SHOP THE LOOK

THE NEW

iX2

BMW i

ENSIMMÄINEN BMW iX2. TÄYSIN SÄHKÖINEN.

BMW iX2 xDrive30 : sähköinen kulutus, yhdistetty, WLTP, kWh/100 km: 17,8–16,3; toimintasäde sähköllä, WLTP, km: 417–449

 

KOMPAKTI UUTUUS TÄYNNÄ YLLÄTYKSIÄ.

Täysin uusi BMW iX2 on 100-prosenttisesti sähköinen coupé-SUV, jonka toimintasäde on jopa 449 km. Viiston kattolinjansa ja voimakkaammin eteenpäin kallistuvan ilmeensä ansiosta tämä auto luo itsevarman vaikutelman, joka todella ottaa paikkansa.

 

BMW iX2 xDrive30:ssä on kaksi integroitua voimansiirtoyksikköä – yksi etuakselilla ja toinen taka-akselilla. Ne tuottavat yhteensä 230 kW:n / 313 hevosvoiman tehon (mukaan lukien tilapäinen kiihdytys) ja 494 Nm:n vääntömomentin. Auto kiihtyy nollasta sataan 5,6 sekunnissa, ja sen huippunopeus on 180 km/h.

 

Sisätilan muotoilu on moderni ja suunniteltu kuljettajaa ajatellen. Suurta huomiota on kiinnitetty digitalisaatioon. Vakiovarusteisiin kuuluvat kosketustoiminnolla varustettu BMW Curved Display -näyttö ja uuteen BMW Operating System 9 -käyttöjärjestelmään perustuva uusimman sukupolven BMW iDrive -käyttöliittymä, jossa on uudelleen muotoiltu kotinäyttö ja QuickSelect-pikavalintatoiminto. Sähköinen vetokoukku on saatavilla lisävarusteena.

TEKNISET TIEDOT

VERSIOT.

   BMW iX2 xDrive30
   BMW iX2 xDrive30

   Teho[2] 

   230 kW (313 hv)

   0–100 km/h

   5,6 s

   Vmax

   180 km/h

   Toimintasäde (enintään)

   449 km

   BMW iX2 xDrive30[1] : sähköinen kulutus, yhdistetty, WLTP, kWh/100 km: 17,8–16,3; toimintasäde sähköllä, WLTP, km: 417–449

    

   [1] Toimintasäteeseen vaikuttavat eri tekijät, erityisesti henkilökohtainen ajotyyli, ajoradan ominaisuudet, ulkolämpötila, lämmitys/ilmastointi ja esilämmitys.

    

   [2] Sähkökäyttö jopa 225 kW, hetkellisellä tehon ylityksellä < 10 sekuntia jopa 230 kW.

    

   Dragonfire Red -värinen BMW iX2 pysäköitynä talon edessä maaseudulla aurinkoisella säällä

   SUURI ILME.

   Täyssähköinen BMW iX2 xDrive30 on SUV-coupé-siluettinsa ja BMW Iconic Glow'n ansiosta näyttävä ilmestys. Siinä yhdistyvät BMW X -sarjan joustavuus ja tilavuus sekä BMW i -sarjan innovatiivinen täysin sähköinen voimansiirto. Jopa 449 kilometrin toimintasäde (WLTP) ja kiihdytys nollasta sataan 5,6 sekunnissa takaavat, että auto sopii ihanteellisesti niin arkiajoihin kuin pitkille ajomatkoille.

   UUSI BMW iX2 -AUTOSI.

    InfoI content placeholder

    ULKOPUOLEN MUOTOILU

    VAIKUTTAVA OLEMUS.

    OMALEIMAINEN MYÖS PIMEÄSSÄ.

    BMW Iconic Glow vangitsee katseen etenkin pimeällä, olipa auto pysähtyneenä tai liikkeellä: valkoinen valo korostaa jäähdyttimen säleikön näyttäviä ääriviivoja. Innovatiivinen LED-kuituteknologia mahdollistaa huomiota herättävät valoefektit, jotka näkyvät ajon aikana sekä auton ovien lukituksen avaamisen ja sulkemisen yhteydessä.

    SISÄTILAN MUOTOILU

    TINKIMÄTÖNTÄ DESIGNIA.

    ISTU LÄHES KUIN AVOIMEN TAIVAAN ALLA.

    Panoraamalasikatto tuo auton sisätilaan avaruutta. Autoon pääsee enemmän valoa, ja joka istumapaikalla voi nauttia ylöspäin avautuvasta avoimen tilan tunnusta.

    TEKNOLOGIAT

    INNOVATIIVISTA VIIHDETTÄ.

    VIDEOPELEJÄ MATKAN VARRELLA.

    Pelasitpa yksin tai muiden kanssa, AirConsole Gamingin avulla BMW:stäsi tulee pelikonsoli. Riko oma ennätyksesi tai haasta muut matkustajat BMW Curved Display -näytöllä odotusaikoina. Älypuhelimet toimivat ohjaimina. Skannaa QR-koodi helposti monitoiminäytöltä ja aloita pelaaminen. AirConsole Gaming sisältyy BMW Digital Premiumiin.

    BMW X2 sähköinen SUV U10, Digital Premium

    PAREMMIN VERKOTTUNUT.

    BMW Digital Premium -paketti tuo käyttöösi lisää digitaalisia toimintoja – aloita käyttö maksuttomalla kokeiluversiolla:

    • laajennettujen BMW Maps -toimintojen ansiosta reaaliaikaiset liikennetiedotukset saatavilla koko kartalla (myös silloin kun reittiopastus ei ole aktiivinen).
    • pääsy audio-, viihde- ja uutissovelluksiin – tarvittavat tietomäärät ja jatkuvat päivitykset sisältyvät pakettiin.
    • Lisäpersonointitoimintojen avulla BMW Intelligent Personal Assistant oppii rutiinisi ja suorittaa halutessasi puolestasi automaattisesti pieniä tehtäviä.

    ÄLYKKÄÄSTI RINNALLASI.

    Aina oikealla kaistalla ja etäisyydellä.

    Driving Assistant Professional pitää BMW-autosi turvallisesti kaistallaan ja halutulla etäisyydellä muista ajoneuvoista aina nopeuteen 210 km/h saakka. Erityisen hyödyllinen ominaisuus pysähtelevässä liikenteessä. Autosi jarruttaa tarvittaessa pysähdyksiin asti ja lähtee jälleen automaattisesti liikkeelle.

    Pysäköi helpommin lisäkameroiden avulla.

    Parking Assistant Plus antaa pysäköidessäsi erittäin hyvän näkyvyyden auton ympärille. Lisäkamerat välittävät 3D-näkymän auton ympäristöstä monitoiminäyttöön. Näin näet suoraan, miten paljon tilaa auton siirtelylle vielä on.

    Aja kaukovalot jatkuvasti päälle kytkettyinä.

    Häikäisemättömän kaukovaloavustimen avulla BMW-autosi siirtää valokeilan pois muista tienkäyttäjistä. Näin liikenne sujuu pimeillä teillä parhaassa valossa.

    Enemmän kuin pelkkä avain.

    Käytä BMW Digital Key Plusin avulla älypuhelintasi autosi avaimena ja jaa avain digitaalisesti enintään viidelle henkilölle. Kun lähestyt BMW-autoasi, se avaa ovien lukituksen ja antaa valotervehdyksen automaattisesti. Samalla sisätila säätyy valitun henkilökohtaisen profiilin perusteella mieltymystesi mukaiseksi.

    Laajenna näkymää eteen.

    Tarkemmin perille kohteeseen. Head-Up-näyttö heijastaa navigointi- ja ajo-ohjeita suoraan näkökenttääsi. Augmented View näyttää monitoiminäytössä tai mittaristossa tosiaikaista videokuvaa, jossa on reittiopastusohjeita.

    TOIMINTASÄDE JA LATAAMINEN

    100 % SÄHKÖISTÄ AJAMISEN ILOA.

    Sähköinen kiihtyvyys, BMW My Modes, IconicSounds Electric ja paljon muuta: BMW X -malleille tyypillinen ajamisen ilo, nyt myös täyssähköisenä. (Videolla näkyvät arvot ovat alustavia.)

    HUOLETTOMASTI PERILLE: AJAMINEN JA LATAAMINEN BMW iX2:LLA.

    Lisää tietoa

    Toimintamatka

    Tarvittavat latauspysähdykset

    Tämä on reittisi varrella tarvittavien lataustaukojen todennäköinen määrä.

     

    Laskelmassa on huomioitu vain todellisuudessa olemassa olevat latauspisteet (tila: 25.4.2023), jotka ovat mahdollisimman lähellä reittiäsi, ja oletuksena on, että ajoon lähdettäessä akun varaustila on 100 %.

     

    Latauspysähdyksiä ennakoitaessa suositaan High Power -latausasemia (esim. IONITY-verkosto), koska voit ladata niissä autoasi sen maksimilatausteholla.

    Kokonaislatausaika

    Näin kauan lataaminen kestää todennäköisesti kokonaisuudessaan reittisi varrella. Laskelmassa on huomioitu vain todellisuudessa olemassa olevat latauspisteet (tila: 25.4.2023), jotka ovat mahdollisimman lähellä reittiäsi, ja oletuksena on, että ajoon lähdettäessä akun varaustila on 100 %.

     

    Latauspysähdyksiä ennakoitaessa suositaan High Power -latausasemia (esim. IONITY-verkosto), koska voit ladata niissä autoasi sen maksimilatausteholla.

    Kokonaismatka-aika lataaminen mukaan lukien

    Ilmoitettu matka-aika on arvioidun ajoajan ja latausajan summa, mikäli reitilläsi tarvitaan lataustaukoja.

     

    Oletuksena on, että käytät nopeinta reittiä, jolla ei ole liikennettä haittaavia esteitä tai muita viivästyksiä.

    Info icon Heading

    Info icon Text

    Info icon Heading

    Info icon Text

    Latausteho riippuu akun varaustilasta, ympäristön lämpötilasta, yksilöllisestä ajoprofiilista ja ylimääräisten virtaa kuluttavien laitteiden käytöstä sekä valitusta ajoneuvosta itsestään. Latausajat on laskettu olettaen, että ympäristön lämpötila on 23 °C ajon jälkeen, ja ne voivat vaihdella käyttötottumusten mukaan. Näytetyt arvot ovat esimerkkiarvoja valitun mallin peruskokoonpanolle. Arvot voivat poiketa ajoneuvon muiden varusteversioiden tapauksessa.

    My BMW -sovelluksella voit pitää aina silmällä toimintasädettä ja varaustilaa. Lisäksi voit suunnitella helposti latauksen suhteen optimoituja reittejä ja lähettää ne ajoneuvoon. Lataa sovellus nyt ja tutustu siihen demotilassa.

     

    Lisää tietoa

    Loading Time

    Latausaika

    Julkinen lataaminen

    High Power -latausasema

    High Power -latausasemilla (joita on esimerkiksi IONITY-verkostossa) lataat BMW iX2 -autosi erityisen nopeasti. Näillä latausasemilla käytettävä tasavirta (DC) tarjoaa selvästi korkeammat lataustehot kuin esimerkiksi tavallisesta kotipistorasiasta saatava vaihtovirta (AC). Siksi High Power -latausasemat sopivat erityisen hyvin lataukseen matkoilla. Esityksestä näet lyhimmän latausajan, joka tarvitaan lataamiseen kymmenen prosentin varaustilasta 80 prosentin varaustilaan auton maksimilatausteholla. Tällä alueella lataaminen on nopeinta ja samalla eniten akkua säästävää. Näet kartasta kaikki BMW Charging -verkoston High Power -latausasemat. (Tila: 22.3.2023)

    Pikalatausasema

    Jos lataus halutaan hoitaa nopeasti vaikkapa kaupungissa liikuttaessa tai matkoilla, pikalatausasema on oikea valinta. Sen käyttämä tasavirta (DC) tarjoaa nimittäin korkeammat lataustehot kuin esimerkiksi tavallisesta kotipistorasiasta saatava vaihtovirta (AC). Siksi pikalatausasemat sopivat erityisen hyvin lataukseen matkoilla. Esityksestä näet lyhimmän latausajan, joka tarvitaan lataamiseen kymmenen prosentin varaustilasta 80 prosentin varaustilaan enintään 50 kW:n teholla. Tällä alueella lataaminen on nopeinta ja samalla eniten akkua säästävää. Näet kartasta kaikki BMW Charging -verkoston pikalatausasemat. (Tila: 22.3.2023)

    AC-latausasema

    Julkisia vaihtovirralla (AC) toimivia latausasemia löytyy lähes kaikkialta. Ne sopivat erityisen hyvin säännölliseen ja pitkäkestoiseen lataamiseen – kuten lataamiseen yön yli tai työpäivän aikana. Esityksestä näet lyhimmän ajan, joka tarvitaan akun lataamiseksi nollan prosentin varaustilasta sadan prosentin varaustilaan 22 kW:n maksimiteholla. Suurin latausteho riippuu kuitenkin kunkin auton varustelusta. Löydät kartasta kaikki BMW Charging -verkoston vaihtovirtalatausasmat. (Tila: 22.3.2023)

    Lataaminen kotona

    Wallbox

    Kotona lataat BMW iX2 -autosi mukavasti Wallboxin tai Flexible Fast Chargerin avulla. Niissä molemmissa käytetään vaihtovirtaa (AC). Wallbox mahdollistaa auton, lisävarusteiden ja markkina-alueen mukaan enintään 22 kW:n lataustehon ja Flexible Fast Charger enintään 11 kW:n lataustehon. Esityksestä näet lyhimmän ajan, joka tarvitaan akun lataamiseksi nollan prosentin varaustilasta sadan prosentin varaustilaan 11 kW:n teholla.

    Tavallinen pistorasia

    Lataa autosi kätevästi milloin tahansa kotisi pistorasiasta. Tämä käyttää vaihtovirtaa (AC). Esityksestä näet lyhimmän ajan, joka tarvitaan akun lataamiseksi nollan prosentin varaustilasta sadan prosentin varaustilaan 2,3 kW:n teholla. Kotilataukseen sopii myös BMW Wallbox, jonka avulla lataat autosi milloin tahansa nopeasti, turvallisesti ja mukavasti.

    Filter charging stations

    HUOLETTOMASTI PERILLE: AJAMINEN JA LATAAMINEN BMW iX2:LLA.

    Lisää tietoa

    Esimerkkireitti

    Näytä muita esimerkkireittejä
     Pysähdyksiä

     Tarvittavat latauspysähdykset

     Tämä on reittisi varrella tarvittavien lataustaukojen todennäköinen määrä.

      

     Laskelmassa on huomioitu vain todellisuudessa olemassa olevat latauspisteet (tila: 25.4.2023), jotka ovat mahdollisimman lähellä reittiäsi, ja oletuksena on, että ajoon lähdettäessä akun varaustila on 100 %.

      

     Latauspysähdyksiä ennakoitaessa suositaan High Power -latausasemia (esim. IONITY-verkosto), koska voit ladata niissä autoasi sen maksimilatausteholla.

     Miten nämä arvot on laskettu?

     Esimerkkireitit antavat sinulle arvion odotettavissa olevasta matka-ajasta, johon sisältyvät myös tarvittavat latauspysähdykset, kun akun varaustila on ajoon lähdettäessä 100 %. Latauspysähdyspaikoiksi valitaan vain vapaita ja toimivia latauspisteitä. Reitit näyttävät aina nopeimman reittivaihtoehdon, jolla ei ole liikennettä haittaavia esteitä tai muita viivästyksiä. Latauspysähdykset ja niihin kuluva aika lasketaan sillä perusteella, että latauspisteeseen tultaessa akun varaustila on vähintään 10 %.

      

     Lisäksi on hyvä pitää mielessä, että latausteho riippuu akun varaustilasta, ympäristön lämpötilasta, yksilöllisestä ajoprofiilista ja virtaa kuluttavien laitteiden käytöstä. Latausajat on laskettu olettaen, että ympäristön lämpötila on 23 °C ajon jälkeen, ja ne voivat vaihdella käyttötottumusten mukaan.

     h

     Kokonaislatausaika

     Näin kauan lataaminen kestää todennäköisesti kokonaisuudessaan reittisi varrella. Laskelmassa on huomioitu vain todellisuudessa olemassa olevat latauspisteet (tila: 25.4.2023), jotka ovat mahdollisimman lähellä reittiäsi, ja oletuksena on, että ajoon lähdettäessä akun varaustila on 100 %.

      

     Latauspysähdyksiä ennakoitaessa suositaan High Power -latausasemia (esim. IONITY-verkosto), koska voit ladata niissä autoasi sen maksimilatausteholla.

     h

     Kokonaismatka-aika lataaminen mukaan lukien

     Ilmoitettu matka-aika on arvioidun ajoajan ja latausajan summa, mikäli reitilläsi tarvitaan lataustaukoja.

      

     Oletuksena on, että käytät nopeinta reittiä, jolla ei ole liikennettä haittaavia esteitä tai muita viivästyksiä.

     Latausteho riippuu akun varaustilasta, ympäristön lämpötilasta, yksilöllisestä ajoprofiilista ja ylimääräisten virtaa kuluttavien laitteiden käytöstä sekä valitusta ajoneuvosta itsestään. Latausajat on laskettu olettaen, että ympäristön lämpötila on 23 °C ajon jälkeen, ja ne voivat vaihdella käyttötottumusten mukaan. Näytetyt arvot ovat esimerkkiarvoja valitun mallin peruskokoonpanolle. Arvot voivat poiketa ajoneuvon muiden varusteversioiden tapauksessa.

     My BMW -sovelluksella voit pitää aina silmällä toimintasädettä ja varaustilaa. Lisäksi voit suunnitella helposti latauksen suhteen optimoituja reittejä ja lähettää ne ajoneuvoon. Lataa sovellus nyt ja tutustu siihen demotilassa.

      

     Lisää tietoa

     Loading Time

     Latausaika

     Julkinen lataaminen

     High Power -latausasema

     High Power -latausasemilla (joita on esimerkiksi IONITY-verkostossa) lataat BMW iX2 -autosi erityisen nopeasti. Näillä latausasemilla käytettävä tasavirta (DC) tarjoaa selvästi korkeammat lataustehot kuin esimerkiksi tavallisesta kotipistorasiasta saatava vaihtovirta (AC). Siksi High Power -latausasemat sopivat erityisen hyvin lataukseen matkoilla. Esityksestä näet lyhimmän latausajan, joka tarvitaan lataamiseen kymmenen prosentin varaustilasta 80 prosentin varaustilaan auton maksimilatausteholla. Tällä alueella lataaminen on nopeinta ja samalla eniten akkua säästävää. Näet kartasta kaikki BMW Charging -verkoston High Power -latausasemat. (Tila: 22.3.2023)

     Pikalatausasema

     Jos lataus halutaan hoitaa nopeasti vaikkapa kaupungissa liikuttaessa tai matkoilla, pikalatausasema on oikea valinta. Sen käyttämä tasavirta (DC) tarjoaa nimittäin korkeammat lataustehot kuin esimerkiksi tavallisesta kotipistorasiasta saatava vaihtovirta (AC). Siksi pikalatausasemat sopivat erityisen hyvin lataukseen matkoilla. Esityksestä näet lyhimmän latausajan, joka tarvitaan lataamiseen kymmenen prosentin varaustilasta 80 prosentin varaustilaan enintään 50 kW:n teholla. Tällä alueella lataaminen on nopeinta ja samalla eniten akkua säästävää. Näet kartasta kaikki BMW Charging -verkoston pikalatausasemat. (Tila: 22.3.2023)

     AC-latausasema

     Julkisia vaihtovirralla (AC) toimivia latausasemia löytyy lähes kaikkialta. Ne sopivat erityisen hyvin säännölliseen ja pitkäkestoiseen lataamiseen – kuten lataamiseen yön yli tai työpäivän aikana. Esityksestä näet lyhimmän ajan, joka tarvitaan akun lataamiseksi nollan prosentin varaustilasta sadan prosentin varaustilaan 22 kW:n maksimiteholla. Suurin latausteho riippuu kuitenkin kunkin auton varustelusta. Löydät kartasta kaikki BMW Charging -verkoston vaihtovirtalatausasmat. (Tila: 22.3.2023)

     Lataaminen kotona

     Wallbox

     Kotona lataat BMW iX2 -autosi mukavasti Wallboxin tai Flexible Fast Chargerin avulla. Niissä molemmissa käytetään vaihtovirtaa (AC). Wallbox mahdollistaa auton, lisävarusteiden ja markkina-alueen mukaan enintään 22 kW:n lataustehon ja Flexible Fast Charger enintään 11 kW:n lataustehon. Esityksestä näet lyhimmän ajan, joka tarvitaan akun lataamiseksi nollan prosentin varaustilasta sadan prosentin varaustilaan 11 kW:n teholla.

     Tavallinen pistorasia

     Lataa autosi kätevästi milloin tahansa kotisi pistorasiasta. Tämä käyttää vaihtovirtaa (AC). Esityksestä näet lyhimmän ajan, joka tarvitaan akun lataamiseksi nollan prosentin varaustilasta sadan prosentin varaustilaan 2,3 kW:n teholla. Kotilataukseen sopii myös BMW Wallbox, jonka avulla lataat autosi milloin tahansa nopeasti, turvallisesti ja mukavasti.

     Filter charging stations

     LATAA HELPOSTI. MILLOIN VAIN.

     Aja pidemmälle, koe enemmän. Jopa 64,8 kWh:n akkukapasiteetin ja enintään 449 kilometrin arvioidun toimintasäteen ansiosta BMW iX2 vie sinut rennosti määränpäähäsi.

     Jopa 449 kilometrin toimintasäteen ja älykkään reittien hallinnan avulla matkantekosi on rentoa myös sähköisesti. Pidemmillä ajomatkoilla lataat autosi akun helposti 30 minuutissa jälleen 80 prosenttiin.

     LATAA AUTOSI MITEN JA MISSÄ HALUAT.

     NEUVONTA JA HUOLTOPALVELUT

     PROACTIVE CARE BMW iX2:SSA.

     Huolto – juuri silloin kun sitä tarvitset.

     Aina askeleen edellä. Olipa kyse määräaikaishuollosta tai vaikkapa renkaiden kulumisesta: otamme sinuun ajoissa yhteyttä. My BMW -sovelluksessa näkyvän ilmoituksen kautta varaat huollon suoraan. Näin voit jatkaa matkaa rennoin mielin.

     USEIN KYSYTTYJÄ KYSYMYKSIÄ BMW iX2:STA.