BMW 6-sarjan Gran Turismo – Voimakas kannanotto

VOIMAKAS KANNANOTTO.

BMW 6-sarjan Gran Turismo.

VOIMAKAS KANNANOTTO.

BMW 6-sarjan Gran Turismo.

VOIMAKAS KANNANOTTO.BMW 6-sarjan Gran Turismo.

Moottorin teho kW (hv) kierrosluvulla 1/min (630d xDrive3)

195 (265)/4000

Suurin vääntö (Nm) kierrosluvulla 1/min (630d xDrive3)

620/2000-2500

Kiihtyvyys 0–100 km/h, s. (630d xDrive3)

6,0

BMW 6-sarjan Gran Turismo ihastuttaa ainutlaatuisella estetiikallaan ja sisätilalla, joka on yhtä avara kuin ylellinenkin. Sen suvereenit ajo-ominaisuudet takaavat urheilullisen dynamiikan – ja pitkillä matkoilla erinomaisen matkustusmukavuuden. Tämä auto on voimakas kannanotto – modernin muotoilun ja Gran Tourin herättämän ilon puolesta.

 

"BMW 6-sarjan Gran Turismo on suunnattu vaativille asiakkaille, jotka arvostavat yksilöllisyyttä, estetiikkaa ja poikkeuksellista ajomukavuutta."
ADRIAN VAN HOOYDONK, BMW GROUPIN MUOTOILUJOHTAJA
BMW 6-sarjan Gran Turismo ulkopuoli

TÄYDELLISEN MUOTOINEN.

BMW 6-sarjan Gran Turismon ulkopuoli.

TÄYDELLISEN MUOTOINEN.

BMW 6-sarjan Gran Turismon ulkopuoli.

Veistokselliset muodot ja pitkänomainen siluetti tekevät BMW 6-sarjan Gran Turismon olemuksesta vaikuttavan läsnäolevan. Tiukasti muotoillut pinnat muodostavat kontrastin loivasti alas kaartuvalle kattolinjalle, joka välittää eleganssia ja urheilullisuutta. Näyttävä perä korostaa tämän tavallisuudesta poikkeavan autokonseptin dynamiikkaa.

BMW 6-sarjan Gran Turismo matkustusmukavuus

MATKAKUMPPANI, JOSSA ON TYYLIÄ.

BMW 6-sarjan Gran Turismon matkustusmukavuus.

MATKAKUMPPANI, JOSSA ON TYYLIÄ.

BMW 6-sarjan Gran Turismon matkustusmukavuus.

Estetiikan, tilavuuden ja mukavuuden yhdistelmä tekee BMW 6-sarjan Gran Turismosta uranuurtajan tyylivarmassa pitkänmatkan ajossa. Aktiivinen alustatekniikka päästää suvereenit ajo-ominaisuudet todella oikeuksiinsa – tämän auton ohjattavuus tekee vaikutuksen kaikissa nopeuksissa.

"BMW 6-sarjan Gran Turismo esittelee modernin, vaihtoehtoisen autokonseptin."
MICHAEL MARKEFKA, BMW-AUTOJEN ULKOPUOLEN MUOTOILUJOHTAJA
BMW 6-sarjan Gran Turismo kuljettajan avustinjärjestelmät

OMA APULAISESI.

BMW:n älykkäät kuljettajan avustinjärjestelmät.

OMA APULAISESI.

BMW:n älykkäät kuljettajan avustinjärjestelmät.

Kaikki nähtävissä: BMW Personal CoPilot -järjestelmään kuuluva Driving Assistant Plus -ajoavustin on oma apulaisesi, joka ei koskaan jää kyydistä. Älykkäistä kuljettajan avustinjärjestelmistä koostuva paketti on tukenasi sekä yksitoikkoisissa että vaikeasti hahmotettavissa ajotilanteissa parantaen BMW 6-sarjan Gran Turismon turvallisuutta ja mukavuutta.

  • Ilman hakasulkeita ilmoitetut arvot koskevat perusmallia, jossa on vakiovarusteinen vaihteisto ja hakasulkeissa ilmoitetut arvot mallia, jossa on lisävarusteinen vaihteisto.

    (1) Koskee autoja valmistuspäivään 15.4.2018 saakka. Automallien saatavuuden voit tarkastaa ottamalla yhteyden BMW-jälleenmyyjäliikkeeseen.

    Esitetyt polttoaineen kulutusta ja hiilidioksidipäästöjä koskevat luvut on määritetty tyyppihyväksynnän ajankohtana voimassa olleen Euroopan parlamentin ja neuvoston asetuksen (EY) N:o 715/2007 mukaisesti. Luvut viittaavat ajoneuvoon, joka on peruskokoonpanon mukainen Saksassa, ja esitetty vaihteluväli ottaa huomioon valittujen pyörien ja renkaiden koot. Kuvissa esiintyvissä malleissa on osin myös tehdasasennettuja lisävarusteita, jotka eivät kuulu vakiovarusteisen auton toimituslaajuuteen. Eri maissa voi olla kansalliseen lainsäädäntöön perustuvia poikkeamia tässä kuvatuista malliversioista ja varusteista. Pyydä lisätietoja BMW-jälleenmyyjältäsi. Oikeudet rakenteiden ja varusteiden muutoksiin sekä virheisiin pidätetään. Maakohtaisia varusteita ei tässä voida ottaa huomioon.

    Tunnuksella (3) merkittyjen ajoneuvojen arvot perustuvat jo uuteen WLTP-asetukseen, ja ne muunnetaan takaisin NEDC-arvoiksi ajoneuvojen vertailun varmistamiseksi. Näiden ajoneuvojen osalta hiilidioksidiarvot voivat ajoneuvoon liittyvien verojen tai muiden (ainakin muun muassa) hiilidioksidipäästöihin perustuvien maksujen osalta poiketa tässä esitetyistä arvoista kansallisen lainsäädännön mukaan. Lisätietoa päästöistä ja WLTP-asetuksesta löydät sivulta www.bmw.fi/wltp

    Lisätietoja uusien henkilöautojen virallisista polttonesteen kulutus- ja CO2-päästötasoista löydät Liikenteen turvallisuusviraston (TraFi) sivuilta autovertaamo.trafi.fi.