BMW Z4 M40i G29 2019 Cabrio BMW Individual -metalliväri Frozen Grey, kolmen neljäsosan näkymä perästä

THE Z4

BMW Z4 M40i G29 2019 Cabrio BMW Individual -metalliväri Frozen Grey, kolmen neljäsosan näkymä perästä

BMW Z4 M40i: VARUSTEET

BMW Z4 M40i Roadster vakuuttaa joka suhteessa. Lue lisää lukuisista urheilullisista designvarusteista, suorituskykyä lisäävistä teknologioista ja innovatiivisista kuljettajan avustinjärjestelmistä.

Lue lisää
THE Z4BMW Z4 M40i: VARUSTEET

BMW Z4 M40i:N AJODYNAMIIKKA JA MUOTOILU.

Innostava suorituskyky ja estetiikka.

BMW Z4 M40i huokuu moottoriurheilusta innoituksensa saanutta estetiikkaa joka suunnasta katsottuna. Jäähdyttimen BMW-säleikön ritiläkennodesign, tyylikäs kangaskatto ja BMW Individual Shadow Line -elementit korostavat dynaamista ulkonäköä. Liikkeelle lähdettäessä auton säteilyvoima muuntuu innostavaksi suorituskyvyksi. Uusimman tekniikan sekä voimansiirron ja alustan innovatiivisten komponenttien ansiosta auto yltää vaikuttaviin suoritusarvoihin ja erityisautoluokan ajodynamiikkaan.

BMW Z4 M40i Roadster G29 2019 Cabrio BMW Individual -metalliväri Frozen Grey, kolmen neljäsosan näkymä liikkeellä olevan auton keulasta
6-sylinterinen M TwinPower Turbo -bensiinimoottori, BMW Z4 M40i G29 2019

6-sylinterinen M TwinPower Turbo -bensiinimoottori.

Erinomainen teho, sametinpehmeä käynti ja ihastuttava käyntiääni ovat ominaisuuksia, joista uuden BMW EfficientDynamics -moottorisukupolven 3,0-litrainen 6-sylinterinen M TwinPower Turbo -bensiinirivimoottori tunnetaan. Moottorissa on kaksois-VANOS, Valvetronic, High Precision -ruiskutus ja TwinScroll-pakokaasuahdin. Niiden ansiosta moottorin teho on 250 kW (340 hv) ja maksimivääntö vaikuttavat 500 Nm.
Adaptiivinen M-alusta, BMW Z4 M40i Roadster G29 2019

Adaptiivinen M-alusta.

Kymmenen millimetriä madallettu adaptiivinen M-alusta säätyy elektronisesti ohjatusti tieolosuhteisiin ja kulloiseenkin ajotilanteeseen. Lisäksi kuljettaja voi ajodynamiikkakatkaisimella valita alustan toiminnalle haluamansa luonteen: mukavuuspainotteisesta erittäin urheilulliseen ja ketterään.
M Sport -tasauspyörästö, BMW Z4 M40i G29 2019, lähikuva

M Sport -tasauspyörästö.

M Sport -tasauspyörästö optimoi vetopidon ja ajovakauden kaistaa vaihdettaessa, kaarteesta ulos kiihdytettäessä, suurissa kaarreajonopeuksissa sekä erilaisilla tienpinnoilla ajettaessa. Vetopidon optimointi tapahtuu tasauspyörästön elektronisesti ohjatulla lamellijarrulla, joka pienentää takapyörien välistä pyörimisnopeuseroa.
Steptronic Sport -automaattivaihteisto, BMW Z4 M40i G29 2019, lähikuva sisätilan vaihdevivusta

Steptronic Sport -automaattivaihteisto.

8-vaihteinen, Launch Control -kiihdytysavustimella varustettu Steptronic Sport -automaattivaihteisto kytkee vaihteet urheilullisen nopeasti ja automaattisesti, ja halutessasi voit kytkeä vaihteet myös manuaalisesti valitsinvivulla tai vaihdekatkaisimilla ‒ rauhallisesti lipuen tai sporttisen dynaamisesti ajettaessa. Ajoasetusta SPORT tai SPORT+ käytettäessä ja kun valitsinvipu on siirretty vasempaan solaan S/M, vaihtamiset tapahtuvat suorituskykypainotteisen nopeasti.
Mukautuva sport-ohjaustehostus, BMW Z4 M40i Roadster G29 2019, ohjauspyörä ohjaamossa

Mukautuva sport-ohjaustehostus.

Mukautuva sport-ohjaustehostus, jossa on Servotronic, varmistaa auton suoran ja tarkan ohjaustuntuman sekä kevyet ohjauspyörän kääntämiseen tarvittavat voimat. Tämä ohjaustehostus reagoi ohjauspyörän kääntämisen määrään ohjauksen välitystä muuttaen. Siten se helpottaa auton käsittelyä urheilullisesti ajettaessa ja lisää mukavuutta autoa pysäköitäessä tai autolla tiukasti käännyttäessä.
M Sport -jarrut, BMW Z4 M40i G29 2019 BMW Individual -metalliväri Frozen Grey, sivunäkymä vanteesta

M Sport -jarrut.

M Sport -jarruissa on edessä siniset kiinteärunkoiset nelimäntäiset jarrusatulat ja takana siniset liikkuvarunkoiset yksimäntäiset jarrusatulat. Jarrusatuloita koristavat M-tekstilogot, ja jarrulevyt ovat normaalia suuremmat. Jarrut ovat erinomaisen tehokkaat.
Kaksiosainen jäähdyttimen ritiläkennosäleikkö, BMW Z4 M40i Roadster G29 2019 BMW Individual -metalliväri Frozen Grey, lähikuva keulasta

Jäähdyttimen BMW-ritiläkennosäleikkö.

Autoon valitusta moottorista riippuen erilainen jäähdyttimen BMW-ritiläkennosäleikkö antaa autolle dynaamisen ilmeen. Business-mallissa ritiläkennosäleikkö on korkeakiiltoisen musta, Sport-varusteversiossa ja M Sport -paketin yhteydessä se on matta-alumiininen, ja kummassakin tapauksessa säleikön kehys on kromattu. Huippumallissa M40i jäähdyttimen BMW-säleikkö on kokonaan Cerium Grey -värinen.
Air Breatherit, BMW Z4 M40i G29 2019 BMW Individual -metalliväri Frozen Grey, lähikuva

Air Breatherit.

Yhdessä etuhelman Air Curtain -ilmanohjaimien kanssa etupyöränaukkojen takapuolelle sijoitetut Air Breather -ilmanpoistosäleiköt vähentävät ilman pyörteilyä etupyöränkoteloissa ohjaamalla ajoviimaa, mikä pienentää auton ilmanvastusta. Samalla ne ovat auton voimakasta luonnetta korostavia koriste-elementtejä.
M-aerodynamiikkapaketti, BMW Z4 M40i G29 2019 BMW Individual -metalliväri Frozen Grey, sivunäkymä

M-aerodynamiikkapaketti.

M-aerodynamiikkapaketti sisältää auton värisinä ja M-tyylisinä etuhelman, sivuhelmat ja takahelman, jossa diffuusoriosan metallivärinä Dark Shadow, ja ilmentää silkkaa dynamiikkaa ja sporttisuutta. Nämä osat terävöittävät auton ilmettä ja optimoivat samalla auton aerodynaamisia ominaisuuksia.
Pakoputkenpäät, BMW Z4 M40i G29 2019 BMW Individual -metalliväri Frozen Grey, lähikuva perästä

Vapaamuoto-pakoputkenpäät.

Vapaamuoto-pakoputkenpäät vasemmalla ja oikealla korostavat optisesti tämän auton suorituskykyä.
M-urheiluistuimet, BMW Z4 M40i G29 2019, sisätila

M-urheiluistuimet.

M-urheiluistuimissa on integroidut pääntuet, syvät istuinosat sekä istuinosan ja selkänojan korkeat reunaosat. Nämä istuimet antavat kuljettajalle ja etumatkustajalle hyvän tuen myös urheilullisen vauhdikkaassa kaarreajossa. Selkänojan leveyssäädön ansiosta istuimet ovat yksilöllisiin mittoihin erinomaisesti säädettävissä.
Nahkainen M-ohjauspyörä, BMW Z4 M40i G29 2019, ohjaamo

Nahkainen M-ohjauspyörä.

Nahkaisessa M-ohjauspyörässä on monitoiminäppäimet ja M-merkki sekä urheilullinen muotoilu ja kolme puolaa. Ohjauspyörän kehä on verhoiltu mustalla Walk-nappanahkalla. Muotoiltujen peukalosyvennysten ansiosta tämä ohjauspyörä sopii urheilullisesti käteen ja välittää dynaamisen ohjaustuntuman.

BMW Z4 M40i:N KULJETTAJAN AVUSTINJÄRJESTELMÄT.

Digitaaliset palvelut ja älykkäät kuljettajan avustinjärjestelmät.

BMW Z4 M40i tarjoaa kuljettajan käyttöön lukuisia älykkäitä avustinjärjestelmiä. Innovatiiviset teknologiat, kuten pysäköintiavustin ja henkilökohtainen, puheella käytettävä avustin, lisäävät ajamisen mukavuutta ja turvallisuutta. Tilanteesta riippuen ne myös mahdollistavat osittain autonomisen ajamisen.

Driving Assistant, BMW Z4 M40i G29 2019, lähikuva kamerasta

Driving Assistant.

Turvallisuuspaketti Driving Assistant sisältää kameraan perustuvina järjestelminä jarrutustoiminnollisen keulatörmäysvaroittimen, kaistalla pysymisen varoitusjärjestelmän sekä Speed Limit Assist -nopeusrajoitusavustimen, jossa on Speed Limit Info -nopeusrajoitusinfo ja ohituskieltojen näyttö sekä rajoitusten ennakointi. Lisäksi varustus sisältää tutkaan perustuvina järjestelminä risteävän liikenteen varoitusjärjestelmän takana, kaistanvaihdon varoitusjärjestelmän ja peräänajovaroittimen.
Parking Assistant, BMW Z4 M40i G29 2019, monitoiminäyttö

Parking Assistant.

Parking Assistant helpottaa auton pysäköimistä. Peruutuskamera varmistaa hyvän näkyvyyden taaksepäin. Aktiivinen pysäköintietäisyyden valvonta (Active Park Distance Control) auttaa välttämään pysäköintikolhut. Pysäköintiavustin pysäköi auton täysin automaattisesti vapaaseen pysäköintitilaan, joka voi olla joko kadun suuntainen (taskupysäköinti) tai poikittain katuun nähden. Avustimella voi myös lähteä taskupysäköinnistä automaattisesti.
Aktiivinen vakionopeussäädin, BMW Z4 M40i G29 2019, lähikuva ohjauspyörästä

Aktiivinen vakionopeussäädin.

Aktiivinen vakionopeussäädin, jossa on Stop&Go-toiminto, säilyttää kuljettajan asettaman etäisyyden edellä ajavaan ajoneuvoon ajonopeuden ollessa 30–160 km/h ja pysähtelevässä liikennevirrassa tarvittaessa pysäyttää auton ja lähtee uudelleen liikkeelle. Speed Limit Assist -nopeusrajoitusavustimen avulla nopeusrajoitukset voidaan ottaa käyttöön vakionopeussäätimessä. Jarrutustoiminnollinen keulatörmäysvaroitin reagoi myös paikallaan oleviin ajoneuvoihin, jalankulkijoihin ja pyöräilijöihin.
BMW Head-Up -näyttö, BMW Z4 M40i G29 2019

BMW Head-Up -näyttö.

Värillinen BMW Head-Up -näyttö heijastaa ajon kannalta tärkeimmät tiedot suoraan kuljettajan näkökenttään, joten kuljettaja näkee ne kääntämättä katsettaan liikennetilanteesta ja tiestä. Näytettäviin tietoihin kuuluvat muun muassa senhetkinen ajonopeus ja auton varustuksen mukaan navigointiohjeet, Speed Limit Info -nopeusrajoitusinfo ja ohituskielto sekä puhelimen ja viihteen tiedot.
BMW Intelligent Personal Assistant, BMW Z4 M40i G29 2019, monitoiminäyttö

BMW Intelligent Personal Assistant.

”Hey BMW, who are you?” * (suomen kieli ei tuettu). Eikö olisi upeaa, BMW-autosi olisi henkilökohtainen avustimesi? Voit uudella ja helpolla tavalla viestiä BMW Intelligent Personal Assistant -avustimen avulla BMW-autosi kanssa. Se tunnistaa sinut, oppii sinulta, kehittyy aina vain paremmaksi ja avustaa sinua monissa erilaisissa tilanteissa. Voit antaa sille myös ikioman aktivointisanasi. Se tietää autosta melkein kaiken ja auttaa sinua oppimaan tuntemaan BMW-autosi paremmin. * Suomen kieli ei tuettu.