THE NEW

M2

BMW M

BMW 2-SARJAN COUPÉ

M-MALLIT.

BMW M2 Coupé[1]: polttoaineen kulutus, yhdistetty, WLTP, l/100 km: 9,8 - 9,6; CO2-päästöt, yhdistetty, WLTP, g/km: 222 - 218

[1] Alustavat arvot; puuttuvat arvot eivät olleet saatavilla julkaisuhetkellä.

Ajamisen iloa.

Uuden BMW M2 Coupén muotoilu näyttää urheilulliselta ja monipuolisen värivalikoiman ansiosta erityisen yksilölliseltä. Ajoneuvon tehokas moottori ja tarkka alustasovitus osoittaa tiiviin yhteyden moottoriurheiluun. Tutustu kaikkien BMW 2-sarjan Coupé M-mallien varusteversioihin ja teknisiin tietoihin sekä monipuolisiin leasing- ja rahoitusmahdollisuuksiin.

Versiot.

 • M-mallitBMW M
  • Bensiini
   BMW M2 Coupé
   BMW M2 Coupé

   Teho

   353 kW (480 hv)

   Vääntömomentti

   550 Nm

   0–100 km/h

   4,2 s

   Vmax

   250 km/h

   BMW M2 Coupé[1]: polttoaineen kulutus, yhdistetty, WLTP, l/100 km: 9,8 - 9,6; CO₂-päästöt, yhdistetty, WLTP, g/km: 222 - 218

   [1] Alustavat arvot; puuttuvat arvot eivät olleet saatavilla julkaisuhetkellä.

   BMW 2-sarjan Coupén M-mallit.

   BMW M2 Coupé
    • BMW M2 Coupé.

     • Maksimaalinen M High -suorituskyky ja takapyöräveto
     • 6-sylinterinen High-Performance M TwinPower Turbo -bensiinirivimoottori
     • 6-vaihteinen M-käsivaihteisto tai 8-vaihteinen M Steptronic Sport -vaihteisto, jossa Drivelogic
     • Takapyöräveto, jossa aktiivinen M-tasauspyörästö
     • Moottoriurheilusta tutut innovaatiot, kuten M Carbon -katto tai M Carbon -kuppi-istuimet
     • Käsivaihteisto: 353 kW (480 hv), 0–100 km/h 4.2 sekunnissa[1]
     • Automaattivaihteisto: 353 kW (480 hv), 0–100 km/h 4.2 sekunnissa[1]

   BMW M2 Coupé[1]: polttoaineen kulutus, yhdistetty, WLTP, l/100 km: 9,8 - 9,6; CO2-päästöt, yhdistetty, WLTP, g/km: 222 - 218

   Esitetyt suorituskyky-, kulutus- ja CO2-päästötiedot koskevat autoja, joissa on vakiovaihteisto.

   [1] Alustavat arvot; puuttuvat arvot eivät olleet saatavilla julkaisuhetkellä.

   Valitse ilme autollesi.

    InfoI content placeholder
    BMW M2 Coupé näkymä ulkoa

    BMW M2 Coupé.

    Uuden BMW M2 Coupén suorituskyky on heti nähtävissä, kuultavissa ja tunnettavissa. 6-sylinterinen High-Performance M TwinPower Turbo -bensiinirivimoottori kiihtyy nyt 353 kW:lla (480 hv). Voimakas muotoilu tekee pysyvän vaikutuksen uusilla pyörillään ja läppäohjatulla jälkiäänenvaimentimella, jossa on mustat pakoputken lisäosat. Uusi BMW M2 Coupé näyttää monipuolisen värivalikoiman ansiosta erityisen yksilölliseltä. M Race Track -paketti vakuuttaa muun muassa M Carbon -kuppi-istuimillaan ja M Carbon -katollaan.

    BMW M2 Coupé[1]: polttoaineen kulutus, yhdistetty, WLTP, l/100 km: 9,8 - 9,6; CO2-päästöt, yhdistetty, WLTP, g/km: 222 - 218

    [1] Alustavat arvot; puuttuvat arvot eivät olleet saatavilla julkaisuhetkellä.

    Ajodynamiikka.

    0:00
    0:00 /  0:00

    Tehokkaan moottorin, tarkan alustasovituksen ja kompaktien mittojen yhdistelmä tekee BMW M2 Coupésta ketterän ja sporttisen auton. Videolla näkyvät arvot ovat alustavia.

    6-sylinterinen M TwinPower

    Turbo -bensiinirivimoottori.

    Tehoa, jonka kuulee ja tuntee. Moottorin ominaisuuksia ovat maksimaalinen teho ja M-tyyliset äänet.

    Ulkopuolen muotoilu.

    Jokainen väri on kannanotto.

    Mukauta urheilullinen ulkopuoli kahdeksan uuden värin ansiosta juuri makusi mukaiseksi. Maalipinnan loistokkuus ja värinsyvyys ihastuttavat joka kulmasta katsottuna.

    Sisätilan muotoilu.

    0:00
    0:00 /  0:00

    Yhtä lailla kuljettajalle suunnattu ja ergonominen kuin urheilullinen ja tyylikäskin: BMW M2 Coupén sisätila henkii M-autoille tyypillistä moottoriurheilutunnelmaa ja takaa samalla mukavuutta pitkän matkan ajoihin.

    Mukavaa istuvuutta.

    Osittain moniväriset M-urheiluistuimet antavat ihanteellisen sivupidon. Valaistu M2-logo koristaa osittain integroituja ja säädettäviä pääntukia.

    Teknologiat – älykkäästi rinnallasi.

    Levollisin mielin liikenteessä.

    Driving Assistant vie sinut turvallisesti perille. Se varoittaa sinua vaaroista kaistaa vaihdettaessa tai pysäköintiruudusta pois ajettaessa. Hätätilanteessa se tarttuu itse toimeen.

    Turvallisesti oikealla etäisyydellä.

    Etäisyyssäätö pitää automaattisesti etäisyyden edellä ajavaan ajoneuvoon 30–160 km/h:n vauhdissa. Pysähtelevässä liikenteessä Stop and go -toiminto hoitaa pysähtymisen ja uudelleen liikkeellelähdön itsenäisesti.

    Parking Assistant.

    Parking Assistant helpottaa auton pysäköimistä ja siirtelyä. Peruutuskamera, etäisyystunnistimet ja hätäjarrutustoiminto auttavat välttämään pysäköinnissä syntyviä vaurioita. Lisäksi BMW-autosi tunnistaa ohi ajaessaan sopivat pysäköintitilat ja pysäköi tarvittaessa niihin automaattisesti. Käytännöllinen: peruutusavustin avustaa kuljettajaa esimerkiksi ahtailla sisäänajoteillä.

    BMW Live Cockpit Professional.

    BMW Live Cockpit Plus on visuaalisesti ainutlaatuinen. Tämä huippuvaruste tarjoaa BMW Live Cockpit Plusin lisäksi myös BMW Head-Up -näytön. Ajo- ja tietiedot heijastetaan tuulilasille. BMW Curved Display -näytössä näet ympäristöstä reaaliaikaista videokuvaa, jossa on animoituja navigointiohjeita.

    Digitaaliset kohokohdat.

    BMW M2 Coupé rahoitus ja leasing

    Uusi BMW M2 Coupé.

    Laajenna sinulle räätälöityä leasing- tai rahoitustarjousta houkuttelevilla palveluilla ja vakuutuksilla, jotka saat yhdessä paketissa.


    All in. Simply smart. BMW Financial Services

    Proactive Care uudessa BMW M2 Coupéssa.

    Huolto – juuri silloin kun sitä tarvitset.

    Aina askeleen edellä. Olipa kyse määräaikaishuollosta tai vaikkapa renkaiden kulumisesta: otamme sinuun ajoissa yhteyttä. My BMW -sovelluksessa näkyvän ilmoituksen kautta varaat huollon suoraan. Näin voit jatkaa matkaa rennoin mielin.

    Usein kysyttyjä kysymyksiä BMW M2 Coupésta.

    Tämä voisi kiinnostaa

    sinua myös.

    Polttoaineen kulutus ja CO₂-päästöt.

    BMW M2 Coupé[1]: polttoaineen kulutus, yhdistetty, WLTP, l/100 km: 9,8 - 9,6; CO₂-päästöt, yhdistetty, WLTP, g/km: 222 - 218

    [1] Alustavat arvot; puuttuvat arvot eivät olleet saatavilla julkaisuhetkellä.

    Bensiinimoottoreiden tehotiedot koskevat käyttöä polttoaineella, jonka Research-oktaaniluku on 98. Kulutustiedot koskevat käyttöä asetuksen (EU) 715/2007 mukaisella vertailupolttoaineella. Lyijyttömät polttoainelaadut, joiden oktaaniluku on RON 91 tai sitä korkeampi ja joiden etanolipitoisuus on enintään 10 % (E10), ovat sallittuja. BMW suosittelee käyttämään polttoainetta, jonka Research-oktaaniluku on 95. High Performance -autoille BMW suosittelee 98-oktaanista polttoainetta.

    Polttoaineen kulutukseen, CO2-päästöihin, sähkönkulutukseen ja sähköiseen toimintasäteeseen liittyvät viralliset tiedot on määritetty määrätyn mittausmenetelmän mukaisesti, ja ne vastaavat asetuksen (EU) 715/2007 kulloinkin voimassa olevaa versiota. WLTP-tiedoissa on otettu vaihteluvälien yhteydessä huomioon kaikki lisävarusteet (tässä tapauksessa Saksan markkinoilla saatavilla olevat lisävarusteet). Viralliset tiedot ilmoitetaan 1.1.2021 jälkeen tyyppihyväksytyille autoille vain WLTP:n mukaisesti. EU-asetuksen 2022/195 nojalla COC-todistuksissa ei myöskään ilmoiteta NEDC-arvoja 1.1.2023 lähtien. NEDC- ja WLTP-mittausmenetelmiin liittyviä lisätietoja löytyy osoitteesta www.bmw.de/wltp


    Lisätietoja uusien henkilöautojen virallisista polttonesteen kulutus- ja CO2-päästötasoista löydät kaikista jälleenmyyjäliikkeistä saatavasta Uuden auton polttonesteen kulutustiedot, CO2-päästöarvot ja sähkönkulutus -vihkosta tai Liikenteen turvallisuusviraston (TraFi) sivuilta https://www.trafi.fi.