Mies ajaa BMW-autolla, jonka monitoiminäytöllä näkyy BMW Maps -navigointi

BMW MAPS.

BMW Maps helpottaa päivittäistä liikkumistasi monilla kätevillä palveluilla, kuten Connected Navigationilla ja Connected Chargingilla.

BMW Maps – täydellinen seuralainen joka matkalle, sillä sen monipuolisten palvelujen avulla ajomatkasi ovat entistä yksilöllisempiä ja mukavampia. Täysin intuitiivisesti käytettävä Connected Navigation mahdollistaa modernien navigointijärjestelmien tarjoamien mahdollisuuksien ansiosta kohteen syötön vapaalla haulla samaan tapaan kuin internetin hakukoneissa. Pilvipohjainen dynaaminen reitin laskenta mukauttaa reittisuositukset välittömästi mahdollisten liikennetilanteiden muutosten pohjalta ja antaa tarkan ennusteen saapumisajasta. BMW i- tai BMW Plug-in Hybrid -mallin kuljettajat voivat antaa Points of Interest -haun yhteydessä järjestelmän opastaa heidät varmasti lähimpään reitin varrella olevaan julkiseen latauspisteeseen. Järjestelmä kertoo tällöin etukäteen myös latauspisteiden saatavuuden ja tarjolla olevat latausvirrat.

Lue lisää
BMW MAPS.BMW Maps helpottaa päivittäistä liikkumistasi monilla kätevillä palveluilla, kuten Connected Navigationilla ja Connected Chargingilla.
Nainen käyttää BMW Mapsin Connected Navigationia älypuhelimella

BMW MAPS – CONNECTED NAVIGATION.

Älypuhelinnavigoinnin käyttö BMW:lle tyypillisen mukavasti: BMW Mapsin Connected Navigation opastaa sinut määränpäähäsi mukavasti ja erittäin tarkasti, reitin äärimmäisen nopeasti laskien ja yleisen liikennetilanteen muutoksiin tarvittaessa sopeutuen – jos et tiedä kohteen tarkkaa osoitetta, voit etsiä sen hakusanahaulla älypuhelimesi navigointisovelluksista tuttuun tapaan. Pilvipohjainen dynaaminen reitin laskenta toimii erittäin nopeasti ja mukauttaa tiesuosituksia jatkuvasti. Reitti lasketaan ennakoivasti, eli ETA:n (Estimated Time of Arrival) laskennassa huomioidaan tuleva liikennemäärä koko reitin varrella. Laajat liikennetiedot ovat käytettävissä nyt myös pienemmiltä teiltä. Näin järjestelmä voi suositella sinulle kulloinkin nopeinta reittiä – näet tämän esimerkiksi erityisen tarkasta kohteeseen saapumisajan ennusteesta.

Edut:

 • käyttö älypuhelimesta tutulla tavalla
 • kohteen syöttö mahdollinen vapaalla haulla
 • pilvipohjainen dynaaminen reitin laskenta
 • reitin nopea uudelleenlaskenta liikennetilanteen muuttuessa
 • ennustetun saapumisajan tarkka laskenta
 • navigointikartat aina ajan tasalla Map Updaten ansiosta.
 • Reaaliaikaiset liikennetiedotukset (RTTI)
 • Map Update
BMW Maps Connected Navigation, valkoinen BMW 6-sarjan Gran Turismo pysäköimässä

BMW MAPS – CONNECTED PARKING.

Oletko päässyt perille määränpäähän mutta et löydä pysäköintipaikkaa? BMW Mapsin Connected Parkingin avulla tämä on historiaa. Toiminto on osa reittiopastusta ja ehdottaa sinulle ennakoivasti parhaita pysäköintivaihtoehtoja navigointikohteesi läheltä. Voit valita pysäköintipaikan joko pysäköintitalosta tai kadunvarrelta. Jos valitset pysäköintitalon, sinulle näytetään paras pysäköintitalo kohteesi lähellä. Jos valitset pysäköintipaikan kadunvarrelta, sinulle suositellaan reitti kohteeseen, josta on todennäköisintä löytää pysäköintipaikka kohteen lähellä. Tämän lisäksi voit myös lähteä ajomatkallesi hyvin informoituna, sillä BMW-autosi antaa sinulle yleistä tietoa valitun määränpään pysäköintitilanteesta. Kaikki vaihtoehdot näytetään sinulle autosi monitoiminäytöllä. Navigointikarttaan on merkitty saatavilla olevat pysäköintitalot, ja siinä on korostettu väreillä kadut, joilta on erittäin todennäköistä löytää pysäköintipaikka. Myös juuri vapautuneet pysäköintipaikat näkyvät navigointijärjestelmässä.

Edut:

 • ei pysäköintipaikan etsintää
 • navigointi lähimpänä olevaan vapaaseen pysäköintipaikkaan kohteen lähellä
 • huomioi myös pysäköintitaloissa olevat pysäköintipaikat
 • suosittelee reitin, jossa on suurin todennäköisyys löytää pysäköintipaikka
 • yleistä tietoa pysäköintitilanteesta määränpäässä.
   
BMW Maps Connected Charging, sähköisen toimintasäteen visualisointi monitoiminäytöllä

BMW MAPS – CONNECTED CHARGING.

BMW Mapsin Connected Charging tarjoaa suuren joukon käteviä palveluja, jotka tekevät BMW i -täyssähköauton tai BMW:n Plug-in Hybridin lataamisesta vielä entistäkin mukavampaa. Näitä palveluja ovat esimerkiksi Trip Planner, joka ehdottaa latauspysähdyksiä reitin varrella, sekä Park & Charge Assistent, joka tarjoaa sinulle kohteesi lähellä saatavilla olevia pysäköintipaikkoja, joissa on latausmahdollisuus. Löydät lisäksi tiedot jokaisen latausaseman osoitteesta, aukioloajoista ja lataustehosta. Latausasemia hakiessasi saat myös kiinnostavia ehdotuksia latauksen valmistumisen odotusajan viettämiseen. Erityisen älykäs ominaisuus on se, että eRoute-toiminto* laskee automaattisesti latauspysähdykset reitin varrelle, jos reitti ulottuu auton kokonaistoimintasädettä pidemmälle. Käytettävissäsi on myös pikalatauspisteiden suodatintoiminto ja kätevä Range Circle, joka visualisoi BMW-autosi toimintasäteen ympyräksi kartalle.

* Saatavissa nykyisiin BMW i -autoihin alkaen BMW iX3 -mallista.

Edut:

 • reittisuunnittelu, latauspysähdykset mukaan lukien
 • kohteen lähellä saatavilla olevat pysäköintipaikat, joissa on latauspiste
 • tietoa pisteistä
 • POI-ehdotuksia latauspisteen ympäristöstä
 • pikalatauspisteiden suodatintoiminto.
BMW Maps -navigoinnin how to -video

Katso videolta tarkemmin, miten BMW Mapsin navigointitoiminto ja sen kohdehaku ja reittiopastus toimivat.

BMW MAPSIN KÄYTÖN EDELLYTYKSET.

BMW Maps ja siihen sisältyvät Connected Navigation, Connected Parking ja Connected Charging ovat osa lisävarustetta Connected Package Professional (6C3/6C4) ja käytettävissä vain varusteen Live Cockpit Plus (6U2) tai Live Cockpit Professional (6U3) yhteydessä. Käyttö edellyttää, että autossa on BMW Operating System 7.

Lue lisää

BMW CONNECTED DRIVE: LISÄTIETOJA JA LINKKEJÄ.

BMW ConnectedDrive Store, mies älypuhelimen kanssa sohvalla

BMW CONNECTED DRIVE STORE.

Käy BMW ConnectedDrive -verkkokaupassa ja tilaa BMW-autoosi uusia digitaalisia palveluja, joita voit käyttää heti seuraavalla ajomatkalla.
BMW Driver’s Guide -sovellus, digitaalinen käyttöohje älypuhelimessa

BMW DRIVER’S GUIDE.

BMW Driver’s Guide on digitaalinen käyttöohje, joka on saatavilla joillekin BMW-malleille. Se sisältää tiedot autosta ja sen varusteista, kuvahaun ja selventäviä animaatioita.
Nainen käyttää BMW ConnectedDriven My BMW -sovellusta äypuhelimella valkoisen BMW X5 -auton edessä

My BMW -SOVELLUS.

Ennen ajoa, ajon aikana ja ajon jälkeen: My BMW -sovellus helpottaa jokapäiväistä liikkumistasi monilla fiksuilla toiminnoilla.
BMW ConnectedDrive, digitaaliset palvelut, yleiskatsaus, nainen älypuhelimen kanssa BMW-auton edessä

TAKAISIN YLEISKATSAUKSEEN.

Haluatko tutustua muihin BMW ConnectedDriven palveluihin ja tuotteisiin? Tästä pääset takaisin yleiskatsaukseen.
BMW ConnectedDrive, FAQ, vastaukset usein esitettyihin kysymyksiin, nainen älypuhelimen kanssa ikkunan luona

FAQ.

FAQ-osiostamme löydät vastaukset usein esitettyihin kysymyksiin, jotka koskevat BMW ConnectedDriven palveluja ja -tuotteita.
BMW ConnectedDrive -asiakaspalvelu

BMW:N ASIAKASPALVELU.

Onko sinulla kysyttävää tai tarvitsetko lisätietoja BMW ConnectedDriven palveluista ja tuotteista? Ota yhteys BMW:n asiakaspalveluun.