Uusi BMW M8 Competition Gran Coupé F93 2020 BMW Individual -metalliväri Ametrin, 3/4-sivunäkymä

THE M8

UUDET BMW 8-SARJAN GRAN COUPÉ M -AUTOT: KAIKKI KOHOKOHDAT

THE M8UUDET BMW 8-SARJAN GRAN COUPÉ M -AUTOT: KAIKKI KOHOKOHDAT

BMW M850i xDRIVE GRAN COUPÉ, BMW M8 GRAN COUPÉ JA BMW M8 COMPETITION GRAN COUPÉ

BMW 8-sarjan Gran Coupé M -autot ovat ainutlaatuisia neliovisia urheiluautoja. Niissä yhdistyvät BMW M:n insinööritaito ja BMW:n luksusluokan eksklusiivisuus – näin ne tarjoavat ensiluokkaisia ajoelämyksiä ja ylellisen tunnelman. Saatavana on kolme innostavaa mallia: BMW M850i xDrive Gran Coupé on ainutlaatuinen yhdistelmä tehokkuutta, suorituskykyä ja mukavuutta. M xDrivella varustettu BMW M8 Gran Coupé tekee vaikutuksen äärimmäisen eksklusiivisella tunnelmallaan ja dynaamisella luonteellaan. Mallisarjan ekstravaganttisin malli: M xDrivella varustettu BMW M8 Competition Gran Coupé tarjoaa ylivoimaisen tehon ja puhdasta High-Performance-luksusta.

Lue lisää

BMW M8 GRAN COUPÉN JA BMW M8 COMPETITION GRAN COUPÉN KOHOKOHDAT

NAPSAUTA JA KOE ÄÄRIMMÄINEN SUORITUSKYKY JO ENSISILMÄYKSELLÄ

BMW M8 Competition Gran Coupé F93 2020 BMW Individual -metalliväri Ametrin, etunäkymä liikkeellä olevasta autosta

AINUTLAATUISTA SUORITUSKYKYÄ

HUIPPUTEHOKAS, 8-SYLINTERINEN M TWINPOWER TURBO -BENSIINIMOOTTORI

BMW M8 Competition Gran Coupén huipputehokas 8-sylinterinen M TwinPower Turbo -bensiinimoottori kehittää 4,4 litran iskutilavuudellaan huikean 460 kW:n (625 hv) tehon ja 750 Nm:n väännön. Sylinteririvien yhteinen pakosarja optimoi myös kilpa-autoissa käytettävän M-moottorin reagoinnin. Kaksi TwinScroll-pakokaasuahdinta optimoivat tehon ja tarjoavat erinomaisen suorituskyvyn – niin maantiellä kuin kilparadoilla.

BMW M8 Competition Gran Coupé F93 2020 BMW Individual -metalliväri Ametrin, 3/4-näkymä keulasta

ULTIMAATTISTA AJAMISEN ILOA

BMW M8 GRAN COUPÉN JA BMW M8 COMPETITION GRAN COUPÉN VOIMANSIIRTO JA ALUSTA

M xDrivella varustettu BMW M8 Gran Coupé ja M xDrivella varustettu BMW M8 Competition Gran Coupé nostavat sporttiset ajoelämykset uudelle, poikkeuksellisen korkealle tasolle. Sen takaavat edistykselliset ja täydellisesti toisiinsa sovitetut voimansiirto- ja alustakomponentit – niiden aito moottoriurheilu-DNA ilmentää BMW M -autojen insinööritaitoa. Ultimaattista ajamisen iloa joka sekunti.

BMW M8 Competition Gran Coupé F93 2020 BMW Individual -metalliväri Ametrin, sivunäkymä

IKONIN OLEMUS

BMW M8 GRAN COUPÉN JA BMW M8 COMPETITION GRAN COUPÉN ULKOPUOLEN MUOTOILU

BMW M8 Gran Coupé ja BMW M8 Competition Gran Coupé luovat uuden ja itsenäisen muotokielen luksusurheiluautoille. Dynaaminen keula, sulava Coupé-siluetti ja sen loivasti alas kaartuva kattolinja sekä atleettinen perä huokuvat dynaamista suorituskykyä ja vahvaa läsnäoloa. Neljä ovea sulautuvat täydellisesti tämän poikkeuksellisen urheilucoupén urheilulliseen ja eleganttiin ulkoasuun. Hartiaosan erityinen muotoilu ja elegantti katon ja takaluukun välinen liittymäkohta ovat ainutlaatuisia ominaisuuksia, joita näkee yleensä vain käsin valmistetuissa autoissa.

BMW M8 Competition Gran Coupé, jossa M-urheiluistuimet, F93 2020, sisätila

AINUTLAATUISTA URHEILULLISUUTTA

BMW M8 GRAN COUPÉN JA BMW M8 COMPETITION GRAN COUPÉN SISÄTILAN MUOTOILU

Ylellinen sisätila korostaa M-autojen ainutlaatuista urheilullisuutta luksuksesta tinkimättä. Nahkaisesta M-ohjauspyörästä ja Merino-täysnahkaverhoilluista M-urheiluistuimista sekä ovien ja keskikonsolin tarkoista valojohtimista aina M-malleille tyypillisiin, punaisiin kontrastielementteihin – jokainen yksityiskohta tehostaa tämän auton vahvailmeistä urheiluautoluonnetta.

BMW M8 tarjoaa kaikista BMW:n malliston sarjoista eniten urheilullisuutta ja eleganssia – ja BMW M8 Gran Coupé on malleista kaikkein eksoottisin ja lumoavin.
Marcus Syring, BMW M:n muotoilujohtaja

BMW M8 COMPETITION GRAN COUPÉN MUOTOILU

NAPSAUTA JA TUTUSTU ULKOPUOLEN JA SISÄTILAN MUOTOILUN KOHOKOHTIIN

BMW M8 Competition Gran Coupén edistyksellinen muotokieli tekee vaikutuksen radikaalin dynaamisilla ja samalla eleganteilla muotoilulinjoillaan. Tuloksena on upea neliovinen urheiluauto, joka huokuu suvereenisti luksusta joka suunnasta katsottuna. Sisätilan äärimmäisen laadukkaat materiaalit ja mestarillisen käsityötaidon lopputulos muodostavat täydellisen yhdistelmän aitoa sporttisuutta ja eksklusiivista luksusta.
BMW M8 Competition Gran Coupé F93 2020 BMW Individual -metalliväri Ametrin, 3/4-näkymä perästä sammakkoperspektiivistä
BMW M8 Competition Gran Coupé, jossa BMW-laserajovalot, F93 2020 BMW Individual -metalliväri Ametrin, lähikuva edestä sivulta
BMW M8 Competition Gran Coupé F93 2020 BMW Individual -metalliväri Ametrin, 3/4-sivunäkymä takaa
BMW M8 Competition Gran Coupé F93 2020 BMW Individual -metalliväri Ametrin, lähikuva perästä
BMW M8 Competition Gran Coupé, jossa M Carbon -katto, F93 2020 BMW Individual -metalliväri Ametrin, lintuperspektiivi
BMW M8 Competition Gran Coupé F93 2020, ohjaamo
M-urheiluistuimet, joissa M8-logo, BMW M8 Competition Gran Coupé F93 2020, sisätila
BMW M8 Competition Gran Coupé F93 2020 BMW Individual -metalliväri Ametrin, 3/4-näkymä perästä sammakkoperspektiivistä

BMW M8 Competition Gran Coupén perä- ja sivuosat huokuvat maksimaalista suorituskykyä. Upeasti muotoillut hartiaosat muodostavat yhdessä LED-takavalojen ja voimakkaiden pyöränaukkojen kanssa kompaktin kokonaisuuden. Sulava kattolinja, pitkä akseliväli ja visuaalisesti täydellisesti koriin sulautuvat ovet korostavat tämän neliovisen urheilucoupén urheilullista ja eleganttia luonnetta. M-takaspoileri on osa moottoriurheilusta innoituksensa saanutta aerodynaamista kokonaiskonseptia sekä lisäksi todellinen katseenvangitsija.

BMW M8 Competition Gran Coupé, jossa BMW-laserajovalot, F93 2020 BMW Individual -metalliväri Ametrin, lähikuva edestä sivulta

Kapeat ajovaloyksiköt, joissa on BMW-laserajovalot, ja näyttävä M-jäähdyttimensäleikkö, jossa on korkeakiiltoisen mustat kaksoispystyrivat. Lisäksi veistoksellinen M-etuhelma, jossa on suuret ilmanottoaukot ja kennomaiset koristesäleiköt. Nämä uniikit elementit huokuvat yhdessä matalan korin kanssa äärimmäistä dynamiikkaa – aivan kuin tämä neliovinen luksusurheiluauto olisi joka hetki valmiina syöksähtämään eteenpäin.

BMW M8 Competition Gran Coupé F93 2020 BMW Individual -metalliväri Ametrin, 3/4-sivunäkymä takaa

Tämän neliovisen luksusluokan urheilucoupén sulava siluetti käsittää pitkänomaisen keulan, pitkän akselivälin, loivasti alas kaartuvan kattolinjan ja atleettisen, lyhyillä koriylityksillä varustetun perän, ja se tarjoaa aidot urheiluauton mittasuhteet. Tätä samalla sekä dynaamista että eleganttia ilmettä korostavat upeat 20'' kevytmetallivanteet ja korkeakiiltoisen mustat Air Breather -koriste-elementit.

BMW M8 Competition Gran Coupé F93 2020 BMW Individual -metalliväri Ametrin, lähikuva perästä

BMW M8 Competition Gran Coupén lihaksikas perä viestii kahlitsematonta voimaa jo auton ollessa paikallaan. Tätä vahvaa vaikutelmaa tehostavat takaluukussa oleva omaleimainen Competition-merkki, vaikuttavalla korkeakiiltoisen mustalla diffuusorilla varustettu takahelma ja kaksi 100 mm:n kaksoispakoputkenpääparia.

BMW M8 Competition Gran Coupé, jossa M Carbon -katto, F93 2020 BMW Individual -metalliväri Ametrin, lintuperspektiivi

M Carbon -katto ei vain ilmennä visuaalisesti autenttista High-Performance-konseptia vaan pienentää myös merkittävästi BMW M8 Competition Gran Coupén painoa. Näin se laskee painopistettä ja mahdollistaa erityisen dynaamisen ajotavan.

BMW M8 Competition Gran Coupé F93 2020, ohjaamo

BMW M8 Competition Gran Coupén urheilullinen ja ylellinen ohjaamo on varustettu M-malleille tyypillisellä mittaristolla, ja se on tinkimättömän kuljettajakeskeinen.

M-urheiluistuimet, joissa M8-logo, BMW M8 Competition Gran Coupé F93 2020, sisätila

BMW M8 Competition Gran Coupén sisätila on yhtä aikaa sekä ylellinen että vastustamattoman sporttinen. Käsin ommelluissa M-urheiluistuimissa on huipputyylikäs Merino-täysnahkaverhoilu ja valaistu M8-logo pääntuissa. M-urheiluistuimet tarjoavat täydellisen sivuttaistuen ja erinomaisen mukavuuden myös pitkillä matkoilla.

ESITTELYSSÄ BMW M8 GRAN COUPÉ JA BMW M8 COMPETITION GRAN COUPÉ: TUOTETIEDOT JA TEKNISET TIEDOT

BMW M850i xDRIVE GRAN COUPÉN KOHOKOHDAT

LUKSUSLUOKAN URHEILULLISUUTTA: MOOTTORI, AJODYNAMIIKKA JA MUOTOILU

BMW M850i xDrive Gran Coupé G16 2019 BMW Individual -metalliväri Frozen Bluestone, 3/4-näkymä keulasta

SPORTTINEN ILME

BMW M850i xDRIVE GRAN COUPÉN M-MUOTOILU

BMW M850i xDrive Gran Coupén henkeäsalpaavaa muotokieltä korostavat lisäksi eksklusiiviset M-designelementit. Huomiota herättävät osat, kuten Cerium Grey -värinen jäähdyttimensäleikön kehys ja etuhelman suuret ilmanottoaukot, viestivät tämän ylellisen urheilucoupén vaikuttavasta suorituskyvystä. Lisäksi perän Dark Shadow -metallivärinen diffuusori ja Cerium Grey -väriset pakoputkenpäät osoittavat yksiselitteisesti auton kuuluvan BMW M -perheeseen.

BMW M850i xDrive Gran Coupé G16 2019 BMW Individual -metalliväri Frozen Bluestone, 3/4-näkymä perästä

VAHVALUONTEINEN MOOTTORIÄÄNI

VOIMAKAS 8-SYLINTERISEN SOUNDI URHEILUPAKOPUTKISTOLLA

BMW M850i xDrive Gran Coupén moottoriääni hallitsee koskettimiston kaikki oktaavit – pianosta fortissimoon. Pakoputkiston äänet voi säätää urheilupakoputkistoon integroidulla virtausläppätekniikalla. Asetuksella COMFORT on kuultavissa hillitysti sporttinen sointi, ja jos valitaan asetukset SPORT ja SPORT+, kuuluu klassinen, voimakas BMW M -ääni.

Adaptiivinen M-alusta Professional, BMW M850i xDrive Gran Coupé G16 2019

TÄYDELLINEN KAARREPITO

ADAPTIIVINEN M-ALUSTA PROFESSIONAL

Adaptiivinen M-alusta Professional tarjoaa erityisesti kaarteissa poikkeuksellisen tarkan käsiteltävyyden. Tässä lisävarusteena saatavassa alustakomponentissa korkea dynamiikka ja korin vakavuus yhdistyvät ajovakauteen, ja lisäksi se mahdollistaa suuret kaarrenopeudet. Tämä tapahtuu erityisesti sähkömekaanisen kallistelunvaimennuksen avulla, joka vähentää ajoneuvon kallistumaa kaarteissa. Siten kaikki on aina täysin hallinnassa – myös nopeissa suunnanvaihdoissa.

8-sylinterinen M TwinPower Turbo -bensiinimoottori, BMW M850i xDrive Gran Coupé G16 2019

VAHVA SUORITUSKYKY JA TEHOKKUUS

8-SYLINTERINEN M TWINPOWER TURBO -BENSIINIMOOTTORI

8-sylinterinen M TwinPower Turbo -bensiinimoottori nostaa 4,4 litran iskutilavuudella ja 390 kW:n (530 hv) teholla sekä kierroslukumittarin että kuljettajan pulssin lukemat yhtä nopeasti korkealle. Voimakas biturbo kiihdyttää BMW M850i xDrive Gran Coupén 750 Nm:n väännöllä 3,9 sekunnissa nollasta 100 km/h:n vauhtiin. Sitä korostaa vahvasti 8-sylinterisen moottorin täyteläinen soundi, joka myös saa ihon kananlihalle.

HALTIOITTAVAA ESTETIIKKAA – LÄPIKOTAISIN

BMW M850i xDRIVE GRAN COUPÉN ULKOPUOLEN JA SISÄTILAN MUOTOILU

Mukaansa tempaava urheiluauto neljälle henkilölle: BMW M850i xDrive Gran Coupén muotoilu on ehdottoman urheilullista ja dynaamista. Jo silloin kun auto on paikallaan, voi nähdä, että ei ole mitään epäilystä siitä, mihin suoritukseen tämä poikkeuksellisen ajoneuvo pystyy. Neljällä ovella ja pitkällä akselivälillä varustettuna tällä ylellisellä urheilucoupélla on aidot urheiluauton mittasuhteet, ja samalla se tarjoaa runsaasti tilaa kaikilla istumapaikoilla – eksklusiivista tunnelmaa huokuen.
Coupé-siluetti, BMW M850i xDrive Gran Coupé G16 2019 BMW Individual -metalliväri Frozen Bluestone, sivunäkymä
Kaksiosainen jäähdyttimensäleikkö, BMW M850i xDrive Gran Coupé G16 2019 BMW Individual -metalliväri Frozen Bluestone, lähikuva keulasta
BMW M850i xDrive Gran Coupé G16 2019 BMW Individual -metalliväri Frozen Bluestone, lähikuva perästä
Ohjaamo, BMW M850i xDrive Gran Coupé, sisätila G16 2019
Ylelliset nahkaistuimet, BMW M850i xDrive Gran Coupé G16 2019, sisätila
Panoraamalasikatto, BMW M850i xDrive Gran Coupé G16 2019 BMW Individual -metalliväri Frozen Bluestone, lintuperspektiivi
Coupé-siluetti, BMW M850i xDrive Gran Coupé G16 2019 BMW Individual -metalliväri Frozen Bluestone, sivunäkymä

URHEILULLINEN COUPÉ-SILUETTI

BMW M850i xDrive Gran Coupén kaarevien linjojen täydellisesti muotoillut pintaratkaisut tekevät vaikutuksen. Sulava coupé-siluetti päättyy loivasti kaartuvalla kattolinjalla atleettiseen peräosaan, jossa on voimakkaat, leveät pyöränkotelot. Ne antavat jo ensi silmäyksellä vaikutelman statuksesta ja vahvasta läsnäolosta – sitä tehostavat myös vahvailmeiset 20'' kevytmetallivanteet.

Kaksiosainen jäähdyttimensäleikkö, BMW M850i xDrive Gran Coupé G16 2019 BMW Individual -metalliväri Frozen Bluestone, lähikuva keulasta

M-DESIGNELEMENTIT

BMW M850i xDrive Gran Coupén olemusta korostavat lisäksi eksklusiiviset M-designelementit. Näihin huomiota herättäviin ulkopuolen yksityiskohtiin kuuluvat muun muassa kaksiosaisen jäähdyttimensäleikön kehys ja rivat sekä ulkopeilikotelot, Air Breather ja puolisuunnikkaan muotoiset pakoputkenpäät – kaikki korkealaatuisesti galvanoituina ja Cerium Grey -värisinä.

BMW M850i xDrive Gran Coupé G16 2019 BMW Individual -metalliväri Frozen Bluestone, lähikuva perästä

NÄYTTÄVÄ PERÄ

Auton näyttävä ja leveä perä ilmentää voimaa ja läsnäoloa. Takalasi on upotettu kahden takaluukkuun päättyvän pitimen väliin. Integroitu takaspoileri parantaa aerodynamiikkaa ja alleviivaa BMW M850i xDrive Gran Coupén suorituskykyä – aivan kuten myös diffuusoriin integroidut vapaamuotoiset pakoputkenpäät.

Ohjaamo, BMW M850i xDrive Gran Coupé, sisätila G16 2019

URHEILULLISEN TYYLIKÄS OHJAAMO

BMW M850i xDrive Gran Coupén ohjaamo on suunniteltu johdonmukaisesti kuljettajakeskeiseksi. Huippumoderni käyttökonsepti ja nahkainen M-ohjauspyörä, jossa ovat vaihdekatkaisimet, takaavat, että kaikki on hallinnassa. Poikkeuksellisen mukavat, hienosta nahasta valmistetut monisäätöistuimet, tyylikkäät sisäkoristelistat ja korkealaatuiset yksityiskohdat, kuten valitsinvivun lisävarusteiset CraftedClarity-lasikoriste-elementit, antavat sisätilalle ylellistä vetovoimaa.

Ylelliset nahkaistuimet, BMW M850i xDrive Gran Coupé G16 2019, sisätila

AVARA SISÄTILA

BMW M850i xDrive Gran Coupéssa on pitkä akseliväli, jonka ansiosta takaistuimilla on runsaasti ja mukavasti tilaa päälle ja jaloille. Matkanteko on siellä äärimmäisen mukavaa kahdelle aikuiselle myös pitkillä matkoilla. Mukavuutta lisäävät myös ylelliset nahkaistuimet, joilla on sporttinen erillisistuimien olemus. Istuimiin on valittavissa esimerkiksi Silverstone-värinen Merino-täysnahkaverhoilu.

Panoraamalasikatto, BMW M850i xDrive Gran Coupé G16 2019 BMW Individual -metalliväri Frozen Bluestone, lintuperspektiivi

VALOLLA HEMMOTTELEVA TUNNELMA

Lisävarusteena saatava panoraamalasikatto tehostaa BMW M850i xDrive Gran Coupén ainutlaatuista ilmettä ja luo autoon eksklusiivisen, valoa tulvivan tunnelman. Se tarjoaa matkustajille valoisan ja miellyttävän ympäristön. Lisätuuletusmahdollisuudet tuovat sisätilaan entistäkin ylellisemmän tilantunnun. Lisäksi aurinkosuojarullaverhon voi voimakkaalla auringonpaisteella sulkea sähköisesti portaattomasti.

BMW M850i xDRIVE GRAN COUPÉ: MOOTTORI, VARUSTEET JA TEKNISET TIEDOT

TUTUSTU MODERNIN LUKSUSEEN

TUTUSTU MODERNIN LUKSUSEEN

BMW:N LUKSUSLUOKKA.

Rohkeus ajatella uudella tavalla on ollut juurtuneena syvälle DNA:hamme aina Bayerische Motoren Werken perustamisesta lähtien. Se ilmentyy päätöksissämme ja ajaa meitä määrätietoisesti eteenpäin tavoitteessamme tarjota aina asiakkaillemme ainutkertaisia, inspiroivia ja unohtumattomia hetkiä. Teemme aikakautemme edelläkävijöistä tulevaisuuden historiaa.