SUURKAUPUNGIN LEMMITTY.

BMW 2-sarjan Gran Tourer.

SUURKAUPUNGIN LEMMITTY.BMW 2-sarjan Gran Tourer.

Teho kW (hv) kierrosluvulla 1/min (220d xDrive)

140 (190)/4 000

Polttonesteen kulutus EU-yhdistetty l/100 km (220d xDrive)

5,9–6,2

CO2-päästö (yhdistetty) g/km (220d xDrive)

154–163

Taravatilan tilavuus litraa (220d xDrive3)

805–645/1 905

Ota kaikki irti kaupungista: BMW 2-sarjan Gran Tourerilla. Se tarjoaa paljon ja ottaa vielä enemmän mukaan. Mistä on etua juuri suurkaupungissa. Kiireiset tilanteet se ottaa vastaan leikiten ja hermostumatta – se on nuori, itsevarma ja tukevasti kiinni elämässä. Ja samalla se on joka suhteessa urheilullinen, mistä kiitos kuuluu kolmi- tai nelisylinterisille BMW TwinPower Turbo -moottoreille. Jotta ajamisen ilo ulottuu kaupungin rajoille ja niiden tuolle puolen.

PYYDÄ TARJOUS.

Lisää yhteystietosi, sinua kiinnostavan BMW-mallin tiedot tai rakentamasi auton linkki tarjouspyyntölomakkeeseen. BMW-jälleenmyyjäsi ottaa sinuun pian yhteyttä.

SUURKAUPUNGIN PUHEENAIHE.

Todellinen kosmopoliitti: BMW 2-sarjan Gran Tourer – dynaaminen ja itsetietoinen, monipuolinen ja moderni. Tälle autolle pitkätkin matkat ovat kuin bulevardiajoa, josta nauttii urheilullisessa viihtyisyydessä. Katseenvangitsijoina ovat vahvaluonteinen keula, sen jäähdyttimen kookas BMW-säleikkö ja leveät ilmanottoaukot. Ulkonäköä leimaavat pitkä akseliväli ja korin lyhyet ylitykset. Korkeampi kattolinja ja suuret ovet antavat luvan odottaa erinomaisia sisätiloja ja mukavuutta. Tämä on auto, jonka rennon ylivertaisuuden huomaa jo ensi vilkaisulla.

"Tätä on ajamisen ilo täysin uudessa muodossa!"
Tohtori Ian Robertson, BMW Groupin Britannian-brändilähettiläs ja BMW AG:n entinen hallituksen jäsen.

TÄYDELLISESTI ESILLÄ.

Onko edessä kiertoajelu seitsemän miehen voimin? Vai odottaako sen seitsemän kapsäkkiä kuormaamistaan, että viimein päästään lomalle? Miten vain, BMW 2-sarjan Gran Tourer on valmiina jokaiseen seikkailuun. Lukuisilla kätevillä säilytysmahdollisuuksillaan ja muuntuvalla toisella istuinrivillään se tarjoaa täyden joustavuuden edestä taakse, ja tavaratila on suurimmillaan 1 905 litraa. Erityisen kätevää perheille: lisävarusteisen kolmannen istuinrivin ansiosta istumapaikkoja on tarvittaessa seitsemän. BMW 2-sarjan Gran Tourer – enemmän tilaa elämään.

OTA YHTEYTTÄ.

Matkalla halki kaupungin – ja koko maailma mukana. Veipä tie minne hyvänsä tai mitä ikinä aiotkaan, BMW ConnectedDrive on rinnallasi ja avustaa Sinua BMW Personal CoPilotin digitaalisilla palveluilla ja kuljettajan avustinjärjestelmillä. Jotta mukana on kaikki, mikä on Sinulle tärkeää, ja jotta pääset aina perille varmasti, turvallisesti ja rentoutuneena.

Read more

Mikään ei voita hyvää yhteyttä.

Puhelinvarustus, jossa on Wireless Charging, sisältää puhelimen langattoman lataamisen telineen. Kattoantenniyhteys varmistaa matkapuhelimen paremman kuuluvuuden. Bluetooth-yhteydellä auton järjestelmään voidaan liittää kaksi matkapuhelinta ja audiosoitin. Lisäksi varustus sisältää Bluetooth Officen.
Read more

Katse kiinni kadussa, kaikki tiedot nähtävillä.

Värillinen BMW Head-Up -näyttö heijastaa kaikki ajamisen kannalta tärkeät tiedot heijastuslevylle kuljettajan näkökenttään. Näin kuljettajan ei tarvitse siirtää katsettaan pois liikenteestä. Esimerkiksi ajonopeus, navigointiopastus, nopeusrajoitus, ohituskielto sekä puhelimen ja viihteen listat voidaan näyttää.
Read more

Pitää Sinut turvallisen etäisyyden päässä.

Driving Assistant Plus on merkittävä lisäys auton turvallisuuteen ja mukavuuteen. Se sisältää City-pysähdyksiinjarrutustoiminnollisen peräänajovaroittimen ja henkilötunnistuksen, kaistalla pysymisen varoitusjärjestelmän, kaukovaloavustimen, nopeusrajoitusnäytön, kameraan perustuvan Stop&Go-toiminnollisen vakionopeussäätimen sekä ruuhka-ajoavustimen.
Read more

Ajoissa liikkeelle. Täsmällisesti perille.

BMW Connected kertoo Sinulle yhteensopivan älypuhelimen tai älykellon kautta, milloin on optimaalinen hetki lähteä liikkeelle, jotta ehdit seuraavaan kohteeseesi ajoissa. Järjestelmä laskee lähtöaikasuosituksen sijainnin ja reaaliaikaisten liikennetilannetietojen perusteella.
Read more

Johdattaa Sinut ovelle saakka.

Tulet tapaamiseen oikeaan aikaan: BMW Connected -sovelluksen ovelta ovelle -navigoinnilla saavut perille täsmällisesti. Kun olet autolla päässyt perille lähelle kohdettasi, älypuhelin tai siihen yhdistetty älykello opastaa Sinut pysäköidyltä autolta kävellen perille lopulliseen kohteeseesi.
Read more

Vapaus, joka sopii Sinulle täydellisesti.

Tulevaisuuteen suuntaavan verkottumisen ansiosta voit jatkaa rajattomasti eteenpäin: BMW ConnectedDrive pitää Sinut aina yhteydessä kaikkeen siihen, mikä Sinulle on tärkeää – jotta matkanteko on vieläkin mukavampaa. Vakuutu itse.
Read more

AJAA SULAVASTI VIRRASSA.

AJAA SULAVASTI VIRRASSA.

Halki kaupungin, moottoritietä maalle – BMW 2-sarjan Gran Tourerissa jokaisesta ajomatkasta tulee mielireitti. Se johtuu toisaalta auton kierrosherkistä ja huipputehokkaista bensiini- ja dieselmoottoreista. Toisaalta pitkä akseliväli ja lyhyet koriylitykset mahdollistavat optimaalisen ohjattavuuden. Kun niiden lisäksi tulevat ajodynamiikan säätökatkaisin, säätyvä alusta ja lukuisat aerodynamiikkatoimenpiteet, syntyy niin täsmällisen kuin räväkkäkin ajokäyttäytyminen, joten matka itsessään on päämäärä.

Read more

KESKIKAUPUNGILTA KUKKULOILLE.

Erityisen taloudellisesta kolmisylinterisestä dieselmoottorista aina kierrosherkkään ja vahvasti vetävään nelisylinteriseen bensiinimoottoriin: BMW 2-sarjan Gran Tourerilla on sopiva voimanpesä kaikkiin tarpeisiin. Kaikille moottoreille yhteistä on BMW TwinPower Turbo -tekniikka ja tehokkuuden ja ajodynamiikan optimointi joka suhteessa. Älykäs xDrive-nelivetojärjestelmä tai urheilullisesti sovitettu seitsenvaihteinen kaksoiskytkinvaihteisto tekee BMW 2-sarjan Gran Tourerista suuntavakaan monitaiturin, jolla on tarjota parhaat ajo-ominaisuudet – se on aina valmiina tutkimaan uusia teitä.

SITÄ, MITÄ KAIKKI HALUAVAT: SITÄ JOTAKIN.

Juuri sellainen, jollaisena Sinä sen haluat – koska BMW 2-sarjan Gran Toureriin on tarjolla laaja valikoima lisävarusteita. Kätevistä sisätilan lisävarusteista tyyliikkäisiin tarvikkeisiin ja tilaa luoviin matkatavararatkaisuihin. Valinta on Sinun. Laajenna BMW 2-sarjan Gran Toureria omien tarpeittesi ja oman makusi mukaan – ja löydä mahdollisuuksien uusi maailma.

Polttonesteen kulutus ja CO2-päästöt.

  • Ilman hakasulkeita ilmoitetut arvot koskevat perusmallia, jossa on vakiovarusteinen vaihteisto ja hakasulkeissa ilmoitetut arvot mallia, jossa on lisävarusteinen vaihteisto.

    Esitetyt polttoaineenkulutusta ja hiilidioksidipäästöjä koskevat luvut on määritetty tyyppihyväksynnän ajankohtana voimassa olleen Euroopan parlamentin ja neuvoston asetuksen (EY) N:o 715/2007 mukaisesti. Henkilöautojen kulutuksen ja päästöjen mittaustavasta (WLTP) johtuen autoon valitut varusteet voivat vaikuttaa hiilidioksidipäästöihin ja sitä kautta autoveron määrään sekä auton kokonaishintaan. Pyydä lisätietoja BMW-jälleenmyyjältäsi. Oikeudet rakenteiden ja varusteiden muutoksiin sekä virheisiin pidätetään. Maakohtaisia varusteita ei tässä voida ottaa huomioon. Lisätietoa päästöistä ja WLTP-asetuksesta löydät sivulta www.bmw.fi/wltp.

    Lisätietoja uusien henkilöautojen virallisista polttonesteen kulutus- ja CO2-päästötasoista löydät Liikenteen turvallisuusviraston (TraFi) sivuilta autovertaamo.trafi.fi.