OTA MEIHIN YHTEYTTÄ.

Onko sinulla kysyttävää, tarvitsetko apua vai haluaisitko vain antaa palautetta? Täältä löydät aihealuekohtaiset yhteystiedot.

Lue lisää
BMW Financial Services

OTA YHTEYTTÄ BMW JÄLLEENMYYJÄÄN.

Kaikissa uusia autoja, BMW Premium Selection-vaihtoautoja, huoltoa ja teknisiä asioita, takuu – ja korvausasioita, teknisiä kampanjoita ja takaisinkutsuja sekä renkaita ja varaosia koskevissa tiedusteluissa ota yhteyttä suoraan valtuutettuun BMW jälleenmyyjään.

Kaikkien valtuutettujen BMW jälleenmyyjien yhteystiedot löydätte jälleenmyyjähausta.

Lue lisää
BMW Connected Drive

CONNECTED DRIVE.

Jos sinulla on kysyttävää BMW Connected Drivesta, My BMW -sovelluksesta, karttapäivityksistä tai remote services -etätoiminnoista, ota yhteyttä meihin:


BMW Northern Europe AB
connecteddrive.fi@bmw.fi
Puhelinnumero: 08001 32233
Aukioloajat:
Maanantaista perjantaihin klo 8–20

Lue lisää
BMW Kundtjänst

PALAUTE BMW SUOMEN MAAHANTUONNILLE.

Ota yhteyttä BMW Suomeen sähköpostitse, mikäli haluat jättää yleistä palautetta maahantuojalle, esimerkiksi liittyen tuotteisiimme, jälleenmyyjäverkostomme toimintaan tai www-sivuihimme. Myös tiedusteluissa koskien COC-todistuksia ja ajoneuvon uushankintahintalaskelmia voitte olla yhteydessä lähettämällä sähköpostia osoitteeseen

fi.palaute@bmwgroup.com

Lue lisää

BMW Suomen puhelinvaihde 020 734 5920 (Kotimaanpuhelun hinta kiinteän verkon ja matkapuhelinverkon liittymistä 8,35 snt/puh + 16,69 snt/min. Jonotusaika on maksullinen.). Ma-pe klo 9-16.

Lue lisää