SHOP THE LOOK

THE NEW

5

UUSI BMW 5-SARJAN TOURING.

BMW 520d xDrive Touring: polttoaineen kulutus, yhdistetty, WLTP, l/100 km: 6,4 - 5,6; CO₂-päästöt, yhdistetty, WLTP, g/km: 169 - 149

SUURI FARMARI, JOLLA TUNNET LEIJUVASI TIEN PÄÄLLÄ.

Täysin uusi BMW 5-sarjan Touring on premium-farmari, jossa on runsaasti tavaratilaa ja joustavat istuinpaikkaratkaisut. Tämä uskollinen palvelija sopii niin pitkille työmatkoille kuin koko perheen roadtripille, joiden aikana jokainen voi uppoutua ensiluokkaiseen mukavuuteen. Mukavuutta, ajamisen iloa, tilaa ja turvallisuutta – BMW 5-sarjan Touringilla saat kaiken tarvitsemasi. Se on saatavana useilla erilaisilla varustepaketeilla sekä monilla eri leasing- ja rahoitusvaihtoehdoilla.

TEKNISET TIEDOT

VERSIOT.

   BMW 520d xDrive Touring
   BMW 520d xDrive Touring

   Teho

   145 kW (197 hv)

   Vääntömomentti

   400 Nm

   0–100 km/h

   7,5 s

   Vmax

   218 km/h

   BMW 520d xDive Touring: polttoaineen kulutus, yhdistetty, WLTP, l/100 km: 6,4 - 5,6; CO₂-päästöt, yhdistetty, WLTP, g/km: 169 - 149

   UUSI BMW 5-SARJAN TOURING -AUTOSI.

    InfoI content placeholder

    SISÄTILAN MUOTOILU

    PALJON TILAA TYYLILLE.

    Paljon tilaa suunnitelmillesi. Tilavaan tavaratilaan mahtuvat golfbagit, matkalaukut ja jopa polkupyörät. Näppärät lokerot, silmukat ja koukut helpottavat kuormaamista.

    KÄTEVÄ, MUKAVA JA VIIHDYTTÄVÄ.

    TÄYSIN INTEGROITU VIDEOIDEN STRIIMAUS.

    Katsele elokuvia ja sarjoja BMW-autosi monitoiminäytöllä. Korkearesoluutioiset videot saavat odotusajat tuntumaan lyhemmiltä ja tarjoavat parasta viihdettä[1].

    ULKOPUOLEN MUOTOILU

    KIEHTOVA JOKA NÄKÖKULMASTA.

    AJODYNAMIIKKA

    AJOILON UUDET ULOTTUVUUDET.

    Mukava, urheilullinen ja tilava: uusi BMW 5-sarjan Touring on täydellinen kumppani myös pitkille matkoille. Videolla näkyvät arvot ovat alustavia.

    TEKNOLOGIAT

    ÄLYKKÄÄSTI RINNALLASI.

    Aina oikealla kaistalla ja etäisyydellä.

    Driving Assistant Professional pitää BMW-autosi turvallisesti kaistallaan ja halutulla etäisyydellä muista ajoneuvoista aina 210 km/h:n nopeuteen saakka. Erityisen hyödyllinen ominaisuus pysähtelevässä liikenteessä. Autosi jarruttaa tarvittaessa pysähdyksiin asti ja lähtee jälleen automaattisesti liikkeelle.

    BMW-autosi pysäköi itsensä puolestasi.

    Pysäköi autosi ilman että olet itse autossa. Parking Assistant Professional pysäköi autosi automaattisesti ja lähtee automaattisesti pysäköinnistä. Sinun täytyy tätä ennen vain suorittaa kyseinen pysäköinti kerran itse ja tallentaa se tällöin enintään 200 metrin matkalta.

    Laajenna näkymää eteen.

    Tarkemmin perille kohteeseen. BMW Head-Up -näyttö heijastaa navigointi- ja ajo-ohjeita suoraan näkökenttääsi. Augmented View näyttää monitoiminäytössä ja mittaristossa tosiaikaista videokuvaa, jossa on reittiopastusohjeita.

    Enemmän kuin pelkkä avain.

    Käytä BMW Digital Key Plusin avulla älypuhelintasi autosi avaimena ja jaa avain digitaalisesti enintään viidelle henkilölle. Kun lähestyt BMW-autoasi, se avaa ovien lukituksen ja antaa valotervehdyksen automaattisesti. Samalla sisätila säätyy valitun henkilökohtaisen profiilin perusteella mieltymystesi mukaiseksi.

    BMW 5-sarjan Touring rahoitus ja palvelut

    RAHOITUS & PALVELUT

    BMW FINANCIAL SERVICES UUDELLE BMW 5-SARJAN TOURINGILLE.

    Tarvitsitpa sitten rahoitusta tai leasingia – jokainen tarjous räätälöidään yksilöllisesti sinun tarpeidesi ja toiveidesi mukaisesti.

    PROACTIVE CARE UUDESSA BMW 5-SARJAN TOURINGISSA.

    Huolto – juuri silloin kun sitä tarvitset.

    Aina askeleen edellä. Olipa kyse määräaikaishuollosta tai vaikkapa renkaiden kulumisesta: otamme sinuun ajoissa yhteyttä. My BMW -sovelluksessa näkyvän ilmoituksen kautta varaat huollon suoraan. Näin voit jatkaa matkaa rennoin mielin.

    USEIN KYSYTTYJÄ KYSYMYKSIÄ UUDESTA BMW 5-SARJAN TOURINGISTA.

    [1] Näytetyt palvelut ja toiminnot eivät ole välttämättä  käytettävissä  kaikilla alueilla ja kielillä ja  saattavat  edellyttää erillistä tilausta.