BMW XM G09 Label Red 2023 Stage Teaser
PolttoainetyyppiHybridi

THE XM

BMW XM G09 Label Red 2023 Stage Teaser

UUDET BMW XM -AUTOT.

PolttoainetyyppiHybridi
THE XMUUDET BMW XM -AUTOT.

BMW XM: sähköinen kulutus, yhdistetty, WLTP, kWh/100 km: 33,6 – 32,7; Toimintasäde sähköllä, km WLTP: 76 - 81

Lue lisää

TUTUSTU BMW XM -AUTOIHIN.

Voimansiirto, alusta ja teho.

BMW XM.

Täydellinen yhdistelmä BMW M:n huippusuorituskykyä ja Plug-in Hybridin innovatiivisuutta.
 • BMW M Hybrid, ensimmäinen sähköistetty M High-Performance -käyttövoimajärjestelmä
 • V8-sylinterinen High-Performance M TwinPower Turbo -bensiinimoottori
 • Adaptiivinen M alusta Professional takaa huippusuorituskykyisen ajodynamiikan.
 • M xDrive ja M Sport -tasauspyörästö
 • 480 kW (653 hv), vääntömomentti 800 Nm, kiihdytys 0–100 km/h: 4,3 s
BMW XM G09, 3/4-etunäkymä

BMW XM Label Red.

Maksimaalista suorituskykyä ja ainutlaatuisuutta.
 • BMW M Hybrid, ensimmäinen sähköistetty M High-Performance -käyttövoimajärjestelmä
 • V8-sylinterinen High-Performance M TwinPower Turbo -bensiinimoottori
 • Adaptiivinen M alusta Professional takaa huippusuorituskykyisen ajodynamiikan.
 • M xDrive ja M Sport -tasauspyörästö
 • 550 kW (748 hv), vääntömomentti 1000 Nm, kiihdytys 0–100 km/h: 3,8 s[1]
BMW XM G09 Label Red 3/4-etunäkymä
 • BMW XM.
 • BMW XM Label Red.

BMW XM.

BMW XM:N ULKOPUOLEN MUOTOILU.

BMW XM G09, ulkopuolen muotoilun kohokohdat
BMW XM G09:n ulkopuoli, etunäkymä

Keulan muotoilu.

BMW:n luksusluokan tyyliä henkivässä ikonisessa keulassa on jäähdytyssäleikön valaistus Iconic Glow ja M-malleille tyypilliset ohuet huomiovalot. Näyttävä jäähdyttimen säleikkö huokuu integroidulla BMW XM -logollaan ja ylellisillä Night Gold -värisillä yksityiskohdillaan luksusta ja eksklusiivisuutta. Voimakkaan veistokselliseen konepeltiin on muotoiltu sulavasti kaksi powerdome-kohoumaa.

BMW XM G09:n ulkopuoli, näkymä sivusta

Näkymä sivusta.

Sivusta katsottuna autossa yhdistyvät luonteikas coupémainen muotoilu, voimakkaat mittasuhteet ja designkohokohdat, kuten koko BMW-mallivalikoiman tummimmat ikkunalasit. Eksklusiiviset 23'' kevytmetallianteet ja tehostenauha, joka tekee BMW XM:n muotoilusta ainutlaatuisen, luovat erityisen hienostuneen vaikutelman Night Gold -tehostevärissä.

BMW XM G09:n ulkopuoli takaa katsottuna

Perän muotoilu.

Pystysuuntaiset ja kuusikulmaiset M-kaksoispakoputkenpäät antavat yhdessä kullanväristen diffuusorikorostusten ja XM-logon kanssa perälle ainutlaatuisen ilmeen. Takaikkunaan kummallekin puolelle laseroitu BMW-logo on viittaus viimeiseen M only -malliin, joka oli BMW M1. Kulman ympäri ulottuvat takavalot korostavat yhdessä auton vankkaa ja leveää olemusta.

BMW XM:N SISÄTILAN MUOTOILU.

BMW XM G09, sisätilan muotoilun kohokohdat
BMW XM G09:n sisätila, valaistu sisäkattoverhoilu

Valaistu sisäkattoverhoilu.

Epäsuorasti valaistu sisäkattoverhoilu tekee vaikutuksen kolmiulotteisella prismarakenteellaan. Tunnelmallinen Ambient-tunnelmavalaistus tuo siinä näyttävästi esiin erilaiset valodesignit, kuten tervetulotoivotuksen. Väri voidaan mukauttaa ajotilan ja tunnelman mukaan omien mieltymysten mukaiseksi.

BMW XM G09:n sisätila, takaistuimet M Loungessa

M Lounge.

M Lounge tarjoaa ainutlaatuisen tilantunteen. Yksiosainen istuinosa ja yksityiskohdat, kuten timantin muotoiset rakenteet pääntuissa ja ommelkuvioissa, tuovat mukavuutta ja huokuvat luksusta. Yhdessä veistoksellisen, epäsuorasti valaistun sisäkattoverhoilun, tummien ikkunalasien ja mukavuustyynyjen kanssa tämä synnyttää uudenlaisen tilakokemuksen.

BMW XM G09:n sisätila, Individual-nahka Merino eksklusiivisilla, Walk-nappanahkaisilla yksityiskohdilla, joiden värinä Vintage Coffee

Eksklusiivinen vintagenahka.

Vintagehenkinen nahka ihastuttaa luonnollisella tekstuurillaan ja laadullaan ja luo tyylikkäitä korostuksia oviverhouksiin ja kojelautaan. Vintagenahkaa käytetään nyt ensi kertaa BMW XM:ssä. Erityisten käsittely- ja viimeistelyprosessien johdosta ansiosta se on jokaisessa autossa omanlaisensa ja yksilöllinen.

BMW XM:N AJODYNAMIIKKA.

BMW XM G09:n ajodynamiikka, kohokohta
BMW XM G09 V8 Plug-in Hybrid liikkeellä

V8-sylinterinen Plug-in Hybrid -moottori.

V8-sylinterinen Plug-in Hybrid -moottori antaa puhdasta ajamisen iloa, ylivoimaisen voimantuoton ja upeat M-malleille tyypilliset moottorisoundit. BMW XM:n 4,4-litrainen V8-moottori tekee virtuoosimaista yhteistyötä 145 kW:n sähkömoottorin kanssa puskien näin autoa kahlitsemattomasti eteenpäin – tätä edesauttavat erityisesti kaksi pakokaasuahdinta, täysin säätyvä Valvetronic-venttiilienohjausjärjestelmä ja High Precision Injection -suihkutus.

BMW XM G09 Plug-In Hybrid, näkymä sivusta rakennuksen edessä

Adaptiivinen M alusta Professional.

Adaptiivinen M alusta Professional vakuuttaa urheilullisella ajettavuudellaan ilman että mukavuus vaarantuu. Nelipyöräaktiiviohjaus vakauttaa ajoneuvon korkeilla nopeuksilla ja pienentää samalla kääntöympyrää. Aktiiviset kallistuksenvakaimet pienentävät korin sivuittaisia liikkeitä ja parantavat siten ajodynamiikkaa ja mukavuutta.

BMW XM G09, näkymä kaupunkiympäristössä liikkeellä olevan auton perästä

M Sport -tasauspyörästö.

M Sport -tasauspyörästö tuo ajoneuvosi suorituskyvyn optimaalisesti kadulle. Se jakaa vetovoiman vaihtelevasti takapyörien välillä ja parantaa siten pitoa ja ajovakautta erilaisissa tilanteissa – kaarteesta ulos kiihdytettäessä, suurissa kaarreajonopeuksissa sekä erilaisilla tienpinnoilla ajettaessa.

UUSI BMW XM LABEL RED.

UUSI BMW XM LABEL RED KOHOKOHDAT.

BMW XM Label Red G09:n ulkopuoli, pysäköitynä
BMW XM Label Red G09, moottorin suojuksessa M-logo

Erinomainen moottorin teho.

V8-sylinterinen Plug-in Hybrid -moottori, jossa ylivoimaiset 550 kW (748 hv) ja 1000 Nm, tuo tielle entistäkin enemmän dynamiikkaa. Yhdessä kahden pakokaasuahtimen, täysin säätyvän venttiilienohjausjärjestelmän ja High Precision Injection -suihkutuksen kanssa tämä moottori ihastuttaa voimallaan ja M-malleille tyypillisillä moottorisoundeillaan.

BMW XM Label Red G09, punainen BMW M säleikkö

Luonteikas ulkonäkö.

Auton ulkoisessa olemuksessa vanteiden eksklusiivinen muoto, punareunainen mallimerkintä ja punainen tehostenauha korostavat dynaamista elämäntapaa. Eksklusiivinen punainen sisäverhoilu, jäähdyttimen säleikkö punaisine tehosteineen sekä Merino-nahkalla verhoiltu mukavuustyyny punaisilla tikkauksilla jatkavat tätä muotokieltä sisätilaan asti.

BMW XM Label Red G09, jossa BMW Individual -ulkoväri

Yksilölliset ulkovärit.

Yksilöllinen ilme – sen omaa myös uusi BMW XM Label Red. Valitse laajasta ylellisten BMW Individual -erikoisulkovärien valikoimasta juuri se, joka sopii parhaiten sinulle itsellesi.

BMW XM LABEL RED, JOSSA FROZEN CARBON BLACK.

BMW XM G09 Label Red, ohjaamo
 • Erittäin rajallinen määrä: Vain 500 ajoneuvoa on saatavilla erikoisulkovärissä Frozen Carbon Black
 • BMW XM Label Red -erikoismallin ominaisuuksien lisäksi kontrastia luovat Toronto Red -väriset säleikkö- ja diffuusorimallit
 • Ylellinen punainen yksityiskohta: merkintä 1 of 500 keskikonsolissa monitoiminäytön alapuolella

BMW INDIVIDUAL.

BMW XM G09, BMW Individual Urban Green 2/3-sivukuva
BMW XM G09, BMW Individual Anglesey Green metallic sivukuva
BMW XM G09, BMW Individual Sepia Violet metallic 2/3-etunäkymä
BMW XM G09, BMW Individual Petrol Mica metallic 2/3-takanäkymä

ERIKOISULKOVÄRIT X-MALLEILLE.

Mikään ei ole niin suvereenia kuin yksilöllisyys. Myös sinun BMW XM ilmentää eksklusiivisella erikoisulkovärillä entistäkin enemmän luonnetta ja persoonallista tyyliä. Korkealuokkaisilla ja monipuolisilla BMW Individual -ulkoväreillä voit mukauttaa auton urheilullisen ulkoasun omien mieltymystesi mukaiseksi. Ota yhteyttä valtuutettuun BMW Jälleenmyyjään, jos haluat lisätietoja BMW M erikoisulkoväreistä.

BMW XM -AUTOJEN PLUG-IN HYBRID -AJOELÄMYS.

Sähköajon ja lataamisen innovatiiviset teknologiat.

BMW XM G09 PHEV, sähköajo
BMW XM G09 Plug-in Hybrid, M Hybrid

M Plug-in-hybrid.

Vaihda ajotilaa painikkeen painalluksella täyssähkötilan ja hybriditilan välillä, ja hyödynnä näin sähkömoottorin ja tehokkaan bensiinimoottorin yhteistyö. Älykkäät ajotilat optimoivat ajokokemuksen.

Lue lisää
BMW XM G09 Plug-in Hybrid, toimintasäde

Täyssähköinen.

Haluttaessa BMW XM -autojen BMW eDrive-moottori kulkee täyssähköisesti esimerkiksi kaupunkialueilla. Ajo on tällöin lähes äänetöntä ja paikallisesti päästötöntä.

Lue lisää
BMW XM G09 Plug-in Hybrid, BMW Charging

BMW Charging.

Latasitpa autosi kotona tai matkoilla: BMW Charging tarjoaa sinulle räätälöityjä latausratkaisuja kaikkiin tilanteisiin. Lataa kaikkialla Euroopassa yhdellä suurimmista ja koko ajan laajenevista julkisista latausverkostoista. Tarkista BMW-autosi lataustila ja suunnittele ajomatkasi mukavasti My BMW -sovelluksellasi.
Lue lisää

OHJAAMO JA TEKNOLOGIAT.

BMW XM G09, ohjaamo ja teknologiat
BMW XM G09, M-näyttökonsepti BMW Operating System 8:n kautta

M-näyttökonsepti BMW Operating System 8:n kautta.

BMW Operating System 8 -käyttöjärjestelmä helpottaa ajoneuvon käyttöä, esim. puheohjauksen ja kosketusnäytön avulla. Kohokohtiin kuuluu M-malleille ominainen toteutus: 2D-sisältö takaa parhaan tunnistettavuuden, ja M-logo näkyy sisällön esitystavassa. Molemmat M-tilat, ROAD ja SPORT, mahdollistavat yksilöllisen, emotionaalisen ajokokemuksen.

BMW XM G09, BMW Curved Display

BMW Curved Display.

Yksiosaisessa BMW Curved Display -näytössä näytetään selkeästi ja suurialaisesti autosi tiedot. Siinä yhdistyvät 12,3-tuumainen mittaristo ja 14,9-tuumainen monitoimikosketusnäyttö. Käyttö on ergonomisesti optimoitua ja intuitiivista. Tyylikkäästi kojelautaan integroitu Curved Display on myös upea visuaalinen katseenvangitsija.

BMW XM G09, M-asetukset

M-asetukset.

M-asetuksilla mukautat ajokokemuksen omien toiveidesi mukaiseksi. Konfiguroi ajodynaamisia parametrejä omien yksilöllisten tarpeittesi mukaisesti. Voit säätää näin voimansiirtoa, alustaa, ohjausta, jarruja, rekuperaatiota ja M xDrive -nelivetojärjestelmää. Hae tallentamasi konfiguraatio käyttöön kätevästi ohjauspyörässä olevilla M1- ja M2-painikkeilla.

BMW XM G09, Personal eSIM

Personal eSIM.

Soititpa puheluita tai käytitpä dataa – Personal eSIMin avulla käytät mobiililiittymääsi myös BMW-autosi kautta. Älypuhelimesi ei tarvitse tällöin edes olla autossa. Etuna on myös se, että vastaanotto paranee automaattisesti auton antennien kautta tapahtuvan tietoliikenteen ansiosta. Lisäksi saat lisää liitettävyyttä: BMW-autosi on 5G-valmis ja tarjoaa myös WLAN-hotspotin.

BMW XM G09, Comfort Access

Comfort Access.

Astu autoon ottamatta käteesi auton avainta: Comfort Accessin avulla M-autosi avaa ovien lukituksen automaattisesti. Auto tunnistaa sinut jo etäältä autosi avaimen perusteella – sinun ei tarvitse edes kaivaa avainta esiin taskuistasi. Klassisen avaimen sijasta voit käyttää tässä myös yhteensopivaa älypuhelinta Digital Key Plus -avaimena tai Key Card -korttia.

BMW XM G09, langaton latausalusta

Langaton latausalusta.

Parempi järjestys, lisää mukavuutta: langattoman latausalustan avulla lataat älypuhelintasi langattomasti ja äärimmäisen mukavasti. Kookkaalle alustalle mahtuvat myös suuremmat laitteet – se on helposti käsillä ilman hankalia kansia tai johtosekamelskaa. Myös turvallisuus on maksimoitu: sisäänrakennettu jäähdytys suojaa laitetta ylikuumenemiselta.

KULJETTAJAN AVUSTINJÄRJESTELMÄT JA DIGITAALISET TEKNOLOGIAT.

ALKUPERÄISET BMW-LISÄVARUSTEET.

Alkuperäisten BMW lisävarusteiden avulla mukautat BMW:si toiveisiisi: Tuotteet sopivat laadun, muotoilun ja suorituskyvyn osalta täydellisesti uuteen BMW XM:ään.

BMW XM G09, BMW Advanced Car Eye 3.0 Pro

BMW Advanced Car Eye 3.0 Pro.

BMW Advanced Car Eye 3.0 Pro koostuu laadukkaista QHD- ja Full-HD-kameroista, jotka vangitsevat tapahtumat auton edessä ja takana myös auton ollessa pysäköitynä. Jos auton ulkopuolella ilmenee tärinää ja poikkeavia liikkeitä, järjestelmä tallentaa tilanteen automaattisesti mahdollisten onnettomuuksien tai murtojen (tai murtoyritysten) dokumentoimiseksi.

BMW XM G09, polkupyörätakateline Pro 2.0

Polkupyörätakateline Pro 2.0

BMW Polkupyörätakateline Pro 2.0 on kevyt, mutta vankka, ja sen maksimikuormitus on 60 kg. Se on erinomaisen helppo käsitellä, ja siinä voidaan kuljettaa kaksi polkupyörää/sähköpolkupyörää (laajennettavissa kolmelle pyörälle). Sen poiskääntötoiminnon ansiosta tavaratilaan pääsee milloin tahansa helposti käsiksi.

BMW XM G09, BMW Tablettipidike Pro

BMW Tablettipidike Pro.

Turvallinen sijoituspaikka BMW Safety Case -suojuksella varustetuille tableteille. Pidike voidaan asettaa eri asentoihin ja kaltevuuksiin, ja se kiinnitetään Travel & Comfort -lisävarusteeseen tai perustelineeseen.

BMW XM -AUTOJEN TEKNISET TIEDOT.

BMW XM.

Teho, kW (hv), kierrosluvulla 1/min[1] :

480 (653)

Kiihtyvyys 0–100 km/h sekunneissa[1]:

4,3

Polttoaineen kulutus, yhdistetty, WLTP, l/100 km[1]:

1,6–1,5

CO₂-päästöt, yhdistetty, WLTP, g/km[1]

36–33

BMW XM G09 Label Red, 3/4-sivukuva pysähtyneenä olevasta autosta

HUOLTO JA NEUVONTA.

PROACTIVE CARE BMW X6 -AUTOILLE.

BMW XM G09 Proactive Care

Proactive Care tunnistaa automaattisesti autosi tulevan huolto- tai korjaustarpeen ja ottaa sinuun yhteyttä ennakoivasti.
 

 • BMW-asiantuntijoiden välitön apu
 • Ongelmanratkaisu etähuollolla
 • Mahdollisten vikojen välttäminen
 • Muita yksilöllisiä huoltotarjouksia
 • Aktiivisen ConnectedDrive-sopimuksen maksuton osa