BMW

BMW STORIES.

Lue ja pääse lähemmäksi BMW:tä.

BMW Stories.Lue ja pääse lähemmäksi BMW:tä.
Hofmeisterin taite

KUNNIANOSOITUS HOFMEISTERIN TAITTEELLE.

BMW ilman munuaisen muotoista etusäleikköä? Mahdoton ajatus. On kuitenkin myös toinen muotoiluominaisuus, joka on ollut BMW:n lähes kaikissa automalleissa aina 1960-luvun alusta lähtien – Hofmeisterin taite (saksaksi Hofmeister-Knick).
Löytörerki Nørrebron kaupunginosaan Rune Glifberg ja BMW iX1.

LÖYTÖRETKI NØRREBRON KAUPUNGINOSAAN RUNE GLIFBERG JA BMW iX1.

BMW on suunnitellut yhdessä korusuunnittelija Cornelia Webbin kanssa eksklusiivisia kihlasormuksia, jotka on valmistettu sulatetuista BMW-polkimista. Aiemmin tänä vuonna pariskunnilla ympäri Pohjoismaita oli mahdollisuus voittaa sormuksia ja myös yllättää kumppaninsa kosinnalla Tukholmassa.
BMW winter

5 VINKKIÄ SUJUVAMPAAN TALVIAJOON.

Talvi asettaa sinulle kuljettajana erityisiä vaatimuksia riippumatta siitä, ajatko sähköautolla, ladattavalla hybridillä vai polttomoottoriautolla. Olemme koonneet tähän muutamia palveluita ja tuotteita, jotka helpottavat talvisilla teillä ajamista. Happy driving!
BMW Rings of infinite joy

THE RINGS OF INFINITE JOY.

BMW on suunnitellut yhdessä korusuunnittelija Cornelia Webbin kanssa eksklusiivisia kihlasormuksia, jotka on valmistettu sulatetuista BMW-polkimista. Aiemmin tänä vuonna pariskunnilla ympäri Pohjoismaita oli mahdollisuus voittaa sormuksia ja myös yllättää kumppaninsa kosinnalla Tukholmassa.
Hans Zimmer luo äänet sähköautoihimme.

HANS ZIMMER LUO ÄÄNET SÄHKÖAUTOIHIMME.

Haluatko tietää, kuinka sähköautojen ääni luodaan? Palkittu elokuvasäveltäjä Hans Zimmer on yksi BMW Iconic Sound Electricin luovista voimista. Lue lisää hänen ajatuksistaan eri ääniprofiilien luomisesta.
BMW i4 M50 testaa Salzburgringin.

BMW I4 M50 TESTAA SALZBURGRINGIN.

Päästimme kilpa-autoilija Charlie Martinin BMW i4 M50:n rattiin Salzburgringin moottoriradalla. Puhdas ajodynamiikka ja sähköinen voima asetettiin testiin, jonka tulokset voit lukea tästä alta.
BMW i:n muotoilu

BMW i:N MUOTOILU.

Johtava muotoilija Kai Langer kertoo, kuinka BMW i4 ja muut i-mallit leimaavat BMW i:n muotoilukonseptia.
ROADTRIP OSLOSSA.

ROADTRIP OSLOSSA.

Sähköistävä seikkailu kaupungin sykkeessä.
BMW X7

IDEASTA LUKSUSLUOKAN SUV:KSI.

Haluatko tietää, miten idesta tuli luksuksen uusi ulottuvuus? Tapaa mies, joka loi luksusluokan SUV-mallin BMW X7:n, ja lue siitä, mikä hänen mielestään tekee BMW X7:stä erityisen.
BMW IX

9 VINKKIÄ SÄHKÖAUTOILIJOILLE.

Mitä tarkoittaa auton esivalmistelu ja miten autoa kannattaa oikeasti ladata? Entä millä keinoilla voit saada autosi akusta kaiken irti? Lue kymmenen vinkkiämme sähköauton ja plug-in hybridin kuljettajille.
The 4 - BMW 4-serie Coupé

BMW 4-SARJAN COUPÉ – TAIKUUS ON LINJOISSA.

Kiinnostaako tietää, mitä uuden BMW 4-sarjan Coupén muotoilija ajatteli autoa hahmotellessaan? Seungmo Lim kertoo tarinansa täällä.
My BMW App.

RUUTUAJAN SIJASTA OMAA AIKAA: My BMW.

Haluatko kuulla, miten BMW-auton omistaja käyttää My BMW -sovellusta? Tutustu Marciin ja digitaalisen tekniikan hyödyntämiseen täysimääräisesti.
Uudella tavalla ajateltu muotoilu uudessa BMW iX:ssä.

MUOTOILUN UUSI AIKAKAUSI – BMW IX.

Muotoilunsa, matkustamonsa, ylellisen lounge-tunnelmansa ja innovatiivisten Shy Tech -toimintojensa ansiosta BMW iX antaa sinulle täysin uudenlaisen elämyksen.
Munuaismaskin historia

MUNUAISMASKIN HISTORIA.

Jo lähes 90 vuoden ajan käytännössä kaikissa BMW:n autoissa on ollut merkille tunnusomainen munuaisen muotoinen jäähdyttimen säleikkö. Lähde mukaan matkalle menneisyyteen ja tutustu siihen, miten jäähdyttimen säleikkö on kehittynyt ajan kuluessa aina tähän päivään saakka.
BMW i juhlii 10 vuottaan

BMW i JUHLII 10 VUOTTAAN.

Visiosta syntyi menestystarina. Lue lisää sähköautoistamme, jotka ovat paljon muutakin kuin sähköisiä.
Miten BMW valmistaa kestävän kehityksen mukaisia autoja.

MITEN BMW VALMISTAA ENTISTÄ VASTUULLISEMPIA AUTOJA?

Entä mitä tekemistä maapähkinöiden istuttamisella on tämän kanssa? Lue täältä lisää tavoitteistamme, joiden avulla pyrimme valmistamaan entistä vastuullisempia autoja ja edistämään kestävää kehitystä.
BMW:n kestävyystyö

SUORAA TIETÄ KOHTI KESTÄVYYTTÄ.

Kiinnostaako, mitä BMW tekee kestävän kehityksen eteen? Lue 17 faktaa kestävyydestä ja siitä, miten toimimme sen edistämiseksi.
Alumiini - kestävästä metallista.

ALUMIINI - KESTÄVÄSTÄ METALLISTA.

Mitä on kestävää alumiini? Entä millä tavalla se auttaa meitä matkalla kohti kestävyystavoitteidemme saavuttamista? Lue lisää alumiinin vaikutuksista ja siitä, mitä teemme alumiinin valmistus- ja työstöprosessin kestävyyden lisäämiseksi.
BMW eAcademy

BMW eACADEMY.

Inspiroidu ja lue lisää sähköautoista ja ladattavista hybrideistä.

BMW eACADEMY.

Inspiroidu ja lue lisää sähköautoista ja ladattavista hybrideistä.

BMW-UUTISKIRJE.

Tilaa BMW-uutiskirje ja saat tuoreimmat BMW-uutiset automalleistamme, tuotteistamme ja tapahtumistamme suoraan sähköpostiisi.

Lue lisää