BMW Driver's Guide -sovellus Stage

My BMW APP

My BMW -sovellus sopii sinulle yhtä täydellisesti kuin BMW:si. Se on suora yhteytesi autoosi ja BMW:n maailmaan, myös silloin kun et ole autossasi. Suunnittele ajomatkasi ennen autoon astumista ja lähetä matkojen määränpäät suoraan kotisohvaltasi BMW autoosi. Tarkista jäljellä oleva toimintamatka ja säädä helposti auton sisätilan lämpötila jo ennen ajoon lähtöä.

BMW-sovellukset BMW-kuvastot

BMW-KUVASTOT JA -KÄYTTÖOHJEET.

Pysy aina ajan tasalla: hyödynnä viihdyttäviä BMW-sovelluksia, jotka tuovat BMW-maailman lähellesi, ja katso tärkeimmät BMW-malliasi koskevat tiedot suoraan älypuhelimella tai tabletilla.

BMW-sovellukset BMW Mobility Services BMW-varusteet

MOBILITY SERVICES JA VARUSTEET.

Parasta liikkuvuutta: verkotu BMW-autosi kanssa tai helpota jokapäiväistä liikkumistasi BMW:n fiksujen palveluiden avulla. Mobility Services- ja varustesovellukset tarjoavat älykkäitä ratkaisuita mukavuuden maksimoimiseksi.

BMW-sovellukset BMW M BMW Motorsport

BMW M JA MOTORSPORT.

Ajamisen ilo on mitattavissa: nämä sovellukset ovat ehdottomia työkaluja jokaiselle urheilullisesti suuntautuneelle kuljettajalle. Älypuhelimen, älykellon tai tabletin avulla voit analysoida ajotyyliäsi ja suorituskykytietojasi, jakaa mittaustulokset ystävillesi ja parantaa suoriutumistasi asfaltilla vaihe vaiheelta.

BMW-sovellukset BMW-messut BMW-näyttely

MESSUT JA NÄYTTELYT.

Joko suoraan paikan päällä tai mukavasti etänä: näillä sovelluksilla pääset aina paikalle. Tutustu näyttelyitämme ja messujamme koskeviin eksklusiivisiin tietoihin ja sukella BMW:n jännittävään maailmaan.

BMW-sovellukset BMW Financial Services

FINANCIAL SERVICES.

Haluatko BMW-autollesi täydellisen rahoitusratkaisun, joka jättää riittävästi pelivaraa myös muita unelmia varten? BMW Financial Services tarjoaa sinulle räätälöityjä leasing-, rahoitus- ja vakuutuskonsepteja – yksilöllisiin tarpeisiisi ja budjettiisi sovitettuna. Valitse sovelluksissa haluamasi asetukset ja määritä näin juuri sinulle täydellisesti sopiva kokonaisuus.