The

1

BMW M

BMW M135 xDRIVE.

BMW M135 xDrive: polttoaineen kulutus, yhdistetty, WLTP, l/100 km: 7,8 - 7,6; CO₂-päästöt, yhdistetty, WLTP, g/km: 177 - 173

AJAMISEN ILOA.

Urheilullinen moottori yhdistettynä dynaamiseen muotoiluun ja sisätilan innovatiivisiin ominaisuuksiin. Tutustu BMW M135 xDrive M-malliin, sen varustevaihtoehtoihin, teknisiin tietoihin sekä monipuolisiin leasing- ja rahoitusmahdollisuuksiin.

TEKNISET TIEDOT

VERSIOT.

   BMW M135i xDrive
   BMW M135i xDrive

   Teho

   221 kW (300 hv)

   Vääntömomentti

   400 Nm

   0–100 km/h

   4,9 s

   Vmax

   250 km/h

   BMW M135 xDrive: polttoaineen kulutus, yhdistetty, WLTP, l/100 km: 7,8 - 7,6; CO₂-päästöt, yhdistetty, WLTP, g/km: 177 - 173

   Muotoilu ja suorituskykyarvot BMW M135

   KOMPAKTI. TINKIMÄTÖN. PÄÄTTÄVÄISEN M.

   Uusi BMW M135 xDrive tekee jo muotoilullaan selväksi, millainen teho siinä piilee. Neljä pakoputken päätä, M-peilit, M jäähdyttimen säleikkö ja M-takaspoileri. Tämä erehtymättömän näköinen malli korostaa näyttävästi tehokasta 221 kW:n (300 hv) moottoriaan. Uutta BMW M135 xDrive korostavat myös M Sport -jarrut ja adaptiivinen M-alusta.

   UUSI BMW M135 xDRIVE.

    InfoI content placeholder

    SUORITUSKYKY

    M-AUTOILLE OMINAINEN AJETTAVUUS.

    0:00
    0:00 /  0:00

    Vakuuttava teho ja dynaaminen ajamisen ilo. Koe uuden BMW M135 xDriven voimakas moottori ja urheilullinen ajodynamiikka.

    LUONTEENOMAINEN PIIRRE: TEHOKKUUS.

    Korkeakiiltoisen punaiset, M-logolla varustetut M Sport -jarrut osoittavat suorituskykynsä jo ulkonäöllään. Tavallista kookkaammat, sisältä tuuletettavat etujarrulevyt toimivat tehokkaasti.

    MUOTOILU

    ULKONÄÖLTÄÄN M.

    TEHOA, JONKA NÄKEE JA KUULEE.

    M-pakoputkisto tarjoaa syviä moottoriääniä. Takana olevat neljä pakoputkea, jotka on sijoitettu pareittain molemmin puolin, ovat selkeä osoitus uuden BMW M135 xDrive -auton dynamiikasta.

    M-TUNTUMA.

    IHANTEELLINEN PITO JOKAISESSA KAARTEESSA.

    M -urheiluistuimet takaavat ihanteellinen istuinasennon. Istuimissa on integroidut pääntuet ja valaistu M-logo.

    TEKNOLOGIAT

    ÄLYKKÄÄT JA INNOVATIIVISET.

    Tarkkaavainen avustin rinnallasi.

    Driving Assistant Professional tukee kaistallapitoa aktiivisesti aina 210 km/h:n nopeuteen saakka ja säilyttää halutun etäisyyden muihin ajoneuvoihin. Autosi jarruttaa tarvittaessa pysähdyksiin asti ja myös lähtee jälleen automaattisesti liikkeelle. Erityisen hyödyllinen ominaisuus pysähtelevässä liikenteessä.

    BMW-autosi pysäköi puolestasi ruutuun ja pois.

    Parking Assistant Professionalin avulla BMW-autosi löytää pysäköintipaikan automaattisesti. Sinun täytyy tätä ennen vain suorittaa kyseinen pysäköinti kerran itse enintään 200 metrin matkalta. Sen jälkeen BMW:si pysäköi itsenäisesti ruutuun ja ruudusta pois, samalla kun sinä valvot kaikkea älypuhelimesi kautta lähistöllä.

    Kaukovalot kaikkina aikoina.

    Häikäisemättömän kaukovaloavustimen avulla BMW-autosi siirtää valokeilan automaattisesti pois muista tienkäyttäjistä. Sinun ei tarvitse kytkeä valoja käsin päälle ja pois päältä. Näin ajat aina ihanteellisesti valaistuilla teillä.

    Lisää tietoja yhdellä silmäyksellä.

    BMW Head-Up -näyttö heijastaa navigointi- ja ajo-ohjeita suoraan näkökenttääsi. Augmented View näyttää monitoiminäytössä ja mittaristossa tosiaikaista videokuvaa, jossa on reittiopastusohjeita.

    Astu autoon ottamatta auton avainta käteesi.

    BMW-autosi tunnistaa sinut auton avaimesi perusteella. Comfort Accessin avulla autosi avaa ovien lukituksen automaattisesti. Sinun ei tarvitse ottaa tätä varten autosi avainta käteesi. Klassisen avaimen sijasta voit käyttää tässä myös yhteensopivaa älypuhelinta Digital Key Plus -avaimena.

    DIGITAALISET KOHOKOHDAT.

    test

    DIGITAALINEN
    PREMIUM-KOKEMUS MATKOILLE.

    Yksi paketti, monia toimintoja. Parannetut navigointi- ja pysäköintipalvelut reaaliaikaisine liikennetietoineen helpottavat matkustamista. Laadukkaan viihdetarjonnan ansiosta odotteluaika kuluu kuin siivillä. Kaikkien sovellusten tietomäärät kuuluvat luonnollisesti pakettiin. Kattavat yksilöllistämismahdollisuudet tekevät BMW-autostasi vielä aiempaakin yksilöllisemmän.

    BMW Financial Services BMW M135

    LEASING JA RAHOITUS

    UUSI BMW M135 xDRIVE.

    Laajenna sinulle räätälöityä leasing- tai rahoitustarjousta houkuttelevilla palveluilla ja vakuutuksilla, jotka saat yhdessä paketissa.

    All in. Simply smart. BMW Financial Services

    NEUVONTA JA HUOLTOPALVELUT

    PROACTIVE CARE UUDESSA BMW M135
    xDRIVE -AUTOSSA.

    Huolto – juuri silloin kun sitä tarvitset.

    Aina askeleen edellä. Olipa kyse määräaikaishuollosta tai vaikkapa renkaiden kulumisesta: otamme sinuun ajoissa yhteyttä. My BMW -sovelluksessa näkyvän ilmoituksen kautta varaat huollon suoraan. Näin voit jatkaa matkaa rennoin mielin.

    USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET BMW M135 xDRIVESTA.

    MUUT VARUSTEVAIHTOEHDOT

    TÄMÄ VOISI KIINNOSTAA SINUA MYÖS.

    Polttoaineen kulutus ja CO₂-päästöt.

    BMW M135 xDrive: polttoaineen kulutus, yhdistetty, WLTP, l/100 km: 7,8 - 7,6; CO₂-päästöt, yhdistetty, WLTP, g/km: 177 - 173    [1] M tekniikka -paketti II on saatavilla alustavien tietojen mukaan marraskuusta 2024 alkaen.

    [2] "Haluatko miljonääriksi?" -logot, kuvat ja tuotemerkit ovat Sony Pictures Televisionin lisensoimia.

    [3] Uusi BMW M135 xDrive on saatavilla alustavien tietojen mukaan marraskuusta 2024 alkaen BMW Individual Visualizerissa.    Bensiinimoottoreiden tehotiedot koskevat käyttöä polttoaineella, jonka Research-oktaaniluku on 98. Kulutustiedot koskevat käyttöä asetuksen (EU) 715/2007 mukaisella vertailupolttoaineella. Lyijyttömät polttoainelaadut, joiden oktaaniluku on RON 91 tai sitä korkeampi ja joiden etanolipitoisuus on enintään 10 % (E10), ovat sallittuja. BMW suosittelee käyttämään polttoainetta, jonka Research-oktaaniluku on 95. High Performance -autoille BMW suosittelee 98-oktaanista polttoainetta.


    Polttoaineen kulutukseen, CO₂-päästöihin, sähkönkulutukseen ja sähköiseen toimintasäteeseen liittyvät viralliset tiedot on määritetty määrätyn mittausmenetelmän mukaisesti, ja ne vastaavat asetuksen (EU) 715/2007 kulloinkin voimassa olevaa versiota. WLTP-tiedoissa on otettu vaihteluvälien yhteydessä huomioon kaikki lisävarusteet (tässä tapauksessa Saksan markkinoilla saatavilla olevat lisävarusteet). Viralliset tiedot ilmoitetaan 1.1.2021 jälkeen tyyppihyväksytyille autoille vain WLTP:n mukaisesti. EU-asetuksen 2022/195 nojalla COC-todistuksissa ei myöskään ilmoiteta NEDC-arvoja 1.1.2023 lähtien. NEDC- ja WLTP-mittausmenetelmiin liittyviä lisätietoja löytyy osoitteesta www.bmw.de/wltp


    Lisätietoja uusien henkilöautojen virallisista polttonesteen kulutus- ja CO₂-päästötasoista löydät kaikista jälleenmyyjäliikkeistä saatavasta Uuden auton polttonesteen kulutustiedot, CO₂-päästöarvot ja sähkönkulutus -vihkosta tai Liikenteen turvallisuusviraston (TraFi) sivuilta https://www.trafi.fi.