Oranssitakkinen, tummahiuksinen nainen seisoo ikkunan vieressä älypuhelin kädessään ja hymyilee

"PÄÄNI ON TÄYNNÄ IDEOITA, EI AIKATAULUJA."

BMW Teleservices -palvelut huolehtii puolestasi autosi huoltoajankohdista.

"PÄÄNI ON TÄYNNÄ IDEOITA, EI AIKATAULUJA."BMW Teleservices -palvelut huolehtii puolestasi autosi huoltoajankohdista.

Tiesitkö, että BMW-autosi varmistaa aina selustasi ja on valmis auttamaan sinua? BMW Teleservices -palvelut huolehtii puolestasi lähestyvistä huoltoajankohdista ja auttaa sinua hätätilanteissa. Kaikki palvelut ovat sinulle ilmaisia, kun käytössäsi on BMW ConnectedDrive tai Hätäpuhelu-toiminto. Kaikki onnistuu nopeasti, luotettavasti ja täysin vaivattomasti: Aktivoi BMW Teleservices -palvelut rekisteröitymällä ensin ConnectedDrive -portaalissa tai BMW Connected -sovelluksessa. Kohdista palvelut sitten BMW-autoosi ja valitse lopuksi BMW Service -toimipisteesi. Näin sinulle jää enemmän aikaa asioihin, jotka ovat elämässäsi aidosti tärkeitä.

Lue lisää

5 HYVÄÄ SYYTÄ VALITA BMW TELESERVICES -PALVELUT

  • 01 Aikaa merkityksellisille asioille – vapauta ajatukset elämän tärkeisiin asioihin.
  • 02 Maksimaalinen turvallisuus – huoltoasiat, huoltokäynnit, onnettomuudet, viat ja akkuasiat aina hallinnassa.
  • 03 Et unohda huoltoajankohtia enää koskaan – BMW Service -toimipisteesi huolehtii ajanvarauksesta ennakkoon.
  • 04 Huollot ilman odottelua – lyhyemmät huollot ja tehokkaampi aikataulutus autokohtaisten tietojen ansiosta.
  • 05 Nopeasti takaisin tien päälle – välitön apu vikatapausten yhteydessä.
Oranssitakkinen, tummahiuksinen nainen BMW:n edessä katsoo älypuhelintaan

AIKATAULUJEN SUUNNITTELU – BMW-AUTOSI OTTAA OHJAT KÄSIIN.

Huoltopalvelut tarpeen mukaan. BMW Teleservice Call -puhelu.

AIKATAULUJEN SUUNNITTELU – BMW-AUTOSI OTTAA OHJAT KÄSIIN.

Huoltopalvelut tarpeen mukaan. BMW Teleservice Call -puhelu.

On kyse sitten öljynvaihdosta tai jarruhuollosta, BMW Teleservices -palvelujen ansiosta BMW-autosi tietää itse, milloin se on vietävä huoltoon. BMW-autosi tunnistimet tunnistavat huoltotarpeen automaattisesti. Sen jälkeen BMW-autosi lähettää kyseiset autotiedot valitsemaasi BMW Service -toimipisteeseen. Kyseinen toimipiste on se, jonka olet valinnut käyttäjätililläsi ConnectedDrive -portaalissa, BMW Connected -sovelluksessa tai BMW-autosi iDrive-valikossa. BMW Service -toimipisteestä otetaan sinuun yhteyttä sopivan ajankohdan varaamiseksi, minkä jälkeen toimipiste voi valmistautua etukäteen tarvittavien huoltotöiden tekemistä varten. Tämän ansiosta sinulta säästyy aikaa ja vaivaa, sillä kaikesta huolehditaan puolestasi.


Mikäli tarvitset BMW Service -toimipisteen apua muissa asioissa, esimerkiksi lomatarkastukseen, lisävarusteisiin tai renkaanvaihtoon liittyen, voit soittaa BMW Teleservice Call -puhelun myös manuaalisesti autosi iDrive-valikon kautta.

Lue lisää
"BMW Teleservices -palvelujen ansiosta minun ei tarvitse koskaan miettiä, milloin BMW-autoni pitää viedä huoltoon. BMW Service -toimipisteeni ottaa minuun yhteyden automaattisesti sopivan ajankohdan varaamista varten ja valmistautuu etukäteen tarvittaviin toimenpiteisiin. Näin asiat ovat aina hallinnassani. Asioiden hoitaminen ei voisi olla tämän helpompaa."
BMW-auton sisäkuvassa monitoiminäytössä näkyvä puhelu

MATKAN PÄÄLLÄ – VAPAANA JA RENTOUTUNEENA.

Hyvä tunne. BMW Teleservices -palvelujen Liikkuvuuspalvelupuhelu.

Nauti huolettomista matkoista. Aina ja kaikkialla. Joka tilanteessa. Asiantuntijamme tarjoavat ammattimaista apua teknisten vikojen, onnettomuuksien tai toimintahäiriöiden yhteydessä. Saat yhteyden BMW Liikkuvuuspalvelun päivystystiimiin vain yhdellä napsautuksella joko BMW-autosi iDrive-valikossa tai BMW Connected -sovelluksessa. Sieltä saat tarvittavat toimintaohjeet. Tarvittaessa paikan päälle lähetetään huoltoauto tai sinut opastetaan seuraavaan BMW Service -toimipisteeseen.

Lue lisää

MATKAN PÄÄLLÄ – VAPAANA JA RENTOUTUNEENA.

Hyvä tunne. BMW Teleservices -palvelujen Liikkuvuuspalvelupuhelu.

Pysäköity tummansininen BMW X3, takateline ja maastopyörä maastossa

BMW-AUTOSI – KAIKKI HALLINNASSA.

Tyhjä akku? – Ei enää koskaan. BMW Teleservice Battery Guard.

Muistitko varmasti kytkeä ajovalot pois päältä, kun pysäköit autosi? BMW Teleservice Battery Guard valvoo jatkuvasti autosi akun varaustilaa ja lähettää sinulle tarvittaessa tekstiviestin tai sähköpostin, vaikka olisit jo poistunut BMW-autostasi. Teknisistä vioista järjestelmä lähettää automaattisesti ilmoituksen BMW Service -toimipisteeseesi. Tällä tavalla se estää erilaisten käynnistysongelmien ja akkuun liittyvien vikojen syntymisen. Jälleen yksi asia, josta sinun ei tarvitse enää huolehtia vastaisuudessa.

Lue lisää

BMW-AUTOSI – KAIKKI HALLINNASSA.

Tyhjä akku? – Ei enää koskaan. BMW Teleservice Battery Guard.

REKISTERÖIDY NYT JA KÄYTÄ BMW TELESERVICES -PALVELUJA VELOITUKSETTA.

Huoletonta matkantekoa BMW Teleservices -palvelujen ansiosta. BMW ConnectedDriven tai Hätäpuhelu-toiminnon yhteydessä palvelut ovat käytettävissäsi ilmaiseksi. Toimi seuraavasti:
1. Rekisteröidy ConnectedDrive -portaalissa tai BMW Connected -sovelluksessa
2. Kohdista palvelut BMW-autoosi
3. Valitse BMW Service -toimipiste