x4m

THE X4 M

BMW M

BMW X4 M: MALLIT JA VARUSTEET

THE X4 MBMW X4 M: MALLIT JA VARUSTEET

BMW X4 M -AUTOT.

BMW X4:n neljä tehokasta ja sporttista mallia.

BMW X4 M COMPETITION.

Maksimaalista ajodynamiikkaa ja ainutlaatuisia ominaisuuksia.
 • Huipputehokas 6-sylinterinen M TwinPower Turbo -bensiinimoottori
 • M xDrive, jossa aktiivinen M-tasauspyörästö ja 8-vaihteinen M Steptronic -automaattivaihteisto, jossa Drivelogic
 • Ainutlaatuiset muotoiluelementit ja varusteet
 • 375 kW/510 hv, 600 Nm, 0–100 km/h 4,1 s:ssa
BMW X4 M Competition, metalliväri Toronto Red, ulkopuoli.

BMW X4 M.

Ajodynamiikan upein taso.
 • Huipputehokas 6-sylinterinen M TwinPower Turbo -bensiinimoottori
 • M xDrive, jossa aktiivinen M-tasauspyörästö
 • 8-vaihteinen M Steptronic -automaattivaihteisto, jossa Drivelogic
 • 353 kW/480 hv, 600 Nm, 0–100 km/h 4,2 s:ssa
BMW X4 M Alpine White, ulkopuoli.

BMW X4 M40i.

Epätavallisen tasapainoinen yhdistelmä suorituskykyä ja kätevyyttä.
 • 6-sylinterinen M TwinPower Turbo -bensiinimoottori
 • BMW xDrive
 • 8-vaihteinen Steptronic-automaattivaihteisto
 • 260 kW/354 hv, 500 Nm, 0–100 km/h 4,8 s:ssa
BMW X4 M40i, metalliväri Sapphire Black, ulkopuoli.

BMW X4 M40d.

Voimaa ja tehokkuutta ilman kompromisseja.
 • 6-sylinterinen M TwinPower Turbo -dieselmoottori
 • BMW xDrive
 • 8-vaihteinen Steptronic-automaattivaihteisto
 • 240 kW/326 hv, 680 Nm, 0–100 km/h 4,9 s:ssa
BMW X4 M40d, metalliväri Phytonic Blue, ulkopuoli.
 • BMW X4 M COMPETITION.
 • BMW X4 M.
 • BMW X4 M40i.
 • BMW X4 M40d.

BMW X4 M COMPETITION JA BMW X4 M.

Suorituskykyominaisuudet.

Kaksi mallia, ainutlaatuinen suorituskyky: Kaikki moottorin ja alustan osat ovat todisteena BMW M:n moottoriurheilujuurista. Aidolla X-luonteella täydennettynä se takaa M-malleille tyypillisen ajamisen ilon jokaisella tiellä.

BMW X4 M Competition, metalliväri Toronto Red, ajaa, ulkopuoli, takaosasta näkyy kolme neljäsosaa
BMW X4 M ja BMW X4 M Competition, äärimmäisen tehokas kuusisylinterinen M TwinPower Turbo -bensiinimoottori.

Huipputehokas 6-sylinterinen M TwinPower Turbo -bensiinirivimoottori.

Kuusisylinterisen M TwinPower Turbo -bensiinirivimoottorin vahvoja ominaisuuksia ovat erinomaisen väkevä teho, upean tasainen käynti ja väkevät moottorisoundit. Moottorissa on kaksois-VANOS, Valvetronic, High Precision -ruiskutus ja kaksi pakokaasuahdinta. Niiden ansiosta moottorin teho on 353 kW (480 hv), Competition-mallissa jopa 375 kW (510 hv).
BMW X4 M ja BMW X4 M Competition, moottori, M Carbon -tarkkuustukitanko.

M Carbon -tarkkuustukitanko.

M Carbon -tarkkuustukitanko lisää auton keularakenteen lujuutta ja parantaa ohjauksen tarkkuutta. Tämä korkealaatuinen hiilikuituvahvisteisesta muovista valmistettu osa on äärimmäisen kevyt, ja konepeltiä avatessa se tuo mieleen moottoriurheilun. Urheilullisuus näkyy vahvasti myös auton etuosassa.
BMW X4 M Competition, metallivärinä Toronto Red, ulkopuoli, lähikuva takaosasta sivulta, M-alusta.

M alusta.

M-alusta varmistaa auton suuren ajodynamiikan tehokkaan hyödyntämisen. Kolmen ajoasetusvaihtoehdon COMFORT, SPORT ja SPORT+ ohella kuljettaja voi valita ajovakauden valvontatoiminnon (DSC) kolmesta eri asetuksesta ja sovittaa ajovakauden suosimaansa ajotyyliin.
BMW X4 M ja BMW X4 M Competition, sisätilat, monitoiminäyttö, M xDrive.

M xDrive.

BMW M xDrive ja aktiivinen M-tasauspyörästö takaavat maksimaalisen pidon ja ajodynamiikan niin urheilukäytössä kuin arjessakin. M-malleille tyypillisen tekniikan ansiosta ajoneuvoa on helppo ohjata jokaisella alustalla sekä myös tiukoista kaarteista ulos kiihdytettäessä. Ohjaaminen on aina tarkkaa ja varmaa.
BMW X4 M ja BMW X4 M Competition, sisätilat, M-valitsinvipu, 8-vaihteinen M Steptronic -automaattivaihteisto.

8-vaihteinen M Steptronic -automaattivaihteisto.

8-vaihteinen M Steptronic -automaattivaihteisto ja sen Drivelogic tarjoavat monipuolisen valikoiman vaihtamisvaihtoehtoja: sporttisesta ja dynaamisesta miellyttävään ja polttoainetta säästävään. Kuljettaja voi käyttää vaihdinvipua manuaalisesti, vaihtaa vaihteita ohjauspyörän vaihdekatkaisimesta ja antaa automaattivaihteiston hoitaa tehtävän.
BMW X4 M Competition ja BMW X4 M, sisätilat, ohjaamo, nahkainen M-ohjauspyörä, M-Servotronic.

M Servotronic.

M Servotronic tuottaa kuhunkin ajotilanteeseen ja ajonopeuteen parhaiten sopivan ohjaustehostusvoiman. Lisäksi se välittää kaikissa ajonopeuksissa suoran ja tarkan ohjaustuntuman. Järjestelmä on erityisesti M malliin sovitettu. Ohjaustehostuksen säätelyyn on käytettävissä kolme katkaisimella valittavaa erilaista säätökäyrää.
BMW X4 M Competition, metalliväri Toronto Red, ulkopuoli, M-kevytmetallivanteet ja M Compound -jarrut.

M Compound -jarrut.

Erityisten materiaalin käytön ansiosta M Compound -jarrut varmistavat auton erinomaiset hidastuvuusarvot, jarrujen häipymättömän hyvänä pysyvän tehon ja jarrulaitteiden pitkäikäisyyden. Lisäksi materiaalivalinnat keventävät painoa, mikä osaltaan vaikuttaa positiivisesti auton reagointiherkkyyteen, dynamiikkaan ja kiihtyvyyteen. Näiden suuretehojarrujen metallisinisiksi maalatuissa jarrusatuloissa on koristeena M logot. Erityisen sovituksen vuoksi voi pitkän, vähäisen tai erittäin suuren kuormituksen tapauksessa ilmetä yksitellen tilapäisiä ääniä, jotka katoavat jälleen hetken kuluttua. Toimintaäänien välttämiseksi on suositeltavaa kuormittaa jarruja säännöllisin välein muutamilla voimakkailla jarrutuksilla. Jos jarrulevyissä on kosteutta, voidaan jarrujärjestelmä jarruttaa kuivaksi äänien välttämiseksi. Toimintaäänet eivät vaikuta jarrujen tehokkuuteen, käyttöturvallisuuteen tai kestävyyteen.
BMW X4 M Competition, metallivärinä Toronto Red, ulkopuoli, takaosan näkymä ja M Sport -pakoputkisto sekä hiilikuidusta valmistettu diffuusori.

M Sport -pakoputkisto.

M Sport -pakoputkiston äänet ovat integroidulla virtausläppätekniikalla mukautettavissa. Ajodynamiikkakatkaisimella valittavissa olevat moottoria koskevat ajoasetukset SPORT ja SPORT+ täydentyvät väkevällä moottorisoundilla, kun taasen mukavuuspainotteisen ajoasetuksen yhteydessä äänet ovat hillitymmät.

BMW X4 M COMPETITION.

Muotoiluominaisuudet.

BMW X4 M Competitionin voimakkaat mittasuhteet, dynaamisesti muotoilu coupésiluetti ja täydelliset M-muotoiluelementit tekevät ajoneuvosta puhtaan suorituskyvyn ruumiillistuman. Sisätiloissa yhdistyy sporttisuus ja laadukkaat yksityiskohdat luoden ainutlaatuisen kokonaiselämyksen.

BMW X4 M Competition, metalliväri Toronto Red, ulkopuoli, kolme neljäsosan sivunäkymä.
BMW X4 M Competition, metallivärinä Toronto Red, ulkopuoli, etuosa ja korkeakiiltoinen musta jäähdyttimen M-säleikkö.

Jäähdyttimen M säleikkö.

Huomiota herättävä jäähdyttimen M säleikkö sekä sen mustat korkeakiiltoiset kaksoispystyrivat ja mallimerkintä hallitsevat auton M malleille tyypillisen dynaamista keulailmettä. Mustat korkeakiiltoiset kaksoispystyrivat toistavat M kevytmetallivanteiden kaksoispuolamuotoilua. Jäähdyttimen M säleikkö ilmentää erityistä urheilullisuutta ja antaa aavistuksen siitä voimasta, joka säleikön takaa konepellin alta löytyy.
BMW X4 M Competition, metalliväri Toronto Red, ulkopuoli, lähikuva takaosan hiilikuidusta valmistetusta spoilerista, jossa tekstilogo ”X4 M Competition”.

X4 M Competition -tekstilogo.

MustaX4 M Competition -tekstilogo auton perässä kertoo auton suuresta ajodynaamisesta potentiaalista.
BMW X4 M Competition, metalliväri Toronto Red, ulkopuoli, M-ilmasäleiköt korkeakiiltoisena mustana ja mallimerkintä.

M ilmasäleiköt.

M malleille tyypilliset ilmasäleiköt ja niiden mallimerkinnät korostavat kolmiulotteisina yksityiskohtina suorituskykyä ja auton tarjoamaa poikkeuksellista ajoelämystä. Ne ilmentävät M automallien dynaamista tekniikkaa ja tunteisiin vetoavaa muotoilua.
BMW X4 M Competition, metallivärinä Toronto Red, ulkopuoli, ulkopuolen M Carbon -varustepaketti, ulkopeilit ja hiilikuidusta valmistetut ulkopeilikotelot.

M ulkopeilit.

Aerodynaamisesti optimoidut M ulkopeilit ovat näyttävä osa urheilullisen dynaamista M muotoilua. Koriin korostavalla kaksoispykälärakenteella kiinnitetyt ulkopeilit ovat tyylikäs designyksityiskohta, jotka viestivät myös valmistustarkkuuden korkeasta laadusta. LED-sivuvilkut on sijoitettu mittatarkasti kapeisiin, pitkiin saumakohtiin.
BMW X4 M Competition, metallivärinä Toronto Red, ulkopuoli, ulkopuolen M Carbon -varustepaketti, hiilikuidusta valmistettu M-takaspoileri.

M takaspoileri.

M takaspoileri korostaa auton urheilullista siluettia ja vähentää nostetta tuntuvasti. Perää alemmas painava takaspoileri lisää takapyörien pitoa suurissa ajonopeuksissa, mikä parantaa auton ajovakautta.
BMW X4 M Competition, sisäosat, Merino-nahkaiset M-urheiluistuimet, Adelaide Grey.

M urheiluistuimet.

Monipuolisesti säädettävissä M urheiluistuimissa on korkeat reunaosat ja integroidut pääntuet. Istuimet antavat kuljettajalle ja etumatkustajalle erinomaisen sivuttaistuen. Lisäksi myös selkänojan leveys on säädettävissä. Tyylikäs muotoilu valaistuine M logoineen hivelee silmää ja korostaa auton urheilullisuutta. (Edellä näytetyt M turvavyöt on saatavilla arviolta 8/2019 alkaen.)
BMW X4 M Competition, sisätilat, kojelauta ja Carbon Fibre -sisäkoristelistat.

Carbon Fibre -sisäkoristelistat.

Carbon Fibre -sisäkoristelistat kojelaudassa, ovissa ja keskikonsolissa, Pearl Gloss Chrome -korostuksella.
BMW X4 M Competition, sisätilat, ohjaamo, nahkainen M-ohjauspyörä, monitoimiohjauspyörä.

Nahkainen M ohjauspyörä

Nahkaisessa M ohjauspyörässä on monitoiminäppäimet, M merkki, kromikoristeosa sekä kuljettajan turvatyyny-yksikkö ja kaksoispuolat. Ohjauspyörän kehä on verhoiltu mustalla nahkalla, jossa on värilliset kontrastisaumat. Peukalosyvennysten ansiosta tämä ohjauspyörä istuu hyvin käteen. Kuljettaja voi ajon aikana mukauttaa auton ominaisuuksia M Drive -näppäimillä.
BMW X4 M Competition, sisätilat, M-valitsinvipu.

M valitsinvipu.

M valitsinvivun yläpinnassa olevan M merkin vieressä on keinukatkaisin, jolla valitaan jokin kolmesta Drivelogic-vaihtamisohjelmasta. Heti sen alapuolella sijaitsee vaihteiston P-asennon katkaisin. Manuaalista S-vaihtamisohjelmaa käytettäessä vaihteet voi kytkeä M malleille tyypillisellä valitsinvivulla. D-vaihtamisohjelmaa käytettäessä vaihteet kytkeytyvät automaattisesti.
BMW X4 M Competition, sisätilat, ohjaamo, M-malleille tyypillinen mittaristo.

M malleille tyypillinen mittaristo.

M malleille tyypillisessä mittaristossa on neljä mittaria – nopeusmittari, kierroslukumittari ja Shift-vaihtamisvalot, polttoainemäärä ja moottoriöljyn lämpötila – sekä M ajodynamiikkajärjestelmien infonäytöt koskien ohjausta, alustaa, moottoria, Drivelogicia ja M xDrive -nelivetoa. Näyttöä voidaan säätää yksilöllisesti, ja se näyttää esimerkiksi ulkolämpötilan ja ajotietokoneen toiminnot.
BMW X4 M Competition, sisätilat, ohjaamo, punainen käynnistyspainike.

Käynnistyspainike.

Käynnistyspainike sijaitsee keskikonsolissa, ja sitä käytetään moottorin käynnistämiseen keskuslukituksen avaamisen jälkeen. Sillä myös sammutetaan moottori. Auton avain tunnistetaan automaattisesti avainta virtalukkoon laittamatta.
BMW X4 M Competition, sisätilat, kynnyslistat joissa Competition-tekstilogo.

Kynnyslistat, joissa Competition-tekstilogo.

X4 M Competition -tekstilogolliset kynnyslistat tervehtivät kuljettajaa ja etumatkustajaa heti autoon noustaessa. Vasemmassa ja oikeassa etu-ovessa olevien mustien koristeosien tekstilogo vaikuttaa erityisen arvokkaalta ja ainutlaatuiselta.
BMW X4 M Competition, sisätilat, M-turvavyöt.

M turvavyöt.

Kiristimillä ja turvavyövoiman rajoittimilla varustetuissa M turvavöissä* on tyylikkäät, ommellut tyypilliset M väriset korostukset, jotka korostavat sisätilojen korkealaatuista ja sporttista yleisilmettä. (* Saatavilla arviolta 8/2019 alkaen)
BMW X4 M, Alpine White, ulkopuoli, kolme neljäsosan sivunäkymä.
BMW X4 M, Alpine White, ulkopuoli, etuosa, jäähdyttimen M säleikkö ja kromatut yksityiskohdat ja mallitunnus.
BMW X4 M, Alpine White, ulkopuoli, 21” M-kevytmetallivanteet, Orbit Grey.
BMW X4 M Alpine White, ulkopuoli, M-ilmasäleiköt ja kromatut yksityiskohdat ja mallitunnus.
BMW X4 M, Alpine White, ulkopuoli, auton väriset ulkopeilikotelot.
BMW X4 M, Alpine White, ulkopuoli, lähikuva takaosasta ja mallitunnuksesta.
BMW X4 M, Alpine White, ulkopuoli, takaosa ja kromatut pakoputkenpäät.
BMW X4 M, sisätilat, Merino-nahkaiset urheiluistuimet, Sakhir Orange.
BMW X4 M, sisätilat, ohjaamo, nahkainen M-ohjauspyörä ja M-malleille tyypilliset kontrastisaumat.

BMW X4 M.

BMW X4 M esittelee itsevarmasti potentiaaliaan. Voimakkaita mittasuhteita ja omaleimaista siluettia täydentävät jäähdyttimen säleikön ja sen kehyksen kromatut yksityiskohdat sekä kromatut pakoputkenpäät. Katseenvangitsevat 21” M-kevytmetallivanteet Orbit Grey -värissä takaavat itsevarman ulkonäön joka suunnalta katsottuna. Sama sporttisuus jatkuu auton sisätiloissa. Sakhir Orange -väriset, Merino-nahkaiset kuljettajan ja etumatkustajan urheiluistuimet tarjoavat täydellistä istumamukavuutta niin arjessa kuin kilparadoillakin. Eksklusiiviset sisätilat täydentävät laadukkaat yksityiskohdat, kuten BMW Individual -kattoverhous Anthracite ja nahkainen M-ohjauspyörä, jossa on M-malleille tyypilliset kontrastisaumat. (Edellä näytetyt M-turvavyöt on saatavilla arviolta 8/2019 alkaen.)

BMW X4 M Competition, metallivärinä Toronto Red, ulkopuoli, ulkopuolen M Carbon -varustepaketti, ulkopuolen ilmanottoaukkojen hiilikuitukoristeet ja hiilikuidusta valmistetut aerobladesit.
BMW X4 M Competition, metallivärinä Toronto Red, ulkopuoli, ulkopuolen M Carbon -varustepaketti, hiilikuidusta valmistetut ulkopeilikotelot.
BMW X4 M Competition, metallivärinä Toronto Red, ulkopuoli, ulkopuolen M Carbon -varustepaketti, hiilikuidusta valmistettu M-takaspoileri.
BMW X4 M Competition, metallivärinä Toronto Red, ulkopuoli, ulkopuolen M Carbon -varustepaketti, hiilikuidusta valmistettu takadiffuusori.

ULKOPUOLEN M CARBON -VARUSTEPAKETTI.

Ulkopuolen M Carbon -varustepaketti* korostaa auton urheilullista ja ainutlaatuista ilmettä. Etupuskurin sivuilla olevien ilmanohjainten yksityiskohdat, aerobladesit, ulkopeilien kotelot ja takadiffuusori ovat hiilikuituvahvistettua muovia (CFK). Yksiosainen diffuusori ylettyy ajoneuvon koko leveyteen ja kehystää molempia pakoputkipareja. (* Saatavilla arviolta 8/2019 alkaen.)

BMW X4 M40i JA BMW X4 M40d.

Muotoilu ja ajodynamiikka.

Voimakasta muotoilua, sporttista ajodynamiikkaa. Ainutlaatuisella ulko- ja sisäpuolen muotoilullaan sekä tehokkaalla teknologiapaketillaan BMW X4 M40i ja BMW X4 M40d osoittavat urheilu-DNA:nsa.

BMW X4 M40i ja BMW X4 M40d,, metalliväri Sapphire Black, ajaa, ulkopuoli, kolme neljäsosaa näkymä edestä vasemmalta ja valot.
BMW X4 M40i ja BMW X4 M40d, metalliväri Sapphire Black, ulkopuoli, kolme neljäsosaa näkymä edestä oikealta.

Ainutlaatuinen muotoilu.

Tyylikkäät designyksityiskohdat korostavat BMW X4 M40i:n ja BMW X4 M40d:n ajodynamiikkaa niin ulkoa- kuin sisältäpäin. Yksityiskohtiin kuuluvat muun muassa suurennetut ilmanottoaukot, Cerium Grey -väriset jäähdyttimen säleikön kehys ja rivat sekä ulkopeilikotelot sekä urheiluistuimet, nahkainen M-ohjauspyörä, jossa vaihdekatkaisimet, sekä M40i-tekstilogo mittaristossa, kynnyslistoissa ja takaosassa.
BMW X4 M40i ja BMW X4 M40d, sisätila, ohjaamo jossa nahkainen M-ohjauspyörä.

Nahkainen M ohjauspyörä

Nahkaisessa M ohjauspyörässä on monitoiminäppäimet, M merkki, kuljettajan turvatyyny-yksikkö ja kolme puolaa. Ohjauspyörän kehä on verhoiltu Walk-nappanahkalla, jossa on mustat saumat. Peukalosyvennykset takaavat urheilullisen ohjaustuntuman.
BMW X4 M40i ja BMW X4 M40d, sisätilat, urheiluistuimet kuljettajalle ja etumatkustajalle.

Urheiluistuimet kuljettajalle ja etumatkustajalle.

Kuljettajan ja etumatkustajan urheiluistuimissa on monipuoliset manuaaliset säätömahdollisuudet, esimerkiksi selkänojan leveys, istuinosan pituus sekä selkänojan ja istuinosan kaltevuus ovat säädettävissä. Istuinosan ja selkänojan voimakkaammin muotoiltujen reunaosien ansiosta näiden istuinten ergonomia on ensiluokkainen ja sivuttaistuki mainio.
BMW X4 M40i ja BMW X4 M40d, metalliväri Sapphire Black, ulkopuoli, etuosa ja M-aerodynamiikkapaketti.

M aerodynamiikkapaketti.

M aerodynamiikkapaketti korostaa auton urheilullisuutta optisesti ja muuttaa ilman ohjausta. Se sisältää etuhelman, jossa on tavallista suuremmat ilmanottoaukot, sekä näyttävät sivuhelmat ja takahelman, jossa on diffuusoriosa. Pakoputkenpäät ovat kromatut.
BMW X4 M40i ja BMW X4 M40d, metalliväri Sapphire Black, ulkopuoli, Black Chrome -pakoputkenpäät.

Black Chrome -pakoputkenpäät.

Black Chrome -väriset pakoputkenpäät vasemmalla ja oikealla ja niiden vapaamuotoiset suojukset ovat näkyvä ja kuuluvakin kannanotto auton sporttisesta suorituskyvystä.
BMW X4 M40i metalliväri Sapphire Black, ajaa, ulkopuoli, kolme neljäsosa näkymä takaa ja valot.

Ajodynamiikka ja ketteryys.

BMW X4 M40i ja BMW X4 M40d tarjoavat upeaa tarkkuutta ja ketteryyttä. Alustan komponenttien huolellinen yhteensovitus, säätyvän urheiluohjauksen sovitus, vakiovarusteisiin kuuluvat M Sport -jarrut ja takavetopainotteiseksi sovitettu BMW xDrive -neliveto parantavat pitkittäis- ja poikittaisdynaamisia ominaisuuksia ja takaavat intensiivisen ajamisen ilon.
BMW X4 M40i ja BMW X4 M40d, metalliväri Sapphire Black, ajaa, ulkopuoli, kolme neljäsosaa näkymä sivusta ja pyörivät kevytmetallivanteet.

Adaptiivinen M alusta.

Adaptiivinen M alusta säätyy elektronisesti ohjatusti tieolosuhteisiin ja kulloiseenkin ajotilanteeseen. Ajodynamiikan säätökatkaisimella kuljettaja voi lisäksi valita alustan toiminnalle haluamansa luonteen: mukavuuspainotteisesta erittäin urheilulliseen.
BMW X4 M40i ja BMW X4 M40d, metalliväri Sapphire Black, ulkopuoli, kevytmetallivanne ja M Sport -jarrut.

M Sport -jarrut.

M Sport -jarruissa on edessä tummansiniset kiinteärunkoiset nelimäntäiset jarrusatulat ja takana tummansiniset kiinteärunkoiset kaksimäntäiset jarrusatulat. Jarrusatuloita koristavat M-tekstilogot, ja jarrulevyt ovat normaalia suuremmat. Jarrut ovat erinomaisen tehokkaat.
BMW X4 M40i ja BMW X4 M40d, metalliväri Sapphire Black, ulkopuoli, takaosa ja M Sport -pakoputkisto.

M Sport -pakoputkisto.

M Sport -pakoputkiston äänet ovat ajoasetuksen valinnan perusteella mukautuvat, sillä pakoputkistoon integroitu virtausläppätekniikka sovittaa pakoäänet vastaamaan valittua ajoasetusta. Ajodynamiikkakatkaisimella valittavissa olevat ajoasetukset SPORT ja SPORT+ täydentyvät väkevällä moottorisoundilla, kun taasen mukavuuspainotteisen ajoasetuksen yhteydessä äänet ovat hillitymmät.
BMW X4 M40i ja BMW X4 M40d, sisätilat, valitsinvipu, 8-vaihteinen Steptronic Sport -automaattivaihteisto.

Steptronic Sport -automaattivaihteisto.

8-vaihteinen Steptronic Sport -automaattivaihteisto kytkee vaihteet urheilullisen nopeasti. Automaattisten vaihtamisten lisäksi vaihteet voi vaihtaa myös manuaalisesti joko valitsinvivulla tai ohjauspyörän vaihdekatkaisimilla – juuri halutulla hetkellä. Ajoasetusta SPORT käytettäessä ja kun valitsinvipu on siirretty vasempaan solaan S/M, vaihtamiset tapahtuvat äärimmäisen nopeasti.
BMW X4 M40i ja BMW X4 M40d, sisätila, ohjaamo, nahkainen M-ohjauspyörä, mukautuva Sport-ohjaustehostus.

Mukautuva Sport-ohjaustehostus.

Mukautuva Sport-ohjaustehostus, jossa on Servotronic, varmistaa auton suoran ja tarkan ohjaustuntuman sekä kevyet ohjauspyörän kääntämiseen tarvittavat voimat. Ohjaustehostus reagoi ohjauspyörän kääntämiseen ohjauksen välitystä muuttaen. Siten se helpottaa auton käsittelyä urheilullisesti ajettaessa ja lisää mukavuutta autoa pysäköitäessä tai autolla tiukasti käännyttäessä.

M TWINPOWER TURBO -BENSIINIMOOTTORI.

BMW X4 M40i, kuusisylinterinen TwinPower Turbo -bensiinirivimoottori.

BMW X4 M40i:n kuusisylinterinenM TwinPower Turbo -bensiinirivimoottori ja 8-vaihteinen Steptronic Sport -automaattivaihteisto tarjoaa vaikuttavaa dynamiikkaa ja suvereenia suoritusta. Kahdella TwinScroll-pakokaasuahtimella, täysin mukautuvalla Valvetronic-venttiilienohjausjärjestelmällä ja High Precision -suoraruiskutuksella moottorista irtoaa tehoa 260 kW (354 hv) ja vääntöä 500 Nm.

M TWINPOWER TURBO -DIESELMOOTTORI.

BMW X4 M40d, kuusisylinterinen M TwinPower Turbo -dieselmoottori.

BMW X4 M40d:n kuusisylinterinen M TwinPower Turbo -dieselmoottori tekee vaikutuksen korkealla suorituskyvyllään ja tehokkuudellaan. Autossa on kaksi säätyvillä johdinsiivillä varustettua TwinScroll-pakokaasuahdinta ja Common Rail -suoraruiskutus, ja painoltaan optimoidun moottorin teho on 240 kW (326 hv) ja vääntö vaikuttavat 680 Nm. Ne takaavat erinomaisen voimantuoton ja ajodynamiikan.

BMW X4 M -AUTOT.

Kuljettajan avustinjärjestelmät ja Connectivity.

Keskity tärkeään. BMW X4 M -autot on varustettu innovatiivisilla kuljettajan avustinjärjestelmillä ja verkotetun ohjaamon miellyttävillä ominaisuuksilla – minkä vuoksi sekä autot että liikkuvuus ovat aina teknisen kehityksen huipputasolla.

BMW X4 M Automobile, monitoiminäyttö, Driving Assistant Plus -avustinjärjestelmä.

Driving Assistant Plus.

Driving Assistant Plus tuo lisää mukavuutta yksitoikkoisessa ajossa ja turvallisuutta vaarallisissa tilanteissa, esimerkiksi pysähtelevässä ruuhkassa, hitaassa mateluruuhkassa tai pitkillä ajomatkoilla kaupunki-, maantie- tai moottoritieliikenteessä sekä risteyksissä ja kaistanvaihtotilanteissa.
BMW X4 M -autot, monitoiminäyttö, pysäköintiavustin Plus.

Pysäköintiavustin Plus

Pysäköintiavustin Plus -varustepaketti helpottaa pysäköimistä ja ahtaissa paikoissa ajamista.Se sisältää Surround View, Top View ja Remote 3D View näytön näkymät, PDC pysäköintietäisyyden valvonnan, sivusuuntaisen pysäköintietäisyyden valvonnan sekä pysäköintiavustimen, joka osaa täysin automaattisesti tehdä taskupysäköinnin tai pysäköidä auton poikittain kadun suuntaan nähden.
BMW X4 M -autot, BMW Connected, nainen jonka kädessä on valaistu maapallo.

BMW Connected.

Verkotu BMW-autosi kanssa. BMW Connected -sovellus on digitaalinen mobiiliavustimesi, joka huolehtii tarpeistasi jo ennen matkaa. Älypuhelimen, yhteensopivan älykellon, Amazon Echon tai Google Assistant -avustimen avulla pääset käsiksi autosi järjestelmiin, lähetät matkan kohteen autosi navigointijärjestelmään tai annat autosi muistuttaa tapaamisesta, jotta olet ajoissa perillä.
BMW X4 M ja BMW X4 M Competition, BMW Head-Up -näyttö ja M-malleille tyypillinen näkymä.

BMW Head-Up -näyttö.

Värillinen BMW Head-Up -näyttö tuo ajon kannalta tärkeimmät tiedot suoraan kuljettajan näkökenttään, joten kuljettaja näkee ne kääntämättä katsettaan liikennetilanteesta ja tiestä. Näin esimerkiksi ajonopeus ja auton varustuksesta riippuen navigoinnin opastus, nopeusrajoitus, ohituskielto sekä puhelimen ja viihteen tiedot voidaan näyttää. BMW X4 M- BMW X4 M Competition -malleissa BMW Head-Up -näytössä on lisäksi tyypillinen M-näkymä (katso kuva).
BMW X4 M -autot, monitoiminäyttö, Professional-navigointijärjestelmä.

Professional-navigointijärjestelmä.

Professional-navigointijärjestelmässä on 10,25” LCD-värinäyttö, BMW Professional -radio, jossa DVD-soitin ja 20 GB muistitilaa esimerkiksi autotiedostoille. Käyttö intuitiivisella iDrive Touch -monitoimisäätimellä ja seitsemällä suosikkinäppäimellä tai vaihtoehtoisesti kosketusnäytöltä.

Polttonesteen kulutus ja CO2-päästöt.

 • Ilman hakasulkeita ilmoitetut arvot koskevat perusmallia, jossa on vakiovarusteinen vaihteisto ja hakasulkeissa ilmoitetut arvot mallia, jossa on lisävarusteinen vaihteisto.

  Esitetyt polttoaineenkulutusta ja hiilidioksidipäästöjä koskevat luvut on määritetty tyyppihyväksynnän ajankohtana voimassa olleen Euroopan parlamentin ja neuvoston asetuksen (EY) N:o 715/2007 mukaisesti. Henkilöautojen kulutuksen ja päästöjen mittaustavasta (WLTP) johtuen autoon valitut varusteet voivat vaikuttaa hiilidioksidipäästöihin ja sitä kautta autoveron määrään sekä auton kokonaishintaan. Pyydä lisätietoja BMW-jälleenmyyjältäsi. Oikeudet rakenteiden ja varusteiden muutoksiin sekä virheisiin pidätetään. Maakohtaisia varusteita ei tässä voida ottaa huomioon. Lisätietoa päästöistä ja WLTP-asetuksesta löydät sivulta www.bmw.fi/wltp.

  Lisätietoja uusien henkilöautojen virallisista polttonesteen kulutus- ja CO2-päästötasoista löydät Liikenteen turvallisuusviraston (TraFi) sivuilta autovertaamo.trafi.fi.