BMW 3-sarjan Touring

SHOP THE LOOK

THE NEW

3

UUSI BMW 3-SARJAN TOURING.

BMW 320d xDrive[1]: polttoaineen kulutus, yhdistetty, WLTP, l/100 km: 6,1 - 5,4; CO₂-päästöt, yhdistetty, WLTP, g/km: 160 - 141

[1] Alustavat arvot; puuttuvat arvot eivät olleet saatavilla julkaisuhetkellä.

AJAMISEN ILOA.

Uudessa BMW 3-sarjan Touringissa yhdistyvät Touringin joustavuus ja soveltuvuus arkikäyttöön sekä urheilullinen ajodynamiikka ja hyvin suunniteltu mukavuus. Ulkoapäin se näyttää atleettiselta ja elegantilta. Touringin suuri tavaratilan tilavuus, innovatiiviset teknologiat ja älykkäät kuljettajan avustinjärjestelmät tekevät siitä ihanteellisen kumppanin myös pitkille matkoille. Tutustu uuden BMW 3-sarjan Touringin kaikkiin malli- ja varustevaihtoehtoihin, teknisiin tietoihin sekä monipuolisiin leasing- ja rahoitusmahdollisuuksiin.

TEKNISET TIEDOT

VERSIOT.

   BMW 320d xDrive
   BMW 320d xDrive

   Teho[1]

   140 kW (190 hv)

   Vääntömomentti[1]

   400 Nm

   0–100 km/h[1]

   7,5 s

   Vmax[1]

   225 km/h

   BMW 320d xDrive[1]: polttoaineen kulutus, yhdistetty, WLTP, l/100 km: 6,1 - 5,4; CO₂-päästöt, yhdistetty, WLTP, g/km: 160 - 141

   [1] Alustavat arvot; puuttuvat arvot eivät olleet saatavilla julkaisuhetkellä.

   UUSI BMW 3-SARJAN TOURING -AUTOSI.

    InfoI content placeholder

    MUOTOILU

    SISÄTILAN MUOTOILU.

    Tavaratilan tilavuus BMW 3-sarjan Touring

    RIITTÄVÄSTI TILAA SUUNNITELMILLESI.

     500 - 1510[1] litran  tavaratila takaa joustavuuden arjessa ja matkoilla. Näin ajoneuvo tarjoaa riittävästi tilaa kaikille ostoksille ja matkatavaroille. Takaistuinrivi on helppo kääntää alas, jos tilaa tarvitaan enemmän.

    ULKOPUOLEN MUOTOILU.

    TEKNOLOGIAT

    VERKOTTUNEISUUS LISÄÄ AJAMISEN ILOA.

    ÄLYKKÄÄSTI RINNALLASI.

    Aina oikealla kaistalla ja etäisyydellä.

    Driving Assistant Professional pitää BMW-autosi turvallisesti kaistallaan ja halutulla etäisyydellä muista ajoneuvoista aina 210 km/h:n nopeuteen saakka. Erityisen hyödyllinen ominaisuus pysähtelevässä liikenteessä. Autosi jarruttaa tarvittaessa pysähdyksiin asti ja lähtee jälleen automaattisesti liikkeelle.

    Peruuttamisesta on tehty helppoa.

    Peruutusavustin avustaa sinua järjestelyajossa, esimerkiksi ahtailla sisäänajoteillä. Se tallentaa eteenpäin ajetun reitin viimeisen 50 metrin matkalta. Halutessasi BMW-autosi peruuttaa itsenäisesti reitin takaisin.

    Jätä auton avain kotiin.

    Älypuhelimesi ottaa sen tehtävät, ja siitä tulee BMW Digital Key. Pidä sitä ovenkahvan lähellä ja astu autoon. Käynnistä BMW:si asettamalla puhelin sille tarkoitetulle alustalle.

    Lisää tietoja yhdellä silmäyksellä.

    BMW Head-Up -näyttö heijastaa navigointi- ja ajo-ohjeita suoraan näkökenttääsi. Augmented View näyttää monitoiminäytössä tai mittaristossa tosiaikaista videokuvaa, jossa on reittiopastusohjeita.

    AJODYNAMIIKKA

    YHDISTÄÄ AJAMISEN ILON JA MUKAVUUDEN.

    BMW Financial Services BMW 3-sarjan Touring

    LEASING JA RAHOITUS

    UUSI BMW 3-SARJAN
    TOURING -AUTOSI.

    Laajenna sinulle räätälöityä leasing- tai rahoitustarjousta houkuttelevilla palveluilla ja vakuutuksilla, jotka saat yhdessä paketissa.

    All in. Simply smart. BMW Financial Services

    NEUVONTA JA HUOLTOPALVELUT

    PROACTIVE CARE UUDESSA BMW 3-SARJAN TOURINGISSA.

    Huolto – juuri silloin kun sitä tarvitset.

    Aina askeleen edellä. Olipa kyse määräaikaishuollosta tai vaikkapa renkaiden kulumisesta: otamme sinuun ajoissa yhteyttä. My BMW -sovelluksessa näkyvän ilmoituksen kautta varaat huollon suoraan. Näin voit jatkaa matkaa rennoin mielin.

    Polttoaineen kulutus ja CO₂-päästöt.

    BMW 320d xDrive[1]: polttoaineen kulutus, yhdistetty, WLTP, l/100 km: 6,1 - 5,4; CO₂-päästöt, yhdistetty, WLTP, g/km: 160 - 141

    [1] Alustavat arvot; puuttuvat arvot eivät olleet saatavilla julkaisuhetkellä.

    Bensiinimoottoreiden tehotiedot koskevat käyttöä polttoaineella, jonka Research-oktaaniluku on 98. Kulutustiedot koskevat käyttöä asetuksen (EU) 715/2007 mukaisella vertailupolttoaineella. Lyijyttömät polttoainelaadut, joiden oktaaniluku on RON 91 tai sitä korkeampi ja joiden etanolipitoisuus on enintään 10 % (E10), ovat sallittuja. BMW suosittelee käyttämään polttoainetta, jonka Research-oktaaniluku on 95. High Performance -autoille BMW suosittelee 98-oktaanista polttoainetta.

    Polttoaineen kulutukseen, CO₂-päästöihin, sähkönkulutukseen ja sähköiseen toimintasäteeseen liittyvät viralliset tiedot on määritetty määrätyn mittausmenetelmän mukaisesti, ja ne vastaavat asetuksen (EU) 715/2007 kulloinkin voimassa olevaa versiota. WLTP-tiedoissa on otettu vaihteluvälien yhteydessä huomioon kaikki lisävarusteet (tässä tapauksessa Saksan markkinoilla saatavilla olevat lisävarusteet). Viralliset tiedot ilmoitetaan 1.1.2021 jälkeen tyyppihyväksytyille autoille vain WLTP:n mukaisesti. EU-asetuksen 2022/195 nojalla COC-todistuksissa ei myöskään ilmoiteta NEDC-arvoja 1.1.2023 lähtien. NEDC- ja WLTP-mittausmenetelmiin liittyviä lisätietoja löytyy osoitteesta www.bmw.de/wltp

    Lisätietoja uusien henkilöautojen virallisista polttonesteen kulutus- ja CO₂-päästötasoista löydät kaikista jälleenmyyjäliikkeistä saatavasta Uuden auton polttonesteen kulutustiedot, CO₂-päästöarvot ja sähkönkulutus -vihkosta tai Liikenteen turvallisuusviraston (TraFi) sivuilta https://www.trafi.fi.