BMW X7

KOE LUKSUSLUOKAN MATKANTEKO.

URAAUURTAVIA AUTOJE SINULLE, JOKA VAADIT ENEMMÄN.

KOE LUKSUSLUOKAN MATKANTEKO.URAAUURTAVIA AUTOJE SINULLE, JOKA VAADIT ENEMMÄN.

SUUNTAMME ON AINA ETEENPÄIN.

Mikä on sinun suuntasi?

Rohkeus ajatella uudella tavalla on ollut juurtuneena syvälle DNA:hamme aina Bayerische Motoren Werken perustamisesta lähtien. Se ilmentyy päätöksissämme ja ajaa meitä määrätietoisesti eteenpäin tavoitteessamme tarjota aina asiakkaillemme ainutkertaisia, inspiroivia ja unohtumattomia hetkiä. Teemme aikakautemme edelläkävijöistä tulevaisuuden historiaa.

Yhdistämällä uniikkia käsityötä ja normeja rikkovia designelementtejä loistavaan suorituskykyyn syntyy ylellisyyden uusi muoto. Muoto, joka hivelee aistejasi, vangitsee katseet ja vie sinut eteenpäin. Aivan kuten me.

Nauti luksusluokan matkanteosta.

Lue lisää

BMW i7 JA 7-SARJAN SEDAN.

Matkantekoa ykkösluokassa vuodesta 1977. Nyt myös täysin sähköisesti.

Suvereenius kohtaa ainutlaatuisuuden. Luksus kohtaa tehon. Tämän lippulaivan uusimmassa sukupolvessa yhdistyvät ensiluokkaisesti työstetyt materiaalit ja innovatiiviset liitettävyysmahdollisuudet. Yhdessä ne luovat aivan erityisen tunnelman ja ylivertaisen esteettisen ilmeen, jossa työ ja lepo kulkevat rinta rinnan. Pidä kokous ajaessasi, juhli saavutuksia auton jääkaapista otettavalla kuplivalla ja kerää energiaa seuraavaan haasteeseen takapenkin hierovalla istuimella.
BMW i7 och 7-serie Sedan
BMW i7

BMW i7.

Täysin uusi BMW i7 on sähköinen lippulaivamme luksusautojen segmentissä. BMW 7-sarja on ylellisen ajamisen ilon symboli, ja 45 vuotta sen ensimmäisen sukupolven lanseerauksen jälkeen mallisarjaan tulee nyt ensimmäinen täyssähköinen malli BMW i7:n muodossa. Siinä on tuttuja 7-sarjan tunnuspiirteitä mutta myös uusia tulkintoja designista ja luksuksesta. 

Lue lisää upouudesta BMW i7:stä
BMW i7

BMW 7-sarjan Sedan.

Uusi BMW 7-sarja on toisin kuin edeltäjänsä saatavana ainoastaan erikoispitkällä akselivälillä, mikä parantaa takatilassa matkustavien mukavuutta. Myös raideleveyttä on kasvatettu sekä edessä että takana, ja yhdessä nämä mittasuhteet luovat autolle suurenmoisen ja voimakkaan olemuksen.

Lue lisää uudesta BMW 7-sarjasta

BMW 8-SARJA.

Luksusluokan urheiluautomme.

Uudessa BMW 8-sarjassa on päivitetty muotoilu ja lukuisia parannuksia niin ulkopuolella kuin sisätilassa painopisteen ollessa selkeästi suorituskyvyssä, ylellisyydessä ja entistä paremmassa liitettävyydessä. Ruotsissa BMW 8-sarjassa ovat tarjolla mallit BMW M850i ja BMW M8 Competition, jotka kumpikin ovat saatavana Coupéna, Cabriona ja Gran Coupéna. Niissä kaikissa urheilullisuus ja luksus yhdistyvät toisiinsa täydellisesti.
BMW 8-serie
BMW 8-serie Coupé

BMW 8-sarjan Coupé.

BMW 8-sarjan Coupé tarjoaa sinulle ensiluokkaisen suorituskyvyn, joka yhdessä huippuunsa hiotun korin, voimansiirron ja jousituksen kanssa antaa kutkuttavan ajodynamiikan, ylivertaisen vikkelyyden, tarkkuuden ja tasapainon. Klassinen kaksiovinen kori noudattaa legendaaristen urheiluautojemme perinnettä.

Lue lisää uudesta BMW 8-sarjan Coupé
BMW 8-serie Cabriolet

BMW 8-sarjan Cabrio.

Äärimmäisen urheilulliset ajo-ominaisuudet sekä selväpiirteinen, elegantti muotoilu, uusimmat tekniset toiminnot ja ääntä hyvin eristävä kangaskatto kutsuvat sinut jatkuvasti vauhdikkaisiin sprintteihin ja dynaamiseen kaarreajoon. Ja tietysti myös kokemaan ajamisen ilon katto alhaalla.

Lue lisää uudesta BMW 8-sarjan Cabrio.
BMW 8-serie Gran Coupé

BMW 8-sarjan Gran Coupé.

Uusi BMW 8-sarjan Gran Coupé on erittäin tilava ja soveltuu loistavasti myös pitkille ajomatkoille BMW:lle tyypillisestä suorituskyvystä tinkimättä. Tässä neliovisessa mallissa mukavuus on poikkeuksellisen hyvä myös takatilassa matkustaville.

Lue lisää uudesta BMW 8-sarjan Gran Coupé

BMW X7.

Kaikkien aikojen suurin SAV-mallimme.

BMW X-perhe on saanut uuden jättimäisen isoveljen. BMW X7 on täydellinen luksuspaketti niin ajokokemukseltaan kuin sisätiloiltaan. Autossa on vakiona kolme istuinriviä, joille mahtuu seitsemän henkilöä, joten se sopii täydellisesti niin suuriin seikkailuihin kuin aktiiviseen perhe-elämään. BMW X7 on auto sinulle, joka haluat näkyä. Sinulle, joka haluat matkustaa majesteetillisesti. Sinulle, joka haluat yhdistää liikkumisen vapauden ja mainion toiminnallisuuden. Se on auto sinulle, joka et halua tyytyä vähempään.
BMW X7
BMW X7

BMW X7.

BMW X7 on ollut vuonna 2019 tapahtuneesta lanseerauksestaan lähtien suurin ja ylellisin SUV-mallimme. Yhdessä BMW 7-sarjan kanssa se on avainroolissa panostuksissamme eksklusiivisimpaan premium-segmenttiin. Lue lisää uusista designmuutoksista ja teknisistä innovaatioista.

Lue lisää uudesta BMW X7:stä
BMW X7 M60i xDrive

BMW X7 M60i xDrive.

Uusi BMW X7 M60i xDrive tekee vaikutuksen loistavalla suorituskyvyllä, ilmeikkäällä muotoilulla ja älykkäällä kuljettajan avustuksella. Lue lisää ulkopuolen ja sisätilan muotoilun kohokohdista ja syväsukella suorituskykyyn ja ajodynamiikkaan.Nya BMW X7 M60i xDrive imponerar med hög prestanda, uttrycksfull design och intelligent förarassistans. Läs mer om designhöjdpunkterna både utvändigt och invändigt samt djupdyk i prestandan och kördynamiken.

Lue lisää uudesta BMW X7 M60i xDrive:stä
Uusi BMW M8 Competition Gran Coupé F93 2020 BMW Individual -metalliväri Ametrin, 3/4-sivunäkymä

THE M8.

BMW M8 COMPETITION GRAN COUPÉ JA BMW M8 GRAN COUPÉ.

THE M8.

BMW M8 COMPETITION GRAN COUPÉ JA BMW M8 GRAN COUPÉ.

BMW 7-sarja sedan

BMW 7-SARJAN SEDAN
MATKANTEKOA YKKÖSLUOKASSA VUODESTA 1977.

Suvereenius kohtaa ainutlaatuisuuden. Luksus kohtaa tehon. Tämän lippulaivan seitsemännessä sukupolvessa yhdistyvät ensiluokkaisesti työstetyt materiaalit ja innovatiiviset liitettävyysmahdollisuudet. Yhdessä ne luovat aivan erityisen tunnelman ja ylivertaisen esteettisen ilmeen, jossa työ ja lepo kulkevat rinta rinnan. Pidä kokous ajaessasi, juhli saavutuksia auton jääkaapista otettavalla kuplivalla ja kerää energiaa seuraavaan haasteeseen takapenkin hierovalla istuimella. Auto on saatavana vakioversiona, 14 senttimetriä pidempänä versiona sekä plug-in hybridinä.

BMW 8-SARJAN CABRIO
TÄYDELLISTÄ TARKKUUTTA JOKAISESSA YKSITYISKOHDASSA.

Itsevarmuutta huokuva. Ylellinen. Ja tyystin ylivoimainen mutkaisilla maanteillä. Täysin uusi BMW 8-sarjan Cabrio ajaa suoraan sydämeen. Auton äärimmäisen urheilulliset ajo-ominaisuudet sekä selväpiirteinen, elegantti muotoilu, uusimmat tekniset toiminnot ja ääntä hyvin eristävä kangaskatto kutsuvat sinut jatkuvasti vauhdikkaisiin sprintteihin ja dynaamiseen kaarreajoon. Tämä nelipaikkainen tarjoaa ajamisen iloa parhaimmillaan avoimen taivaan alla.

BMW 8-SARJAN COUPÉ
SYKETTÄ NOSTAVA MITTATILAUSTYÖNÄ.

Ensiluokkainen suorituskyky yhdessä huippuunsa hiotun korin, voimansiirron ja jousituksen kanssa antavat kutkuttavan ajodynamiikan, ylivertaisen vikkelyyden, tarkkuuden ja tasapainon. Korin elegantit linjat ja yksityiskohdat, kuten katon double bubble -muotoilu, tuovat mieleen klassiset kilpa-autot. Matalan painopisteen ja tasapainoisen maakontaktin ansiosta kaarreajo sujuu suvereenisti.

BMW X7
KAIKKIEN AIKOJEN SUURIN SAV-MALLIMME.

BMW X-perhe on saanut uuden jättimäisen isoveljen. BMW X7 on täydellinen luksuspaketti niin ajokokemukseltaan kuin sisätiloiltaan. Autossa on vakiona kolme istuinriviä, joille mahtuu seitsemän henkilöä, joten se sopii täydellisesti niin suuriin seikkailuihin kuin aktiiviseen perhe-elämään. BMW X7 on auto sinulle, joka haluat näkyä. Sinulle, joka haluat matkustaa majesteetillisesti. Sinulle, joka haluat yhdistää liikkumisen vapauden ja mainion toiminnallisuuden. Se on auto sinulle, joka et halua tyytyä vähempään.

BMW INDIVIDUAL M850i NIGHT SKY COUPÉ.

BMW Individual M850i Night Sky on luotu osoittamaan, miten uudet materiaalityypit ja valmistustekniikat voivat muuttaa seuraavan sukupolven autoja. Nimensä mukaisesti siinä on avaruudesta peräisin olevia materiaaleja, jotka yhdistävät historian ja tulevaisuuden vision vertaansa vailla olevalla tavalla: vaihdevivun, käynnistys- ja sammutuspainikkeen, kynnyslistojen ja keskikonsolin somisteina on käytetty noin 600 grammaa rautameteoriitin mineraaleja. Ne ovat peräisin Muonionalusta-nimisestä meteoriitista, joka löydettiin vuonna 1906 Pajalasta Ruotsista. Tämän 4,5 miljardin vuoden ikäisen meteoriitin katsotaan olevan yksi maailman vanhimmista tähän mennessä löydetyistä meteoriiteista.

BMW INDIVIDUAL M760Li INSPIRED BY NAUTOR’S SWAN.

Aivan kuten syntyessään 25 vuotta sitten, BMW Individual vaalii edelleen täydellisen käsityötaidon ja todellisen ylellisyyden periaatetta. Siksi BMW Individual juhli 25-vuotismerkkivuottaan vuonna 2017 luomalla täysin uniikin auton: BMW Individual M760Li inspired by Nautor’s Swan. Yhteistyössä perinteikkään suomalaisen luksusjahtivalmistajan Nautor’s Swanin kanssa se loi luksusta ja eksklusiivisuutta huokuvan taideteoksen – mestariteoksen pyörillä. Ainutlaatuinen merellinen muotoilu tiikkipuuyksityiskohdilla yhdistää meren ja maan.

TUTUSTU BMW INDIVIDUALIIN.

BMW Individual

Näin luot autostasi täysin yksilöllisen.

BMW Individual Collection tarjoaa huolella valikoituja materiaaleja ja kiehtovia väriyhdistelmiä – voit tehdä autostasi täysin yksilöllisen omien toiveidesi ja oman yksilöllisen tyylisi pohjalta. Saat lähes rajattomat mahdollisuudet valita autoon katseen vangitsevia yksityiskohtia ja uniikkeja lisävarustevaihtoehtoja, jotka vastaavat täysin personallisuuttasi. Tee autostasi persoonallisuutesi jatke ja vaikuttava, ilmeikäs matkakumppani, joka tekee jokaiseen unohtumattoman vaikutuksen.