BMW Huolto 2024 yleisesittely

BMW HUOLTO.

RELAX. WE CARE.

Valtuutetun BMW Jälleenmyyjän luona sinä ja autosi olette hyvissä käsissä. Proactive Care -huoltolupauksellamme huolehdimme siitä, että pysyt aina tien päällä. Nojaa rennosti taakse ja käytä BMW Huolenpitosopimuksen räätälöityjä huoltopaketteja. Tai hyödynnä BMW Huolto 5+:n houkuttelevia pakettihintoja. Meiltä löydät aina optimaalisen palvelun. Sinun tarpeisiisi, jokaiselle BMW-mallille ja edessäsi vielä olevien lukemattomien huolettomien kilometrien varmistamiseksi.

EDUT

ETUSI YHDELLÄ SILMÄYKSELLÄ.

BMW Huolto 2024 ennakoiva kuvake

Ennakoiva.

BMW Huolto 2024 paras laatu kuvake

Laatu Ja Asiantuntemus.

BMW Huolto 2024 laaja huoltoverkosto kuvake

Laaja Huoltoverkosto.

BMW Huolto 2024 alkuperäiset BMW varaosat kuvake

Alkuperäiset Bmw Varaosat.

BMW Huolto 2024 laaja huoltotarjonta kuvake

Kattava Huoltotarjonta.

BMW PROACTIVE CARE

HUOLTOLUPAUKSEMME SINULLE.

BMW Proactive Care 2024

Hoidamme ongelmat, ennen kuin niitä syntyy. BMW-huoltopalveluihin kuuluva Proactive Care havaitsee hyvissä ajoin, jos autosi tarvitsee toimenpiteitä, jotka liittyvät auton huoltoon, kulumiseen tai teknisiin häiriöihin. Saat ammattitaitoista tukea asiantuntijoiltamme oman valintasi mukaan. Huolehdimme siitä, että pysyt aina tien päällä.

BMW MÄÄRÄAIKAISHUOLTO JA KUNNOSSAPITO

SÄILYTÄ AUTOSI PREMIUM-LAATU JA ARVO.

BMW Huolenpitosopimus 2024

BMW HUOLENPITOSOPIMUS.

Maksa yksi kertamaksu ja autoile huolettomasti. Kun ostat BMW Huolenpitosopimuksen, valitset sen kestoksi haluamasi voimassaoloajan tai ajokilometrimäärän ja suoritat yhden kiinteän kertaluonteisen maksun. Sen jälkeen saat kaikki pakettiin sisältyvät huoltotyöt ilman lisäkustannuksia sovitun ajan. BMW-autosi on tällöin aina parhaissa käsissä kaikissa osallistuvissa BMW Jälleenmyyjien toimipisteissä ympäri maailman.

BMW Service 5+ 2024

BMW HUOLTO 5+.

Onko BMW-autosi yli viiden vuoden ikäinen? Hyödynnä siinä tapauksessa hintaetuja ja eksklusiivisia BMW-huoltopalveluja turvallisuuden, auton arvon säilymisen ja puhtaan ajamisen ilon takaamiseksi. Houkuttelevat hinnat sisältävät alkuperäisten BMW varaosien käytön jarruissa ja polttoaine- ja mikrosuodattimissa sekä asiantuntijoidemme työn.

BMW Turva 2024

BMW TURVA.

Pysy takuun suojassa. Voit laajentaa uuden autosi kahden vuoden lakisääteistä takuuta BMW Turvalla, jolla pidennät takuuaikaa 3–5 vuoteen ja 200 000 kilometriin. Sopimuskauden aikana käytössäsi ovat kattavat palvelut, kuten esimerkiksi nopeat korjaukset alkuperäisillä BMW varaosilla.

MUITA BMW-HUOLTOPALVELUITA

SOPIVA HUOLTO JOKA TILANTEESEEN.

Olipa kyseessä auton esteettinen korjaus, renkaiden vaihto tai vaikkapa häiriötilanne tien päällä – turvallisuutesi on keskipisteenämme.

MY BMW -SOVELLUS

SUORA YHTEYS BMW-AUTOOSI.

My BMW -sovelluksen avulla olet aina yhteydessä BMW-autoosi ja näet kaikki tärkeät tiedot. Olipa kyse tulevasta määräaikaishuollosta, häiriöviestistä tai vaikkapa kattavista huoltopalveluistamme, pysyt kaikesta ajan tasalla.

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET.