BMW iX3

BMW CONCEPT iX3.

BMW CONCEPT iX3.

Tulevaisuus on sähköinen. BMW iX3 -konseptiauto on täyssähköauto, jossa ei ole tingitty käytännöllisyydestä tai mukavuudesta. BMW iX3 -konseptiauton sähkömoottorissa on yli 270 hevosvoimaa, ja korkeajännitteisen akun nettoteho on yli 70 kWh. Toimintamatka on yli 400 kilometriä uuden WLTP-ajosyklin mukaan mitattuna. Akku on suunniteltu 150 kW:n pikalataukseen, joten latausaika on vain 30 minuuttia.

Lue lisää

PYSY AJAN TASALLA BMW IX3 -MALLISTA.

Täyttämällä yhteystietosi pysyt ajan tasalla BMW iX3 -täyssähköauton uutisista sekä tulevasta varausmahdollisuudesta.

Lue lisää

KOHOKOHDAT.

  • 01 Yli 400 kilometrin toimintamatka (WLTP)
  • 02 270 hevosvoiman sähkömoottori
  • 03 Latausaika 30 minuuttia 150 kW:n pikalatauksella
  • 04 Viidennen sukupolven BMW eDrive -teknologia
  • 05 BMW:n ensimmäinen täyssähköinen SAV-malli
BMW iX3
BMW iX3

TULEVAISUUS ON SÄHKÖINEN.

Vuoteen 2025 mennessä BMW Group tarjoaa 25 sähköistettyä mallia, joista 12 on täyssähköisiä. BMW on jo rekisteröinyt oikeudet BMW i1 -mallista i9-malliin sekä BMW iX1–iX9 -malleista. BMW iX3 -malli lanseerataan vuonna 2020.

 

BMW iX3 -konseptiauton muotoilulla on paljon yhteistä viime vuonna lanseeratun BMW X3:n kanssa. Huomattavimpana erona on konseptiauton umpinainen jäähdyttimen säleikkö, joka on uusi tulkinta BMW:n klassisten munuaisten suunnittelusta. Etupuskurissa on myös huomattavasti vähemmän ilmanottoaukkoja. Vanteiden ja takapuskurin yksityiskohdat korostavat myös konseptiauton ominaispiirteitä.

 

Pysy kuulolla – BMW iX3 -sähköauton ennakkovarausmahdollisuus alkaa pian.

Tällä sivulla esitelty malli on BMW iX3 -konseptiauto. Lopullinen tuotantoversio BMW iX3 -mallista saattaa poiketa tässä esitetystä merkittävästi.

Lue lisää