Nainen käyttää BMW iDriven MyModesia kosketusohjauksella

BMW iDRIVE.

BMW iDrive tarjoaa sinulle ihmisen ja ajoneuvon välisen luonnollisen dialogin pohjalta ajoelämyksen-täysin yksilöllisten toiveiden mukaan.

BMW iDRIVE.BMW iDrive tarjoaa sinulle ihmisen ja ajoneuvon välisen luonnollisen dialogin pohjalta ajoelämyksen-täysin yksilöllisten toiveiden mukaan.

BMW iDriven avulla koet täydellisen intuitiivisen In-Car Experiencen. BMW iDrive muodostuu BMW Operating System -käyttöjärjestelmästä, näyttöjen ja käyttöelementtien uudesta sukupolvesta sekä erityisen suorituskykyisestä liitettävyydestä. Oikeat tiedot oikeassa paikassa suoraan BMW Curved Display -näytölläsi saavat aikaan sen, että autostasi tulee moniaistillinen kokemus.

Lue lisää

BMW iDRIVE, JOSSA QUICK SELECT.

Jatkokehitellyn BMW Operating Systemin myötä saat käyttöösi intuitiivisella pikavalinnalla varustetun käyttöliittymän, live-pienoisohjelmat ja kosketus- ja puheoptimoidun käyttöjärjestelmän.
BMW-auton sisätilassa käyttöliittymä BMW Curved Display -näytöllä

Käyttöliittymä, jossa QuickSelect.

Uusi QuickSelectin sisältävä käyttöliittymä on selkeä ja intuitiivinen. Valikkorakennetta on optimoitu ja kuvaruudun alareunaan on sijoitettu symboleita, kuten Home Button, joiden avulla siirryt milloin tahansa suoraan aloitusnäyttöön tai muihin usein käytettyihin valikkoihin, kuten ilmastointiin. Taustalla näkyy jatkuvasti navigoinnin kartta tai muita yksilöllisesti valittavia näkymiä, kuten My Modes.

BMW-auton sisätilassa BMW Curved Display -näyttö, jossa pienoisohjelmat ja taustalla My Modes

Personoitu ja interaktiivinen live-pienoisohjelmien avulla.

Kuljettajan puolella sijaitsevat live-pienoisohjelmat, jotka näyttävät sinulle tärkeimmät tiedot yhdellä silmäyksellä, jopa ennen kuin avaat sovelluksen. Pienoisohjelmien välillä voidaan siirtyä pyyhkäisemällä pystysuunnassa. Ne näyttävät esimerkiksi auton kulloisenkin tilan tai sään. Näet tärkeät tiedot näin ensi silmäyksellä. Yksilöllisesti valittavat näkymät, kuten My Modes, näkyvät pysyvästi taustalla.

BMW-auton sisätila, nainen käyttää BMW Curved Display -näytön valikkoa koskettamalla

Intuitiivinen käyttö kosketuksella ja puheella.

Design ja valikot tuovat mieleen älypuhelimet, ja ne on suunniteltu johdonmukaisesti käytettäväksi kosketuksella ja puheella. Navigoit pienoisohjelmien läpi intuitiivisesti pyyhkäisyliikkeellä, ja kosketuksella siirryt suoraan toimintoon ja voit määritellä lisää asetuksia.  

KOE BMW iDRIVE, JOSSA QUICK SELECT.

QuickSelectillä varustettu BMW iDrive videolla

BMW OPERATING SYSTEM 8.5.

BMW-auton sisätila, mies katsoo näyttöä, jossa Operating System 8.5

BMW Operating System 8.5 -käyttöjärjestelmällä käytät kaikkia valikkoja kosketuksella, luonnollisella puheella tai BMW iDrive -monitoimisäätimellä yhdellä tasolla. QuickSelectillä varustettu aloitusnäyttö on selkeä, intuitiivinen ja optimoitu BMW Curved Display -näyttöön. Kuvaruudun alareunassa olevien symbolien kautta siirryt suoraan media-, ilmastointi- ja päävalikkoon sekä puhelintoimintoon, navigointiin ja milloin tahansa takaisin aloitusnäyttöön. AirConsole Gamesin ja videoiden striimauksen avulla saat käyttöösi uusia digitaalisia sisältöjä.[1]

BMW OPERATING SYSTEM 9.

BMW-auton sisätilassa BMW Maps näytöllä, jossa Operating System 9

Ohjaat BMW Operating System 9 -käyttöjärjestelmää yhtä helposti, intuitiivisesti ja selkeästi kuin BMW Operating System 8.5 -käyttöjärjestelmää – kosketuksella ja puheella. Lisäksi käytät monia liitettävyyspalveluja ja sovelluksia, kuten navigointia, puhelutoimintoa ja BMW Intelligent Personal Assistantia, ilman voimassaoloaikarajoituksia. Lisävarusteena saatavan BMW Digital Premium -paketin avulla laajennat digitaalista kokemustasi BMW Maps -lisätoiminnoilla, uusilla sovelluksilla ja viihdesisältöjen striimauksella datamäärien sisältyessä pakettiin.[2]

BRILLANTE ANZEIGEN UND INTUITIVE BEDIENELEMENTE.

Mit BMW iDrive erhalten Sie die neueste Generation von Anzeigen und Bedienelementen. Sie genießen eine brillante Darstellung und intuitive Nutzung, die auf dem neuen BMW Operating System basiert.
BMW Interieur mit BMW Curved Display

BMW Curved Display.

Das schlanke und rahmenlose BMW Curved Display mit Touch- und Sprachbedienung ist ein wahrer Blickfang und zugleich Ihre zentrale Schnittstelle zu BMW iDrive.

BMW Interieur mit BMW Head-Up Display

BMW Head-Up Display.

Alles im Blick. Das BMW Head-Up Display projiziert Navigations- und Fahrhinweise direkt ins Blickfeld. Für volle Konzentration auf das Verkehrsgeschehen.

BMW Interieur mit Multifunktionalem Lenkrad und BMW Curved Display

Multifunktionales Lenkrad.

Mit verschiedenen, ergonomisch angeordneten Lenkradtasten bedienen Sie Telefon-, Sprach- und Audiofunktionen. Auch Assistenzsysteme wie die Geschwindigkeitsregelung steuern Sie bequem ohne die Hände vom Lenkrad zu nehmen.

MONIPUOLINEN LIITETTÄVYYS.

BMW ConnectedDriven digitaaliset tuotteet ja palvelut tarjoavat sinulle lukuisia hyödyllisiä toimintoja, kuten BMW Intelligent Personal Assistantin. Niiden avulla täydennät älykkäästi ja innovatiivisesti BMW iDrive -kokemustasi.
BMW-auton sisätila, nainen katsoo BMW Curved Display- näyttöä

Personointi BMW ID:n avulla.

Tee jokaisesta BMW:stä sinun BMW:si. Henkilökohtaisen BMW ID -tunnuksesi ansiosta jokainen BMW-auto tuntee yksilölliset asetuksesi. Istuimen ja peilien asennon lisäksi myös My Modes -tilat ja digitaaliset näytöt säätyvät etukäteen määrittämiesi mieltymysten ja tarpeiden mukaisesti.

BMW-auton sisätila, BMW Curved Display ja ohjauspyörä

BMW ConnectedDrive Upgrades.

BMW ConnectedDrive Upgradesin avulla pidät BMW-autosi digitaalisesti ajan tasalla. Saat toimintolaajennukset ja -parannukset säännöllisesti suoraan autoosi over the air -tekniikalla Remote Software Upgrade -ohjelmistopäivitysten kautta. Sinulla on myös mahdollisuus tilata uusia yksittäistoimintoja ja paketteja joustavasti jälkikäteen BMW ConnectedDrive Storessa.[3]

Lue lisää BMW ConnectedDrive Upgradesista
BMW-auton sisätila, BMW Curved Display ja ohjauspyörä

BMW Intelligent Personal Assistant.

Aina rinnallasi: BMW Intelligent Personal Assistant. Sen avulla voit ohjata auton eri toimintoja intuitiivisesti luonnollisella puheella ja kysyä tietoja esimerkiksi auton tilasta tai reitistä. Tämä digitaalinen autoasiantuntija selittää sinulle mielellään myös BMW-autosi kaikki ominaisuudet.

FAQ: TÄRKEIMMÄT KYSYMYKSET JA VASTAUKSET KOSKIEN BMW IDRIVEA.

 • Mikä on BMW iDrive?
 • Mitä lisätoimintoja BMW Intelligent Personal Assistant tarjoaa BMW iDrivella varustetussa autossani?
 • Milloin ja missä BMW:n autoissa otetaan käyttöön uusi BMW iDrive, joka on varustettu BMW Operating System 8.5 -käyttöjärjestelmällä tai BMW Operating System 9 -käyttöjärjestelmällä?
 • Mitä etuja BMW Operating System 8.5 ja BMW Operating System 9 tarjoavat?
 • Mitä yhtäläisyyksiä BMW Operating System 8.5- ja BMW Operating System 9 -käyttöjärjestelmien välillä on?
 • Mitkä ovat tärkeimmät erot BMW Operating System 8.5- ja BMW Operating System 9 -käyttöjärjestelmien välillä?
 • Mitä asiakashyötyjä BMW Digital Premium -tilaus tarjoaa?
 • Voiko BMW Operating System 8- tai BMW Operating System 8.5 -käyttöjärjestelmän päivittää BMW Operating System 9 -käyttöjärjestelmään, joka on varustettu lisävarusteisella BMW Digital Premiumilla?
 • Mitä yhtäläisyyksiä BMW Operating System 8.5- ja BMW Operating System 8 -käyttöjärjestelmillä on?
 • Mitä eroja BMW Operating System 8.5- ja BMW Operating System 8 -käyttöjärjestelmien välillä on?
 • Onko BMW Operating System 8 mahdollista päivittää BMW Operating System 8.5 -käyttöjärjestelmään?

BMW CONNECTED DRIVE: LISÄTIETOJA JA LINKKEJÄ.

BMW ConnectedDrive, yleisnäkymä, nainen älypuhelimen kanssa BMW:n edessä

TAKAISIN YLEISKATSAUKSEEN.

Haluatko tutustua muihin BMW ConnectedDriven palveluihin ja tuotteisiin? Tästä pääset takaisin yleiskatsaukseen.
BMW ConnectedDrive, mies ja älypuhelin sohvalla

BMW CONNECTED DRIVE STORE.

Käy BMW Shopin online-myymälässä ja tilaa BMW-autoosi uusia digitaalisia palveluja, joita voit käyttää heti seuraavalla ajomatkalla.
BMW ConnectedDrive -asiakaspalvelu, BMW-asiakaspalvelija antaa asiakkaalle avaimen

BMW-ASIAKASPALVELU.

Onko sinulla kysyttävää My BMW -sovelluksesta tai tarvitsetko lisätietoa BMW ConnectedDrive -palveluista ja -tuotteista? Ota yhteys BMW:n asiakaspalveluun.