BMW 3-sarjan Sedan

SHOP THE LOOK

THE NEW

3

UUSI BMW 3-SARJAN SEDAN.

BMW 320i xDrive[1]: polttoaineen kulutus, yhdistetty, WLTP, l/100 km: 7,6 - 6,8; CO₂-päästöt, yhdistetty, WLTP, g/km: 171 - 153

[1] Alustavat arvot; puuttuvat arvot eivät olleet saatavilla julkaisuhetkellä.

AJAMISEN ILOA.

Uudessa BMW 3-sarjan Sedanissa yhdistyvät dynaaminen ajotuntuma ja moderni sisätila. Innovatiiviset teknologiat ja älykkäät kuljettajan avustinjärjestelmät tekevät jokaisesta ajosta unohtumattoman kokemuksen. Ulkopuolelta BMW 3-sarjan Sedan on sporttisen elegantti. Sisätilassa mallin uudistus tarjoaa lisää mukavuutta ja mahdollisuuden intuitiiviseen käyttöön. Tutustu uuden BMW 3-sarjan Sedanin kaikkiin mallivaihtoehtoihin, varustevaihtoehtoihin, teknisiin tietoihin sekä monenlaisiin leasing- ja rahoitusmahdollisuuksiin.

TEKNISET TIEDOT

VERSIOT.

   BMW 320i xDrive
   BMW 320i xDrive

   Teho[1]

   135 kW (184 hv)

   Vääntömomentti[1]

   300 Nm

   0–100 km/h[1]

   7,7 s

   Vmax[1]

   230 km/h

   BMW 320i xDrive[1]: polttoaineen kulutus, yhdistetty, WLTP, l/100 km: 7,6 - 6,8; CO₂-päästöt, yhdistetty, WLTP, g/km: 171 - 153

   [1] Alustavat arvot; puuttuvat arvot eivät olleet saatavilla julkaisuhetkellä.

   UUSI BMW 3-SARJAN SEDAN-AUTOSI.

    InfoI content placeholder

    MUOTOILU

    ULKOPUOLEN MUOTOILU.

    SISÄTILAN MUOTOILU.

    TEKNOLOGIAT

    VERKOTTUNEISUUS LISÄÄ AJAMISEN ILOA.

    ÄLYKKÄÄSTI RINNALLASI.

    Aina oikealla kaistalla ja etäisyydellä.

    Driving Assistant Professional avustaa kuljettajaa optimaalisesti. Se tarjoaa kattavasti turvallisuutta ja mukavuutta ajomatkoilla.

    Peruuttamisesta on tehty helppoa.

    Peruutusavustin avustaa sinua järjestelyajossa, esimerkiksi ahtailla sisäänajoteillä. Se tallentaa eteenpäin ajetun reitin viimeisen 50 metrin matkalta. Halutessasi BMW-autosi peruuttaa itsenäisesti reitin takaisin.

    Jätä auton avain kotiin.

    Yhteensopivista mobiililaitteista tulee BMW Digital Key. Voit avata ja lukita BMW-autosi sekä käynnistää sen älypuhelimella tai älykellolla. Voit myös jakaa digitaalisen avaimen enintään viidelle henkilölle.

    Lisää tietoja yhdellä silmäyksellä.

    BMW Head-Up -näyttö heijastaa navigointi- ja ajo-ohjeet suoraan näkökenttääsi. Augmented View näyttää monitoiminäytössä tai mittaristossa tosiaikaista videokuvaa, jossa on reittiopastusohjeita.

    AJODYNAMIIKKA

    YHDISTÄÄ AJAMISEN ILON JA MUKAVUUDEN.

    BMW Financial Services BMW 3-sarjan Touring

    LEASING JA RAHOITUS

    UUSI BMW 3-SARJAN SEDAN-AUTOSI.

    Laajenna sinulle räätälöityä leasing- tai rahoitustarjousta houkuttelevilla palveluilla ja vakuutuksilla, jotka saat yhdessä paketissa.

    All in. Simply smart. BMW Financial Services

    NEUVONTA JA HUOLTOPALVELUT

    UUDEN BMW 3-SARJAN SEDANIN PROACTIVE CARE.

    Huolto – juuri silloin kun sitä tarvitset.

    Aina askeleen edellä. Olipa kyse määräaikaishuollosta tai vaikkapa renkaiden kulumisesta: otamme sinuun ajoissa yhteyttä. My BMW -sovelluksessa näkyvän ilmoituksen kautta varaat huollon suoraan. Näin voit jatkaa matkaa rennoin mielin.

    USEIN KYSYTTYJÄ KYSYMYKSIÄ BMW 3-SARJAN SEDANISTA.

    Polttoaineen kulutus ja CO₂-päästöt.

    BMW 320i xDrive[1]: polttoaineen kulutus, yhdistetty, WLTP, l/100 km 7,6 - 6,8; CO₂-päästöt, yhdistetty, WLTP, g/km: 171 - 153

     

    [1] Alustavat arvot; puuttuvat arvot eivät olleet saatavilla julkaisuhetkellä.

    Bensiinimoottoreiden tehotiedot koskevat käyttöä polttoaineella, jonka Research-oktaaniluku on 98. Kulutustiedot koskevat käyttöä asetuksen (EU) 715/2007 mukaisella vertailupolttoaineella. Lyijyttömät polttoainelaadut, joiden oktaaniluku on RON 91 tai sitä korkeampi ja joiden etanolipitoisuus on enintään 10 % (E10), ovat sallittuja. BMW suosittelee käyttämään polttoainetta, jonka Research-oktaaniluku on 95. High Performance -autoille BMW suosittelee 98-oktaanista polttoainetta.

     

    Polttoaineen kulutukseen, CO₂-päästöihin, sähkönkulutukseen ja sähköiseen toimintasäteeseen liittyvät viralliset tiedot on määritetty määrätyn mittausmenetelmän mukaisesti, ja ne vastaavat asetuksen (EU) 715/2007 kulloinkin voimassa olevaa versiota. WLTP-tiedoissa on otettu vaihteluvälien yhteydessä huomioon kaikki lisävarusteet (tässä tapauksessa Saksan markkinoilla saatavilla olevat lisävarusteet). Viralliset tiedot ilmoitetaan 1.1.2021 jälkeen tyyppihyväksytyille autoille vain WLTP:n mukaisesti. EU-asetuksen 2022/195 nojalla COC-todistuksissa ei myöskään ilmoiteta NEDC-arvoja 1.1.2023 lähtien. NEDC- ja WLTP-mittausmenetelmiin liittyviä lisätietoja löytyy osoitteesta www.bmw.de/wltp

     

    Lisätietoja uusien henkilöautojen virallisista polttonesteen kulutus- ja CO₂-päästötasoista löydät kaikista jälleenmyyjäliikkeistä saatavasta Uuden auton polttonesteen kulutustiedot, CO₂-päästöarvot ja sähkönkulutus -vihkosta tai Liikenteen turvallisuusviraston (TraFi) sivuilta https://www.trafi.fi.