BMW Z4 M40i G29, Portimao Blue
PolttoainetyyppiBensiini

THE NEW Z4

BMW M

BMW Z4 M40i ROADSTER.

PolttoainetyyppiBensiini
THE NEW Z4BMW Z4 M40i ROADSTER.

BMW Z4 M40i ROADSTER.

Roadster, joka ei voisi olla sporttisempi. Tutustu BMW Z4 M40i Roadsteriin.
 

  • Ikoninen muotoilu, jossa moottoriurheilusta innoituksensa saaneita yksityiskohtia
  • Voimakas ajodynamiikka jopa 250 kW:n (340 hv) tehon ja erittäin tarkan käsiteltävyyden ansiosta
  • M aerodynamiikkapaketti optimoi taloudellisuuden ja dynamiikan.
Lue lisää

BMW Z4 M40i ROADSTERIN ULKOPUOLEN MUOTOILU.

BMW Z4 M40i G29 2022 Portimao Blue, ulkopuoli
BMW Z4 M40i G29 2022, Air Breatherit

Air Breatherit.

Yhdessä etuhelman Air Curtain -ilmanohjaimien kanssa pyöränaukkojen takapuolelle sijoitetut Air Breather -ilmanpoistosäleiköt vähentävät selvästi ilman pyörteilyä pyöräkoteloissa ohjaamalla ilmavirtaa, mikä pienentää auton ilmanvastusta. Samalla ne ovat auton atleettista luonnetta korostavia koriste-elementtejä.

BMW Z4 M40i G29 2022, M aerodynamiikkapaketti

M aerodynamiikkapaketti.

M aerodynamiikkapaketti sisältää auton värisinä ja M-tyylisinä etuhelman, sivuhelmat ja takahelman, jossa diffuusoriosan metallivärinä Dark Shadow, ja ilmentää silkkaa dynamiikkaa ja sporttisuutta. Nämä osat terävöittävät auton ilmettä ja optimoivat samalla auton aerodynaamisia ominaisuuksia.

BMW Z4 M40i G29 2022, vapaamuoto-pakoputkenpäät

Vapaamuoto-pakoputkenpäät.

Vapaamuoto-pakoputkenpäät vasemmalla ja oikealla korostavat optisesti tämän auton suorituskykyä.

BMW Z4 M40i ROADSTERIN SISÄTILAN MUOTOILU.

BMW Z4 M40i G29 2022, M urheiluistuimet edessä

M urheiluistuimet edessä.

M urheiluistuimissa on integroidut pääntuet, syvät istuinosat sekä istuinosan ja selkänojan korkeat reunaosat. Nämä istuimet antavat kuljettajalle ja etumatkustajalle hyvän tuen myös urheilullisen vauhdikkaassa kaarreajossa. Selkänojan leveyssäädön ansiosta kuljettajan istuin ja auton varustuksesta riippuen myös etumatkustajan istuin voidaan mukauttaa yksilöllisesti kehon mittoihin.

BMW Z4 M40i G29 2022, nahkainen M ohjauspyörä

Nahkainen M ohjauspyörä.

Nahkaisessa M ohjauspyörässä on monitoiminäppäimet ja M-merkki sekä urheilullinen muotoilu ja kolme puolaa. Ohjauspyörän kehä on verhoiltu mustalla Walk-nappanahkalla. Muotoiltujen peukalosyvennysten ansiosta tämä ohjauspyörä sopii urheilullisesti käteen ja välittää dynaamisen ohjaustuntuman.

BMW Z4 M40i G29 2022, Harman Kardon Surround Sound System -äänentoistojärjestelmä

Harman Kardon Surround Sound System -äänentoistojärjestelmä.

Äänentoistoltaan upeassa Harman Kardon Surround Sound System -äänentoistojärjestelmässä on 408-wattinen digitaalinen vahvistin, seitsemän kanavaa ja kaksitoista kaiutinta. Tuloksena on auton koko sisätilan hienosti täyttävä äänentoisto. Automallikohtainen ja ajonopeudesta riippuva taajuuskorjaus kompensoi ajomelun vaikutukset.

BMW Z4 M40i ROADSTERIN AJODYNAMIIKAN KOHOKOHDAT.

Uusimman tekniikan, matalan korin ja painon johdonmukaisen optimoinnin ansiosta BMW Z4 M40i Roadster yltää vaikuttaviin suoritusarvoihin ja erityisautoluokan ajodynamiikkaan.

BMW Z4 M40i G29 2022, 6-sylinterinen M TwinPower Turbo -bensiinirivimoottori

6-sylinterinen M TwinPower Turbo -bensiinirivimoottori.

Huippu-urheilija, joka välittää puhdasta ajamisen iloa: kuusisylinterisen M TwinPower Turbo -bensiinirivimoottorin vahvoja ominaisuuksia ovat erinomaisen väkevä teho ja upeat M tyyliset moottorisoundit. Kaksois-VANOS, Valvetronic, High Precision Injection ja TwinScroll-pakokaasuahdin takaavat erinomaisen suorituskyvyn.

BMW Z4 M40i G29 2022, adaptiivinen M alusta

Adaptiivinen M alusta.

Kymmenen millimetriä madallettu adaptiivinen M alusta säätyy elektronisesti ohjatusti tieolosuhteisiin ja kulloiseenkin ajotilanteeseen. Lisäksi kuljettaja voi ajodynamiikkakatkaisimella valita alustan toiminnalle haluamansa luonteen: mukavuuspainotteisesta erittäin urheilulliseen ja ketterään.

BMW Z4 M40i G29 2022, M Sport -jarrut

M Sport -jarrut.

M Sport -jarruissa on edessä siniset kiinteärunkoiset nelimäntäiset jarrusatulat ja takana siniset liikkuvarunkoiset yksimäntäiset jarrusatulat. Jarrusatuloita koristavat M-tekstilogot, ja jarrulevyt ovat normaalia suuremmat. Jarrut ovat erinomaisen tehokkaat.

BMW Z4 M40i ROADSTERIN DIGITAALISET KOHOKOHDAT.

BMW Z4 M40i G29 2022, digitaaliset teknologiat
BMW Z4 M40i G29 2022, BMW Intelligent Personal Assistant

BMW Intelligent Personal Assistant.

Eikö olisi upeaa, jos BMW-autosi olisi myös henkilökohtainen autoasiantuntijasi? BMW Intelligent Personal Assistantin avulla voit viestiä BMW-autosi kanssa. Voit antaa sille luonnollisesti puhuen komentoja auton lukuisien eri toimintojen käyttämiseksi. Se voi myös kertoa sinulle autoon liittyvistä eri aihealueista ja auttaa sinua oppimaan tuntemaan autosi paremmin. 

Lue lisää
BMW Z4 M40i G29 2022, Connected Music

Connected Music.

Voit kuunnella mielimusiikkiasi missä ikinä matkallasi oletkin. Klassista moottoritiellä, jazzia työmatkaruuhkassa tai vaikka rentoa poppia ilta-ajelulla. Connected Musicilla striimaat musiikkia rajoituksetta ja suoraan. Tiedonsiirto tapahtuu autoon asennetulla SIM-kortilla. Tarjolla on kymmeniä miljoonia musiikkikappaleita BMW-musiikkipartnerin Spotifyn kautta.

Lue lisää
BMW Z4 M40i G29 2022, BMW Operating System 7

BMW Operating System 7.

BMW Operating System 7 -käyttöjärjestelmän innovatiivisen käyttökonseptin ansiosta auton toimintojen käyttäminen esimerkiksi puhekäskyillä, kosketusnäytöltä ja iDrive-monitoimisäätimellä on entistäkin helpompaa ja täysin intuitiivista. Monitoimisäätimen toimintoja on laajennettu. Nyt sillä voidaan esimerkiksi valita suoraan sovellusvalikko.

Lue lisää

BMW Z4 M40i ROADSTERIN TEKNISET TIEDOT.

BMW Z4 M40i Roadster.

Teho, kW (hv), kierrosluvulla 1/min:

250 (340)

Kiihtyvyys 0–100 km/h, s:

4,5

Polttoaineen kulutus, yhdistetty, l/100 km:

8,1–7,9

CO₂-päästö, yhdistetty, g/km:

184–179

BMW Z4 M40i G29 2022, teknisiä tietoja esittävä piirros
BMW:n renkaat ja vanteet, EU-rengasmerkki, lähikuva

BMW:n RENKAAT & VANTEET.

Jokainen rengas on käynyt läpi tiukat testit jopa 50 eri laatukriteerin osalta, mikä on huomattavasti enemmän kuin EU-laajuinen yhtenäinen rengasmerkintä lakisääteisesti edellyttää. Täällä on tietoja BMW:n käyttämien renkaiden ominaisuuksista.
BMW Z4 Roadster

BMW Z4 Roadster

BMW Z4 Roadster tarjoaa kuljettajalleen urheilullisuutta, ketteryyttä ja älykkäitä avustinjärjestelmiä. Uusimman tekniikan sekä voimansiirron ja alustan innovatiivisten komponenttien ansiosta auto yltää vaikuttaviin suoritusarvoihin. Digitaaliset teknologiat puolestaan lisäävät Roadsterissa ajamisen mukavuutta ja turvallisuutta.