JOKAINEN HETKI: AINUTKERTAINEN.

JOKAINEN HETKI: AINUTKERTAINEN.

JOKAINEN HETKI: AINUTKERTAINEN.

Me olemme Bayerische Motoren Werke ja edustamme ennen kaikkea rohkeutta ja uudenlaista ajattelua. Nämä luonteenpiirteet ovat juurtuneet syvälle perimäämme ja näyttäytyvät kaikessa, mitä teemme. Me rikomme normeja ja luomme uutta, toimimme itsenäisesti ja taipumattomasti. Meillä on uskallusta asettaa kaikki kyseenalaiseksi – eikä "ei" ole meille milloinkaan vastaus. Uskallusta mennä aina rohkeasti askelen pidemmälle ja löytää itsemme yhä uudelleen ja uudelleen. Tämä on syy siihen, miksi ainoa vaihtoehtomme on "eteenpäin". Jotta voimme saavuttaa uuden tason ylimmässä luokassa. Ajaa aikakautemme uranuurtajia eteenpäin, haastamaan huomisen status quo. Autonvalmistajana saamme aikaan ihastuttavan ainutkertaisia ja inspiroivia hetkiä. Sillä siten syntyy ylellisyyden uusi muoto.

Read more

YLELLISYYDEN UUSI MUOTO.

Katso, kuinka me löydämme itsemme yhä uudelleen ja uudelleen.

Dravit Grey -metallivärinen BMW M850i xDrive, kolmeneljäsosakuva takaapäin vasemmalta.

THE 8 CABRIO.

THE 8 CABRIO.

M8 GRAN COUPÉ -KONSEPTIAUTO.

M8 GRAN COUPÉ -KONSEPTIAUTO.

KAUNEUS LIIKKEESSÄ.

KAUNEUS LIIKKEESSÄ.

Kiehtova tapahtuma. Ainutlaatuinen hetki. Bayrische Motoren Werke kosketti Art Basel Miami -näyttelyn kävijöitä vertaistaan vailla olevalla performanssiesityksellä: BMW 8-sarjan konseptiauto – henkeäsalpaavan upeasti esillä 300 valaistun, autonomisesti lentävän drone-kopterin parven ympäröimänä. Visionäärisen, teknisen täydellisyyden ylistys seuranaan liikkeen lumoava estetiikka.

Read more

KAKSI VISIONÄÄRIÄ, YKSI VISIO.

Studio Drift -kaksikon muodostavat taitelijat Lonneke Gordijn ja Ralph Nauta. He tutustuivat Einhovenin muotoiluakatemiassa opiskellessaan ja perustivat Studio Driftin vuonna 2006 Amsterdamissa. Heidän taiteellinen työnsä keskittyy videoiden, veistosten ja esineiden interaktiivisiin installaatioihin. Inspiraation lähteet löytyvät luonnosta, jota he töissään erinomaisella tasolla imitoivat tekniikan keinoin. Jokaisesta taideteoksesta tulee siten sekä jännittävä että ainutlaatuinen.
Read more

LOISTAVA MESTARITEOS.

Toteutustaito kohtaa taideteoksen: Art Basel Miami -näyttelyssä Studio Drift esitteli uusimman luomuksensa "Franchise Freedom" henkeäsalpaavan upealla performanssilla. Sen tapahtumien keskipisteessä: BMW 8-sarjan konseptiauto. Kolmensadan autonomisesti lentävän, valaistun drone-kopterin parvi nousi taivaalle. Tämä taideteos on saanut innoituksensa lentäjätaitureiden muodostelmalentämisestä. Lentokuvioita ja lentomuodostelmia havainnoimalla kehitettiin erityinen algoritmi, joka leivottiin drone-koptereiden ohjelmistoon. Tuloksena syntyy luonnonilmiöitä mestarillisesti imitoiva ja samalla lumoava valon ja liikkeen yhteinen spektaakkeli.
Read more

RETROSPEKTIIVI.

Drone-kopteriperformanssin jälkeen Studio Drift on innoissaan. "BMW uskoi ideaamme ja yrityksenä ymmärsi, kuinka monimutkainen ja monitahoinen tällainen innovaatiototeutus on", kertoo Lonneke Gordijn.
Read more

SUOMALAISTA AINUTKERTAISUUTTA.

Kuten jo 25 vuotta sitten, BMW Individual vaalii tänäänkin täydellisen käsityön periaatetta. BMW Individual on luonut ainutlaatuisen mallin juhlavuottansa varten: BMW Individual M760Li inspired by Nautor's Swan. Tämä luksusta ja eksklusiivisuutta huokuva taideteos on luotu yhteistyössä pietarsaarelaisen Nautorin kanssa. Tämä auto on mestariteos poikkeuksellisella merellisellä muotoilulla, josta kertoo muun muassa tiikkipuuyksityiskohtien käyttö. Voimakas 12-sylinterinen moottori mahdollistaa unohtumattoman ajokokemuksen.