BMW Korjaukset ja hoito työntekijä huolto korjaamo

LUOVUTA BMW-AUTOSI PARHAISIIN KÄSIIN.

BMW KORJAUKSET JA HOITO.

LUOVUTA BMW-AUTOSI PARHAISIIN KÄSIIN.BMW KORJAUKSET JA HOITO.

PANOSTA LAATUUN KORJAUKSISSA JA HOIDOSSA.

Pieni naarmu tai isompia kolarivaurioita: arki jättää jälkensä. Tapahtuipa mitä tahansa, BMW:n valtuutetuissa kori- ja maalauskorjaamoissa rinnallasi on asiantuntijoita, jotka hoitavat autosi nopeasti moitteettomaan kuntoon. Sillä kukaan ei tunne BMW-autoja yhtä hyvin kuin me.

Lue lisää

ETUSI YHDELLÄ SILMÄYKSELLÄ.

 • 01 Auton arvo säilyy valtuutetun korjausprosessin ansiosta.
 • 02 Auto läpäisee kaikki turvatestit.
 • 03 Moitteetonta toimivuutta.
 • 04 Nopeaa ja helppoa asioiden hoitoa.
 • 05 Luottamus siihen, että auto on parhaissa käsissä.

BMW:N VALTUUTTAMAT KORI- JA MAALAUSKORJAAMOT.

BMW Korjaus & hoito BMW:n valtuuttamat kori- ja maalauskorjaamot

Valitse korjaukset, joissa hyödynnetään nykyaikaisinta testaus- ja diagnoositekniikkaa. BMW:n omat ja riippumattomat kori- ja maalauskeskukset täyttävät standardimme, mikä takaa korkean laadun. Erikoiskoulutetut asiantuntijat huolehtivat BMW-autosi arvon säilymisestä muun muassa Alkuperäisiä BMW varaosia ja BMW ColorSystem -järjestelmää käyttäen. Tämä koskee sekä BMW:n polttomoottoriautoja että sähköajoneuvoja.

BMW:N KOLARIKORJAUKSET.

BMW Korjaukset & hoito BMW:n kolarikorjaukset lähinäkymä BMW:n etusäleikön vaihto

Onnettomuuksia sattuu. Mutta ei hätää: asiantuntijamme ovat käytettävissäsi ja tarjoavat nopeaa ja ammattitaitoista apua. Myös siinä tapauksessa, että kolari on vaurioittanut koria, maalipintaa, ajoneuvon elektroniikkaa tai turvallisuusjärjestelmiä eri tavoin. Tarjoamme ammattitaitoa, Alkuperäisiä BMW varaosia tai samanlaatuisia varaosia sekä yksilöllisesti määritellyn parhaan korjausprosessin. Näin voimme varmistaa auton moitteettoman ulkonäön sekä kaikkien auton toimintojen sujuvan käytön.

Lue lisää
BMW Korjaukset ja hoito korin korjaustyöt työntekijä huolto korjaamo

BMW:n korin korjaustyöt.

Kori on auton matkustajien turvallisuuden kannalta erittäin tärkeä tekijä. Jos kolarista aiheutuu lommoa suurempia merkittäviä vaurioita, asiantuntijamme selvittävät ensin nykyaikaisimpien analyysi- ja diagnoosityökalujen avulla vaurioiden laajuuden ja hoitavat sitten autosi kuntoon. Auton ulkonäkö ja ennen kaikkea turvallisuus eivät jätä toivomisen varaa.

BMW Korjaukset ja hoito maalipinnan korjaukset työntekijä huolto korjaamo

BMW:n maalipinnan korjaukset.

Asiantuntijamme käyttävät laajempiin maalaustöihin sekä nykyaikaisimpia kiillotustekniikoita että ympäristöystävällistä, vesipohjaista BMW ColorSystem -järjestelmää. Tarkat värisävyt ja uusimpien BMW:n maali- ja korjausstandardien uskollinen noudattaminen johtavat loistavaan lopputulokseen, joka kestää kauan ja auttaa säilyttämään BMW-autosi arvon.

BMW:N ESTEETTISET KORJAUKSET.

BMW Korjaukset ja hoito BMW:n esteettiset korjaukset työntekijä huolto korjaamo

Pienetkin vahingot vaativat suurta asiantuntemusta. Siksi käytettävissä ovat BMW:n esteettiset korjaukset. Pieni naarmu maalipinnassa tai repeämä sisäverhoilussa – asiantuntijamme korjaavat innovatiivisten korjausteknologioiden turvin pienet viat nopeasti ja sujuvasti. Ja varmistavat, että BMW-autosi on jatkossakin alkuperäinen BMW.

Lue lisää
BMW Korjaukset ja hoito BMW:n tuulilasin korjaukset

BMW:n tuulilasin korjaukset.

Pieni kivi voi aiheuttaa paljon harmia. Mitätön kivenisku voi helposti aiheuttaa särön tuulilasiin, jolloin edessä on kallis tuulilasin vaihto. Jos kiveniskemävaurio ei kuitenkaan ole aivan suoraan kuljettajan näkökentässä, asiantuntijamme korjaavat sen nopeasti ja sujuvasti.

BMW Korjaukset ja hoito BMW:n lommojen korjaukset työntekijä huolto korjaamo

BMW:n lommojen korjaukset.

Jäikö edellisestä reissusta jälkiä? Asiantuntijamme ovat valmiina oikomaan enintään 60 mm läpimitaltaan olevat lommot korin peltiosista. Nykyaikaiset oikaisutekniikat auttavat korjaamaan lommon maalipintaa vaurioittamatta.

BMW Korjaukset ja hoito BMW:n maalipinnan korjaukset työntekijä huolto korjaamo

BMW:n maalipinnan korjaukset.

Asiantuntijamme korjaavat pienet, läpimitaltaan enintään 25 mm:n maalipintavauriot ja enintään 100 mm:n pituiset naarmut reuna- ja helma-alueilta nopeasti ja tarkasti. Koska käytössä on erikoiskäsittely, osia ei tarvitse irrottaa korjausta varten.

BMW Korjaukset ja hoito BMW:n muoviosien korjaukset työntekijä huolto korjaamo

BMW:n muoviosien korjaukset.

BMW:n muoviosien korjaus mahdollistaa ulkopuolisten muoviosien pienten, enintään 25 mm läpimitaltaan olevien vaurioiden – kuten puskurissa olevan vaurion – hoitamisen nopeasti ja kätevästi. Asiantuntijamme korjaavat huolellisesti myös naarmut ja nirhamat.

BMW Korjaukset ja hoito BMW:n vanteiden korjaukset työntekijä huolto korjaamo

BMW:n vanteiden korjaukset.

Hetken herpaantuminen autoa pysäköidessä voi johtaa vanteen vaurioitumiseen. Jos vaurion syvyys on enintään 1 mm ja se on enintään 5 cm:n päässä vanteen reunasta, asiantuntijamme korjaavat vanteen innovatiivisella korjausmassalla ja maalaavat sen BMW-autoosi täydellisesti sopivalla värillä.

BMW Korjaukset ja hoito BMW:n sisätilojen korjaukset työntekijä huolto korjaamo

BMW:n sisätilojen korjaukset.

Elämä jättää jälkensä. Esimerkiksi repeämiä ja reikiä sisäverhoiluun tai pieniä nirhamia käyttöelementteihin. Me hävitämme tällaiset enintään 15 mm läpimitaltaan tai 40 mm pituudeltaan olevat jäljet. Hoidamme pois myös häiritsevät tahrat ja värjäytymät.

BMW KORJAUKSET JA HOITO: TÄRKEIMMÄT KYSYMYKSET JA VASTAUKSET.

 • Miten saan yhteyden BMW Liikkuvuuspalveluun?

  Olemme kolaritilanteessa vain puhelinsoiton päässä: BMW:n kolaripalvelu huolehtii kaikesta – onnettomuuden ilmoittamisesta korjausten kautta täydelliseen korvausten käsittelyyn. BMW Liikkuvuuspalvelu palvelee vuorokauden ympäri. Ota meihin yhteyttä iDrive-valikon tai kosketusnäytön kautta tai soittamalla numeroon +358 800 154 000

 • Mitä BMW:n kolarikorjaus tarjoaa?
 • Milloin kyseessä on BMW:n esteettinen korjaus?
 • Mikä on BMW ColorSystem?

BMW:N HUOLTOPALVELUT.

BMW Korjaukset ja hoito BMW Service Hub BMW Service työntekijä neuvoo asiakasta

BMW Servicen koko tarjonta.

Valtuutetun BMW Jälleenmyyjän luona sinä ja BMW-autosi olette hyvissä käsissä. Monipuolinen tarjonta sisältää pitkäaikaiset huoltopaketit, houkuttelevat pakettihinnat ja monia muita yksilöllisiä palveluita.

Lue lisää
BMW Korjaukset ja hoito BMW Liikkuvuuspalvelu mies puhelimessa

BMW Liikkuvuuspalvelu.

Maksuton BMW Liikkuvuuspalvelu on käytössäsi vuorokauden ympäri vuoden jokaisena päivänä. Saat meihin yhteyden puhelimitse, My BMW -sovelluksen kautta tai suoraan autosta.

Lue lisää
BMW Takuu BMW Korjaukset ja hoito nainen istuu BMW-kuvasto kädessään

BMW Takuu.

Hyödynnä tarvittaessa kattavia palveluita, kuten nopeita korjauksia Alkuperäisillä BMW varaosilla, ja nauti siitä rauhoittavasta tunteesta, että kaikki on kunnossa.

Lue lisää
BMW Korjaukset ja hoito My BMW -sovellus, nainen nojaa BMW-autoon älypuhelin kädessään

My BMW -sovellus.

Hallitse huoltoajankohtia mukavasti ja nopeasti My BMW -sovelluksen kautta.

Lue lisää