THE NEW

X3

BMW X3 Plug-in-Hybrid.

BMW X3 xDrive30e[1]: polttoaineen kulutus, yhdistetty, WLTP, l/100 km 1,1 - 1; CO₂-päästöt, yhdistetty, WLTP, g/km: 26 - 22; sähköinen kulutus, yhdistetty, WLTP, kWh/100 km: 24 - 22,3; toimintasäde sähköllä, WLTP, km: 81 - 90[2]

[1] Alustavat arvot; puuttuvat arvot eivät olleet saatavilla julkaisuhetkellä.
[2] Toimintasäteeseen vaikuttavat eri tekijät, erityisesti henkilökohtainen ajotyyli, ajoradan ominaisuudet, ulkolämpötila, lämmitys/ilmastointi, esilämmitys.

SHOP THE LOOK

Versiot ja tekniset tiedot.

   BMW X3 xDrive30e
   BMW X3 xDrive30e

   Teho[1][2]

   220 kW (299 hv)

   0–100 km/h[1]

   6,2 s

   Vmax[1]

   215 km/h

   Toimintasäde sähköllä[1][3]

   81 - 90 km

   BMW X3 xDrive30e[1]: polttoaineen kulutus, yhdistetty, WLTP, l/100 km 1,1 - 1; CO₂-päästöt, yhdistetty, WLTP, g/km: 26 - 22; sähköinen kulutus, yhdistetty, WLTP, kWh/100 km: 24 - 22,3; toimintasäde sähköllä, WLTP, km: 81 - 90[3]

   [1] Alustavat arvot; puuttuvat arvot eivät olleet saatavilla julkaisuhetkellä.
   [2] Koostuu polttomoottorikäytöstä (ilmoitettu nimellisarvo) ja sähkökäytöstä (ilmoitettuun nimellisarvoon saakka) Sähköinen voimansiirto määräytyy akun varaustilan mukaan.

   [3] Toimintasäteeseen vaikuttavat eri tekijät, erityisesti henkilökohtainen ajotyyli, ajoradan ominaisuudet, ulkolämpötila, lämmitys/ilmastointi ja esilämmitys. 

   BMW X3 SUV plug-in hybridi muotokieli

   Tehty tutkimusmatkoja varten.

   BMW X3 plug-in hybridissä yhdistyvät mukavuus, arkikäytön joustavuus, X-autoille tyypillinen ajodynamiikka sekä lyhyillä matkoilla hyödynnettävä plug-in hybridi -moottori ja kestävä liikkuvuus. BMW X3 plug-in hybridin In-Car-Connectivityn ja kuljettajan apujärjestelmien innovatiiviset teknologiat nostavat toiminnallisuuden, turvallisuuden ja viihteen uudelle tasolle. Muotoilun kohokohdat, kuten uusi jäähdyttimen säleikkö BMW Iconic Glow, asettaa uusia mittapuita. Tutustu BMW X3 plug-in hybridin malli- ja varustevaihtoehtoihin, teknisiin tietoihin ja konfiguroi autosi omien mieltymystesi mukaisesti.

   Joustavuutta kaikkeen, mitä ikinä elämä tuokaan tullessaan.

   BMW X3 SUV plug-in hybridi latausteho AC kuvake

   7,4 (11) / - kW[1] latausteho AC

   BMW X3 SUV plug-in hybridi toimintasäde sähköllä kuvake

   81 - 90 km[1][2] toimintasäde sähköllä, WLTP

   BMW X3 SUV plug-in hybridi tavaratilan tilavuus kuvake

   460 - 1600 l tavaratilan tilavuus

   Vaikuttava joka suunnasta katsottuna.

   BMW X3 plug-in hybridin ulkomuoto henkii suuruutta ja läsnäoloa. Suurikokoiset pinnat ja tarkat ääriviivat muodostavat SUV:n monoliittiset mittasuhteet – mahtavasta keulasta pitkien sivujen ja suuren akselivälin kautta aina leveään perään saakka. Kohokohtia luovat myös kokonaan uudelleen muotoiltu jäähdyttimen säleikkö, jossa on ääriviivavalaistus, sekä etuajovalojen uusi kaksiosainen valokuvio.

   Oikea tunnelma jokaiselle matkalle.

   BMW X3 plug-in hybridin sisätila tarjoaa modernin ja mukavan tunnelman. Tämän takaavat laadukkaat materiaalit sekä kokonaismuotoilun olennaiseen pelkistetty ilme. Ohjaamossa on modernia tekniikkaa ja erinomainen käyttömukavuus 14,9":n BMW Curved Display -näytön, dynaamisen valosuunnittelun, BMW Interaction Barin ja ambient-valolistojen ansiosta. BMW X3 plug-in hybridissä kierrätetystä polyesteristä valmistettujen kestävien tekstiilien lämpö ja neulosten mukavuus yhdistyvät täysin uudenlaiseksi estetiikaksi.

   Upea tilantuntu.

   BMW X3 plug-in hybridin suurenmoinen tilavuus ulottuu myös takatilaan. Kaikki kolme takatilassa istuvaa matkustajaa voivat nauttia erinomaisesta mukavuudesta entistä laajemman jalkatilan ja laadukkaiden materiaalien ansiosta.

   Digitaalinen. Huipputasoinen.

   BMW X3 plug-in hybridi asettaa uusia mittapuita moderneilla digitaalisilla ominaisuuksillaan. BMW Digital Key Plusin avulla avaat ja lukitset BMW-autosi ilman kosketusta älypuhelimellasi, heti kun olet lähellä autoasi. Ajon aikana ohjaat tärkeitä toimintoja uudella BMW Intelligent Personal Assistant -avustimella kätevästi älykkään puheohjauksen avulla. Ajotaukojen aikana voit nauttia lisävarusteena saatavan BMW Digital Premium -paketin tarjoamasta jännittävästä viihteestä 14,9":n BMW Curved Display -näytöllä: pelejä ja lukuisia striimauspalveluiden tarjoajia vain yhdessä sovelluksessa.

   BMW X3 SUV plug-in hybridi BMW Digital Premium videostriimaus

   Parasta viihdettä taukojen aikana.

   Katsele elokuvia ja sarjoja BMW-autosi monitoiminäytöllä. Korkearesoluutioiset täysintegroidut videostriimit saavat odotusajat tuntumaan lyhyemmiltä ja tarjoavat parasta viihdettä.

   Uuden sukupolven In-Car-viihde.

   Rajaton liitettävyys. Älykäs turvallisuus.

   Enemmän kuin pelkkä avain.

   BMW Digital Key Plusilla käytät yhteensopivia mobiililaitteita ajoneuvon avaimena. Voit myös jakaa sen jopa viidelle henkilölle. Kun lähestyt BMW-autoasi, se avaa ovien lukituksen automaattisesti ja antaa valotervehdyksen.

   Tarkkaavainen avustin tukenasi.

   Driving Assistant Professional tukee aktiivisesti BMW-autosi kaistalla pysymistä ja säilyttää etäisyyden muihin ajoneuvoihin aina 210 km/h:n nopeuteen saakka. Autosi jarruttaa tarvittaessa pysähdyksiin asti ja lähtee jälleen automaattisesti liikkeelle. Tämä on erityisen hyödyllinen ominaisuus pysähtelevässä liikenteessä.

   BMW-autosi pysäköi itsensä puolestasi.

   Pysäköi autosi ilman että olet itse autossa. Parking Assistant Professional pysäköi autosi automaattisesti ja lähtee automaattisesti pysäköinnistä. Sinun täytyy tätä ennen vain suorittaa kyseinen enintään 200 metrin mittainen pysäköinti kerran itse ja tallentaa se.

   Havainnollisesti ja helposti perille kohteeseen.

   Augmented View'n avulla näet tarkkaan, mihin olet menossa. Se välittää monitoiminäytölle videokuvaa ympäristöstä ja antaa lisäksi navigointiohjeita. Livevideoon lisätyt nuolet näyttävät selvästi, mihin voit kääntyä.

   Ajodynamiikkaa tutkimusmatkailijoille.

   Voimakas polttomoottori yhdessä innovatiivisen sähkökäytön kanssa. BMW X3 xDrive30e plug-in hybridillä voit tutustua maailmaan sporttisesti – halutessasi täyssähköisesti ja täysin ilman paikallisia päästöjä.

   Molempien maailmoiden parhaat puolet.

   BMW X3 xDrive30e -auton sähkömoottorin tunnet heti, kun lasket jalkasi polkimelle. Epätavallinen ajodynamiikka on kuitenkin vain yksi sen hybridimoottorin eduista. Autolla voi nimittäin haluttaessa ajaa täysin ilman paikallisia päästöjä.

   BMW X3 SUV plug-in hybridi sähköllä ajaminen ja lataaminen
   BMW X3 SUV plug-in hybridi sähköllä ajaminen

   Ihastuttaa 6,2 sekunnissa.

   Voit nauttia BMW X3 xDrive30e -auton jäljittelemättömästä sähköisestä ajotunteesta heti ensimmäisestä metristä lähtien sekä innovatiivisen voimansiirron ja suuren akun kapasiteetin ansiosta 81 - 90 km:n[1][2] sähköisestä toimintasäteestä vielä pitkään sen jälkeen.

   BMW X3 SUV plug-in hybridi BMW Charging

   Lataa helposti. Milloin vain.

   Kätevästi kotona tai nopeasti ja yksinkertaisesti Euroopan yhdessä suurimmista latausverkostoista. Kaikki lataamiseen tarvittava tulee BMW X3 xDrive30e -auton mukana.

   BMW X3 SUV plug-in hybridi rahoitus ja leasing

   Uusi BMW X3 -autosi.

   Laajenna sinulle räätälöityä leasing- tai rahoitustarjousta houkuttelevilla palveluilla ja vakuutuksilla, jotka saat yhdessä paketissa.

    

   All in. Simply smart. BMW Financial Services

   Proactive Care BMW X3:ssä.

   Huolto – juuri silloin kun sitä tarvitset.

   Aina askeleen edellä. Olipa kyse määräaikaishuollosta tai vaikkapa renkaiden kulumisesta: otamme sinuun ajoissa yhteyttä. My BMW -sovelluksessa näkyvän ilmoituksen kautta varaat huollon suoraan. Näin voit jatkaa matkaa rennoin mielin.

   Usein kysyttyjä kysymyksiä BMW X3:sta.

   Tämä voisi kiinnostaa sinua myös.

   Polttoaineen kulutus ja CO₂-päästöt.

   BMW X3 xDrive30e[1]: polttoaineen kulutus, yhdistetty, WLTP, l/100 km 1,1 - 1; CO₂-päästöt, yhdistetty, WLTP, g/km: 26 - 22; sähköinen kulutus, yhdistetty, WLTP, kWh/100 km: 24 - 22,3; toimintasäde sähköllä, WLTP, km: 81 - 90[2]

   [1] Alustavat arvot; puuttuvat arvot eivät olleet saatavilla julkaisuhetkellä.
   [2] Toimintasäteeseen vaikuttavat eri tekijät, erityisesti henkilökohtainen ajotyyli, ajoradan ominaisuudet, ulkolämpötila, lämmitys/ilmastointi, esilämmitys.

   Bensiinimoottoreiden tehotiedot koskevat käyttöä polttoaineella, jonka Research-oktaaniluku on 98. Kulutustiedot koskevat käyttöä asetuksen (EU) 715/2007 mukaisella vertailupolttoaineella. Lyijyttömät polttoainelaadut, joiden oktaaniluku on RON 91 tai sitä korkeampi ja joiden etanolipitoisuus on enintään 10 % (E10), ovat sallittuja. BMW suosittelee käyttämään polttoainetta, jonka Research-oktaaniluku on 95. High Performance -autoille BMW suosittelee 98-oktaanista polttoainetta.

   Polttoaineen kulutukseen, CO₂-päästöihin, sähkönkulutukseen ja sähköiseen toimintasäteeseen liittyvät viralliset tiedot on määritetty määrätyn mittausmenetelmän mukaisesti, ja ne vastaavat asetuksen (EU) 715/2007 kulloinkin voimassa olevaa versiota. WLTP-tiedoissa on otettu vaihteluvälien yhteydessä huomioon kaikki lisävarusteet (tässä tapauksessa Saksan markkinoilla saatavilla olevat lisävarusteet). Viralliset tiedot ilmoitetaan 1.1.2021 jälkeen tyyppihyväksytyille autoille vain WLTP:n mukaisesti. EU-asetuksen 2022/195 nojalla COC-todistuksissa ei myöskään ilmoiteta NEDC-arvoja 1.1.2023 lähtien. NEDC- ja WLTP-mittausmenetelmiin liittyviä lisätietoja löytyy osoitteesta www.bmw.de/wltp

   Lisätietoja uusien henkilöautojen virallisista polttonesteen kulutus- ja CO₂-päästötasoista löydät kaikista jälleenmyyjäliikkeistä saatavasta Uuden auton polttonesteen kulutustiedot, CO₂-päästöarvot ja sähkönkulutus -vihkosta tai Liikenteen turvallisuusviraston (TraFi) sivuilta https://www.trafi.fi.