Kiihtyvyys 0–100 km/h s

4,4

Kulutus EU-yhdistetty l/100 km

2,1

CO2-päästö yhdistetty g/km

49

Toimintamatka sähköllä km

jopa 37

Urheiluauto uudella tavalla. Tehokas ja taloudellinen hiilikuidun käytön, kevytrakenteisuuden ja aerodynaamisen muotoilun ansiosta. Kestävämmän kehityksen hengessä erittäin tehotaloudellinen BMW eDrive -tekniikka ja sisätilojen kierrätettävissä olevat materiaalit. Dynamiikasta ja sporttisesta ulkonäöstä tippaakaan tinkimättä. Ajamisen ilon ja ympäristöstä huolta kantamisen oiva yhdistelmä kompromisseja tekemättä. BMW i8 on ladattava plug-in-hybridimalli, jonka tekniikassa yhdistyvät innovatiivinen sähkö- ja polttomoottoritekniikka. Tuloksena syntyy poikkeuksellinen ajamisen elämys – erittäin pienellä kulutuksella ja pienillä päästöillä.

Urheiluauton täysin uusi tulkinta: BMW i8.

Edistyksellinen ajamisen ilo.

BMW i8 on valmis tekemään vallankumouksen tässä autoluokassa. Ensimmäinen urheiluauto pienen auton kulutuksella ja päästöarvoilla. Ladattavan plug-in-hybridiauton vahvuutena on sähkö- ja polttomoottorin täydellisesti synkronoitu toiminta, minkä erinomaisen tehotaloudellisuuden ja dynaamisuuden kokee erityisesti maantieajossa. Tämä on ensimmäinen urheiluauto, joka kiihdyttää myös ajan henkeä.

Muotoilu.

Urheiluauto heti ensi silmäyksellä. Keula on erittäin matala ja leveä, sivuilme laakea. Vahvasti muotoillut pinnat ja tarkat linjayksityiskohdat. Tarkemmin katsominen paljastaa, että kyseessä on huolella suunniteltu uusi autokonsepti. Muotoilu henkii toimintaa. Kestävän kehityksen henki ja tehotaloudellisuus kohtaavat dynaamisuuden ja urheilullisuuden. Maantien päällä BMW i8 todistaa nämä ominaisuudet käytännössä: tiukasti tiessä, nautinnollisesti BMW:lle ominaiseen tapaan.

Moottori ja voimansiirto.

Sähkömoottorin ja tehokkaan bensiinimoottorin yhdistelmä on perusta yhdelle aikamme innovatiivisimmista urheiluautoista – BMW i8:lle. Tämän auton urheilullinen luonne näkyy joka kohdassa ja aina. Polttomoottorin ja sähkömoottorin tarkka yhteistoiminta varmistaa sekä taloudellisuuden että dynaamisuuden.

LED-valodesign ja laservalot.

Lisävarusteena saatavat laserkaukovalot pidentävät kaukovalojen kantamaa ja parantavat ajoradan valaisua. Silti ne tarvitsevat vain murto-osan siitä energiasta, minkä perinteiset ajovalot kuluttavat.