BMW X7 M60i xDrive G07 LCI Frozen Marina Bay Blue, sivukuva vuoristomaiseman edessä pysähtyneenä olevasta autosta
PolttoainetyyppiBensiini

THE NEW X7

BMW X7 M60i xDrive G07 LCI Frozen Marina Bay Blue, sivukuva vuoristomaiseman edessä pysähtyneenä olevasta autosta

UUSI BMW X7 M60i xDrive.

PolttoainetyyppiBensiini
THE NEW X7UUSI BMW X7 M60i xDrive.

BMW X7 M60i xDrive

Uusi BMW X7 M60i xDrive tekee vaikutuksen loistavalla suorituskyvyllään, M-autoille tunnusomaisella designillaan ja erinomaisella toiminnallisuudellaan.

 

  • Sen V8-sylinterinen M TwinPower Turbo -bensiinimoottori tuottaa tehoa muhkeat 390 kilowattia (530 hv)*.
  • Auton ulkopuolella ja sisätilassa on lukuisia M-designelementtejä.
  • Lisäksi autossa on vakiona kolme istuinriviä: niillä kuljettaja ja matkustajat nauttivat erinomaisen tilavasta mukavuudesta ja urheilullisen elegantista tunnelmasta.

*Tilapäinen arvo.

Lue lisää

BMW X7 M60i xDrive: SUORITUSKYKY.

Voimansiirto, alusta ja teho.

BMW X7 M60i xDrive

*Tilapäinen arvo.
  • 8-sylinterinen M TwinPower Turbo -bensiinirivimoottori, jonka teho on 530 hv
  • 8-vaihteinen Steptronic Sport -vaihteisto
  • M-autoille sovitettu kaksiakseli-ilmajousitus
  • 390 kW (530 hv), 750 Nm, 0–100 km/h 4,7 s:ssa
BMW X7 M60i xDrive G07 LCI, kolmen neljäsosan näkymä pysähtyneenä olevan auton edestä

BMW X7 M60i xDrive – KOHOKOHDAT.

UUDEN BMW X7 M60i xDrive:N AJODYNAMIIKKA- JA DESIGNVARUSTEET.

BMW X7 M60i xDrive G07 LCI Frozen Marina Bay Blue, kolmen neljäsosan näkymä tiellä liikkeellä olevan auton takaa lintuperspektiivistä
V8-sylinterinen M TwinPower Turbo -bensiinimoottori, BMW X7 M60i G07 LCI, lähikuva

V8-sylinterinen M TwinPower Turbo -bensiinimoottori.

V8-sylinterisessä M TwinPower Turbo -bensiinimoottorissa on monia innovaatioita, kuten kaksi pakokaasuahdinta, joissa on sähköinen moottorijarrutuksen vaihtokytkentäventtiili, sekä sylinteririvien yhteinen pakosarja ja entistäkin suorituskykyisempi moottorielektroniikka, joka on varustettu hyviksi todetuilla BMW-järjestelmillä. Tämä kokonaisuus takaa moottorille vaikuttavan teholuonteen ja samalla myös erinomaisen taloudellisuuden ja vähäiset haittapäästöt.

V8-sylinterinen M TwinPower Turbo -bensiinimoottori, BMW X7 M60i G07 LCI, lähikuva

M alusta.

M-autoille sovitettu kaksiakseli-ilmajousitus takaa erinomaisen mukavan ajettavuuden ja samalla upean ajodynamiikan. Nelipyöräaktiiviohjauksen myötäohjaavien takapyörien ansiosta auton ketteryys ja kääntyvyys paranevat entisestään.

M alusta, BMW X7 M60i G07 LCI, lähikuva

M Sport -tasauspyörästö.

M Sport -tasauspyörästö optimoi vetopidon ja ajovakauden kaistaa vaihdettaessa, kaarteesta ulos kiihdytettäessä, suurissa kaarrenopeuksissa sekä erilaisilla tienpinnoilla ajettaessa. Vetopidon optimointi tapahtuu tasauspyörästön elektronisesti ohjatulla lamellijarrulla, joka pienentää takapyörien välistä pyörimisnopeuseroa.

BMW X7 M60i xDrive G07 LCI Frozen Marina Bay Blue, näkymä pysähtyneenä olevan auton edestä

Keulan muotoilu.

Uudelleen tulkitut kaksoisvalot, joissa valotoiminnot on jaettu erillisiin osioihin, viestivät BMW X7 M60i xDrive -auton kuulumisesta BMW:n luksusluokkaan. M-logollinen jäähdyttimen säleikkö ja ulkopeilikoteloiden M-kaksoispykälädesign huokuvat M-autoille tunnusomaista dynamiikkaa.

BMW X7 M60i xDrive G07 LCI Frozen Marina Bay Blue, sivukuva pysähtyneenä olevasta autosta

Sivuilme.

BMW X7 M60i xDrive:n sivuilme on suvereenin atleettinen dynaamisten muotoilulinjojen ja korkeakiiltoisen mustien tehostepintojen ansiosta.  Air Breatherin vieressä on eksklusiivinen M-logo, joka alleviivaa auton urheilullisuutta myös sivulta katsottuna.

BMW X7 M60i xDrive G07 LCI Frozen Marina Bay Blue pysähtyneenä takaa katsottuna

Perän muotoilu.

Uuden BMW X7 M60i xDrive:n perä ilmentää selkeästi auton loistavaa suorituskykyä leveällä olemuksellaan, näyttävillä molemminpuolisilla pakoputken pääteputkillaan ja eksklusiivisella mallimerkintälogollaan.

Nahkainen M ohjauspyörä, BMW X7 M60i G07 LCI, ohjaamo

Nahkainen M ohjauspyörä.

Nahkaisessa M ohjauspyörässä on monitoiminäppäimet, M-merkki, kuljettajan turvatyyny-yksikkö ja kolme puolaa. Ohjauspyörän vahvistettu kehä on verhoiltu Walk-nappanahkalla, jossa on M-väreissä olevat saumat. Sen ja peukalosyvennysten ansiosta tämä ohjauspyörä luo urheilullisen ja välittömän ohjaustuntuman – sitä lisäävät myös ohjauspyörässä olevat vaihdevivut.

BMW Curved Display ja M tunnelmavalolista, BMW X7 M60i G07 LCI, ohjaamo

BMW Curved Display ja M tunnelmavalolista.

BMW Curved Display yhdistää 12,3-tuumaisen mittaristonäytön ja 14,9-tuumaisen monitoimikosketusnäytön yhdeksi kokonaisuudeksi ja tuo kaikki tärkeät tiedot selkeästi nähtäville. Koristelistan alapuolella on uusi tunnelmavalolista, jossa on upea prismarakenne ja ainutlaatuinen M-design.

7-paikkaisuus, BMW X7 M60i G07 LCI, sisätila

7-paikkaisuus.

7-paikkaisen auton toisella istuinrivillä on kaksi yksilöllisesti siirrettävää ja säädettävää erillisistuinta, mikä lisää takamatkustajien matkustusmukavuutta. Näin myös kulku kolmannelle istuinriville on helpompaa.

UUDEN BMW X7 M60i xDrive:N SISÄTILAN MUOTOILU.

BMW X7 M60i xDrive G07 LCI, sisätilan muotoilu videolla

BMW X7 M60i xDrive: OHJAAMO JA TEKNOLOGIAT.

UUDEN BMW X7 M60i xDrive -AUTON M MITTARISTO, INTUITIIVINEN KÄYTTÖKONSEPTI, DIGITAALISET PALVELUT JA ÄLYKKÄÄT KULJETTAJAN AVUSTINJÄRJESTELMÄT.

BMW X7 M60i G07 LCI, sisätilan ohjaamo, taustalla vuoristomaisema
Ohjaamo, BMW X7 M60i xDrive G07 LCI, lähikuva

Ohjaamo.

M mittaristo ja M logolla varustettu Ambient valolista pitävät kaikki tärkeät tiedot aina nähtävilläsi ja antavat ainutlaatuisen modernin ja digitaalisen ajoelämyksen.

BMW Live Cockpit Professional, BMW X7 M60i xDrive G07 LCI, lähikuva

BMW Live Cockpit Professional.

Entistäkin mukavammin ja turvallisemmin perille: BMW Live Cockpit Professional laajentaa BMW Live Cockpit Plusin sisältöä hyödyllisillä toiminnoilla. Head-Up-näyttö heijastaa kaikki ajamisen kannalta tärkeät tiedot suoraan näkökenttääsi. Augmented View näyttää näytössä tosiaikaista videokuvaa todellisesta ympäristöstä ja antaa siinä havainnollisesti navigointiohjeita.

BMW iDrive, BMW X7 M60i xDrive G07 LCI, ohjaamo

BMW iDrive.

BMW iDriven ja konfiguroitavissa olevan BMW Operating System 8 -käyttöjärjestelmän avulla nautit täysin intuitiivisesta käyttökokemuksesta. Viesti uuden BMW X7 M60i xDrive -auton kanssa helposti ja luonnollisesti kosketustoimintojen, puheen, monitoimiohjauspyörän tai Intelligent Personal Assistantin avulla.

BMW ConnectedDrive Upgrades, BMW X7 M60i xDrive G07 LCI, sisätila

BMW ConnectedDrive Upgrades.

Aina ajan tasalla: BMW ConnectedDrive Upgrades -päivitysten avulla voit ottaa uusimmat ajoneuvotoiminnot milloin tahansa käyttöön uudessa BMW X7 M60i xDrive -autossa. Voit asentaa ne mukavasti ”over the air” – juuri silloin, kun niitä tarvitset.

Smartphone Integration, BMW X7 M60i xDrive G07 LCI, sisätila

Smartphone Integration.

Haluatko käyttää älypuhelimesi toimintoja tuttuun tapaan myös autossasi? Smartphone Integration yhdistää älypuhelimesi langattomasti Apple CarPlayn ja Android Auton kautta autoosi. Näin voit käyttää puhelimen toimintoja ja sovelluksia mukavasti autossasi suoraan monitoiminäytön kautta.

Comfort Access, BMW X7 M60i xDrive G07 LCI, käyttö älypuhelimen avulla BMW-auton edustalla

Comfort Access.

Comfort Access -järjestelmä mahdollistaa auton kaikkien ovien ja takaluukun lukituksen avaamisen avainta käsittelemättä. Ajoneuvoa lähestyttäessä Welcome-tervetulovalaistus tulee käyttöön, minkä jälkeen ovien lukitus avautuu automaattisesti. Lukituksen ohjaamiseen ja moottorin käynnistämiseen voit käyttää myös yhteensopivaan älypuhelimeen asennettua BMW Digital Key -avainta tai Key Card -avainkorttia.

Driving Assistant Professional, BMW X7 M60i xDrive LCI, sisätila

Driving Assistant Professional.

Todellinen monitaituri: Driving Assistant Professional ei ainoastaan säilytä haluttua ajonopeutta ja etäisyyttä edellä kulkevaan ajoneuvoon vaan pitää myös BMW-autosi omalla kaistallaan tekemällä itse ohjausliikkeitä. Tämä helpottaa ajamista etenkin pitkillä ajomatkoilla. Järjestelmä sisältää lisäksi toimintoja, jotka auttavat sinua välttämään törmäykset ja ylinopeudet.

Parking Assistant Professional, BMW X7 M60i xDrive G07 LCI, sisätila

Parking Assistant Professional.

Parking Assistant Professional -avustinjärjestelmä osaa Parking Assistant Plus -lisävarusteen lisäksi pysäköidä auton ilman, että kuljettaja on autossa. Se toistaa tällöin pysäköinnin, jonka olet aiemmin itse suorittanut. Automaattista toimenpidettä tarvitsee vain valvoa avaimella ajoneuvon läheisyydessä.

BMW Night Vision, BMW X7 M60i xDrive G07 LCI

BMW Night Vision.

Infrapunatoiminen pimeänäköavustin BMW Night Vision takaa uudessa BMW X7 M60i xDrive -autossa turvallisuuden ja mukavuuden myös pimeään aikaan: lämpökameran avulla se tunnistaa ihmiset ja eläimet jopa 300 metrin päästä, ennen kuin ne näkyvät ajovalojen valaisualueella.

UUDEN BMW X7 M60i xDrive:N TEKNISET TIEDOT.

BMW X7 M60i xDrive.

Teho, kW (hv), kierrosluvulla 1/min: 

530 (390)*

Kiihtyvyys 0–100 km/h, s:

4,7

Polttoaineen kulutus, yhdistetty, l/100 km:

12,9–12,1

CO₂-päästö, yhdistetty, g/km:

*Tilapäinen arvo.

292–274

BMW X7 M60i xDrive G07 LCI, teknisiä tietoja esittävä piirros

ALKUPERÄISET BMW LISÄVARUSTEET UUTEEN BMW X7 M60i xDrive -AUTOON.

Alkuperäisten BMW lisävarusteiden avulla mukautat BMW:si toiveisiisi: tuotteiden laatu, design ja suorituskyky on sovitettu täydellisesti uuteen BMW X7 M60i xDrive -autoon.

21" BMW kevytmetallivanne Y-spoke 752 Jet Black, BMW X7 M60i xDrive G07 LCI, lähikuva

21" BMW kevytmetallivanne Y-spoke 752 Jet Black, talvirengaspaketti, jossa RDCi.

Laadukas 21" BMW kevytmetallivanne Y-spoke 752, värinä Jet Black. Rengaspainevalvonnalla varustettu talvirengaspaketti, jossa Runflat-renkaat. Vanteen koko 9,5J x 21. Ei saa käyttää yhdessä lumiketjujen kanssa.

BMW kattoboksi 520 Black/Titanium Silver, BMW X7 M60i xDrive G07 LCI, lähikuva

BMW kattoboksi 520 Black/Titanium Silver.

Tämä kattoboksi on väriltään Black/Titanium Silver, ja se on lukittavissa ja avattavissa molemmilta puolilta. Kattoboksin tilavuus on 520 litraa, ja se sopii kaikkiin BMW:n kattotelinejärjestelmiin.

BMW vaateripustin Travel & Comfort System, BMW X7 M60i xDrive G07 LCI, lähikuva

BMW vaateripustin Travel & Comfort -järjestelmään.

Vaateripustin kiinnittyy perustelineeseen tai Travel & Comfort -lisävarusteeseen, ja sitä voidaan käyttää myös auton ulkopuolella.

BMW X7 M50i, Arctic Grey, 3/4-näkymä edestä, G07, 2019

THE BMW X7

BMW X7 tekee vaikutuksen mahtavan ilmeensä ohella ainutlaatuisella ylellisyydellä, vaikuttavalla tilavuudella ja erittäin mukavalla ajodynamiikalla.

VASTAANOTA UUTISIA BMW X7:STÄ.

Älä jää paitsi BMW X7:ää koskevista päivityksistä – tilaa autoa koskevat ajankohtaiset tiedot suoraan sähköpostiisi.

Lue lisää

POLTTOAINEEN KULUTUS JA CO2-PÄÄSTÖT.

BMW X7 M60i:
Polttoaineen kulutus l/100 km (yhdistetty): x,x–x,x*
CO2-päästöt g/km (yhdistetty): xxx–xxx*

 

Tähdellä (*) merkityt tiedot ovat alustavia.

** Varuste saatavissa lisävarusteena

 

Polttoaineen kulutusta, CO2-päästöjä, sähkönkulutusta ja sähköistä toimintamatkaa koskevat viralliset tiedot on määritetty määrättyä mittausmenettelyä käyttäen ja asetuksen (EU) 715/2007 voimassa olevan version mukaisesti. WLTP-tietojen vaihteluväleissä on otettu huomioon lisävarusteet. 1.1.2021 jälkeen tyyppihyväksytyille autoille viralliset tiedot ilmoitetaan enää vain WLTP:n mukaisesti. Lisätietoja NEDC- ja WLTP-mittausmenettelyistä on osoitteessa www.bmw.de/wltp.

Lue lisää