THE NEW

X3

BMW M

BMW X3 M50 xDrive.

BMW X3 M50 xDrive[1]: polttoaineen kulutus, yhdistetty, WLTP, l/100 km: 8,3 - 7,7; CO2-päästöt, yhdistetty, WLTP, g/km: 188 - 175

 

[1] Alustavat arvot; puuttuvat arvot eivät olleet saatavilla julkaisuhetkellä.

Ajamisen iloa.

M Performance: urheilullisuuden, mukavuuden ja arkikäytettävyyden täydellinen yhdistelmä. BMW X3 M50 xDrive vakuuttaa M-ajodynamiikallaan, modernilla muotoilullaan ja BMW M -autojen X-mallin läsnäolollaan. Tutustu BMW X3 M50 xDrive -malliin, sen jännittäviin varusteversioihin, teknisiin tietoihin sekä monipuolisiin leasing- ja rahoitusmahdollisuuksiin.

Versiot ja tekniset tiedot.

   BMW X3 M50 xDrive
   BMW X3 M50 xDrive

   Teho[1][2]

   293 kW (398 hv)

   Vääntömomentti[1][2]

   580 Nm

   0–100 km/h[1]

   4,6 s

   Vmax[1]

   250 km/h

   BMW X3 M50 xDrive[1]: polttoaineen kulutus, yhdistetty, WLTP, l/100 km: 8,3 - 7,7; CO2-päästöt, yhdistetty, WLTP, g/km: 188 - 175

    

   [1] Alustavat arvot; puuttuvat arvot eivät olleet saatavilla julkaisuhetkellä.

   [2] Koostuu polttomoottorikäytöstä (ilmoitettu nimellisarvo) ja sähkökäytöstä (ilmoitettuun nimellisarvoon saakka)

   BMW X3 M50 xDrive.

    InfoI content placeholder
    BMW X3 M50 SUV kohdistus

    Päivänselvästi M.

    BMW X3 M50 xDrive tuo enemmän M-luonnetta kaduille ja arkeesi. Sen 6-sylinterinen M TwinPower Turbo -bensiinirivimoottori, adaptiivinen M-alusta ja tarkka mukautuva sport-ohjaustehostus tarjoavat suoran ajotunteen ja erinomaisen mukavuuden myös pitkillä matkoilla. Neljä pakoputken pääteputkea, M-autoille tyypilliset aerodynamiikkakomponentit, eksklusiivinen ohjauspyörän muotoilu ja paljon muuta. BMW X3 M50 xDrive asettaa myös visuaalisesti omia mittapuitaan.

    BMW X3 M50 xDrive[1]: polttoaineen kulutus, yhdistetty, WLTP, l/100 km: 8,3 - 7,7; CO2-päästöt, yhdistetty, WLTP, g/km: 188 - 175

     

    [1] Alustavat arvot; puuttuvat arvot eivät olleet saatavilla julkaisuhetkellä.

    Performance – M-autoille ominainen ajettavuus.

    0:00
    0:00 /  0:00

    Tunnuspiirteenä tehokkuus.

    6-sylinterinen M TwinPower Turbo -bensiinirivimoottori reagoi sähköisen boostin ansiosta jo matalilla kierrosluvuilla hyvin spontaanisti ja tuottaa BMW M -autoille tyypillisen äänen.

    Ulkopuolinen
    varustus – ulkonäöltään M.

    Omaleimainen myös pimeässä.

    Kohokohtia luovat myös kokonaan uudelleen muotoiltu jäähdyttimen säleikkö BMW Iconic Glow, jossa on ääriviivavalaistus, sekä etuajovalojen uusi kaksiosainen valokuvio.

    Sisätilan
    varusteet – M-tuntuma.

    0:00
    0:00 /  0:00

    Lisää valoa. Lisää tunnelmaa.

    Ajatko mielelläsi urheilullisesti? Ambient-tunnelmavalaistus luo sopivan tunnelman. My Mode -tilassa SPORT palavat punaisen ja sinisen sävyt. Vai sittenkin mieluummin rennosti liikenteeseen? My Mode RELAX upottaa sisätilan rauhoittavaan norsunluunvalkoiseen ja vihreään. Ambient-tunnelmavalaistus valaisee monia alueita, kuten BMW Interaction Barin. Dynaamisesti ja jopa 15 värillä.

    Älykkäästi rinnallasi.

    Tarkkaavainen avustin tukenasi.

    Driving Assistant Professional tukee aktiivisesti BMW-autosi kaistalla pysymistä ja säilyttää etäisyyden muihin ajoneuvoihin aina 210 km/h:n nopeuteen saakka. Autosi jarruttaa tarvittaessa pysähdyksiin asti ja lähtee jälleen automaattisesti liikkeelle. Tämä on erityisen hyödyllinen ominaisuus pysähtelevässä liikenteessä.

    BMW-autosi pysäköi itsensä puolestasi.

    Pysäköi autosi ilman että olet itse autossa. Parking Assistant Professional pysäköi autosi automaattisesti ja lähtee automaattisesti pysäköinnistä. Sinun täytyy tätä ennen vain suorittaa kyseinen enintään 200 metrin mittainen pysäköinti kerran itse ja tallentaa se.

    Havainnollisesti ja helposti perille kohteeseen.

    Augmented View'n avulla näet tarkkaan, mihin olet menossa. Se välittää monitoiminäytölle videokuvaa ympäristöstä ja antaa lisäksi navigointiohjeita. Livevideoon lisätyt nuolet näyttävät selvästi, mihin voit kääntyä.

    Enemmän kuin pelkkä avain.

    BMW Digital Key Plusilla käytät yhteensopivia mobiililaitteita ajoneuvon avaimena. Voit myös jakaa sen jopa viidelle henkilölle. Kun lähestyt BMW-autoasi, se avaa ovien lukituksen automaattisesti ja antaa valotervehdyksen.

    Digitaaliset kohokohdat.

    BMW X3 M50 SUV rahoitus ja leasing

    Uusi BMW X3 M50 xDrive.

    Laajenna sinulle räätälöityä leasing- tai rahoitustarjousta houkuttelevilla palveluilla ja vakuutuksilla, jotka saat yhdessä paketissa.

     

    All in. Simply smart. BMW Financial Services.

    Proactive Care BMW X3 M50 xDrive -autossa.

    Huolto – juuri silloin kun sitä tarvitset.

    Aina askeleen edellä. Olipa kyse määräaikaishuollosta tai vaikkapa renkaiden kulumisesta: otamme sinuun ajoissa yhteyttä. My BMW -sovelluksessa näkyvän ilmoituksen kautta varaat huollon suoraan. Näin voit jatkaa matkaa rennoin mielin.

    Usein kysyttyjä kysymyksiä BMW X3:sta.

    Tämä voisi kiinnostaa sinua myös.

    Polttoaineen kulutus ja CO₂-päästöt.

    BMW X3 M50 xDrive[1]: polttoaineen kulutus, yhdistetty, WLTP, l/100 km: 8,3 - 7,7; CO₂-päästöt, yhdistetty, WLTP, g/km: 188 - 175

     

    [1] Alustavat arvot; puuttuvat arvot eivät olleet saatavilla julkaisuhetkellä.

    [2] Koostuu polttomoottorikäytöstä (ilmoitettu nimellisarvo) ja sähkökäytöstä (ilmoitettuun nimellisarvoon saakka)

    [3] BMW X3 M50 xDrive on saatavilla alustavien tietojen mukaan huhtikuusta 2025 alkaen BMW Individual Visualizerissa.

     

    Bensiinimoottoreiden tehotiedot koskevat käyttöä polttoaineella, jonka Research-oktaaniluku on 98. Kulutustiedot koskevat käyttöä asetuksen (EU) 715/2007 mukaisella vertailupolttoaineella. Lyijyttömät polttoainelaadut, joiden oktaaniluku on RON 91 tai sitä korkeampi ja joiden etanolipitoisuus on enintään 10% (E10), ovat sallittuja. BMW suosittelee käyttämään polttoainetta, jonka Research-oktaaniluku on 95. High Performance -autoille BMW suosittelee 98-oktaanista polttoainetta.
     

    Polttoaineen kulutukseen, CO₂-päästöihin, sähkönkulutukseen ja sähköiseen toimintasäteeseen liittyvät viralliset tiedot on määritetty määrätyn mittausmenetelmän mukaisesti, ja ne vastaavat asetuksen (EU) 715/2007 kulloinkin voimassa olevaa versiota. WLTP-tiedoissa on otettu vaihteluvälien yhteydessä huomioon kaikki lisävarusteet (tässä tapauksessa Saksan markkinoilla saatavilla olevat lisävarusteet). Viralliset tiedot ilmoitetaan 1.1.2021 jälkeen tyyppihyväksytyille autoille vain WLTP:n mukaisesti. EU-asetuksen 2022/195 nojalla COC-todistuksissa ei myöskään ilmoiteta NEDC-arvoja 1.1.2023 lähtien. NEDC- ja WLTP-mittausmenetelmiin liittyviä lisätietoja löytyy osoitteesta www.bmw.de/wltp

     

    Lisätietoja uusien henkilöautojen virallisista polttonesteen kulutus- ja CO₂-päästötasoista löydät kaikista jälleenmyyjäliikkeistä saatavasta Uuden auton polttonesteen kulutustiedot, CO₂-päästöarvot ja sähkönkulutus -vihkosta tai Liikenteen turvallisuusviraston (TraFi) sivuilta https://www.trafi.fi.