VISIONAARINEN JOKA SUUNNASTA.

Uuden BMW i3:n muotoilu.

VISIONAARINEN JOKA SUUNNASTA.

Uuden BMW i3:n muotoilu.

VISIONAARINEN JOKA SUUNNASTA.Uuden BMW i3:n muotoilu.

BMW i3 ei seuraa trendejä, vaan on itsevarman elämäntyylin ilmaisu. Sen design puhuu progressiivista muotokieltä, joka viestii ulkopuolelta selkeyttä ja luo sisätiloihin loungemaisen luonteen. Sen keveä varustus vakuuttaa kestävän kehityksen mukaisilla materiaaleilla ja toimivilla yksityiskohdilla. Auto, joka luo trendit yksilöllisyydellään.

BMW i

AJAN HENGEN MODERNI TULKINTA.

KAIKIN PUOLIN TYYLIVARMA.

BMW i3 -mallin ulkopuoli viestii ketteräliikkeisyyttä ensi vilkaisulta. Ja julistaa sen tyyliksi. Lyhyet koriylitykset ja kaksivärisiksi maalatut pinnat mallintavat modernia muotoilua. Yhteensulautuvien lasien luonteikas virtaviivaisuus eli Stream Flow viimeistelee olemuksen – ja synnyttää avaran näkyvyyden joka suuntaan.

AVARUUTTA INTEGROITUNA.

BMW i3 -mallin ainutkertaisen tilantunteen voi kokea iholla, kun vilkaisee avaraan oviaukkoon. Avoin, kutsuva rakenne tekee sisään astumisesta ja auton kuormaamisesta helppoa ja mukavaa. Turvallisuudesta kuitenkaan tinkimättä, sillä ovien ollessa suljettuina ne vastaavat B-pilarin tarjoamasta turvallisuudesta.

VANGITSEE YHDELLÄ VILKAISULLA.

Dynamiikka näkyy BMW i3 -mallista päällepäin. Vakiovarusteiset, U-kirjaimen muotoiset LED-ajovalot reunustavat tuntomerkkiä: suljettua jäähdyttimen säleikköä. Sen alapuolella oleva puskuri saa keulan kookkaine design-vilkkuineen vaikuttamaan optisesti leveämmältä ja tuo siihen näin äärimmäisen vahvaa ilmaisuvoimaa.

YTIMEKÄSTÄ URHEILULLISUUTTA.

Diffuusorimainen takapuskuri on 40 millimetriä kookkaampi kuin edeltäjämallissa ja dominoi perän leveyttä. Lasitetun takaluukun tekstilogot "eDrive" ja "i3" on sijoitettu mahdollisimman kauas laidoille, joten ne korostavat urheilullista ja tukevaa olemusta entisestään. Logon BMW i -siniset väriaksentit luovat kontrastin luonteikkaaseen Black Belt -raitaan tuoden urheilullisuuden esiin.

SUURI VAIKUTUS PIILEE YKSITYISKOHDISSA.

Valikoidut korostukset viimeistelevät jokaisen olemuksen. Sen huomaa BMW i3 -mallista puhtaimmillaan. Esimerkki näistä yksityiskohdista ovat A-pilarit ja kattopilarit Black High-gloss ja mattakrominen lista. Ne korostavat auton innovatiivista muotoilua ja tuovat niiden eleganssiin ripauksen sitä jotakin.

SÄTEILEVÄ LÄSNÄOLO.

Ajovaloyksiköiden valotoiminnot on toteutettu modernilla ja tehokkaalla LED-tekniikalla. Lähivalojen, kaukovalojen, seisontavalojen, päiväajovalojen ja vilkkujen valo tuotetaan ledeillä. Ajorata valaistaan perinteisiä valoja paremmin ja kohteet erottuvat pimeässä entistä selvemmin. Ajovalojen korkeussäätö on automaattinen. Seisontavalot ja päiväajovalot ovat U-muotoiset. Kaukovalot valaisevat ajorataa useita satoja metrejä kirkkaasti ja tasaisesti.

MUUTA YÖ PÄIVÄKSI.

BMW i -malleille ominaisesti U-kirjaimen muotoiset LED-takavalot sisältävät takavalot, jarruvalot ja vilkut. Nämä valoyksiköt varmistavat hyvän näkyvyyden huonoissakin näkyvyysolosuhteissa ja ulottuvat korin sivuilta aina takaluukkuun saakka. Peruutusvalot, takasumuvalot ja heijastimet on integroitu puskuriin vasemmalle ja oikealle.

ENEMMÄN KEVEYTTÄ, ENEMMÄN KETTERYYTTÄ.

Auton nerokkaan kevytrakenteisuuden osana hiilikuituvahvisteisesta muovista (CFRP) valmistettu Carbon-katto keventää auton painoa ja siirtää auton painopistettä alemmas. Sen ansiosta auton ajo-ominaisuudet ja dynamiikka etenkin kaarreajossa paranevat.

AINUTKERTAINEN LUONNE MONINE PIIRTEINEEN.

Yksilöllisyydellä on monia keinoja ilmaista itseään. Monipuolinen on myös BMW i3 -mallin moderni värimaailma, johon kuuluu kuusi upeaa ulkoväriä. Ensi kertaa saatavilla on elegantti Imperial Blue ja väkevä Melbourne Red, molemmissa korostuksena Frozen Grey metalliväri. Niihin sopivia 19" ja 20" kevytmetallivanteita on tarjolla eri designeissa, ja ne parantavat progressiivista ulkonäköä entisestään.