BMW 120: polttoaineen kulutus, yhdistetty, WLTP, l/100 km: 5,5 - 5,3; CO2-päästöt, yhdistetty, WLTP, g/km: 125 - 121

AJAMISEN ILOA.

Uudessa BMW 1-sarjan autossa yhdistyvät jännittävä ajodynamiikka, urheilullinen muotoilu ja innovatiiviset teknologiat. Sisätila on pelkistetyn tyylikäs ja moderni. Tyypilliset muotoilun yksityiskohdat ja digitaaliset ominaisuudet luovat visuaalisia ja toiminnallisia kohokohtia. Urheilullinen jäähdyttimen säleikkö ja uudelleen muotoiltu perä antavat ulkopuolelle ainutlaatuisen ilmeen. Tutustu uuden BMW 1-sarjan kaikkiin malli- ja varustevaihtoehtoihin, teknisiin tietoihin sekä monipuolisiin leasing- ja rahoitusmahdollisuuksiin.

TEKNISET TIEDOT

VERSIOT.

   BMW 120
   BMW 120

   Teho

   125 kW (170 hv)

   Vääntömomentti

   280 Nm

   0–100 km/h

   7,8 s

   Vmax

   226 km/h

   BMW 120: polttoaineen kulutus, yhdistetty, WLTP, l/100 km: 5,5 - 5,3; CO2-päästöt, yhdistetty, WLTP, g/km: 125 - 121

   Alustavat arvot; puuttuvat arvot eivät olleet saatavilla julkaisuhetkellä.

   Modernit teknologiat BMW 1-sarja

   KUN KOMPAKTI LUOKKA VIE SINUT TÄYSIN MUKANAAN.

   Uusi BMW 1-sarja on innovatiivinen, yksilöllinen ja älykäs. Sisätilan modernit teknologiat, kuten suuri BMW Curved Display ja BMW Head-Up -näyttö, tekevät ajamisesta entistäkin elämyksellisempää. Uusimmalla BMW Operating System 9 -käyttöjärjestelmällä ohjaat musiikkia ja navigointia entistä kätevämmin. Myös ulkopuoli vakuuttaa uudelleen muotoillulla jäähdyttimen säleiköllään ja huomattavalla perällään, joka antaa uudelle BMW 1-sarjalle jännittävän ilmeen, josta ei voi erehtyä. Älykkäät kuljettajan avustinjärjestelmät parantavat mukavuutta, kun taas voimakas 125 kW:n (170 hv) teho takaa urheilullisen ajokokemuksen.

   UUSI BMW 1-SARJAN AUTOSI.

    InfoI content placeholder

    ULKOPUOLEN MUOTOILU

    VAHVA ESITYS, JOKA TEKEE VAIKUTUKSEN.

    Sivuilla olevat aksentit antavat yhdessä modernien takavalojen kanssa perälle erityisen dynaamisen ilmeen ja korostavat uuden BMW 1-sarjan leveyttä.

    0:00
    0:00 /  0:00

    YKSI KATTO. MONTA VÄRIYHDISTELMÄÄ.

    Takaa yksilöllisen ja urheilullisemman ilmeen. Selkeä kontrasti tai hillitty yksityiskohta. Mustalla katolla on erilainen vaikutus BMW:si väristä riippuen.

    SISÄTILAN MUOTOILU

    TILAA INNOVAATIOILLE.

    Sisätila on pelkistetty ja siisti. Sen ansiosta kojelaudan teknologia nousee keskipisteeksi ja sinulla säilyy aina hyvä yleisnäkymä. BMW Curved Display- ja BMW Head-Up -näyttöjen yhdistelmä sekä innovatiiviset digitaaliset palvelut tekevät ajokokemuksesta entistä paremman.

    TIEDOTTAA AJON AIKANA. VIIHDYTTÄÄ TAUOILLA.

    BMW Digital Premium BMW 1-sarja

    DIGITAALINEN PREMIUM-KOKEMUS MATKOILLE.

    Yksi paketti, monia toimintoja. Parannetut navigointi- ja pysäköintipalvelut reaaliaikaisine liikennetietoineen helpottavat matkustamista. Laadukkaan viihdetarjonnan ansiosta odotteluaika kuluu kuin siivillä. Kaikkien sovellusten tietomäärät kuuluvat luonnollisesti pakettiin. Kattavat yksilöllistämismahdollisuudet tekevät BMW-autostasi vielä aiempaakin yksilöllisemmän.

    TEKNOLOGIAT

    ÄLYKKÄÄSTI RINNALLASI.

    Tarkkaavainen avustin rinnallasi.

    Driving Assistant Professional tukee kaistallapitoa aktiivisesti aina 210 km/h:n nopeuteen saakka ja säilyttää halutun etäisyyden muihin ajoneuvoihin. Autosi jarruttaa tarvittaessa pysähdyksiin asti ja myös lähtee jälleen automaattisesti liikkeelle. Erityisen hyödyllinen ominaisuus pysähtelevässä liikenteessä.

    BMW-autosi pysäköi puolestasi ruutuun ja pois.

    Parking Assistant Professionalin avulla BMW-autosi löytää pysäköintipaikan automaattisesti. Sinun täytyy tätä ennen vain suorittaa kyseinen pysäköinti kerran itse enintään 200 metrin matkalta. Sen jälkeen BMW:si pysäköi itsenäisesti ruutuun ja ruudusta pois, samalla kun sinä valvot kaikkea älypuhelimesi kautta lähistöllä.

    Kaukovalot kaikkina aikoina.

    Häikäisemättömän kaukovaloavustimen avulla BMW-autosi siirtää valokeilan automaattisesti pois muista tienkäyttäjistä. Sinun ei tarvitse kytkeä valoja käsin päälle ja pois päältä. Näin ajat aina ihanteellisesti valaistuilla teillä.

    Lisää tietoja yhdellä silmäyksellä.

    BMW Head-Up -näyttö heijastaa navigointi- ja ajo-ohjeet suoraan näkökenttääsi. Augmented View näyttää monitoiminäytössä ja mittaristossa tosiaikaista videokuvaa, jossa on reittiopastusohjeita.

    Astu autoon ottamatta auton avainta käteesi.

    BMW-autosi tunnistaa sinut auton avaimesi perusteella. Comfort Accessin avulla autosi avaa ovien lukituksen automaattisesti. Sinun ei tarvitse ottaa tätä varten autosi avainta käteesi. Klassisen avaimen sijasta voit käyttää tässä myös yhteensopivaa älypuhelinta Digital Key Plus -avaimena.

    Rahoitus- ja leasingtarjoukset BMW 1-sarja

    LEASING JA RAHOITUS

    UUSI BMW 1-SARJAN AUTOSI.

    Laajenna sinulle räätälöityä leasing- tai rahoitustarjousta houkuttelevilla palveluilla ja vakuutuksilla, jotka saat yhdessä paketissa.

    All in. Simply smart. BMW Financial Services

    NEUVONTA JA HUOLTOPALVELUT

    PROACTIVE CARE UUDESSA BMW 1-SARJAN AUTOSSA.

    Huolto – juuri silloin kun sitä tarvitset.

    Aina askeleen edellä. Olipa kyse määräaikaishuollosta tai vaikkapa renkaiden kulumisesta: otamme sinuun ajoissa yhteyttä. My BMW -sovelluksessa näkyvän ilmoituksen kautta varaat huollon suoraan. Näin voit jatkaa matkaa rennoin mielin.

    USEIN KYSYTTYJÄ KYSYMYKSIÄ BMW 1-SARJASTA.

    MUUT VARUSTEVAIHTOEHDOT

    TÄMÄ VOISI KIINNOSTAA SINUA MYÖS.

    Polttoaineen kulutus ja CO₂-päästöt.

    BMW 120: polttoaineen kulutus, yhdistetty, WLTP, l/100 km: 5,5 - 5,3; CO2-päästöt, yhdistetty, WLTP, g/km: 125 - 121

    [1] "Haluatko miljonääriksi?" -logot, kuvat ja tuotemerkit ovat Sony Pictures Televisionin lisensoimia.    Bensiinimoottoreiden tehotiedot koskevat käyttöä polttoaineella, jonka Research-oktaaniluku on 98. Kulutustiedot koskevat käyttöä asetuksen (EU) 715/2007 mukaisella vertailupolttoaineella. Lyijyttömät polttoainelaadut, joiden oktaaniluku on RON 91 tai sitä korkeampi ja joiden etanolipitoisuus on enintään 10 % (E10), ovat sallittuja. BMW suosittelee käyttämään polttoainetta, jonka Research-oktaaniluku on 95. High Performance -autoille BMW suosittelee 98-oktaanista polttoainetta.

    Polttoaineen kulutukseen, CO2-päästöihin, sähkönkulutukseen ja sähköiseen toimintasäteeseen liittyvät viralliset tiedot on määritetty määrätyn mittausmenetelmän mukaisesti, ja ne vastaavat asetuksen (EU) 715/2007 kulloinkin voimassa olevaa versiota. WLTP-tiedoissa on otettu vaihteluvälien yhteydessä huomioon kaikki lisävarusteet (tässä tapauksessa Saksan markkinoilla saatavilla olevat lisävarusteet). Viralliset tiedot ilmoitetaan 1.1.2021 jälkeen tyyppihyväksytyille autoille vain WLTP:n mukaisesti. EU-asetuksen 2022/195 nojalla COC-todistuksissa ei myöskään ilmoiteta NEDC-arvoja 1.1.2023 lähtien. NEDC- ja WLTP-mittausmenetelmiin liittyviä lisätietoja löytyy osoitteesta www.bmw.de/wltp

    Lisätietoja uusien henkilöautojen virallisista polttonesteen kulutus- ja CO2-päästötasoista löydät kaikista jälleenmyyjäliikkeistä saatavasta Uuden auton polttonesteen kulutustiedot, CO2-päästöarvot ja sähkönkulutus -vihkosta tai Liikenteen turvallisuusviraston (TraFi) sivuilta https://www.trafi.fi.