BMW 6-sarjan Gran Turismo – Voimakas kannanotto

VOIMAKAS KANNANOTTO.

BMW 6-sarjan Gran Turismo.

VOIMAKAS KANNANOTTO.

BMW 6-sarjan Gran Turismo.

VOIMAKAS KANNANOTTO.BMW 6-sarjan Gran Turismo.

Moottorin teho kW (hv) kierrosluvulla 1/min (630d xDrive)

195 (265)/4000

Suurin vääntö (Nm) kierrosluvulla 1/min (630d xDrive)

620/2000-2500

Kiihtyvyys 0–100 km/h, s. (630d xDrive)

6,0

BMW 6-sarjan Gran Turismo ihastuttaa ainutlaatuisella estetiikallaan ja sisätilalla, joka on yhtä avara kuin ylellinenkin. Sen suvereenit ajo-ominaisuudet takaavat urheilullisen dynamiikan – ja pitkillä matkoilla erinomaisen matkustusmukavuuden. Tämä auto on voimakas kannanotto – modernin muotoilun ja Gran Tourin herättämän ilon puolesta.

 

PYYDÄ TARJOUS.

Lisää yhteystietosi, sinua kiinnostavan BMW-mallin tiedot tai rakentamasi auton linkki tarjouspyyntölomakkeeseen. BMW-jälleenmyyjäsi ottaa sinuun pian yhteyttä.

"BMW 6-sarjan Gran Turismo on suunnattu vaativille asiakkaille, jotka arvostavat yksilöllisyyttä, estetiikkaa ja poikkeuksellista ajomukavuutta."
ADRIAN VAN HOOYDONK, BMW GROUPIN MUOTOILUJOHTAJA
BMW 6-sarjan Gran Turismo ulkopuoli

TÄYDELLISEN MUOTOINEN.

BMW 6-sarjan Gran Turismon ulkopuoli.

TÄYDELLISEN MUOTOINEN.

BMW 6-sarjan Gran Turismon ulkopuoli.

Veistokselliset muodot ja pitkänomainen siluetti tekevät BMW 6-sarjan Gran Turismon olemuksesta vaikuttavan läsnäolevan. Tiukasti muotoillut pinnat muodostavat kontrastin loivasti alas kaartuvalle kattolinjalle, joka välittää eleganssia ja urheilullisuutta. Näyttävä perä korostaa tämän tavallisuudesta poikkeavan autokonseptin dynamiikkaa.

Read more
BMW 6-sarjan Gran Turismo matkustusmukavuus

MATKAKUMPPANI, JOSSA ON TYYLIÄ.

BMW 6-sarjan Gran Turismon matkustusmukavuus.

MATKAKUMPPANI, JOSSA ON TYYLIÄ.

BMW 6-sarjan Gran Turismon matkustusmukavuus.

Estetiikan, tilavuuden ja mukavuuden yhdistelmä tekee BMW 6-sarjan Gran Turismosta uranuurtajan tyylivarmassa pitkänmatkan ajossa. Aktiivinen alustatekniikka päästää suvereenit ajo-ominaisuudet todella oikeuksiinsa – tämän auton ohjattavuus tekee vaikutuksen kaikissa nopeuksissa.

Read more
"BMW 6-sarjan Gran Turismo esittelee modernin, vaihtoehtoisen autokonseptin."
MICHAEL MARKEFKA, BMW-AUTOJEN ULKOPUOLEN MUOTOILUJOHTAJA
BMW 6-sarjan Gran Turismo kuljettajan avustinjärjestelmät

OMA APULAISESI.

BMW:n älykkäät kuljettajan avustinjärjestelmät.

OMA APULAISESI.

BMW:n älykkäät kuljettajan avustinjärjestelmät.

Kaikki nähtävissä: BMW Personal CoPilot -järjestelmään kuuluva Driving Assistant Plus -ajoavustin on oma apulaisesi, joka ei koskaan jää kyydistä. Älykkäistä kuljettajan avustinjärjestelmistä koostuva paketti on tukenasi sekä yksitoikkoisissa että vaikeasti hahmotettavissa ajotilanteissa parantaen BMW 6-sarjan Gran Turismon turvallisuutta ja mukavuutta.

Read more
  • Ilman hakasulkeita ilmoitetut arvot koskevat perusmallia, jossa on vakiovarusteinen vaihteisto ja hakasulkeissa ilmoitetut arvot mallia, jossa on lisävarusteinen vaihteisto.

    Esitetyt polttoaineenkulutusta ja hiilidioksidipäästöjä koskevat luvut on määritetty tyyppihyväksynnän ajankohtana voimassa olleen Euroopan parlamentin ja neuvoston asetuksen (EY) N:o 715/2007 mukaisesti. Henkilöautojen kulutuksen ja päästöjen mittaustavasta (WLTP) johtuen autoon valitut varusteet voivat vaikuttaa hiilidioksidipäästöihin ja sitä kautta autoveron määrään sekä auton kokonaishintaan. Pyydä lisätietoja BMW-jälleenmyyjältäsi. Oikeudet rakenteiden ja varusteiden muutoksiin sekä virheisiin pidätetään. Maakohtaisia varusteita ei tässä voida ottaa huomioon. Lisätietoa päästöistä ja WLTP-asetuksesta löydät sivulta www.bmw.fi/wltp.

    Lisätietoja uusien henkilöautojen virallisista polttonesteen kulutus- ja CO2-päästötasoista löydät Liikenteen turvallisuusviraston (TraFi) sivuilta autovertaamo.trafi.fi.