUPERÄISET UUDET BMW VARAOSAT

UUDET JA TARKASTI BMW-AUTOOSI SOPIVAT.

Kulumisen, vaurion tai vian varalta BMW tarjoaa vähintään kaksitoista vuotta mallisarjan lopettamisen jälkeen jokaiselle osalle tarkasti mitoitetun Alkuperäisen BMW varaosan. Tämä takaa BMW-autosi turvallisuuden ja arvon säilymisen.

KUNNOSTETUT VARAOSAT

AINA EI TARVITSE OLLA UUTTA.

Alkuperäiset BMW varaosat 2023 kunnostus

Huolellisesti tarkastetut ja valmiit käyttöön. Alkuperäisiin kunnostettuihin BMW varaosiin sovelletaan samoja tiukkoja laatuvaatimuksia kuin Alkuperäisiin uusiin BMW varaosiin. Siksi ne sopivat aivan yhtä hyvin BMW-autoosi ja säästävät samalla ympäristöä. Kaikille kunnostetuille varaosille annetaan lisäksi 24 kuukauden takuu. Näin myös Alkuperäiset kunnostetut BMW varaosat ovat sinulle aina varma ja turvallinen valinta. BMW tarjoaa eri malleille muun muassa seuraavia alkuperäisiä kunnostettuja varaosia:

  • automaattivaihteistot
  • jakovaihteistot
  • ohjausvaihteet
  • pakokaasuahtimet
  • käynnistysmoottorit 
  • laturit
  • keskusyksiköt.

 

KUNNOSTUS

VIIDELLÄ ASKELEELLA UUTTA VASTAAVA LAATU.

Alkuperäiset BMW varaosat 2023 Classic varaosat

ALKUPERÄISET BMW CLASSIC VARAOSAT

ALKUPERÄISET BMW VARAOSAT KLASSIKKOAUTOIHIN.

Jotta klassikkoautosi tuottaisi sinulle iloa vieläkin pidempään, siinä kannattaa käyttää vain Alkuperäisiä BMW varaosia. Olipa kyse alustasta, elektroniikasta tai korista – BMW Classic varaosat saat valtuutetulta BMW Jälleenmyyjältä tai sertifioitujen BMW Classic Partnereiden Euroopan laajuisesta verkostosta. Asiantuntijat tilaavat tarvitsemasi osat ja asentavat ne ammattitaidolla autoosi.

BMW SERVICE

PARAS HUOLTO ALKUPERÄISTEN BMW VARAOSIEN AVULLA.

Alkuperäisiä BMW varaosia käytetään tietysti myös BMW Service -huolloissa. Hyödynnä parasta laatua ja asiantuntemusta jokaisen huoltotarkastuksen, huollon tai korjauksen yhteydessä. Näin luotettavuus, turvallisuus ja ajamisen ilo säilyvät korkeina – tapahtuipa mitä tahansa.

BMW Huolenpitosopimus, BMW kesäisissä kulisseissa mallin kanssa

BMW Huolenpitosopimus.

Maksat kiinteän kertamaksun ja saat sen jälkeen kaikki pakettiin sisältyvät huolto- ja kunnossapitotyöt ilman lisäkustannuksia valitsemasi voimassaoloajan ajan.

BMW Service 5+, BMW seisoo autotallin edessä mallien kanssa

BMW Service 5+.

Loistava tarjous kaikille vähintään viiden vuoden ikäisille BMW-malleille – mitä vanhempi auto on, sitä kannattavammat huoltoehdot ovat.

BMW Korjaukset ja hoito. BMW Ajovalojen korjaus

BMW Repair and Care.

Olipa kyseessä kolarikorjaus tai esteettinen korjaus: voit luottaa BMW:n sertifioitujen kori- ja maalauskorjaamojen asiantuntijoihin. He korjaavat pieniä ja suuria vaurioita korkeimpien laatustandardien mukaisesti ja ihanteellisesti BMW-autoosi yhteensovitettuna.

BMW Service, mies ja nainen BMW iX:n edessä valtuutetun BMW Jälleenmyyjän luona

BMW Servicen koko tarjonta.

Jotta voisit nauttia ajamisesta vieläkin huolettomammin, tutustu muihin houkutteleviin huoltotarjouksiimme ja etsi juuri omalle BMW-mallillesi ja omiin tarpeisiisi parhaiten sopiva palvelu.

Alkuperäiset BMW varaosat | BMW.fi

BMW Service moottoriöljy.

BMW-moottorisi toimintakyvyn ja pitkän käyttöiän varmistamiseksi huoltomme käyttää ainoastaan korkealaatuista ja optimaalisesti malliisi sopivaa moottoriöljyä sekä alkuperäistä BMW-öljynsuodatinta. Hävitämme käytetyn öljyn ja öljynsuodattimen asianmukaisesti. Huoltopalvelut kattavat lisäksi auton avaimien paristojen vaihdon.

0:00
0:00 /  0:00

Alkuperäiset BMW varaosat | BMW.fi

Jotta BMW-autosi on jatkossakin aito BMW.

BMW-autosi tuottaa joka päivä huipputehon, mutta täyden toimivuuden edellytyksenä on kaikkien osien yhteistoiminta. Valitse siksi Alkuperäiset BMW varaosat: täydellinen teho voidaan saavuttaa vain sovittamalla jokainen osa tarkasti kunkin BMW-mallin vaatimuksiin. Olipa kyse alkuperäisistä uusista BMW-varaosista tai alkuperäisistä kunnostetuista BMW-varaosista – jokaiseen Alkuperäiseen BMW varaosaan sovelletaan samoja laatuvaatimuksia kuin BMW-autoihin rakenteen suunnittelusta aina laadunvarmistukseen saakka. Jokaisen Alkuperäisen BMW varaosan tarkka yhteensopivuus ja laadukas työn jälki takaavat, että kaikki komponentit pelaavat täydellisesti yhteen BMW-autossasi – näin varmistetaan optimaalinen teho sekä maksimaalinen turvallisuus ja käyttöikä.

FAQ

USEIN KYSYTTYJÄ KYSYMYKSIÄ ALKUPERÄISISTÄ BMW VARAOSISTA.