0:00
0:00 /  0:00

SHOP THE LOOK

SÄHKÖAUTOSI
LATAUS JULKISILLA LATAUSASEMILLA.

LUOTETTAVA LATAUSINFRASTRUKTUURISI.

BMW i5 eDrive40: sähköinen kulutus, yhdistetty, WLTP, kWh/100 km[1]: 18,9–15,9; toimintasäde sähköllä, WLTP, km[2]: 498–582

TIEN PÄÄLLÄ LATAAMISEN
EDUT.

BMW-autojen lataus julkisilla latausasemilla, latausasema

JULKISTEN LATAUSASEMIEN
JOUSTAVA KÄYTTÖ.

Yhdistä seuraavaan käyntiisi keskustassa kätevästi pysäköinti ja lataaminen. Sähköautojen ja plug-in hybridien lataus hoituu julkisilla latausasemilla hyvin joustavasti. Pitkillä ajomatkoilla ja lomamatkoilla lataat täyssähköisen autosi erityisen nopeasti High Power Charging -suurteholatausasemilla. Ostaessasi BMW:n sähköauton tai plug-in hybridin toimitukseen sisältyvät latauskaapeli ja BMW Charging Card -kortti julkista latausverkostoa varten.

BMW-autojen lataus julkisilla latausasemilla, infrastruktuuri

LAAJA LATAUSINFRASTRUKTUURI.

Active-tariffilla lataat läpinäkyvään ja houkuttelevaan kiinteään hintaan. Euroopan suurimpiin kuuluvassa latausverkostossa, joka kasvaa jatkuvasti. Lähistölläsi olevat julkiset latausasemat löydät sähköautollesi helposti BMW Mapsista. Joko My BMW -sovelluksesta tai autosta käsin. Voit myös suunnitella latauksen suhteen optimoidun reitin kätevästi My BMW -sovelluksen kautta tai suoraan autossa. 

BMW-autojen lataus julkisilla latausasemilla, lataaminen

NOPEASTI PERILLE LYHYILLÄ LATAUKSILLA.

Säästä arvokasta aikaa lataamalla erittäin nopeasti. Tämä onnistuu matkoilla esimerkiksi High Power -suurteholatausasemilla, joita tarjoaa muun muassa kumppanimme IONITY. Erityisen edullisesti lataus hoituu BMW Charging -verkostoon kuuluvissa latauspisteissä. BMW-autosi navigointijärjestelmä määrittää latauksen suhteen optimoidun reitin, joka näyttää suoraan latausasemat. Tämä nopeuttaa pitkiä ajomatkoja, sillä näin toimintasädettä voidaan ladata lisää erittäin lyhyessä ajassa.

KATSO LATAUSASEMAT SÄHKÖAUTOLLESI.

Lisää tietoa

Loading Time

Latausaika

Julkinen lataaminen

High Power -latausasema

High Power -latausasemilla (joita on esimerkiksi IONITY-verkostossa) lataat autosi erityisen nopeasti. Näillä asemilla käytettävä tasavirta (DC) tarjoaa selvästi korkeammat lataustehot kuin esimerkiksi tavallisesta kotipistorasiasta saatava vaihtovirta (AC). Siksi High Power -latausasemat sopivat erityisen hyvin lataukseen matkoilla. Esityksestä näet lyhimmän latausajan, joka tarvitaan lataamiseen kymmenen prosentin varaustilasta 80 prosentin varaustilaan auton maksimilatausteholla. Tällä alueella lataaminen on nopeinta ja samalla eniten akkua säästävää. Näet kartasta kaikki BMW Charging -verkoston High Power -latausasemat. (Tila: 22.3.2023)

Pikalatausasema

Jos lataus halutaan hoitaa nopeasti vaikkapa kaupungissa liikuttaessa tai matkoilla, pikalatausasema on oikea valinta. Sen käyttämä tasavirta (DC) tarjoaa nimittäin korkeammat lataustehot kuin esimerkiksi tavallisesta kotipistorasiasta saatava vaihtovirta (AC). Siksi pikalatausasemat sopivat erityisen hyvin lataukseen matkoilla. Esityksestä näet lyhimmän latausajan, joka tarvitaan lataamiseen kymmenen prosentin varaustilasta 80 prosentin varaustilaan enintään 50 kW:n teholla. Tällä alueella lataaminen on nopeinta ja samalla eniten akkua säästävää. Näet kartasta kaikki BMW Charging -verkoston pikalatausasemat. (Tila: 22.3.2023)

AC-latausasema

Julkisia vaihtovirralla (AC) toimivia latausasemia löytyy lähes kaikkialta. Ne sopivat erityisen hyvin säännölliseen ja pitkäkestoiseen lataamiseen – kuten lataamiseen yön yli tai työpäivän aikana. Esityksestä näet lyhimmän ajan, joka tarvitaan akun lataamiseksi nollan prosentin varaustilasta sadan prosentin varaustilaan 22 kW:n maksimiteholla. Suurin latausteho riippuu kuitenkin kunkin auton varustelusta. Löydät kartasta kaikki BMW Charging -verkoston vaihtovirtalatausasemat. (Tila: 22.3.2023)

Lataaminen kotona

Wallbox / Flexible Fast Charger

Kotona lataat autosi mukavasti Wallboxin tai Flexible Fast Chargerin avulla. Niissä molemmissa käytetään vaihtovirtaa (AC). Wallbox mahdollistaa auton, lisävarusteiden ja markkina-alueen mukaan enintään 22 kW:n lataustehon ja Flexible Fast Charger enintään 11 kW:n lataustehon. Esityksestä näet lyhimmän ajan, joka tarvitaan akun lataamiseksi nollan prosentin varaustilasta sadan prosentin varaustilaan 11 kW:n teholla.

Tavallinen pistorasia

Lataa autosi kätevästi milloin tahansa kotisi pistorasiasta. Tämä käyttää vaihtovirtaa (AC). Esityksestä näet lyhimmän ajan, joka tarvitaan akun lataamiseksi nollan prosentin varaustilasta sadan prosentin varaustilaan 2,3 kW:n teholla. Kotilataukseen sopii myös BMW Wallbox, jonka avulla lataat autosi milloin tahansa nopeasti, turvallisesti ja mukavasti.

Filter charging stations

Latausteho riippuu akun varaustilasta, ympäristön lämpötilasta, yksilöllisestä ajoprofiilista ja ylimääräisten virtaa kuluttavien laitteiden käytöstä sekä valitusta ajoneuvosta itsestään. Latausajat on laskettu olettaen, että ympäristön lämpötila on 23 °C ajon jälkeen, ja ne voivat vaihdella käyttötottumusten mukaan. Näytetyt arvot ovat esimerkkiarvoja valitun mallin peruskokoonpanolle. Arvot voivat poiketa ajoneuvon muiden varusteversioiden tapauksessa.

My BMW -sovelluksella voit pitää aina silmällä toimintasädettä ja varaustilaa. Lisäksi voit suunnitella helposti latauksen suhteen optimoituja reittejä ja lähettää ne ajoneuvoon. Lataa sovellus nyt ja tutustu siihen demotilassa.

LÖYDÄ
LATAUSASEMAT VAIVATTOMASTI.

0:00
0:00 /  0:00

Lähimmän latausaseman ja yksityiskohtaiset lataustiedot näet mistä tahansa kätevästi My BMW -sovelluksesi kautta tai suoraan autossa navigointijärjestelmästäsi.

BMW i4 Gran Coupé: sähköinen kulutus, yhdistetty, WLTP, kWh/100 km[1]: 22,5–15,8; toimintasäde sähköllä, WLTP, km[2]: 406–590

BMW i4 M50 Gran Coupé: sähköinen kulutus, yhdistetty, WLTP, kWh/100 km[1]: 22,5–18,0; toimintasäde sähköllä, WLTP, km[2]: 415–520

LATAUSKORTTI JA LATAUSKAAPELI

SÄHKÖAUTOSI TOIMITUSSISÄLTÖÖN KUULUVAT LATAUSTARVIKKEET.

Latausmahdollisuuksien ja
palvelujen yleiskatsaus

HELPOKSI TEHTY LATAUS.

BMW-autojen lataus julkisilla latausasemilla, Plug & Charge
BMW-autojen lataus julkisilla latausasemilla, latauspisteet
BMW-autojen lataus julkisilla latausasemilla, High Power -latausasemat

Plug & Charge. Aloita lataus helposti.

Enemmän kuin pelkkä latausteknologia. BMW Plug & Charge on askel sähköisen liikkuvuuden tulevaisuuteen. Sähköautosi tunnistetaan ja vahvistetaan automaattisesti heti, kun kytket sen latausasemaan. Multi Contract -ominaisuuden ansiosta voit lisäksi valita kullekin lataukselle haluamasi sopimuksen autoosi yhdistetyistä eri toimittajien lataussopimuksista. Esimerkiksi yksityis- tai työkäyttöä varten. Sinä valitset.

Yli 510 000 latauspistettä saatavillasi.

Matkoilla tai arjessa. Käytettävissäsi on yli 510 000 latauspistettä kaikkialla Euroopassa, joten löydät aina sopivan latausmahdollisuuden. Latausverkosto laajenee lisäksi koko ajan. BMW Chargingin avulla käytät näitä sähkölatausasemia erittäin mukavasti ja helposti.

Lataaminen High Power -latausasemilla.

BMW:n latausverkostoon kuuluvilla High Power Charging (HPC) -asemilla lataat autoasi äärimmäisen nopeasti jopa 350 kW:n latausteholla. Esimerkiksi BMW i5 -autolle lataat kymmenessä minuutissa 156 kilometrin toimintasäteen[1]. IONITY Plus -paketin avulla voit käyttää IONITYn pikalatausasemia kaikkialla Euroopassa houkuttelevin ehdoin. Uuden BMW-auton ostajat saavat paketin kahdeksitoista kuukaudeksi ilman perusmaksua.

 

[1] Latauksen suorituskyky määräytyy akun varaustilan, ympäristön lämpötilan, yksilöllisen ajoprofiilin ja ylimääräisten virtaa kuluttavien laitteiden käytön mukaan. Ilmoitettujen toimintasäteiden perustana on WLTP Best Case. Latausajat on laskettu olettaen, että ympäristön lämpötila on 23°C ajon jälkeen, ja ne voivat vaihdella käyttötottumusten mukaan.

BMW-autojen lataus julkisilla latausasemilla, latauskaapeli mode 3
BMW-autojen lataus julkisilla latausasemilla, BMW Charging Card

Latauskaapeli (mode 3).

Julkisiin latausasemiin tarkoitettu BMW Latauskaapeli (mode 3) on viisi metriä pitkä, ja sen avulla auto voidaan ladata joustavasti. ECE-standardin mukaisen pistokkeen ansiosta tämä on mahdollista julkisilla latausasemilla kaikkialla Euroopassa. Tämä latauslaite on yhteensopiva BMW:n kaikkien täyssähköautojen ja plug-in hybridien kanssa ja mahdollistaa lataamisen sekä kotona että tien päällä.

BMW Charging Card.

Henkilökohtainen latauskorttisi on avaimesi BMW Charging -verkostoon. Tunnistaudu BMW Charging Card -kortillasi julkisilla latausasemilla ja aloita lataus. Voit myös tunnistautua digitaalisesti My BMW -sovelluksessa tai Plug & Chargen avulla.

BMW-autojen lataus julkisilla latausasemilla, lataaminen kotona

KOTILATAUS VAIHTOEHTONA.

Lataa sähköautosi tai plug-in hybridisi yön yli tai ajojen välissä. Lähde liikkeelle aina akku täynnä ja mukauta sähköisen BMW:si lataaminen kätevästi arkeesi.

Range Overview

ELEKTROAUTOS UND PREISE IM VERGLEICH.

BMW i5 eDrive40
{model.description}
BMW i7 xDrive60
  • BMW i5 eDrive40

  • From {model.monthlyPrice} {model.currency} / Month

   From 75 400,00 €

  • Electric Range (WLTP)

   477-582 km

  • DC charging time (10-80% state of charge)

   30 min

  • {model.description}

  • From {model.monthlyPrice} {model.currency} / Month

   From {model.price}

  • Electric Range (WLTP)

   {techdata.electricRangeWltpCombined} km

  • DC charging time (10-80% state of charge)

   {techdata.charge_DC_10_80} min

  • BMW i7 xDrive60

  • From {model.monthlyPrice} {model.currency} / Month

   From 147 100,00 €

  • Electric Range (WLTP)

   589 - 624 km

  • DC charging time (10-80% state of charge)

   34 min

BMW iX2 xDrive30
iX xDrive40
BMW iX1 eDrive20
BMW iX3
  • BMW iX2 xDrive30

  • From {model.monthlyPrice} {model.currency} / Month

   From 63 400,00 €

  • Electric Range (WLTP)

   417 - 449 km

  • DC charging time (10-80% state of charge)

   29 min

  • iX xDrive40

  • From {model.monthlyPrice} {model.currency} / Month

   From 85 679,99 €

  • Electric Range (WLTP)

   400 - 435 km

  • DC charging time (10-80% state of charge)

   31 min

  • BMW iX1 eDrive20

  • From {model.monthlyPrice} {model.currency} / Month

   From 55 299,99 €

  • Electric Range (WLTP)

   430 - 475 km

  • DC charging time (10-80% state of charge)

   29 min

  • BMW iX3

  • From {model.monthlyPrice} {model.currency} / Month

   From 74 400,00 €

  • Electric Range (WLTP)

   461 - 471 km

  • DC charging time (10-80% state of charge)

   31 min

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET.

LISÄTIETOJA.

BMW:n sähköautot, koeajo

KOEAJA TOIVEIDESI BMW-MALLI.

Haluatko kokea itse, miltä toiveidesi sähköauto tuntuu ajaa? Sovi koeajo haluamallesi päivälle kätevästi verkossa. Paikallinen BMW-jälleenmyyjäsi ottaa sinuun yhteyttä ja antaa lisätietoja.

BMW:n sähköautot, neuvonta, valtuutettu BMW Jälleenmyyjä

HALUATKO HENKILÖKOHTAISTA NEUVONTAA?

Jos sinulla on kysyttävää tai haluat saada tarjouksen, ole yhteydessä lähistölläsi olevaan BMW-jälleenmyyjään. Pätevät BMW-työntekijämme neuvovat sinua mielellään puhelimitse tai suoraan paikan päällä.

BMW:n sähköautot, BMW:n asiakaspalvelu

BMW:N ASIAKASPALVELU.

BMW:n asiakaspalvelu on tukenasi kaikkiin BMW:hen liittyvissä asioissa, jotta yksikään kysymys ei jää vaille vastausta. Asiakaspalvelu palvelee mielellään niin BMW-autojen omistajia kuin myös uuden BMW-auton hankintaa suunnittelevia. 

Kulutus ja CO₂-päästöt.

BMW i5 eDrive40: sähköinen kulutus, yhdistetty, WLTP, kWh/100 km[1]: 18,9–15,9; toimintasäde sähköllä, WLTP, km[2]: 498–582

BMW i4 Gran Coupé: sähköinen kulutus, yhdistetty, WLTP, kWh/100 km[1]: 22,5–15,8; toimintasäde sähköllä, WLTP, km[2]: 406–590

BMW i4 M50 Gran Coupé: sähköinen kulutus, yhdistetty, WLTP, kWh/100 km[1]: 22,5–18,0; toimintasäde sähköllä, WLTP, km[2]: 415–520

[1] Polttoaineenkulutukseen, hiilidioksidipäästöihin, sähkönkulutukseen ja sähköiseen toimintasäteeseen liittyvät viralliset tiedot on määritetty määrätyn mittausmenetelmän mukaisesti, ja ne vastaavat asetuksen (EY) 715/2007 kulloinkin voimassa olevaa versiota. WLTP-tiedoissa on otettu vaihteluvälien yhteydessä huomioon kaikki lisävarusteet (tässä tapauksessa Saksan markkinoilla saatavilla olevat lisävarusteet). 1.1.2021 jälkeen tyyppihyväksytyille autoille viralliset tiedot ilmoitetaan vain WLTP:n mukaisesti. Lisäksi EU-asetuksen 2022/195 nojalla COC-todistuksissa ei ilmoiteta NEDC-arvoja 1.1.2023 lähtien. NEDC- ja WLTP-mittausmenetelmiin liittyviä lisätietoja löytyy osoitteesta www.bmw.de/wltp.


Lisätietoja uusien henkilöautojen virallisista polttonesteen kulutus- ja CO₂-päästötasoista löydät kaikista jälleenmyyjäliikkeistä saatavasta Uuden auton polttonesteen kulutustiedot, CO₂-päästöarvot ja sähkönkulutus -vihkosta tai Liikenteen turvallisuusviraston (TraFi) sivuilta https://www.trafi.fi

[2] Toimintasäteeseen vaikuttavat eri tekijät, erityisesti henkilökohtainen ajotyyli, ajoradan ominaisuudet, ulkolämpötila, lämmitys/ilmastointi ja esilämmitys.