BMW Intelligent Personal Assistant, näyttö monitoiminäytöllä

BMW INTELLIGENT PERSONAL ASSISTANT.

Henkilökohtainen avustajasi ja autoasiantuntijasi joka ajomatkalla.

”Hey BMW, drive home.”* BMW Intelligent Personal Assistant on henkilökohtainen avustajasi, joka on mukana kaikilla ajomatkoillasi. Voit puhua sen kanssa intuitiivisesti, esittää sille kysymyksiä sekä ilmoittaa sille mielialasi ja tarpeesi. Se mahdollistaa sinulle myös täysin uudenlaisen vuorovaikutuksen BMW-autosi kanssa: voit pyytää sitä selittämään sinulle auton eri toimintoja, kysyä siltä auton tilatietoja tai antaa sille ohjeita puhekomennoilla. BMW Intelligent Personal Assistant tunnistaa sinut ja oppii tuntemaan tapasi ja tarpeesi ajan myötä entistä paremmin – näin verkotut täydellisesti BMW-autosi kanssa ja ajokokemus on vielä entistäkin mukavampi.

 

(*Suomen kieli ei tuettu.)

Lue lisää
BMW INTELLIGENT PERSONAL ASSISTANT.Henkilökohtainen avustajasi ja autoasiantuntijasi joka ajomatkalla.
BMW Intelligent Personal Assistantin toiminnot ja edut selitettynä videolla

KATSO VIDEO JA TUTUSTU TARKEMMIN BMW INTELLIGENT PERSONAL ASSISTANTIIN JA SEN TOIMINTOIHIN.

BMW INTELLIGENT PERSONAL ASSISTANTIN TOIMINNOT.

Henkilökohtainen avustaja, autoasiantuntija, tarkkaavainen matkaseuralainen – BMW Intelligent Personal Assistant tukee sinua ajomatkoilla monien älykkäiden toimintojen avulla.

BMW Intelligent Personal Assistant, autoasiantuntija, nainen ajaa BMW-autolla

Autoasiantuntija.

BMW Intelligent Personal Assistantin ansiosta yksikään kysymys ei jää vaille vastausta. Se on täydellinen autoasiantuntija, joka tuntee BMW-autosi läpikotaisin. Olipa kyse huoltotarpeista, jäljellä olevasta polttoainemäärästä tai lisävarustetoiminnoista: mitä ikinä haluatkin BMW-autostasi tietää ja milloin ikinä tarvitsetkin apua, se on palveluksessasi ja auttaa sinua oppimaan tuntemaan autosi entistä paremmin.
BMW Intelligent Personal Assistant, henkilökohtainen avustaja

Henkilökohtainen avustaja.

BMW Intelligent Personal Assistant -avustin ymmärtää tarpeesi ja tarjoaa aina optimaalisen tuen eri tilanteissa, mikä tekee siitä niin ainutlaatuisen. Vain nopea käsky ”Hey BMW, drive home”,* ja avustin etsii reitin kotiin. Ravintolasuosituksia saat käskyllä ”Hey BMW, I am hungry”*, ja halutessasi voit hakea jopa parhaan arvostelun saaneen paikan. BMW Intelligent Personal Assistant voi myös kytkeä istuinlämmityksen päälle tai soittaa lempimusiikkiasi. Se havaitsee henkilökohtaiset mieltymyksesi ja oppii tuntemaan sinut näin koko ajan paremmin. (*Suomen kieli ei tuettu.)
BMW Intelligent Personal Assistant, Automate My Habits, näyttö monitoiminäytöllä

Automate My Habits.

Kun on kylmä, kytketkö istuinlämmityksen aina päälle kolmosteholle? Vai avaatko matkalla töihin aina ikkunan pysäköintihallin sisäänkäynnin luona puomin nostamiseksi? Automate My Habits -toiminnolla voit määrittää säännöt suosimillesi asetuksille niin, että toiminto oppii ne ja suorittaa ne sitten automaattisesti. Näin voit vain nauttia ajamisesta, kun BMW-autosi pitää huolen viihtyisyydestä. Automaattisia toimintoja tulee lisää tulevaisuudessa.
Nainen puhuu BMW-autollaan ajaessaan BMW Intelligent Personal Assistantin kanssa

Luonnollinen vuorovaikutus.

BMW Intelligent Personal Assistant – puhu sen kanssa. Avustin on BMW-auton sielu ja aina palveluksessasi. Voit puhua sille ilman, että sinun täytyy ensin ottaa se käyttöön napin painalluksella tai odottaa vahvistusääntä. Sinun ei myöskään tarvitse pitää taukoa, vaan avustin kuuntelee sinua heti. Sanot vain esimerkiksi: ”Hey BMW, who are you?”* Haluatko antaa avustajalle toisen nimen? Se onnistuu sanomalla ”Hey BMW, change the activation word.”* (*Suomen kieli tuettu.)

BMW INTELLIGENT PERSONAL ASSISTANTIN TEKNISET EDELLYTYKSET.

BMW Intelligent Personal Assistantin käytön teknisenä edellytyksenä ovat BMW Operating System 7 (tai sitä uudempi versio), jossa on puheentunnistus ja puheohjaus, sekä lisävaruste BMW Live Cockpit Professional (6U3) tai BMW Live Cockpit Plus (6U2).

Jotta BMW Intelligent Personal Assistantin toimintolaajuus olisi aina ajan tasalla, auton ohjelmisto pitää päivittää säännöllisesti.

Lue lisää

BMW CONNECTED DRIVE: LISÄTIETOJA JA LINKKEJÄ.

BMW ConnectedDrive, FAQ, vastaukset usein esitettyihin kysymyksiin, nainen älypuhelimen kanssa ikkunan luona

FAQ.

FAQ-osiostamme löydät vastaukset usein esitettyihin kysymyksiin, jotka koskevat BMW ConnectedDriven palveluja ja -tuotteita.
BMW ConnectedDrive -asiakaspalvelu

BMW:N ASIAKASPALVELU.

Onko sinulla kysyttävää tai tarvitsetko lisätietoja BMW ConnectedDriven palveluista ja tuotteista? Ota yhteys BMW:n asiakaspalveluun.
BMW Driver’s Guide -sovellus, digitaalinen käyttöohje älypuhelimessa

BMW DRIVER’S GUIDE.

BMW Driver’s Guide on digitaalinen käyttöohje, joka on saatavilla joillekin BMW-malleille. Se sisältää tiedot autosta ja sen varusteista, kuvahaun ja selventäviä animaatioita.
BMW ConnectedDrive, digitaaliset palvelut, yleiskatsaus, nainen älypuhelimen kanssa BMW-auton edessä

TAKAISIN YLEISKATSAUKSEEN.

Haluatko tutustua muihin BMW ConnectedDriven palveluihin ja tuotteisiin? Tästä pääset takaisin yleiskatsaukseen.