x3m

THE BMW X3 M

BMW M

BMW X3 M: MALLIT JA VARUSTEET

THE BMW X3 MBMW X3 M: MALLIT JA VARUSTEET

BMW X3 M -AUTOT.

BMW X3:n neljä tehokasta ja sporttista mallia.

BMW X3 M COMPETITION.

Maksimaalista ajodynamiikkaa ja ainutlaatuisuutta.
 • Huipputehokas 6-sylinterinen M TwinPower Turbo -bensiinimoottori
 • M xDrive, jossa aktiivinen M-tasauspyörästö ja 8-vaihteinen M Steptronic -automaattivaihteisto, jossa Drivelogic
 • Ainutlaatuiset muotoiluelementit ja varusteet
 • 375 kW/510 hv, 600 Nm, 0–100 km/h 4,1 s:ssa
BMW X3 M Competition, metalliväri Donington Grey, ulkopuoli.

BMW X3 M.

Ajodynamiikan upein taso.
 • Huipputehokas 6-sylinterinen M TwinPower Turbo -bensiinimoottori
 • M xDrive, jossa aktiivinen M-tasauspyörästö
 • 8-vaihteinen M Steptronic -automaattivaihteisto, jossa Drivelogic
 • 353 kW/480 hv, 600 Nm, 0–100 km/h 4,2 s:ssa
BMW X3 M, Alpine White, ulkopuoli.

BMW X3 M40i.

Epätavallisen tasapainoinen yhdistelmä suorituskykyä ja arkikäytön kätevyyttä.
 • 6-sylinterinen M TwinPower Turbo -bensiinimoottori
 • BMW xDrive
 • 8-vaihteinen Steptronic-automaattivaihteisto
 • 260 kW/354 hv, 500 Nm, 0–100 km/h 4,8 s:ssa
BMW X3 M40i, metalliväri Sapphire Black, ulkopuoli.

BMW X3 M40d.

Voimaa ja tehokkuutta ilman kompromisseja.
 • 6-sylinterinen M TwinPower Turbo -dieselmoottori
 • BMW xDrive
 • 8-vaihteinen Steptronic-automaattivaihteisto
 • 240 kW/326 hv, 680 Nm, 0–100 km/h 4,9 s:ssa
BMW X3 M40d, metalliväri Phytonic Blue, ulkopuoli.
 • BMW X3 M COMPETITION.
 • BMW X3 M.
 • BMW X3 M40i.
 • BMW X3 M40d.

BMW X3 M COMPETITION JA BMW X3 M.

Suorituskykyominaisuudet.

Kaksi mallia, ainutlaatuinen suorituskyky. Kaikki moottorin ja alustan osat ovat todisteena BMW M:n moottoriurheilujuurista. Aidolla X-luonteella täydennettynä se takaa M-malleille tyypillisen ajamisen ilon jokaisessa maastossa.

BMW X3 M Competition, metalliväri Donington Grey, ulkopuoli, etuosan näkymä lintuperspektiivistä.
BMW X3 M Competition ja BMW X3 M, äärimmäisen tehokas kuusisylinterinen M TwinPower Turbo -bensiinimoottori.

Huipputehokas 6-sylinterinen M TwinPower Turbo -bensiinirivimoottori.

Kuusisylinterisen M TwinPower Turbo -bensiinirivimoottorin vahvoja ominaisuuksia ovat erinomaisen väkevä teho, upean tasainen käynti ja väkevät moottorisoundit. Moottorissa on kaksois-VANOS, Valvetronic, High Precision -ruiskutus ja kaksi pakokaasuahdinta. Niiden ansiosta moottorin teho on 353 kW (480 hv), Competition-mallissa jopa 375 kW (510 hv).
BMW X3 M Competition ja BMW X3 M, moottori, M Carbon -tarkkuustukitanko.

M Carbon -tarkkuustukitanko.

M Carbon -tarkkuustukitanko lisää auton keularakenteen lujuutta ja parantaa ohjauksen tarkkuutta. Tämä korkealaatuinen hiilikuituvahvisteisesta muovista valmistettu osa on äärimmäisen kevyt, ja konepeltiä avatessa se tuo mieleen moottoriurheilun. Tällä tavoin urheilullisuus näkyy myös auton etuosassa erinomaisella tavalla.
BMW X3 M Competition, metalliväri Donington Grey, ulkopuoli, takaosasta näkyy kolme neljäsosaa, M-malleille tyypillinen alusta.

M-malleille tyypillinen alusta.

M-alusta varmistaa auton suuren ajodynamiikan tehokkaan hyödyntämisen. Kolmen ajoasetusvaihtoehdon COMFORT, SPORT ja SPORT+ ohella kuljettaja voi valita ajovakauden valvonnan (DSC) toimintaan kolmesta eri asetuksesta, joilla sovittaa ajoa vakauttavat toimenpiteet omaan ajotyyliin.
BMW X3 M Competition ja BMW X3 M, sisätilat, monitoiminäyttö, M xDrive.

M xDrive.

BMW M xDrive ja aktiivinen M-tasauspyörästö takaavat maksimaalisen pidon ja ajodynamiikan niin urheilukäytössä kuin arjessakin. M-malleille tyypillisen tekniikan ansiosta ajoneuvoa on helppo ohjata jokaisella alustalla sekä myös tiukoista kaarteista ulos kiihdytettäessä. Ohjaaminen on aina tarkkaa ja varmaa.
BMW X3 M Competition ja BMW X3 M, sisätilat, M-valitsinvipu, 8-vaihteinen M Steptronic -automaattivaihteisto.

8-vaihteinen M Steptronic -automaattivaihteisto.

8-vaihteinen M Steptronic -automaattivaihteisto ja sen Drivelogic tarjoavat monipuolisen valikoiman vaihtamisvaihtoehtoja: äärimmäisen sporttisesta ja dynaamisesta erityisen miellyttävään ja polttoainetta säästävään. Kuljettaja voi käyttää vaihdinvipua manuaalisesti, vaihtaa vaihteita ohjauspyörän vaihdekatkaisimesta ja antaa automaattivaihteiston hoitaa tehtävän.
BMW X3 M Competition ja BMW X3 M, sisätilat, ohjaamo, nahkainen M-ohjauspyörä, M-Servotronic.

M Servotronic.

M Servotronic tuottaa kuhunkin ajotilanteeseen ja ajonopeuteen parhaiten sopivan ohjaustehostusvoiman. Lisäksi se välittää kaikissa ajonopeuksissa suoran ja tarkan ohjaustuntuman. Järjestelmä on erityisesti M malliin sovitettu. Ohjaustehostuksen säätelyyn on käytettävissä kolme katkaisimella valittavaa erilaista säätökäyrää.
BMW X3 M Competition, metalliväri Donington Grey, ulkopuoli, M-kevytmetallivanteet ja M Compound -jarrut.

M Compound -jarrut.

Erityisten materiaalin käytön ansiosta M Compound -jarrut varmistavat auton erinomaiset hidastuvuusarvot, jarrujen häipymättömän hyvänä pysyvän tehon ja jarrulaitteiden pitkäikäisyyden. Lisäksi materiaalivalinnat keventävät painoa, mikä osaltaan vaikuttaa positiivisesti auton reagointiherkkyyteen, dynamiikkaan ja kiihtyvyyteen. Näiden suuretehojarrujen metallisinisiksi maalatuissa jarrusatuloissa on koristeena M logot. Erityisen sovituksen vuoksi voi pitkän, vähäisen tai erittäin suuren kuormituksen tapauksessa ilmetä yksitellen tilapäisiä ääniä, jotka katoavat jälleen hetken kuluttua. Toimintaäänien välttämiseksi on suositeltavaa kuormittaa jarruja säännöllisin välein muutamilla voimakkailla jarrutuksilla. Jos jarrulevyissä on kosteutta, voidaan jarrujärjestelmä jarruttaa kuivaksi äänien välttämiseksi. Toimintaäänet eivät vaikuta jarrujen tehokkuuteen, käyttöturvallisuuteen tai kestävyyteen.
BMW X3 M Competition, metalliväri Donington Grey, ulkopuoli, takaosan näkymä ja M Sport -pakoputkisto.

M Sport -pakoputkisto.

M Sport -pakoputkiston äänet ovat integroidulla virtausläppätekniikalla mukautettavissa. Ajodynamiikkakatkaisimella valittavissa olevat moottoria koskevat ajoasetukset SPORT ja SPORT+ täydentyvät väkevällä moottorisoundilla, kun taasen mukavuuspainotteisen ajoasetuksen yhteydessä äänet ovat hillitymmät.

BMW X3 M COMPETITION.

Muotoiluominaisuudet.

BMW X3 M Competitionin voimakkaat mittasuhteet ja täydelliset, korkeakiiltoiset mustat M-muotoiluelementit tekevät ajoneuvosta puhtaan suorituskyvyn ruumiillistuman. Sisätiloissa yhdistyy sporttisuus ja laadukkaat yksityiskohdat luoden ainutlaatuisen kokonaiselämyksen.

BMW X3 M Competition, metalliväri Donington Grey, ulkopuoli, etuosasta näkyy kolme neljäsosaa.
BMW X3 M Competition, metallivärinä Donington Grey, ulkopuoli, etuosa ja korkeakiiltoinen musta jäähdyttimen M-säleikkö.

Jäähdyttimen M-säleikkö.

Huomiota herättävä jäähdyttimen M-säleikkö sekä sen mustat korkeakiiltoiset kaksoispystyrivat ja mallimerkintä hallitsevat auton M-malleille tyypillisen dynaamista keulailmettä. Mustat korkeakiiltoiset kaksoispystyrivat toistavat M-kevytmetallivanteiden kaksoispuolamuotoilua. Jäähdyttimen M säleikkö ilmentää erityistä urheilullisuutta ja antaa aavistella sitä voimaa, joka säleikön takaa konepellin alta löytyy.
BMW X3 M Competition, metalliväri Donington Grey, ulkopuoli, takaosa ja X3 M Competition -tekstilogo.

X3 M Competition -tekstilogo.

Musta X3 M Competition -tekstilogo auton perässä kertoo auton suuresta ajodynaamisesta potentiaalista.
BMW X3 M Competition, metalliväri Donington Grey, ulkopuoli, M-ilmasäleiköt korkeakiiltoisena mustana ja mallimerkintä.

M-ilmasäleiköt.

M-malleille tyypilliset ilmasäleiköt ja niiden mallimerkinnät korostavat kolmiulotteisina yksityiskohtina suorituskykyä ja auton tarjoamaa poikkeuksellista ajoelämystä. Ne ilmentävät M-automallien tunnettua, dynaamista yhteyttä teknisen täydellisyyden ja tunteisiin vetoavan muotoilun välillä.
BMW X3 M Competition, metalliväri Donington Grey, ulkopuoli, M-ulkopeilit korkeakiiltoisena mustana.

M-ulkopeilit.

Aerodynaamisesti optimoidut M-ulkopeilit ovat näyttävä osa urheilullisen dynaamista M-muotoilua. Koriin korostavalla kaksoispykälärakenteella kiinnitetyt ulkopeilit ovat tyylikäs designyksityiskohta, jotka viestivät myös valmistustarkkuuden korkeasta laadusta. LED-sivuvilkut on sijoitettu mittatarkasti kapeisiin, pitkiin saumakohtiin.
BMW X3 M Competition, metalliväri Donington Grey, ulkopuoli, M-kattospoileri.

M-kattospoileri.

M-malleille tyypillinen kattospoileri ja sen erityinen muotoilu muodostavat enemmän alaspäin kohdistuvaa painetta taka-akselille suurissa nopeuksissa. Samalla se antaa ajoneuvolle sporttista luonnetta ja takaa äärimmäisen dynaamisen ajokokemuksen.
BMW X3 M Competition, sisäosat, Merino-nahkasta ja alcantarasta valmistetut M-urheiluistuimet.

M-urheiluistuimet.

Monipuolisesti säädettävissä M-urheiluistuimissa on korkeat reunaosat ja integroidut pääntuet. Istuimet antavat kuljettajalle ja etumatkustajalle erinomaisen sivuttaistuen. Lisäksi myös selkänojan leveys on säädettävissä. Tyylikäs muotoilu valaistuine M-logoineen hivelee silmää ja korostaa auton urheilullisuutta. (Edellä näytetyt M-turvavyöt on saatavilla arviolta 8/2019 alkaen.)
BMW X3 M Competition, sisätilat, Carbon Fibre -sisäkoristelistat.

Carbon Fibre -sisäkoristelistat.

Carbon Fibre -sisäkoristelistat kojelaudassa, ovissa ja keskikonsolissa, korostuksella Pearl Gloss Chrome.
BMW X3 M Competition, sisätilat, ohjaamo, nahkainen M-ohjauspyörä, monitoimiohjauspyörä.

Nahkainen M-ohjauspyörä

Nahkaisessa M ohjauspyörässä on monitoiminäppäimet, M merkki, kromikoristeosa sekä kuljettajan turvatyyny-yksikkö ja kaksoispuolat. Ohjauspyörän kehä on verhoiltu mustalla nahkalla, jossa on värilliset kontrastisaumat. Peukalosyvennysten ansiosta tämä ohjauspyörä istuu hyvin käteen. Kuljettaja voi ajon aikana mukauttaa auton ominaisuuksia M Drive -näppäimillä.
BMW X3 M Competition, sisätilat, M-valitsinvipu.

M-valitsinvipu.

M-valitsinvivun yläpinnassa olevan M-merkin vieressä on keinukatkaisin, jolla valitaan jokin kolmesta Drivelogic-vaihtamisohjelmasta. Heti sen alapuolella sijaitsee vaihteiston P-asennon katkaisin. Manuaalista S-vaihtamisohjelmaa käytettäessä vaihteet voi kytkeä M-malleille tyypillisellä valitsinvivulla. D-vaihtamisohjelmaa käytettäessä vaihteet kytkeytyvät automaattisesti.
BMW X3 M Competition, sisätilat, ohjaamo, M-malleille tyypillinen mittaristo.

M-malleille tyypillinen mittaristo.

M-malleille tyypillisessä mittaristossa on neljä mittaria – nopeusmittari, kierroslukumittari ja Shift-vaihtamisvalot, polttoainemäärä ja moottoriöljyn lämpötila – sekä M-ajodynamiikkajärjestelmien infonäytöt koskien ohjausta, alustaa, moottoria, Drivelogicia ja M xDrive -nelivetoa. Näyttöä voidaan säätää yksilöllisesti, ja se näyttää esimerkiksi ulkolämpötilan ja ajotietokoneen toiminnot.
BMW X3 M Competition, sisätilat, ohjaamo, punainen käynnistyspainike.

Käynnistyspainike.

Käynnistyspainike sijaitsee keskikonsolissa, ja sitä käytetään moottorin käynnistämiseen keskuslukituksen avaamisen jälkeen. Sillä myös sammutetaan moottori. Auton avain tunnistetaan automaattisesti avainta virtalukkoon laittamatta.
BMW X3 M Competition, sisätilat, kynnyslistat joissa Competition-tekstilogo.

Kynnyslistat, joissa Competition-tekstilogo.

X3 M Competition -tekstilogolliset kynnyslistat tervehtivät kuljettajaa ja etumatkustajaa heti autoon noustaessa. Vasemmassa ja oikeassa etu-ovessa olevien mustien koristeosien tekstilogo vaikuttaa erityisen arvokkaalta ja ainutlaatuiselta.
BMW X3 M Competition, sisätilat, M-turvavyöt.

M-turvavyöt.

Kiristimillä ja turvavyövoiman rajoittimilla varustetuissa M-turvavöissä* on tyylikkäät, ommellut tyypillisin M-värien tehdyt korostukset, jotka alleviivaavat sisätilojen korkealaatuista ja sporttista yleisilmettä. (* Saatavilla arviolta 8/2019 alkaen)
BMW X3 M, Alpine White, ulkopuoli, kolme neljäsosan sivunäkymä.
BMW X3 M, Alpine White, ulkopuoli, etuosa, jäähdyttimen M-säleikkö ja kromatut yksityiskohdat ja mallitunnus.
BMW X3 M, Alpine White, ulkopuoli, 20” M-kevytmetallivanteet, Orbit Grey.
BMW X3 M Alpine White, ulkopuoli, M-ilmasäleiköt ja kromatut yksityiskohdat ja mallitunnus.
BMW X3 M, Alpine White, ulkopuoli, auton väriset ulkopeilikotelot.
BMW X3 M, Alpine White, ulkopuoli, takaosa ja mallitunnus.
BMW X3 M, Alpine White, ulkopuoli, takaosa ja kromatut pakoputkenpäät.
BMW X3 M, sisätilat, mustasta Vernasca-nahkasta valmistetut urheiluistuimet.
BMW X3 M, sisätilat, ohjaamo, nahkainen M-ohjauspyörä ja M-malleille tyypilliset kontrastisaumat.

BMW X3 M.

BMW X3 M:ssä yhdistyy seikkailunhalu ja ääretön urheilullisuus. Voimakkaat mittasuhteet ja M-muotoiluelementit ovat osoituksena X-mallin itsevarmasta moottoriurheilu-DNA:sta. Orbit Grey -väriset 20” M-kevytmetallivanteet antavat ajoneuvolle suvereenin ilmeen. Jäähdyttimen säleikön ja sen kehyksen kromatut yksityiskohdat sekä kromatut pakoputkenpäät korostavat ainutlaatuista sporttista luonnetta. Sama sporttisuus jatkuu auton sisätiloissa. Mustat Vernasca-nahkaiset kuljettajan ja etumatkustajan urheiluistuimet tarjoavat täydellistä istumamukavuutta niin arjessa kuin kilparadoillakin. Eksklusiiviset sisätilat täydentävät laadukkaat yksityiskohdat, kuten BMW Individual -kattoverhous Anthracite ja nahkainen M-ohjauspyörä, jossa on M-malleille tyypilliset kontrastisaumat.

BMW X3 M40i JA BMW X3 M40d.

Muotoilu ja ajodynamiikka.

Voimakasta muotoilua, sporttista ajodynamiikkaa. Ainutlaatuisella ulko- ja sisäpuolen muotoilullaan sekä tehokkaalla teknologiapaketillaan BMW X3 M40i ja BMW X3 M40d osoittavat urheilu-DNA:nsa.

BMW X3 M40i ja BMW X3 M40d, metalliväri Sapphire Black, ajaa, ulkopuoli, sivunäkymä ja valot vuoristomaiseman edessä.
BMW X3 M40i ja BMW X3 M40d, metalliväri Sapphire Black, ulkopuoli, etuosasta näkyy kolme neljäsosaa.

Ainutlaatuinen muotoilu.

Tyylikkäät designyksityiskohdat korostavat BMW X3 M40i:n ja BMW X3 M40d:n ajodynaamista potentiaalia niin ulkoa- kuin sisältäpäin. Yksityiskohtiin kuuluvat muun muassa suurennetut ilmanottoaukot, Cerium Grey -väriset jäähdyttimen säleikön kehys ja rivat sekä ulkopeilikotelot sekä urheiluistuimet, nahkainen M-ohjauspyörä, jossa vaihdekatkaisimet, sekä M40i-tekstilogo mittaristossa, kynnyslistoissa ja takaosassa.
BMW X3 M40i ja BMW X3 M40d, sisätila, ohjaamo jossa nahkainen M-ohjauspyörä.

Nahkainen M-ohjauspyörä

Nahkaisessa M-ohjauspyörässä on monitoiminäppäimet, M-merkki, kuljettajan turvatyyny-yksikkö ja kolme puolaa. Ohjauspyörän kehä on verhoiltu Walk-nappanahkalla, jossa on mustat saumat. Peukalosyvennykset takaavat urheilullisen ohjaustuntuman.
BMW X3 M40i ja BMW X3 M40d, sisätilat, urheiluistuimet kuljettajalle ja etumatkustajalle.

Urheiluistuimet kuljettajalle ja etumatkustajalle.

Kuljettajan ja etumatkustajan urheiluistuimissa on monipuoliset manuaaliset säätömahdollisuudet, esimerkiksi selkänojan leveys, istuinosan pituus sekä selkänojan ja istuinosan kaltevuus ovat säädettävissä. Istuinosan ja selkänojan voimakkaammin muotoiltujen reunaosien ansiosta näiden istuinten ergonomia on ensiluokkainen ja sivuttaistuki mainio.
BMW X3 M40i ja BMW X3 M40d, metalliväri Sapphire Black, ulkopuoli, etuosa ja M-aerodynamiikkapaketti.

M-aerodynamiikkapaketti.

M-aerodynamiikkapaketti korostaa auton urheilullisuutta optisesti ja muuttaa ilman ohjausta. Se sisältää etuhelman, jossa on tavallista suuremmat ilmanottoaukot, sekä näyttävät sivuhelmat ja takahelman, jossa on diffuusoriosa. Pakoputkenpäät ovat kromatut.
BMW X3 M40i metalliväri Sapphire Black, ajaa, ulkopuoli, kolme neljäsosa näkymä takaa ja valot kaupunkimaiseman edessä.

Ajodynamiikka ja ketteryys.

BMW X3 M40i ja BMW X3 M40d tarjoavat upeaa tarkkuutta ja ketteryyttä. Alustan komponenttien huolellinen toisiinsa sovittaminen, säätyvän urheiluohjauksen M-malleille tyypillinen sovitus, vakiovarusteisiin kuuluvat M Sport -jarrut ja takavetopainotteiseksi sovitettu BMW xDrive -neliveto parantavat pitkittäis- ja poikittaisdynaamisia ominaisuuksia ja takaavat intensiivisen ajamisen ilon.
BMW X3 M40i ja BMW X3 M40d, metalliväri Sapphire Black, ajaa, ulkopuoli, kolme neljäsosaa näkymä sivusta ja pyörivä kevytmetallivanne.

Adaptiivinen M-alusta.

Adaptiivinen M-alusta säätyy elektronisesti ohjatusti tieolosuhteisiin ja kulloiseenkin ajotilanteeseen. Ajodynamiikan säätökatkaisimella kuljettaja voi lisäksi valita alustan toiminnalle haluamansa luonteen: mukavuuspainotteisesta erittäin urheilulliseen.
BMW X3 M40i ja BMW X3 M40d, metalliväri Sapphire Black, ulkopuoli, kevytmetallivanne ja M Sport -jarrut.

M Sport -jarrut.

M Sport -jarruissa on edessä tummansiniset kiinteärunkoiset nelimäntäiset jarrusatulat ja takana tummansiniset kiinteärunkoiset kaksimäntäiset jarrusatulat. Jarrusatuloita koristavat M-tekstilogot, ja jarrulevyt ovat normaalia suuremmat. Jarrut ovat erinomaisen tehokkaat.
BMW X3 M40i ja BMW X3 M40d, metalliväri Sapphire Black, ulkopuoli, takaosa ja M Sport -pakoputkisto.

M Sport -pakoputkisto.

M Sport -pakoputkiston äänet ovat ajoasetuksen valinnan perusteella mukautuvat, sillä pakoputkistoon integroitu virtausläppätekniikka sovittaa pakoäänet vastaamaan valittua ajoasetusta. Ajodynamiikkakatkaisimella valittavissa olevat ajoasetukset SPORT ja SPORT+ täydentyvät väkevällä moottorisoundilla, kun taasen mukavuuspainotteisen ajoasetuksen yhteydessä äänet ovat hillitymmät.
BMW X3 M40i ja BMW X3 M40d, sisätilat, valitsinvipu, 8-vaihteinen Steptronic Sport -automaattivaihteisto.

Steptronic Sport -automaattivaihteisto.

8-vaihteinen Steptronic Sport -automaattivaihteisto kytkee vaihteet urheilullisen nopeasti. Automaattisten vaihtamisten lisäksi vaihteet voi vaihtaa myös manuaalisesti joko valitsinvivulla tai ohjauspyörän vaihdekatkaisimilla – juuri halutulla hetkellä. Ajoasetusta SPORT käytettäessä ja kun valitsinvipu on siirretty vasempaan solaan S/M, vaihtamiset tapahtuvat äärimmäisen nopeasti.
BMW X3 M40i ja BMW X3 M40d, sisätila, ohjaamo, nahkainen M-ohjauspyörä, mukautuva Sport-ohjaustehostus.

Mukautuva Sport-ohjaustehostus.

Mukautuva Sport-ohjaustehostus, jossa on Servotronic, varmistaa auton suoran ja tarkan ohjaustuntuman sekä kevyet ohjauspyörän kääntämiseen tarvittavat voimat. Ohjaustehostus reagoi ohjauspyörän kääntämiseen ohjauksen välitystä muuttaen. Siten se helpottaa auton käsittelyä urheilullisesti ajettaessa ja lisää mukavuutta autoa pysäköitäessä tai autolla tiukasti käännyttäessä.

M TWINPOWER TURBO -BENSIINIMOOTTORI.

BMW X3 M40i, kuusisylinterinen TwinPower Turbo -bensiinirivimoottori.

BMW X3 M40i:n kuusisylinterinenM TwinPower Turbo -bensiinirivimoottori ja 8-vaihteinen Steptronic Sport -automaattivaihteisto tarjoaa vaikuttavaa dynamiikkaa ja suvereenia suoritusta. Kahdella TwinScroll-pakokaasuahtimella, täysin mukautuvalla Valvetronic-venttiilienohjausjärjestelmällä ja High Precision -suoraruiskutuksella moottorista irtoaa tehoa 260 kW (354 hv) ja vääntöä 500 Nm.

M TWINPOWER TURBO -DIESELMOOTTORI.

BMW X3 M40d, kuusisylinterinen M TwinPower Turbo -dieselmoottori.

BMW X3 M40d:n kuusisylinterinen M TwinPower Turbo -dieselmoottori tekee vaikutuksen korkealla suorituskyvyllään ja tehokkuudellaan. Autossa on kaksi säätyvillä johdinsiivillä varustettua TwinScroll-pakokaasuahdinta ja Common Rail -suoraruiskutus, ja painoltaan optimoidun moottorin teho on 240 kW (326 hv) ja vääntö vaikuttavat 680 Nm. Ne takaavat erinomaisen voimantuoton ja ajodynamiikan.

BMW X3 M -AUTOT.

Kuljettajan avustinjärjestelmät ja Connectivity.

Keskity tärkeään. BMW X3 M -autot on varustettu innovatiivisilla kuljettajan avustinjärjestelmillä ja verkotetun ohjaamon miellyttävillä ominaisuuksilla – minkä vuoksi sekä autot että liikkuvuus ovat aina teknisen kehityksen huipputasolla.

BMW X3 M -autot, monitoiminäyttö, Driving Assistant Plus -avustinjärjestelmä.

Driving Assistant Plus.

Driving Assistant Plus tuo lisää mukavuutta yksitoikkoisessa ajossa ja turvallisuutta vaarallisissa tilanteissa, esimerkiksi pysähtelevässä ruuhkassa, hitaassa mateluruuhkassa tai pitkillä ajomatkoilla kaupunki-, maantie- tai moottoritieliikenteessä sekä risteyksissä ja kaistanvaihtotilanteissa.
BMW X3 M -autot, monitoiminäyttö, pysäköintiavustin Plus.

Pysäköintiavustin Plus

Pysäköintiavustin Plus -varustepaketti helpottaa pysäköimistä ja ahtaissa paikoissa ajamista. Se sisältää näytön näkymät Surround View, Top View ja Remote 3D View, pysäköintietäisyyden valvonnan PDC, sivusuuntaisen pysäköintietäisyyden valvonnan sekä pysäköintiavustimen, joka osaa täysin automaattisesti tehdä taskupysäköinnin tai pysäköidä auton poikittain kadun suuntaan nähden.
BMW X3 M -autot, BMW Connected, nainen jonka kädessä on valaistu maapallo.

BMW Connected.

Verkotu BMW-autosi kanssa. BMW Connected -sovellus on digitaalinen mobiiliavustimesi, joka huolehtii tarpeistasi jo ennen matkaa. Älypuhelimen, yhteensopivan älykellon, Amazon Echon tai Google Assistant -avustimen avulla pääset käsiksi autosi järjestelmiin, lähetät matkan kohteen autosi navigointijärjestelmään tai annat autosi muistuttaa tapaamisesta, jotta olet ajoissa perillä.
BMW X3 M Competition ja BMW X3 M, BMW Head-Up -näyttö ja M-malleille tyypillinen näkymä.

BMW Head-Up -näyttö.

Värillinen BMW Head-Up -näyttö tuo ajon kannalta tärkeimmät tiedot suoraan kuljettajan näkökenttään, joten kuljettaja näkee ne kääntämättä katsettaan liikennetilanteesta ja tiestä. Näin esimerkiksi ajonopeus ja auton varustuksesta riippuen navigoinnin opastus, nopeusrajoitus, ohituskielto sekä puhelimen ja viihteen tiedot voidaan näyttää. BMW X3 M- BMW X3 M Competition -malleissa BMW Head-Up -näytössä on lisäksi M-malleille tyypillinen näkymä (katso kuva).
BMW X3 M -autot, monitoiminäyttö, Professional-navigointijärjestelmä.

Professional-navigointijärjestelmä.

Navigointijärjestelmässä Professional on 10,25" LCD-värinäyttö, radio BMW Professional jossa DVD-soitin ja 20 GB muistitilaa esimerkiksi audiotiedostoille. Käyttö intuitiivisella iDrive Touch -monitoimisäätimellä ja seitsemällä suosikkinäppäimellä tai vaihtoehtoisesti kosketusnäytöltä.

Technical Data

Valitse malli

Polttonesteen kulutus ja CO2-päästöt.

 • Ilman hakasulkeita ilmoitetut arvot koskevat perusmallia, jossa on vakiovarusteinen vaihteisto ja hakasulkeissa ilmoitetut arvot mallia, jossa on lisävarusteinen vaihteisto.

  Esitetyt polttoaineenkulutusta ja hiilidioksidipäästöjä koskevat luvut on määritetty tyyppihyväksynnän ajankohtana voimassa olleen Euroopan parlamentin ja neuvoston asetuksen (EY) N:o 715/2007 mukaisesti. Henkilöautojen kulutuksen ja päästöjen mittaustavasta (WLTP) johtuen autoon valitut varusteet voivat vaikuttaa hiilidioksidipäästöihin ja sitä kautta autoveron määrään sekä auton kokonaishintaan. Pyydä lisätietoja BMW-jälleenmyyjältäsi. Oikeudet rakenteiden ja varusteiden muutoksiin sekä virheisiin pidätetään. Maakohtaisia varusteita ei tässä voida ottaa huomioon. Lisätietoa päästöistä ja WLTP-asetuksesta löydät sivulta www.bmw.fi/wltp.

  Lisätietoja uusien henkilöautojen virallisista polttonesteen kulutus- ja CO2-päästötasoista löydät Liikenteen turvallisuusviraston (TraFi) sivuilta autovertaamo.trafi.fi.