VISIONAARINEN JOKA SUUNNASTA.

Uuden BMW i3:n muotoilu.

VISIONAARINEN JOKA SUUNNASTA.

Uuden BMW i3:n muotoilu.

VISIONAARINEN JOKA SUUNNASTA.Uuden BMW i3:n muotoilu.

BMW i3 ei seuraa trendejä, vaan on itsevarman elämäntyylin ilmaisu. Sen design puhuu progressiivista muotokieltä, joka viestii ulkopuolelta selkeyttä ja luo sisätiloihin loungemaisen luonteen. Sen keveä varustus vakuuttaa kestävän kehityksen mukaisilla materiaaleilla ja toimivilla yksityiskohdilla. Auto, joka luo trendit yksilöllisyydellään.

Read more
BMW i

AJAN HENGEN MODERNI TULKINTA.

KAIKIN PUOLIN DYNAAMINEN.

BMW i3 -mallin ulkopuoli viestii ensi silmäyksellä urheilullisuutta. Lyhyet koriylitykset ja kaksivärisiksi maalatut pinnat mallintavat modernia muotoilua. Lisävarusteena saatava Sport-paketti korostaa sitä entisestään lukuisilla yksityiskohdilla. Esimerkiksi 20" kevytmetallivanteet Jetblack tai Bicolor ja suurempi raideleveys tuovat itsevarman urheilullisuuden esiin vaikuttavalla tavalla. Kymmenen millimetriä madallettu Sport-alusta ja Aeroflap-sivuhelmat täydentävät dynaamista ulkonäköä.

Read more

AVARUUTTA INTEGROITUNA.

BMW i3 -mallin ainutkertaisen tilantunteen voi kokea iholla, kun vilkaisee avaraan oviaukkoon. Avoin, kutsuva rakenne tekee sisään astumisesta ja auton kuormaamisesta helppoa ja mukavaa. Turvallisuudesta kuitenkaan tinkimättä, sillä ovien ollessa suljettuina ne vastaavat B-pilarin tarjoamasta turvallisuudesta.

Read more

VANGITSEE YHDELLÄ VILKAISULLA.

Dynamiikka näkyy BMW i3 -mallista päällepäin. Vakiovarusteiset, U-kirjaimen muotoiset LED-ajovalot reunustavat tuntomerkkiä: suljettua jäähdyttimen säleikköä. Sen alapuolella oleva puskuri saa keulan kookkaine design-vilkkuineen vaikuttamaan optisesti leveämmältä ja tuo siihen näin äärimmäisen vahvaa ilmaisuvoimaa.

Read more

YTIMEKÄSTÄ URHEILULLISUUTTA.

Diffuusorimainen takapuskuri on 40 millimetriä kookkaampi kuin edeltäjämallissa ja dominoi perän leveyttä. Lasitetun takaluukun tekstilogot "eDrive" ja "i3" on sijoitettu mahdollisimman kauas laidoille, joten ne korostavat urheilullista ja tukevaa olemusta entisestään. Logon BMW i -siniset väriaksentit luovat kontrastin luonteikkaaseen Black Belt -raitaan tuoden urheilullisuuden esiin.

Read more

SUURI VAIKUTUS PIILEE YKSITYISKOHDISSA.

Valikoidut korostukset viimeistelevät jokaisen olemuksen. Sen huomaa BMW i3 -mallista puhtaimmillaan. Esimerkki näistä yksityiskohdista ovat A-pilarit ja kattopilarit Black High-gloss ja mattakrominen lista. Ne korostavat auton innovatiivista muotoilua ja tuovat niiden eleganssiin ripauksen sitä jotakin.

Read more

SÄTEILEVÄ LÄSNÄOLO.

Huomiovaloista vilkkuihin sekä lähi- ja kaukovaloihin: kaikki valotoiminnot on toteutettu energiaa säästävillä ledeillä. LED-ajovaloissa on automaattinen korkeussäätö. erinomainen valoteho ja päivänvalon lämpötilaa muistuttava värisävy parantavat näkyvyyttä pimeässä ja huonossa säässä.
 

Lisävarusteena saatavissa LED-ajovaloissa, joissa on laajennetut toiminnot, valomatriisimoduulit tuottavat kirkkaan ja päivänvaloa muistuttavan LED-valon lähi- ja kaukovaloihin. Tämä valojärjestelmä sisältää myös kääntymisvalot.

Read more

MUUTA YÖ PÄIVÄKSI.

BMW i -malleille ominaiset U-kirjaimen muotoiset LED-takavalot sisältävät takavalot, jarruvalot ja vilkut. Nämä valot varmistavat hyvän näkyvyyden huonoissakin näkyvyysolosuhteissa ja ulottuvat korin sivuilta aina ikkunalliseen takaluukkuun saakka. Peruutusvalot, takasumuvalo ja heijastimet on integroitu puskuriin.

Read more

ENEMMÄN KEVEYTTÄ, ENEMMÄN KETTERYYTTÄ.

Auton nerokaan kevytrakenteisuuden osana hiilikuituvahvisteisesta muovista (CFRP) valmistettu Carbon-katto keventää auton painoa ja siirtää auton painopistettä alemmas. Sen ansiosta auton ajo-ominaisuudet ja dynamiikka etenkin kaarreajossa paranevat.

Read more

SYVYYDEN DYNAMIIKKAA.

Sport-paketti korostaa BMW i3 -mallin dynamiikkaa. Se sisältää kookkaat 20'' kevytmetallivanteet Double-spoke Bicolor tai valinnaisesti Jetblack, takarenkaat eturenkaita leveämmät, 10 mm madallettu Sport-alusta, leveät pyöränkoteloreunukset ja Aeroflap-sivuhelmat värinä kiiltävän musta.

Read more

AINUTKERTAINEN LUONNE MONINE PIIRTEINEEN.

Yksilöllisyydellä on monia keinoja ilmaista itseään. Monipuolinen on myös BMW i3 -mallin moderni värimaailma, johon kuuluu kuusi upeaa ulkoväriä. Esimerkiksi hienostunut Imperial Blue ja väkevä Melbourne Red, molemmissa korostuksena Frozen Grey -metalliväri. Tyylikäs Jucaro Beige on saatavana ensimmäistä kertaa. Niihin sopivia 19" ja 20" kevytmetallivanteita on tarjolla eri designeissa, ja ne parantavat progressiivista ulkonäköä entisestään.