THE NEW

X3

The BMW X3.

BMW X3 xDrive20[1]: polttoaineen kulutus, yhdistetty, WLTP, l/100 km: 7,6 - 6,9; CO₂-päästöt, yhdistetty, WLTP, g/km: 172 - 156

[1] Alustavat arvot; puuttuvat arvot eivät olleet saatavilla julkaisuhetkellä.

Versiot ja tekniset tiedot.

   BMW X3 xDrive20
   BMW X3 xDrive20

   Teho[1][2]

   153 kW (208 hv)

   Vääntömomentti[1][2]

   330 Nm

   0–100 km/h[1]

   7,8 s

   Vmax[1]

   215 km/h

   BMW X3 xDrive20[1]: polttoaineen kulutus, yhdistetty, WLTP, l/100 km: 7,6 - 6,9; CO₂-päästöt, yhdistetty, WLTP, g/km: 172 - 156

   [1] Alustavat arvot; puuttuvat arvot eivät olleet saatavilla julkaisuhetkellä.
   [2] Koostuu polttomoottorikäytöstä (ilmoitettu nimellisarvo) ja sähkökäytöstä (ilmoitettuun nimellisarvoon saakka)

   BMW X3 SUV muotokieli

   Tehty tutkimusmatkoja varten.

   BMW X3 -autossa yhdistyvät mukavuus, arkikäytön joustavuus sekä ainutlaatuinen, X-autoille tyypillinen ajodynamiikka. BMW X3:n In-Car-Connectivityn ja kuljettajan apujärjestelmien innovatiiviset teknologiat nostavat toiminnallisuuden, turvallisuuden ja viihteen uudelle tasolle. Muotoilun kohokohdat, kuten uudelleen muotoiltu jäähdyttimen säleikkö BMW Iconic Glow, asettaa uusia mittapuita. Vaikuttavan suuri tavaratila tarjoaa tilaa kaikille, mitä haluat ottaa mukaasi. Tutustu BMW X3:n malli- ja varustevaihtoehtoihin, teknisiin tietoihin ja konfiguroi autosi omien mieltymystesi mukaisesti.

   Joustavuutta kaikkeen, mitä ikinä elämä tuokaan tullessaan.

   BMW X3 SUV Min tavaratilan vähimmäistilavuus kuvake

   570 l:n tavaratilan vähimmäistilavuus

   BMW X3 SUV tavaratilan enimmäistilavuus kuvake

   1 700 l:n tavaratilan enimmäistilavuus

   BMW X3 SUV perävaunupaino kuvake

   2 400 kg:n perävaunupaino

   Uusi BMW X3 -autosi.

    InfoI content placeholder

    Vaikuttava joka suunnasta katsottuna.

    BMW X3:n ulkomuoto henkii suuruutta ja läsnäoloa. Suurikokoiset pinnat ja tarkat ääriviivat muodostavat SUV:n monoliittiset mittasuhteet – mahtavasta keulasta pitkien sivujen ja suuren akselivälin kautta aina leveään perään saakka. Kohokohtia luovat myös kokonaan uudelleen muotoiltu jäähdyttimen säleikkö, jossa on ääriviivavalaistus, sekä etuajovalojen uusi kaksiosainen valokuvio.

    Oikea tunnelma jokaiselle matkalle.

    BMW X3:n sisätila tarjoaa modernin ja mukavan tunnelman. Tämän takaavat laadukkaat materiaalit sekä kokonaismuotoilun olennaiseen pelkistetty ilme. Ohjaamossa on modernia tekniikkaa ja erinomainen käyttömukavuus 14,9":n BMW Curved Display -näytön, dynaamisen valosuunnittelun, BMW Interaction Barin ja ambient-valolistojen ansiosta. BMW X3:ssa kierrätetystä polyesteristä valmistettujen kestävien tekstiilien lämpö ja neulosten mukavuus yhdistyvät täysin uudenlaiseksi estetiikaksi.

    Upea tilantuntu.

    BMW X3:n suurenmoinen tilavuus ulottuu myös takatilaan. Kaikki kolme takatilassa istuvaa matkustajaa voivat nauttia erinomaisesta mukavuudesta entistä laajemman jalkatilan ja laadukkaiden materiaalien ansiosta.

    Digitaalinen. Huipputasoinen.

    BMW X3 asettaa uusia mittapuita moderneilla digitaalisilla ominaisuuksillaan. BMW Digital Key Plusin avulla avaat ja lukitset BMW-autosi ilman kosketusta älypuhelimellasi, heti kun olet lähellä autoasi. Ajon aikana ohjaat tärkeitä toimintoja uudella BMW Intelligent Personal Assistant -avustimella kätevästi älykkään puheohjauksen avulla. Ajotaukojen aikana voit nauttia lisävarusteena saatavan BMW Digital Premium -paketin tarjoamasta jännittävästä viihteestä 14,9":n BMW Curved Display -näytöllä: pelejä ja lukuisia striimauspalveluiden tarjoajia vain yhdessä sovelluksessa.

    BMW X3 SUV BMW Digital Premium videostriimaus

    Parasta viihdettä taukojen aikana.

    Katsele elokuvia ja sarjoja BMW-autosi monitoiminäytöllä. Korkearesoluutioiset täysintegroidut videostriimit saavat odotusajat tuntumaan lyhyemmiltä ja tarjoavat parasta viihdettä.

    Uuden sukupolven In-Car-viihde.

    Rajaton liitettävyys. Älykäs turvallisuus.

    Enemmän kuin pelkkä avain.

    BMW Digital Key Plusilla käytät yhteensopivia mobiililaitteita ajoneuvon avaimena. Voit myös jakaa sen jopa viidelle henkilölle. Kun lähestyt BMW-autoasi, se avaa ovien lukituksen automaattisesti ja antaa valotervehdyksen.

    Tarkkaavainen avustin tukenasi.

    Driving Assistant Professional tukee aktiivisesti BMW-autosi kaistalla pysymistä ja säilyttää etäisyyden muihin ajoneuvoihin aina 210 km/h:n nopeuteen saakka. Autosi jarruttaa tarvittaessa pysähdyksiin asti ja lähtee jälleen automaattisesti liikkeelle. Tämä on erityisen hyödyllinen ominaisuus pysähtelevässä liikenteessä.

    BMW-autosi pysäköi itsensä puolestasi.

    Pysäköi autosi ilman että olet itse autossa. Parking Assistant Professional pysäköi autosi automaattisesti ja lähtee automaattisesti pysäköinnistä. Sinun täytyy tätä ennen vain suorittaa kyseinen enintään 200 metrin mittainen pysäköinti kerran itse ja tallentaa se.

    Havainnollisesti ja helposti perille kohteeseen.

    Augmented View'n avulla näet tarkkaan, mihin olet menossa. Se välittää monitoiminäytölle videokuvaa ympäristöstä ja antaa lisäksi navigointiohjeita. Livevideoon lisätyt nuolet näyttävät selvästi, mihin voit kääntyä.

    Ajodynamiikkaa tutkimusmatkailijoille.

    Nollasta sataan 7,8 sekunnissa.[1] Eikä BMW X3 xDrive20 -auton ajamisen ilo lopu lyhyeen. Valmiina spurttiin ja hyvin varustautuneena – seuraava määränpää odottaa löytymistään.

    BMW X3 SUV rahoitus ja leasing

    Uusi BMW X3 -autosi.

    Laajenna sinulle räätälöityä leasing- tai rahoitustarjousta houkuttelevilla palveluilla ja vakuutuksilla, jotka saat yhdessä paketissa.

    All in. Simply smart. BMW Financial Services

    Proactive Care BMW X3:ssä.

    Huolto – juuri silloin kun sitä tarvitset.

    Aina askeleen edellä. Olipa kyse määräaikaishuollosta tai vaikkapa renkaiden kulumisesta: otamme sinuun ajoissa yhteyttä. My BMW -sovelluksessa näkyvän ilmoituksen kautta varaat huollon suoraan. Näin voit jatkaa matkaa rennoin mielin.

    Usein kysyttyjä kysymyksiä BMW X3:sta.

    Tämä voisi kiinnostaa sinua myös.

    Polttoaineen kulutus ja CO₂-päästöt.

    BMW X3 xDrive20[1]: polttoaineen kulutus, yhdistetty, WLTP, l/100 km: 7,6 - 6,9; CO₂-päästöt, yhdistetty, WLTP, g/km: 172 - 156 

    [1] Alustavat arvot; puuttuvat arvot eivät olleet saatavilla julkaisuhetkellä.

    Bensiinimoottoreiden tehotiedot koskevat käyttöä polttoaineella, jonka Research-oktaaniluku on 98. Kulutustiedot koskevat käyttöä asetuksen (EU) 715/2007 mukaisella vertailupolttoaineella. Lyijyttömät polttoainelaadut, joiden oktaaniluku on RON 91 tai sitä korkeampi ja joiden etanolipitoisuus on enintään 10 % (E10), ovat sallittuja. BMW suosittelee käyttämään polttoainetta, jonka Research-oktaaniluku on 95. High Performance -autoille BMW suosittelee 98-oktaanista polttoainetta.

    Polttoaineen kulutukseen, CO₂-päästöihin, sähkönkulutukseen ja sähköiseen toimintasäteeseen liittyvät viralliset tiedot on määritetty määrätyn mittausmenetelmän mukaisesti, ja ne vastaavat asetuksen (EU) 715/2007 kulloinkin voimassa olevaa versiota. WLTP-tiedoissa on otettu vaihteluvälien yhteydessä huomioon kaikki lisävarusteet (tässä tapauksessa Saksan markkinoilla saatavilla olevat lisävarusteet). Viralliset tiedot ilmoitetaan 1.1.2021 jälkeen tyyppihyväksytyille autoille vain WLTP:n mukaisesti. EU-asetuksen 2022/195 nojalla COC-todistuksissa ei myöskään ilmoiteta NEDC-arvoja 1.1.2023 lähtien. NEDC- ja WLTP-mittausmenetelmiin liittyviä lisätietoja löytyy osoitteesta www.bmw.de/wltp

    Lisätietoja uusien henkilöautojen virallisista polttonesteen kulutus- ja CO₂-päästötasoista löydät kaikista jälleenmyyjäliikkeistä saatavasta Uuden auton polttonesteen kulutustiedot, CO₂-päästöarvot ja sähkönkulutus -vihkosta tai Liikenteen turvallisuusviraston (TraFi) sivuilta https://www.trafi.fi.