JATKA MATKAA NOPEAMMIN. MUKAVASTI JA PÄÄSTÖTTÖMÄSTI.

Uuden BMW i3:n ja BMW i3s:n toimintamatka, lataus ja energiatehokkuus.

JATKA MATKAA NOPEAMMIN. MUKAVASTI JA PÄÄSTÖTTÖMÄSTI.

Uuden BMW i3:n ja BMW i3s:n toimintamatka, lataus ja energiatehokkuus.

JATKA MATKAA NOPEAMMIN. MUKAVASTI JA PÄÄSTÖTTÖMÄSTI.Uuden BMW i3:n ja BMW i3s:n toimintamatka, lataus ja energiatehokkuus.

BMW i3 -mallissa on kaikki mitä tarvitaan, kun modernin liikkuvuuden haasteisiin halutaan vastata ajanmukaisesti ja niistä halutaan suoriutua äänettömästi. Pikalatauspisteestä akku voidaan ladata noin 45 minuutissa 80-prosenttisesti. Älykäs energianhallinta tekee tästä autosta joustavan ja huipputehokkaan niin kaupunkiliikenteessä kuin pitkilläkin matkoilla.

Read more
BMW i

VOIMAKKAAMMIN. PIDEMMÄLLE. KAUEMMAKSI.

Matkanteko ei ole koskaan ollut näin helppoa: BMW i3 mahdollistaa vakuuttavan 310 kilometrin toimintamatkan. Uusi tehokas akku syöttää sähkömoottoriin nyt entistä enemmän energiaa. Sinulle se tarkoittaa enemmän sähköllä ajamisen iloa.

NOPEA JA HELPPO LATAUS MISSÄ TAHANSA.

Tämän helpompaa ei lataaminen ole ollut koskaan: BMW i3:n fiksut latausvaihtoehdot mahdollistavat huippuluokan joustavuuden ja mukavuuden. Digitaalisilla palveluilla teet lataamisesta selkeämpää kuin koskaan – latasitpa kotona tai matkan varrella.

  • Lataaminen kotona

    BMW i3 -autosi saat ladattua kotona BMW i Wallbox -seinälatauspistettä, BMW i Wallbox Plus -seinälatauspistettä tai BMW i Wallbox Connectia käyttäen turvallisesti, nopeasti ja mukavasti noin kolmessa tunnissa 80-prosenttisesti. Tämän mahdollistaa uuden BMW i Wallbox* -seinälatauspisteen kolmivaiheinen latausteho, jopa 11 kW mallille BMW i3. BMW i -asennuspalvelun pätevät sähköasentajat huolehtivat BMW i Wallbox -seinälatauspisteesi asennuksesta. Lisäksi voit myös käyttää vihreää sähköä ja itse tuottamaasi aurinkoenergiaa. Näin voit noudattaa kestävän kehityksen periaatteita johdonmukaisesti.

    * Wallbox-seinälatauspiste mahdollistaa jopa 22 kW:n lataustehon.

  • Lataaminen matkan varrella

    On monia syitä tehdä matkaa BMW i3:lla – ja yhtä monta mahdollisuutta sen lataamiseen matkan varrella. Kätevää on, että BMW i3 -mallia voit ladata julkisista latauspisteistä yhtä lailla vaihtovirralla (AC) kuin tasavirrallakin (DC). Se tekee sinusta joustavan ja mahdollistaa auton mahdollisimman nopean lataamisen. Julkisessa DC-pikalatauspisteessä energia siirtyy auton korkeajänniteakkuun tasaisen suurella sähkövirralla. Näin BMW i3 on noin 45 minuutissa ladattu 80-prosenttisesti. Vaihtoehtoisesti voit ladata BMW i3 -autosi myös helposti AC-latauspisteessä noin kolmessa tunnissa 80-prosenttisesti. Näin ollen julkisia AC-latauspisteitä kannattaa käyttää erityisesti silloin, kun auto pysäköidään pidemmäksi aikaa, esimerkiksi kun menet shoppailemaan.

YHTEYDET JA KULJETTAJAN AVUSTINJÄRJESTELMÄT.