BMW Z4 M40i Roadster G29 2019 BMW Individual -metalliväri Frozen Grey, kolmen neljäsosan näkymä vuoristomaiseman edessä ajavan auton keulasta
PolttoainetyyppiBensiini

THE Z4

BMW Z4 M40i Roadster G29 2019 BMW Individual -metalliväri Frozen Grey, kolmen neljäsosan näkymä vuoristomaiseman edessä ajavan auton keulasta

BMW Z4 M40i ROADSTER

PolttoainetyyppiBensiini
THE Z4BMW Z4 M40i ROADSTER

Avonainen, matala ja trimmattu huippusuorituksiin. Leveän keulan, suurten vanteiden, pitkän konepellin ja monien moottoriurheilusta innoituksensa saaneiden yksityiskohtien ansiosta BMW Z4 M40i Roadster saa sykkeen nousemaan jo pelkällä olemuksellaan. Tien päällä sen urheilullinen luonne tulee täydellisesti esiin: tämä suorituskykyinen Roadster innostaa ketteryydellään ja takaa joka hetki puhtaan ajamisen ilon.

Lue lisää

BMW Z4 M40i ROADSTERIN ULKOPUOLEN JA SISÄTILAN MUOTOILU.

Säteilevän ihastuttava.

BMW Z4 M40i Roadster G29 2019 BMW Individual -metalliväri Frozen Grey, kolmen neljäsosan näkymä liikkeellä olevan auton keulasta
Kaksiosainen jäähdyttimen ritiläkennosäleikkö, BMW Z4 M40i Roadster G29 2019 BMW Individual -metalliväri Frozen Grey, lähikuva keulasta

Jäähdyttimen BMW-ritiläkennosäleikkö.

Autoon valitusta moottorista riippuen erilainen jäähdyttimen BMW-ritiläkennosäleikkö antaa autolle dynaamisen ilmeen. Business-mallissa ritiläkennosäleikkö on korkeakiiltoisen musta, Sport-varusteversiossa ja M Sport -paketin yhteydessä se on matta-alumiininen, ja kummassakin tapauksessa säleikön kehys on kromattu. Huippumallissa M40i jäähdyttimen BMW-säleikkö on kokonaan Cerium Grey -värinen.
Air Breather, BMW Z4 M40i Roadster G29 2019 BMW Individual -metalliväri Frozen Grey, lähikuva

Air Breatherit.

Yhdessä etuhelman Air Curtain -ilmanohjaimien kanssa etupyöränaukkojen takapuolelle sijoitetut Air Breather -ilmanpoistosäleiköt vähentävät ilman pyörteilyä etupyöränkoteloissa ohjaamalla ajoviimaa, mikä pienentää auton ilmanvastusta. Samalla ne ovat auton voimakasta luonnetta korostavia koriste-elementtejä.
M aerodynamiikkapaketti, BMW Z4 M40i Roadster G29 2019 BMW Individual -metalliväri Frozen Grey, sivukuva

M aerodynamiikkapaketti.

M aerodynamiikkapaketti sisältää auton värisinä ja M-tyylisinä etuhelman, sivuhelmat ja takahelman, jossa diffuusoriosan metallivärinä Dark Shadow, ja ilmentää silkkaa dynamiikkaa ja sporttisuutta. Nämä osat terävöittävät auton ilmettä ja optimoivat samalla auton aerodynaamisia ominaisuuksia.
Pakoputkenpäät, BMW Z4 M40i Roadster G29 2019 BMW Individual -metalliväri Frozen Grey, lähikuva perästä

Vapaamuoto-pakoputkenpäät.

Vapaamuoto-pakoputkenpäät vasemmalla ja oikealla korostavat optisesti tämän auton suorituskykyä.
M urheiluistuimet, BMW Z4 M40i Roadster G29 2019, sisätila

M urheiluistuimet.

M urheiluistuimissa on integroidut pääntuet, syvät istuinosat sekä istuinosan ja selkänojan korkeat reunaosat. Nämä istuimet antavat kuljettajalle ja etumatkustajalle hyvän tuen myös urheilullisen vauhdikkaassa kaarreajossa. Selkänojan leveyssäädön ansiosta kuljettajan istuin ja auton varustuksesta riippuen myös etumatkustajan istuin voidaan mukauttaa yksilöllisesti kehon mittoihin.
Nahkainen M ohjauspyörä, BMW Z4 M40i Roadster G29 2019, ohjaamo

Nahkainen M ohjauspyörä.

Nahkaisessa M ohjauspyörässä on monitoiminäppäimet ja M-merkki sekä urheilullinen muotoilu ja kolme puolaa. Ohjauspyörän kehä on verhoiltu mustalla Walk-nappanahkalla. Muotoiltujen peukalosyvennysten ansiosta tämä ohjauspyörä sopii urheilullisesti käteen ja välittää dynaamisen ohjaustuntuman.

BMW Z4 M40i ROADSTERIN AJODYNAMIIKKA.

Vapauta intohimo.

Mikään haaste ei ole sille liian kova. BMW Z4 M40i Roadster paljastaa sporttisen alkuperänsä joka tilanteessa. Uusimman tekniikan, matalan korin ja painon johdonmukaisen optimoinnin ansiosta tämä auto yltää vaikuttavaan suorituskykyyn sekä erityisautoluokan ajodynamiikkaan.
6-sylinterinen M TwinPower Turbo -bensiinimoottori, BMW Z4 M40i Roadster G29 2019

6-sylinterinen M TwinPower Turbo -bensiinirivimoottori.

Huippu-urheilija, joka välittää puhdasta ajamisen iloa: kuusisylinterisen M TwinPower Turbo -bensiinirivimoottorin vahvoja ominaisuuksia ovat erinomaisen väkevä teho ja upeat M tyyliset moottorisoundit. Kaksois-VANOS, Valvetronic, High Precision Injection ja TwinScroll-pakokaasuahdin takaavat erinomaisen suorituskyvyn.
Adaptiivinen M-alusta, BMW Z4 M40i Roadster G29 2019

Adaptiivinen M-alusta.

Kymmenen millimetriä madallettu adaptiivinen M alusta säätyy elektronisesti ohjatusti tieolosuhteisiin ja kulloiseenkin ajotilanteeseen. Lisäksi kuljettaja voi ajodynamiikkakatkaisimella valita alustan toiminnalle haluamansa luonteen: mukavuuspainotteisesta erittäin urheilulliseen ja ketterään.
M Sport -tasauspyörästö, BMW Z4 M40i Roadster G29 2019, lähikuva

M Sport -tasauspyörästö.

M Sport -tasauspyörästö optimoi vetopidon ja ajovakauden kaistaa vaihdettaessa, kaarteesta ulos kiihdytettäessä, suurissa kaarrenopeuksissa sekä erilaisilla tienpinnoilla ajettaessa. Vetopidon optimointi tapahtuu tasauspyörästön elektronisesti ohjatulla lamellijarrulla, joka pienentää takapyörien välistä pyörimisnopeuseroa.
Steptronic Sport -vaihteisto, BMW Z4 M40i Roadster G29 2019, lähikuva sisätilan vaihdevalitsimesta

Steptronic Sport -automaattivaihteisto.

8-vaihteinen, Launch Control -kiihdytysavustimella varustettu Steptronic Sport -automaattivaihteisto kytkee vaihteet urheilullisen nopeasti ja automaattisesti, ja halutessasi voit kytkeä vaihteet myös manuaalisesti valitsinvivulla tai vaihdekatkaisimilla ‒ rauhallisesti lipuen tai sporttisen dynaamisesti ajettaessa. Ajoasetusta SPORT tai SPORT+ käytettäessä ja kun valitsinvipu on siirretty vasempaan solaan S/M, vaihtamiset tapahtuvat suorituskykypainotteisen nopeasti.
Mukautuva sport-ohjaustehostus, BMW Z4 M40i Roadster G29 2019, ohjauspyörä ohjaamossa

Mukautuva sport-ohjaustehostus.

Mukautuva sport-ohjaustehostus, jossa on Servotronic, varmistaa auton suoran ja tarkan ohjaustuntuman sekä kevyet ohjauspyörän kääntämiseen tarvittavat voimat. Tämä ohjaustehostus reagoi ohjauspyörän kääntämisen määrään ohjauksen välitystä muuttaen. Siten se helpottaa auton käsittelyä urheilullisesti ajettaessa ja lisää mukavuutta autoa pysäköitäessä tai autolla tiukasti käännyttäessä
M Sport -jarrut, BMW Z4 M40i Roadster G29 2019 BMW Individual -metalliväri Frozen Grey, sivunäkymä vanteesta

M Sport -jarrut.

M Sport -jarruissa on edessä siniset kiinteärunkoiset nelimäntäiset jarrusatulat ja takana siniset liikkuvarunkoiset yksimäntäiset jarrusatulat. Jarrusatuloita koristavat M-tekstilogot, ja jarrulevyt ovat normaalia suuremmat. Jarrut ovat erinomaisen tehokkaat.

BMW Z4 M40i ROADSTERIN KULJETTAJAN AVUSTINJÄRJESTELMÄT.

Digitaaliset palvelut ja älykkäät kuljettajan avustinjärjestelmät.

BMW Z4 M40i Roadster tarjoaa kuljettajan käyttöön lukuisia älykkäitä avustinjärjestelmiä. Innovatiiviset teknologiat, kuten pysäköintiavustin ja henkilökohtainen, puheella käytettävä avustin, lisäävät ajamisen mukavuutta ja turvallisuutta. Tilanteesta riippuen ne myös mahdollistavat osittain autonomisen ajamisen.

BMW Operating System 7, BMW Z4 M40i Roadster G29

BMW Operating System 7.

BMW Operating System 7 -käyttöjärjestelmän innovatiivisen käyttökonseptin ansiosta auton toimintojen käyttäminen esimerkiksi puhekäskyillä, kosketusnäytöltä ja iDrive-monitoimisäätimellä on entistäkin helpompaa ja täysin intuitiivista. Monitoimisäätimen toimintoja on laajennettu. Nyt sillä voidaan esimerkiksi valita suoraan sovellusvalikko.
Lue lisää
Connected Music, BMW Z4 Roadster G29

Connected Music.

Voit kuunnella mielimusiikkiasi missä ikinä matkallasi oletkin. Klassista moottoritiellä, jazzia työmatkaruuhkassa tai vaikka rentoa poppia ilta-ajelulla. Connected Musicilla striimaat musiikkia rajoituksetta ja suoraan. Tiedonsiirto tapahtuu autoon asennetulla SIM-kortilla. Tarjolla on kymmeniä miljoonia musiikkikappaleita BMW-musiikkipartnerin Spotifyn kautta.
Lue lisää

BMW Z4 M40i ROADSTERIN TEKNISET TIEDOT.

BMW Z4 M40i Roadster.

Teho, kW (hv), kierrosluvulla 1/min:

250 (340) / 5000-6500

Kiihtyvyys 0–100 km/h, s:

4,5

Polttoaineen kulutus, yhdistetty, l/100 km: 

7,9 - 8

CO2-päästö, yhdistetty, g/km:

181 - 183

BMW Z4 M40i Roadster G29, sivukuva

BMW-HUOLTOPALVELUT.

BMW Z4 M40i ROADSTERIN NEUVONTA JA HUOLTOPALVELUT.

BMW Huolenpitosopimus

BMW Huolenpitosopimus.

Täysin huoletta sähköisesti tien päällä: tämä paketti tarjoaa täydellistä läpinäkyvyyttä ja miellyttävää suunniteltavuutta. Valitset itse voimassaoloajan väliltä 4–6 vuotta – tai leasing-asiakkaana kolme vuotta. Huoltopalvelut:

  • Katsastustarkastushuolto
  • Mikrosuodattimen huolto
  • Jarrunestehuolto
Lue lisää BMW Huolenpitosopimuksesta
BMW Teleservices

BMW Teleservices.

BMW ConnectedDriven innovatiiviset Teleservices-palvelut pitävät langat käsissä puolestasi: Kun auto tarvitsee huoltoa tai kun siinä ilmenee vika, järjestelmä lähettää kaikki olennaiset autoa koskevat tiedot valittuun BMW Service -toimipisteeseen. Sen jälkeen BMW Service -toimipiste ottaa sinuun yhteyttä huoltoajankohdasta sopimiseksi. Näin voit olla varma, että saat huollon nopeasti ja mutkattomasti, eikä sinun tarvitse huolehtia itse kaikesta. Teleservices-palvelujen käytön ainoana edellytyksenä on, että olet rekisteröinyt autosi verkossa BMW ConnectedDrive -portaaliin ja valinnut BMW Service -toimipisteen. Lue lisää, miten BMW Teleservices -palvelut tekevät elämästäsi mukavampaa.
Lue lisää BMW Teleservicestä
BMW Liikkuvuuspalvelu

BMW Liikkuvuuspalvelu.

Maksuton BMW Liikkuvuuspalvelu on jokaisen BMW-auton kuljettajan käytettävissä ympäri vuorokauden vuoden jokaisena päivänä. Soitat vain palveluun ja ammattitaitoiset asiantuntijamme auttavat sinua – joko puhelimitse tai tarvittaessa paikan päällä.
Lue lisää BMW Liikkuvuuspalvelusta