THE NEW

X2

BMW M

UUSI BMW X2 M35i xDRIVE.

BMW X2 M35i xDrive: polttoaineen kulutus, yhdistetty, WLTP, l/100 km: 8,1–7,7; CO2-päästöt, yhdistetty, WLTP, g/km: 183–174

 

 

AJAMISEN ILOA.

Tehokkaan moottorin ja tarkan alustasovituksen avulla BMW X2 M35i xDrive tarjoaa loistavaa suorituskykyä, joka ilmentyy selkeästi myös tämän M-mallin muotoilussa. Tutustu BMW X2 M35i xDriven hintoihin, teknisiin tietoihin ja varustevaihtoehtoihin ja koe urheilullisuuden ja arkikäytettävyyden ainutlaatuinen yhdistelmä.

TEKNISET TIEDOT

VERSIOT.

   BMW X2 M35i xDrive
   BMW X2 M35i xDrive

   Teho

   300 kW (hv)

   Vääntömomentti

   5,4 Nm

   0–100 km/h

   5,4 s

   Vmax

   250 km/h

   BMW X2 M35i xDrive: polttoaineen kulutus, yhdistetty, WLTP, l/100 km: 8,1–7,7; CO2-päästöt, yhdistetty, WLTP, g/km: 181–174

    

    

   Etunäkymä Frozen Portimao -värisestä BMW X2 M35i xDrivesta modernin toimistorakennuksen edessä kaupunkiympäristössä

   PÄIVÄNSELVÄSTI M.

   Neljä pakoputken pääteputkea, lisävarusteiset M urheiluistuimet, erityiset M aerodynamiikkakomponentit – BMW X2 M35i xDrive viestii jo ensi silmäyksellä, että se on BMW M -malli. M Twin-Power Turbo -bensiinimoottori, jonka teho on 221 kW (300 hv), adaptiivinen M alusta ja tehokkaat M Sport -jarrut takaavat BMW X2 M35i xDrivessa M-malleille tyypillisen ajokokemuksen.

   RAKENNA OMA AUTOSI

   UUSI BMW X2 M35i xDRIVESI.

    InfoI content placeholder

    SUORITUSKYKY

    M-AUTOILLE OMINAINEN AJETTAVUUS.

    TEHOKKAASTI PYSÄHDYKSIIN.

    19" M Compound -jarrut hidastavat autoa loistavasti myös märällä alustalla. Rei'itetyt jarrulevyt kestävät erityisen hyvin kuumuutta. Korkeakiiltoisen harmaat ja M-logolla varustetut jarrusatulat viestivät korkeasta suorituskyvystä myös ulkonäöllään.

    AJODYNAMIIKAN KOHOKOHDAT.

    Tehokas moottori ja urheilullinen ajodynamiikka. Uusi BMW X2 M35i xDrive yhdistää erittäin tarkan käsiteltävyyden ja suorituskyvyn.

    MUOTOILU

    ULKONÄÖLTÄÄN M.

    SILMILLE JA KORVILLE M.

    M pakokaasujärjestelmä tarjoaa täyteläiset moottoriäänet neljästä pakoputken pääteputkesta. Pakoputken lisäosat ovat Business Pro M Sportin myötä mustat.

    ULKOPUOLEN KOHOKOHDAT.

    M-TUNTUMA.

    ALCANTARAA UHKUVA KAPINALLINEN.

    Sovitettu tyylisi mukaiseksi. Luxury-kojelauta on verhoiltu tyylikkäällä Alcantara/Veganza-yhdistelmällä. Aina oviverhousten yläosiin saakka. Kojelautaa ja oviverhousten yläosia kehystävät lisäksi siniset M saumat. Voit myös valita toisen sisäverhoilun. Tällöin kojelaudassa on korkealaatuinen vinoneliökuvio Veganza-ilmeellä.

    SISÄTILAN KOHOKOHDAT.

    TEKNOLOGIAT

    ÄLYKKÄÄT JA INNOVATIIVISET.

    TÄYSIN INTEGROITU VIDEOIDEN STRIIMAUS.

    Parasta viihdettä taukojen aikana. Videot saavat odotusajat tuntumaan lyhemmiltä BMW-autossasi. Käytössäsi on laaja maakohtainen valikoima. Striimausvalikoimaa kehitetään jatkuvasti eteenpäin. BMW-autostasi tulee näin toinen olohuoneesi.

    DIGITAALISET KOHOKOHDAT.

    BMW X2 M35i xDrive SUV U10, Digital Premium -toiminnot

    PAREMMIN VERKOTTUNUT.

    BMW Digital Premium -paketti tuo käyttöösi lisää digitaalisia toimintoja – aloita käyttö maksuttomalla kokeiluversiolla:

     

    • laajennettujen BMW Maps -toimintojen ansiosta reaaliaikaiset liikennetiedotukset saatavilla koko kartalla (myös silloin kun reittiopastus ei ole aktiivinen)
    • pääsy audio-, viihde- ja uutissovelluksiin – tarvittavat tietomäärät ja jatkuvat päivitykset sisältyvät pakettiin
    • Lisäpersonointitoimintojen avulla BMW Intelligent Personal Assistant oppii rutiinisi ja suorittaa halutessasi puolestasi automaattisesti pieniä tehtäviä.

    HUOLETTOMASTI TIEN PÄÄLLÄ.

    NEUVONTA JA HUOLTOPALVELUT

    PROACTIVE CARE BMW X2 M35i xDRIVESSA.

    USEIN KYSYTTYJÄ KYSYMYKSIÄ BMW X2 M35i xDRIVESTA.